De erotica-beurs 1.3

()

Onderstaand verhaal is een echte fantasie van me, die wellicht nooit zal vervuld worden. Ik heb het geschreven nadat ik enkele maanden geleden met mijn vriend een eroticabeurs bezocht heb. Mijn leeftijd in het verhaal is correct (op max. 2 jaartjes na:-), de naam van mijn vriend uiteraard niet!

Het is ruim kwart voor elf in de avond als we de evenementenhal binnenstappen. Dirk, mijn vriend, vraagt nog even of ik het echt wel zie zitten. Ik kijk hem slechts vluchtig aan. “Ja hoor, er kan me echt niets gebeuren” zeg ik zo luchtig mogelijk, terwijl de zenuwen door mijn keel gieren. We stappen snel door de hal, tot bij de ingang van de afgeschermde ruimte met in grote letters ‘Amateur Show’.

“Euh, we hebben een afspraak om 11u” zegt Dirk zenuwachtig tegen de man aan de ingang.

“OK, loop maar door, jullie kennen de weg?” glimlacht de man. We draaien onmiddellijk naar rechts, niet in de richting van het kleine podium, maar naar een gesloten deur. Ik haal diep adem en tracht mezelf onder controle te houden. Dirk klopt aan.

“Binnen!” roept een luide stem. We stappen een klein rommelig bureautje binnen. “Ha, jullie zijn toch gekomen?” lacht de man vriendelijk. “Ja, vaak komen ze gewoon niet opdagen” beantwoordt hij onze vragende blikken.

“Zo, is alles duidelijk?” Gaat hij meteen snel verder, “jullie krijgen de helft van de opbrengst, gebruik het stopwoord ‘donderwolk’ als je genoeg hebt. Verder wordt er voor jou veiligheid gezorgd, er kan je echt niets gebeuren wat je zelf niet wil. Maar, hoe meer je wil hoe meer het opbrengt” lacht hij. “OK? Willen jullie dan hier tekenen dat jullie vrijwillig instemmen, ja dat is voor een eventuele controle, haha, je wil toch niet dat de belastingman met je centjes gaat lopen hé? En hier staat duidelijk dat de helft van de opbrengst vanaf het begin van jouw act tot aan je stopwoord van jullie is.

Uitbetaling onmiddellijk na de show, jullie gaan vanavond nog met jullie centjes naar huis!” “Oh ja”, zegt hij met een merkwaardige grijns, “ik zeg het maar voor de volledigheid, maar je kan ook kiezen voor de hoofdact om middernacht, die brengt vaak het tienvoudige op, en we garanderen zelfs minimaal 1000 euro! Dan geldt het stopwoord uiteraard ook, maar je moet het wel zeggen telkens voor ik afklop! Eens afgeklopt moet je door tot de volgende afroeping! Maar dan verwacht ik ook wel een goede show! Hahahaha.”

Ik voel het duizelen in mijn hoofd. Wat zegt hij over dat afkloppen? Daar had hij het vanmiddag niet over gehad? Nog wachten tot middernacht, ik wil eigenlijk dat ik er snel aan kon beginnen zonder veel na te denken. Maar het uitzicht op de grotere opbrengst doet me zwijgen. Duizend euro is wel een hoop geld. De man ziet me aarzelen en glimlacht.

“De opbrengst voor de hoofdact kan soms wel gaan tot 5000 euro! Er is dan vaak heel wat volk, we sluiten de deuren als het vol is. Je hebt de aankondiging wel gezien?”

Welke aankondiging? Ach, ik had de grote affiche niet zo nauw gelezen. Mijn hoofd tolt, duizenden gedachten overspoelen me tegelijkertijd, maar ik denk vooral aan de frustratie vanmiddag bij het shoppen. Ach, wat kan er me gebeuren, wat mannen die me bekijken en geil worden, Dirk is toch in de buurt. Het idee van een vol zaaltje doet me weer mijn geilheid voelen.

“Doe de hoofdact dan maar”, zeg ik snel, neem de pen en teken op de aangegeven plaats. Dirk kijkt me met grote ogen aan, maar durft blijkbaar niet tussenkomen.

Het was wel allemaal snel gegaan. Na een namiddag winkelen waren we in de late namiddag langs de evenementen hall gereden, en zagen de grote affiches ‘Eroticabeurs’.

“Ha,” zei Dirk, “dit is de eerste maal dat er een eroticabeurs in onze stad plaatsvindt. Zin om even binnen te wippen?” Ik keek hem vragend aan. “Wat? Wij? Nu?” Het aanbod overdonderde me een beetje. Ik wist niet echt wat het inhield, zo’n beurs, maar het maakte me eigenlijk wel nieuwsgierig. “Ach ja, gewoon even rondlopen, is echt wel leuk” zei Dirk. “Het is echt gewoon hoor” trachtte hij me te overtuigen.

Ik vroeg me af hoe hij dat zo wist, want we waren samen nooit naar zo’n beurs geweest, maar ik hield wijselijk mijn mond.

“Ach, OK, waarom ook niet.” Ik was wel wat gefrustreerd na het middagje winkelen. We hadden het niet breed, en Dirk herinnerde meermaals ons beperkt budget telkens ik hem wat leuke spulletjes toonde. Geld was wel vaker een bron van discussies. Meestal had Dirk wel gelijk, we hadden het niet breed, en indien we een huisje en kindertjes wilden plannen binnen enkele jaren, moesten we wel wat sparen. Ik liet het geld liever rollen, zeker als ik in de stad rondsnuffelde naar leuke spulletjes.

We waren de beurs binnengestapt. Ik dacht nog fijntjes dat Dirk geen bemerkingen maakte om nog een inkom te betalen, terwijl de dag al ver gevorderd was. We slenterden wat rond. Ik vond het eigenlijk wel leuk en spannend. We kwamen voorbij een podium waar net een strip act begonnen was. Harde muziek schalde uit de boxen, en mooie vrouw, gekleed in een leren rokje en kort topje, bewoog zich lenig rond een paal. Er stond heel wat publiek.

“He, laten we hier even kijken” zei Dirk. Onder luid applaus en gejoel ontdeed de vrouw zich eerst van haar topje, dan moest het rokje eraan geloven. Dirk keek met grote ogen en lachte een beetje verlegen naar me. Hangend aan de paal vloog ook plots haar bh door de lucht. Ze had een paar stevige (siliconen dacht ik onmiddellijk) borsten. Hier en daar klonk een bewonderend gefluit. “Wat een tieten!” zei Dirk nog. De vrouw bewoog zich nu over het hele podium, enkel nog gekleed in een string die aan beiden kanten boven haar heupen vastgebonden was. Ze liep nu tot dicht tegen het publiek, en liet zich gewillig de string losknopen door de graaiende handen. Ik zag haar kale kut. Eigenlijk wel geil, zo volledig naakt voor al die (vooral) mannen, dacht ik nog. Ik had er al vaker van gedroomd helemaal naakt bekeken te worden door onbekende mannen, en het wond me telkens wel enorm op. De vrouw op het podium maakte wat wilde bewegingen, waarbij ze met haar kont naar het publiek en benen wijd telkens diep vooroverboog zodat iedereen een goed zicht op haar kut had. Hoewel ik mijn kutje ook wel bij-schoor, vond ik zo’n helemaal kale kut toch ook wel opwindend. Moest geil zijn om zo gezien te worden dacht ik nog. Na nog wat rond de paal gedraaid te hebben, telkens iedereen een ruim zicht op haar kut gevend, was de show voorbij.

“Dat was geil,” zei Dirk, “wat een joekel!”

Ik vond het eigenlijk nogal ‘professioneel’ en niet echt erotisch. Enkel het idee zo bekeken te worden geilde me wel op.

We slenterden nog wat verder, tot bij een afgeschermd deel van de beurs. ‘Amateur Show’ stond er in grote letters.

“He, laten we hier nog even gaan kijken, misschien nog zo’n leuke strip act” zei Dirk opgewonden. Ik had er eigenlijk zo’n zin niet meer in, maar de woorden amateurshow prikkelden me eigenlijk wel. Het podium was veel kleiner, het publiek stond ook tot tegen het podium. Een vrouw in een string voerde haar act op, duidelijk geen amateur! Het ging er hier ook wel geiler aan toe! De vrouw kwam geregeld tot dicht bij het publiek, graaiende handen trachten haar aan te raken, sommigen gooiden geld op het podium luid roepend “Hier! Hier!”

Wanneer de vrouw dan dichterbij kwam staken sommigen een biljet achter haar string, ervan gebruik makend om haar even te betasten. Ze liet het blijkbaar welwillend, maar met een wat onverschillige blik, toe.

“Amai, dat is wel snel verdiend” zei Dirk, “Kijk, daar ligt al enkele tientallen euro op het podium, en in haar broekje steekt ook al zeker 100 euro!”

Ik vond het eigenlijk nogal ordinair, maar het idee zo bekeken en aangeraakt te worden deed me weer geil worden. Sommigen staken echt hun vingers wel helemaal onder haar string, ik verbeeldde me tot in haar kut. Het gebeuren geilde me wel meer op dan ik verwacht had, maar de vrouw voerde haar act nogal routinematig op. Het was duidelijk dat dit niet haar eerste noch haar laatste show was. Dirk was duidelijk enthousiaster, en uit zijn grote ogen kon ik ook wel opmaken dat hij erg geil geworden was.

“Nou, als dat een amateur was.” zei ik bij het buitengaan. “Ik zou er toch wat meer gevoelen in leggen.”

“Ach jij, het was toch gewoon heel geil”, zei Dirk wat kregelig, “Ik zou jou wel eens willen zien zo voor al die mannen.”

“Als ze echt een amateur show aankondigen moeten het ook echte amateurs zijn,” hield ik vol, “en ik zou het wel geil vinden het te doen.”

Dirk keek me spottend aan, “jij durft je nog niet uitkleden in de sauna.” Daar had hij een punt, om de een of andere reden was ik erg terughoudend naakt te gaan voor andere mannen, maar het idee hield me toch al lang bezig.

Toen we voorbij de man aan de ingang van het zaaltje liepen kon ik niet nalaten nogmaals op te merken: “spijtig dat het geen echte amateurs zijn.” “Je mag je anders zelf ook aanmelden” zei hij, en voegde er wat zachter aan toe: “als we te weinig amateurs hebben moeten beroeps de gaatjes in de show wel vullen. Vandaag hebben we nog geen enkele amateur gehad…”

Ik keek hem verlegen aan, m’n hoofd werd rood, maar wel blij om zijn eerlijkheid: “niets voor mij hoor!”

“…en het brengt aardig op”, ging de man onverstoord verder, “je mag de helft houden wat het publiek op het podium gooit.”

Ik grijnsde en trok Dirk snel verder.

“Haha, eerst opmerkingen maken en dan durf je zelf niet” plaagde hij. Ik liep zwijgend verder, een vreemd gevoel in mijn onderbuik. Neen, geen vreemd gevoel, ik was gewoon geil van het idee naakt bekeken te worden.

“Durf ik heus wel”, antwoordde ik voor ik het wist. Dirk stopte plots en keek me met grote ogen aan. “Jij? Durf je nooit!”

Ik zag een twinkeling in zijn ogen, hij was wellicht ook opgewonden geraakt bij het idee.

“Oh jawel hoor, en het geld zou ook mooi meegenomen zijn” voegde ik er snel aan toe zonder te zeggen hoe geil ik het idee wel vond. We keken elkaar een ogenblik begrijpend aan, en liepen toen snel terug. De man stond er gelukkig nog. Hij glimlachte toen hij ons zag naderen.

“Ik wil het toch wel overwegen” zei ik manmoedig.

“OK, kom dan maar even mee, dan leg ik het jullie uit.” In zijn bureautje vertelde hij rustig dat ik zelf besliste hoe ver ik zou gaan, de helft van de opbrengst was voor ons, en Dirk mocht er veilig bij blijven. Plus lopen er enkele mannen rond om zo nodig het publiek terecht te wijzen. Niemand mag het podium op zonder toestemming. Het klonk me allemaal heel redelijk.

“Je bent toch meerderjarig?” Vraagt hij nog met een glimlach. Ik weet niet of het gevlei is, ik zie er wel jonger uit dan mijn 26, maar toch wel meer dan 18!

“Je mag nu onmiddellijk” zei de man. Ik wilde toch eerst even over huis, en vroeg of om 11 uur ook kon. De man twijfelde even, maar stemde uiteindelijk toe. Tegen kwart voor elf moesten we ons in zijn kantoortje aanmelden. Toen we buitengingen zag ik nog een peinzende blik in zijn ogen en een brede glimlach rond zijn mond.

De man neemt snel het blad dat ik net getekend had van de tafel.

“Je kan in de kamer hiernaast een uurtje wachten. Er staan daar wat versnaperingen, en er staat een tv en video als je jezelf wat wil opwarmen” grijnst hij. ” Om vijf voor twaalf komen we met de boeien voor jullie” zegt hij. “Boeien, voor ons beide?” Stamel ik. “Waarvoor?”

“De hoofdact is een slavinnen verkoop act, dat heb je wel gezien” kijkt de man ons vragend aan. Uit mijn verschrikte ogen begrijpt hij dat we dat niet gezien hadden.

“Ach,” zegt hij, “maak je geen zorgen, het is gewoon een spelletje. In plaats van je zelf te showen en te ontkleden wordt je nu als een slavinnetje geshowd en uitgekleed door je ‘bewakers’. Maak je echt geen zorgen, het is maar een spel,” zegt hij nog snel. Zijn blik in zijn ogen stelt me niet helemaal gerust, maar eigenlijk, ach, wat kan me gebeuren.

“En wat moet ik dan?” vraagt Dirk duidelijk niet op zijn gemak.

“Oh ja,” zegt de man, “voor het verhaal kan jij natuurlijk niet zo maar op het podium staan. We stoppen jou in een kooi als vriendje van het slavinnetje, maar wees gerust, de kooi gaat niet echt op slot.”

“Hier is alvast de duizend euro,” voor we nog wat konden zeggen doet hij een deur open en toont ons het kamertje waar we een uurtje moeten wachten. Er staan wat flessen drank, enkele comfortabele fauteuils, een grote flatscreen tv waar een pornofilm draait.

Zwijgend kijken we elkaar aan en trachten de voorbije minuten te verwerken. “Ach, er kan me echt niets gebeuren, ik stop wel als het me wat ver gaat,” tracht ik de moed erin te houden, “en we hebben alvast duizend euro! En misschien is het voor me wel makkelijker getoond en uitgekleed te worden dan zelf te moeten dansen en rond te draaien” voeg ik er nog snel aan toe, om mezelf ook gerust te stellen. Maar heel binnenin voel ik weer hoe het idee naakt bekeken te worden door een bende geile mannen me mateloos opwindt. En dan nog weerloos geboeid te zijn maakt het nog veel opwindender.

Het uurtje is sneller omgegaan dan ik verwachtte. We hoorden wel regelmatig het geroep van het publiek in het zaaltje. Afgegaan op het volume is er steeds volk bijgekomen, maar onmogelijk in te schatten met hoeveel ze zijn. Het is stipt vijf voor twaalf als de deur opengaat en twee struise mannen in een dikke bruine lederen rok en ontbloot bovenlijf binnenstappen. Mm, ze willen er blijkbaar wel een mooie act van maken denk ik bij mezelf. Ik krijg eerst een metalen boei van zo’n 5 cm breed rond mijn nek. Aan de voorkant zit een ring, daaraan een ketting. Ook om m’n polsen en enkels komen gelijkaardige boeien. Aan de boeien om mijn enkels worden twee zware bollen vastgemaakt, de boeien rond mijn polsen worden achter m’n rug aan elkaar vast geklikt. Bezorgd vragen de mannen meermaals of het geen pijn doet. Dat stelt me weer wat gerust. Ik voel me weer geil worden, door de armen op m’n rug priemen mijn tieten nu nog verder naar voren. Ik zie de mannen begerig kijken, maar ze blijven respectvol op een afstand. Dirk heeft intussen een gelijkaardige uitrusting omgekregen. We grappen wat, het is echt geen zicht ons zo te zien staan!

“Tijd om te gaan” zegt een van de mannen. Ze nemen ieder een ketting en we worden voorzichtig voortgetrokken tot achter het podium. Best wel moeilijk lopen met die zware bollen aan de voeten. Eerder schuifelen eigenlijk. Tegelijkertijd hoor ik het geroezemoes en voel de zweterige hitte die in het zaaltje hangt. De achterkant van het podium ontneemt me het zicht, maar er moet wel heel wat volk zijn! De man bij wie we daarstraks getekend hebben staat nu blijkbaar op het podium met een micro.

“En tenslotte, de heel speciale laatste act voor vanavond” roept hij, “we verkopen een echt slavinnetje, dat nog nooit verhandeld of gebruikt is geworden! Een jong maagdje!”

Ik begrijp dat hij het over mij heeft en moet zenuwachtig glimlachen. Een maagd? Al sinds m’n twaalfde niet meer! Maar buiten mijn paar vaste vriendjes intussen ben ik nooit naakt geweest voor een andere man, laat staan seks gehad! Dus een heel klein beetje klopt het wel gaat het door mijn hoofd. Weer voel ik de geilheid opkomen. De man die mijn ketting vast heeft zegt “het zit helemaal vol, al om half twaalf hebben we de deuren moeten sluiten”. Wat ik niet wist was dat ze in de hele hall om de vijf minuten het spektakel hebben zitten aankondigen: een unieke slavinnenverkoop, een uitzonderlijk jong en maagdelijk slavinnetje, iedereen mag bieden.

“Willen jullie m’n slavinnetje zien?” roept de man nu in de micro.

“JAAAH” antwoordt het opgehitste publiek. Het volume van de JA doet me toch even huiveren, hopelijk kunnen ze de boel hier wel onder controle houden.

“Maak je niet ongerust”, zegt de man die blijkbaar mijn gedachten raadt, “er zijn nog 5 bodyguards in de zaal, en de identiteit van iedereen is genoteerd bij het binnenkomen. Ze houden zich wel aan de regels.”

“Welke regels?” denk ik nog, maar ik word al vooruit getrokken aan mijn ketting. Luide opzwepende muziek schalt nu door de luidsprekers. Ik neem me voor zo goed mogelijk het spel mee te spelen, en wanneer we voorbij het gordijn gaan doe ik alsof ik wat tegenstribbel. Even zie ik niets meer, helle spots schijnen recht in m’n gezicht. Boven de luide muziek hoor ik het publiek nog harder roepen, fluiten. Ik zie ook al enkele muntstukken voorbij mijn voeten rollen. Als mijn ogen wat aan het licht gewend zijn zie ik dat het zaaltje echt barstensvol zit, ze staan tot helemaal tegen het kleine podium dat zo’n goede meter hoog is. Ik zie ook dat er wat nieuwe attributen op het podium staan, die er vanmiddag nog niet waren. Een kooi, een soort bank, een kruis, … Ik word rondgeleid over het podium, gelukkig net genoeg van de rand dat de graaiende handen me niet kunnen aanraken. Ik voel nu alle blikken op mij gericht. Ondertussen blijft de omroeper de ‘waar’ aanprijzen: “zie toch eens wat een prachtexemplaar, zo jong, zo puur, nog nooit verhandeld, gegarandeerd een maagd, en dat allemaal voor jullie!”

De mix van blikken op me en verlegenheid om hier zo rondgeleid te worden maken me weer geil. De rondgang verloopt moeizaam wegens de zware bollen aan mijn voeten. Wanneer we voorbij de kooi komen zie ik dat Dirk al opgesloten zit. Hij grijnst naar me. Hopelijk is de kooi niet echt op slot, flitst er nog door mijn hoofd.

Dan word ik in het midden van het podium gezet, de twee ‘bewakers’ aan weerszijden.

“Hebben jullie genoeg gezien?” schreeuwt de man in de micro.

“Nee” klinkt er hier en daar.

“Ha, ha, jullie riskeren een kat in een zak te kopen! Willen jullie haar niet wat beter zien? Zonder die mooie kleren?”

“JAAAH, naakt, laat zien die tieten, I fuck her” wordt er nu overal geroepen. De sterkte van het kabaal overdondert me weer. Alle mannen die zich opgeilen om mijn lijf te zien. Ondertussen hebben mijn bewakers de zware ballen van m’n voetboeien verwijderd, en mij naar het kruis gebracht. Eerst worden mijn armen wijd gespreid boven me vastgemaakt. Dan tikken ze met hun voet tegen de binnenkant van mijn voeten, ten teken dat ik mijn benen moet spreiden. Steeds verder tot ik in een wat ongemakkelijke wijde spreidstand sta. Mijn voetboeien worden dan snel aan het kruis vastgemaakt. Ik voel mijn lipjes zich in m’n slipje wat openen door de grote spreidstand, en voel dat mijn kutje al vochtig begint te worden.

“Laat dan maar eens zien wat er onder die T shirt zit” schreeuwt de man met de micro. Hij is mijn kant opgekomen en knijpt plots in een borst. Eerst verschiet ik en wil me terugtrekken, wat uiteraard niet lukt zo vastgeketend. Dan overvalt snel het gevoel van geilheid zo aangeraakt te worden door een vreemde. Ik voelde de warmte van zijn hand door mijn T-shirt en de stof van m’n bh. Een van de bewakers laat er geen gras over groeien. Onder luid gejoel snijdt hij met een grote schaar (waar komt die ineens vandaan?) mijn T-shirt van m’n lijf. Ik huiver even en voel me al naakt zo in mijn mini bh. Iedereen kan nu zeker goed de vorm van m’n bolle borsten zien. Ja, ik ben wel trots op mijn borsten. Een C -cup, nog erg stevig en twee goed gevormde gevoelige tepels.

“Ja, dat is al veel beter”, schreeuwt de man nu, “nu kunnen we al een beetje zien wat er te koop is.” Met zijn vrije hand wrijft hij zachtjes over mijn blote buik, dan over mijn bh, knijpt weer even in m’n borsten, om dan af te dalen en zijn hand enkele seconden op mijn Venusheuveltje te laten rusten.

“Wie heeft er ooit zon lekker stuk gezien, kijk eens wat een lijfje, IK zou wel weten wat ermee te doen” bralde hij verder.

Ik voel me opgloeien door die vreemde hand op mijn lijf, en merk tot m’n ontzetting dat ik mijn kruis even vooruitduwde toen zijn hand rustte op mijn heuveltje.

“Nu genoeg gezien?” hitst hij het publiek weer op. “Nee! Uit die broek! Naakt! Laat zien die tieten! Haar kut!” Wordt er nu wild dooreen geroepen. Ik huiver. Van angst, maar ook wel van opwinding. Hier had ik lang van gedroomd. Ik vergeet totaal Dirk die in zijn kooi met verstomming het tafereel gadeslaat.

“Jullie willen meer zien, maar dan wil ik wel geld zien rollen” spoort hij z’n publiek nu aan.

Onmiddellijk vliegen er een hoop muntjes, en toch ook reeds enkele biljetten op het podium. Een dame die ik nog niet bemerkt had loopt nu voortdurend rond om het geld te verzamelen.

“Ha, dat is beter. IK wil wel eens zien wat er onder die broek zit.”

“JAAAAH!!! Uit die broek” antwoordt het publiek. Ik bekijk nu wat beter het publiek. Uiteraard vooral mannen, maar hier en daar toch ook een vrouw. Alle leeftijden, alle types door elkaar. Maar allemaal… een zweterige rode kop van het roepen, zich rekkend om toch maar niets te missen. De man naast me begint dan eerst met een grijns de riem van m’n jeans te maken. Dan neemt hij tot m’n ontzetting terug zijn schaar en knipt langs beide zijden m’n jeans volledig open. De man met de micro houdt met zijn hand mijn jeans nog tegen mijn buik, zodat m’n blote benen wel al zichtbaar zijn, maar nog niet mn slipje.

“Willen jullie het ECHT zien” brult hij. Weer stijgt een enorme “JAAAAAAHHH!” uit de massa. Met een korte ruk trekt hij de resten van m’n jeans van mijn lijf.

Daar sta ik dan, voor een uitgelaten menigte, vastgeklonken, enkel nog in mijn bh, m’n slip (gelukkig geen string aangedaan dacht ik nog) en mijn laarsjes. De man met de micro werpt de resten van mijn jeans achter het podium en komt dan weer bij me staan. Me aanprijzend beweegt zijn hand zachtjes over m’n buik, mijn benen, dan langzaam omhoog langs de binnenkant van mijn benen, even over m’n kutje en dan hetzelfde met het andere been. Ik sta te trillen op mijn benen en heb schrik dan m’n slipje snel helemaal nat zal zijn van mijn geilheid. De man legt nu zijn volle hand op m’n kutje, ik voel door de lichte stof zijn vingers zachtjes tegen mijn lipjes drukken. Hij kijkt me met rare ogen aan, en ik vermoed dat hij erg zijn best doet om me niet ter plaatse te bespringen.

“Wat een lijfje, moeten jullie dat hier zien. En, oh, hier voel ik ook wat lekkers, twee zachte heuveltjes, mm…, en al een beetje nat ertussen” roept hij verder.

Enkele mannen trachten op het podium te klimmen, maar worden prompt met een stevige tik teruggewezen door de mannen op het podium. Dat stelt me toch weer wat gerust, want ik zie aan de ogen van diegenen die het dichtst tegen het podium staan dat de mannen erg geil geworden zijn. Wanneer de man zijn hand terugtrekt voel ik dat hij de stof van mijn broekje een beetje tussen mijn lipjes geduwd heeft, en nu beide lippen en het spleetje ertussen duidelijk in de stof afgetekend moeten staan. Ik tracht mijn geilheid onder controle te houden, schrik dat mijn broekje helemaal nat zal worden.

“Kunnen jullie nu een goed oordeel vellen? Of willen jullie nog meer zien?” Een luid gejoel stijgt opnieuw op, mannen zwaaien met hun armen en schreeuwen zich schor.

“Naakt, uit die klere, laat je kut zien, TIETEN!!!”

De brutaalheid van de reactie wind me weer op.

“OK, OK,” brult de man boven het tumult, “maar ik kan jullie wel vertellen wat ik wil! Iemand onafhankelijk moet haar even ter plaatse keuren!”

Het dringt niet echt tot me door wat hij zegt, ik voel de hitte en de testosteron van de massa.

“Ik wil iemand die haar tieten komt keuren en ons een eerlijk oordeel geeft” schreeuwt de man.

“IK! IK! IK!” Klinkt het luid van overal. Enkele mannen trachten weer op het podium te raken, maar worden met enkele rake klappen van venijnige bamboestokjes terug tot de orde geroepen. Ik begin te begrijpen waar de man naar toe wil. Me laten bepotelen, nee, dat is over mijn limiet! Wat was dat verdomde stopwoord weer. Tegelijkertijd voel ik weer de kriebel in m’n onderbuik. Ondertussen gaat de man verder

“Rustig. Rustig, vermits er zoveel kandidaten zijn mag er geboden worden. Het hoogste bod wind! Maar enkel haar tieten!”

Mm…, misschien even horen hoeveel er geboden wordt, en kan dat nog net wel, even aan mijn tieten laten voelen.

Mannen beginnen te roepen “10 euro, 15!, 18, 20, hier 35!” De man tracht telkens diegene die een hoger bod doet aan te wijzen. Ik hoor nog “…60 ikke hier!”

“Niemand hoger dan 60 euro?” roept de man, “verkocht!”

Ik kan niet goed zien wie het pleit gewonnen heeft. Er wordt plaats gemaakt en een dikke zweterige man wordt het podium opgeholpen. Zwaaiend met zijn armen komt hij snel naar me toe, maar wordt tegengehouden door de man met de micro.

“Hola, niet te snel! We verwachten van jou dat je zorgvuldig haar tieten onderzoekt op fabricagefouten, siliconen en ander interessante info, en dan verslag aan de micro komt doen. Maar enkel aan haar tieten!”

De dikke man hoort nauwelijks wat de man zegt, en kijkt met grote geile ogen naar mijn jonge lichaam. Ik begin nu toch wat schrik te krijgen. Ik kijk snel opzij naar Dirk, die met grote ogen maar zonder verdere uitdrukking naar me staart. Mm…, wel een uitdrukking, ik zie een grote bobbel in zijn broek, hij is duidelijk ook erg geil van het gebeuren. Ondertussen komt de dikke man tot bij me, en pakt onmiddellijk mijn beide borsten stevig in z’n beide handen.

“Ho Ho, zachtjes” komt de man met de micro weer tussenbeide, “ze moet nog wat opbrengen, mijn koopwaar niet vernielen!” En zonder in de micro te praten “doe rustig haar bh uit en onderzoek haar tieten”

De dikke man is duidelijk te opgewonden en laat een hand over mijn buik afdwalen om aan m’n kutje te zitten. Maar voor zijn hand mijn heuveltje bereikt geeft een van de bewakers een stevige gemene tik met een rietje op zijn hand. “Enkel tieten!”

De dikke man slaat een kreet, kijkt verschrikt op, en begrijpt dan dat hij zich zal moeten beperken tot mijn stevige borsten.

“TIETEN, toon haar tieten! Zuig ze!” joelt het publiek.

De dikke man gaat nu achter me staan en begint aan de sluiting van mijn bh te frunniken. Duidelijk geen kenner.

“TIETEN, neem de schaar” wordt er geschreeuwd. Eindelijk heeft hij de sluiting los en laat snel de bh op de grond vallen. Ik heb sowieso al erg stevige borsten, maar doordat ik nu nog met m’n armen wijd boven me gespreid sta priemen ze gewoon recht naar voor. De man slaat snel zijn armen om m’n lijf en grijpt met beide handen mijn naakte tieten. Een huivering gaat door me heen. Ik ruik zijn zweet, hij drukt zijn dikke lichaam tegen me. Zijn dikke handen met worstenvingers beginnen dan in mijn borsten te knijpen, met m’n tepels te rollen. Niet echt zacht, maar ik voel weer die hevige kriebel in mijn onderbuik.

“Zijn ze echt? Zijn ze zacht?” roept de man in de micro? “Zijn ze lekker?”

De dikke man reageert niet en gaat verder met het knijpen van mijn borsten. Ik voel nu duidelijk de bobbel in z’n broek drukken tegen mijn billen.

“Zijn ze lekker?” Herhaalt de man, “proef ze dan!”

De dikke man schijnt het nu te begrijpen. Haastig laat hij m’n borsten los, komt voor me staan en zuigt mijn linkertepel in zijn mond. Eerst kijk ik ontzet toe, tracht mijn bovenlichaam naar links en rechts te bewegen om aan zijn gulzige mond te ontsnappen. Maar dan voel ik weer die zalige tinteling, van in mijn kruis tot helemaal in mijn tepels. Ik gooi mijn hoofd achterover zodat niemand kan zien hoe ik geniet. De man neemt nu mijn andere tepel in z’n mond, zuigt hard. Ik voel mijn tepels verstijven en gevoelig worden. Mm…, zo heeft Dirk me nog niet gezogen. Hij is altijd erg zacht en voorzichtig. Maar dit ruwe werk geilt me gewoon veel meer op. Met zijn andere hand knijpt hij nu in mijn vrije borst. Ik balanceer tussen een lichte pijn omdat het zo ruw is en het geile gevoel volkomen weerloos bepoteld en door honderden bekeken te worden.

“OK, dat volstaat” roept de man nu in de micro en komt dichterbij, “hoe zijn ze ? Voel je siliconen of zijn ze echt, zijn ze lekker?”

De dikke man antwoordt vlug, duidelijk verlegen nu “ja…, euh… erg lekker, en echt!” Hij verdwijnt dan snel van het podium.

“Mm…, dat was wel een erg kort verslag, ik denk dat we jullie de waar toch wat van dichter moeten laten zien zodat jullie een duidelijk oordeel kunnen vellen”, zegt de man en lacht geheimzinnig.

Indien je een (lang en geil) vervolg wil op dit eerste deel, schrijf even een reactie of stuur mij een mailtje: lieveverhaaltjes@hotmail.com

Lieve

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact per mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *