Vera

()

Een jaar of zes geleden, ik was 18 jaar, had ik een geweldige ervaring met een verre tante. Op een trouwfeest ging ze met me mee naar mijn kamer om mijn nieuwe computer te bewonderen. Op mijn kamer maakte ik kennis met haar fantastische handen. Ik werd afgerukt door tien lange vingernagels. Door haar nagels langs mijn pik te bewegen wist ze me tot twee keer toe een geweldig orgasme te bezorgen. Vanaf dat moment was ik helemaal verzot op mooie lange vingernagels. Iedere vrouw met lange vingernagels kreeg vanaf die dag mijn bijzondere aandacht. Een hele tijd later is mijn fetisj voor lange nagels zelfs nog sterker geworden. Mijn vriendin heeft ook lange nagels, maar zeker niet zo lang en mooi als Vera, die mij toen dat fantastische moment bezorgde.

De laatste dagen dacht ik regelmatig aan Vera. Ik zag bij toeval op tv een vrouw met ook geweldig mooie opvallende nagels. Ik nam me voor Vera te bellen in de hoop dat ik haar weer eens zou kunnen bezoeken. Vera was erg ingenomen met mijn telefoontje. Ze zou het heel leuk vinden als ik eens bij haar langs zou komen. En inderdaad had ze nog lange nagels!

Gisteren plande ik mijn bezoek aan Vera. Om twee uur belde ik bij haar aan.

Ze was gekleed in een lang gewaad. Ze zag er mooi uit en inderdaad, ze had nog schitterende lange nagels, die in een opvallende blauwe kleur gelakt waren. Ze ontving me met een kus op mijn wang en ze streelde haar nagels eveneens langs mijn wang. De rillingen gingen door mijn lijf. Ik was al binnen een seconde ontzettend geil. In de woonkamer kreeg ik een drankje aangeboden. Natuurlijk kon ik mijn ogen niet van haar nagels afhouden. Ze liet me van haar nagels genieten en ze streelde me af en toe met haar nagels langs mijn wangen.

Ze liet me haar nagels likken. Mijn tong gleed langs de gladde bovenkant van haar nagels en in het schelpje dat de achterzijde van haar nagels vormt. Haar nagels roken naar verse nagellak.

Mijn pik klopte als snel in mijn broek. Terwijl we praten over mijn baan, mijn vriendin, mijn auto en andere zaken gaf ze mij lekker de gelegenheid van haar nagels te genieten. Ze wist natuurlijk dat ze me bloedgeil maakte. Haar nagels waren nog iets langer dan zes jaar geleden. Volgens Vera waren ze nu ruim twee centimeter voorbij de vingertoppen gegroeid. Ik was er dol op.

Na een minuut of tien zei ze dat we genoeg gekletst hadden. Ze legde haar hand op de bult in mijn broek en ze kneedde mijn pik. Haar nagels gleden langs de contouren van mijn harde paal. Ik maakte mijn broek open en ze haalde mijn pik tevoorschijn. Ze speelde met mijn pik door haar nagels zachtjes erlangs te strelen. Mijn pik werd nog harder. Zal ik je lekker afrukken of wil je wat extra’s vroeg ze me. Ik koos voor iets extra’s. Ik werd door Vera uitgekleed en meegenomen naar de keuken. Ik moest naakt op mijn rug op de keukentafel liggen. Ze zei me te wachten en ze verdween. Even later kwam ze terug. Ze droeg een zwarte pak; een leren topje en een zwarte strakke broek. Haar haren waren opgestoken en ze was fors opgemaakt. Ze kwam naast me staan en ze streelde haar nagels over mijn lijf. Ik voelde haar nagels vanuit mijn nek strepen trekken over mijn borst en buik. Ook mijn pik werd gestreeld en weer keihard gemaakt.

Ze begon mijn pik te rukken. Af en toe werd mijn pik met tien nagels bewerkt. Ik vreesde dat ik heel snel zou gaan klaar komen, maar Vera voelde dat goed aan en gaf mijn pik dan rust en richtte zich meer op mijn gezicht en borst. Dan pakte ze mijn pik stevig vast. Ze drukte een nagel in mijn plasgaatje en liet hem helemaal verdwijnen. Andere nagels krabden langs mijn eikel.

Vera voelde dat ik snel zou gaan klaarkomen. Ze pakte mijn pik tussen tien blauwe nagels en bewoog haar nagels heen en weer langs mijn harde paal. Mijn pik was helemaal omsloten met blauwe nagels en die aanblik alleen al was genoeg voor me. Ik begon te spuiten en we keken hoe mijn sperma langs haar mooie blauwe nagels droop. Ze bleef haar nagels rond mijn pik gekruld houden totdat mijn pik helemaal leeggestroomd was. Ik was buiten adem van genot.

Vera liet me op tafel liggen. Ze veegde mijn pik schoon met een natgemaakte handdoek. Ze ging naast me op een stoel zitten en liet me kijken hoe ze haar nagels een andere kleur gaf. Haar juwelen werden zwart gelakt. Dit was zo’n geil gezicht, toe te zien hoe ze haar nagels zwart lakte, dat mijn pik weer snel omhoog stond. Vera vond de zwarte kleur goed bij haar dominantie passen zei ze. Ze zou me ook kennis laten maken met haar dominante kant. Ik kon niet wachten.

Vera bond touwtjes om mijn polsen en enkels en bond ze vast aan de tafelpoten. Ik lag als een stuk vlees op de tafel te wachten op wat haar nagels met me gingen doen. Vera begon mijn pik met tien nagels te bewerken. Ze krabde me hard langs mijn eikel en paal. Dan voelde ik hoe ze mijn kontgaatje zocht. Ze krabde langs mijn sterretje en dan voelde ik hoe een vinger in mijn kont gedrukt werd. Ze vingerde me en liet een tweede vinger volgen. Terwijl ze me vingerde werd mijn pik met vijf nagels gerukt. Ik genoot als nooit tevoren. Een derde vinger verdween in mijn kont en ze klauwde de nagels van haar andere hand in mijn buik. Ze klauwde steeds harder in mijn vel en af en toe deed ze me pijn, maar ik voelde het als puur genot.

Vera merkte dat ik haar behandeling prettig vond. Ze verliet even de kamer en kwam terug met een paar speeltjes. Ze liet me zien hoe ze een vibrator met haar tong bevochtigde. Even later voelde ik het ding in mijn kont glijden. Ze neukte met haar vibrator terwijl ik haar nagels moest likken. Ik was weer heel snel toe aan een ontlading. Vera drukte de vibrator dieper in mijn kont en nam mijn pik tussen haar tien zwarte nagels. Mijn pik werd stevig beetgenomen en ik zag hoe haar nagels vanaf mijn eikel tot aan mijn ballen gleden. Een tweede spermastroom was het gevolg. Ik genoot geweldig van het zien van mijn witte geil over haar zwarte juwelen.

Mijn pik leek niet te verslappen en Vera bleef er hard aan rukken totdat er nog een golf uit spoot. Mijn pik werd weer schoongemaakt en Vera liet me op haar keukentafel liggen. Ze bleef me constant met haar nagels strelen en hield me lekker geil. Ze ging naast me zitten en speelde met mijn pik. Ze nam hem in haar mond en zoog er lekker aan. Mijn pik werd weer keihard. Ze pijpte me zalig terwijl ze haar nagels over mijn borst en buik liet glijden. Af en toe klauwde ze haar punten dieper in mijn vel en na enkele minuten kwam ik weer klaar. Ik spoot mijn sperma in haar mond. Ze zoog me helemaal leeg en slikte mijn geil in. Mijn penis werd schoongelikt om niets van mijn sperma te missen. Ik kleedde me aan en we spraken af dat ik nog eens zou langskomen. Ze had nog van alles voor me in petto. Ze toonde me een mooie voorbinddildo waarmee ze me ook geil zou kunnen verwennen. Ik was liever bij haar gebleven maar Vera zei dat dit wel genoeg was voor die dag. Ze moest nog bij haar moeder op bezoek.

Met een dikke zoen werd ik de woning uitgelaten.

Ze zei me niet meer zes jaar te wachten op het volgende bezoek. Ik wist zeker dat dit niet zou gebeuren. Ik wilde weer heel snel genieten van haar lange nagels en haar seksspel.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *