De erotica-beurs 2.3

()

Een geroezemoes stijgt op uit het publiek. Ik kijk wat onwennig en bevreesd me afvragend wat hij juist bedoelt met ‘even wat van dichter laten zien’. Mijn boeien worden losgemaakt en een man komt met een soort lederen zak aanlopen. Ik wordt als een worst in de zak ingepakt, mijn armen langs mijn lichaam, en de zak wordt achter mijn rug stevig dichtgesnoerd. Ik kan noch armen noch benen bewegen. Tot mijn ontzetting zitten aan de voorkant twee gaten waardoor mijn naakte borsten naar buiten priemen. Enkel mijn gezicht en mijn tieten zijn nog zichtbaar, de rest zit netjes ingepakt. Vooraleer ik me kan afvragen wat er gaat gebeuren grijpen de twee mannen naast me ieder twee lussen die aan weerszijden van de zak zitten, en houden me zo horizontaal, mijn gezicht naar beneden, op een meter van de grond. Dan stappen ze tot mijn ontzetting naar de rand van het podium en richten de voorkant van de zak wat op zodat ik nu half boven de joelende menigte hang.

Onmiddellijk voel ik de grijpende handen aan mijn tieten, maar ook handen die mijn lichaam trachten te grijpen. Gelukkig zit ik stevig ingepakt, maar voel wel de druk van de vingers en handen aan mijn buik, benen en… kutje! Maar het meest overweldigd ben ik door de graaiende handen die in mijn blote borsten knijpen, aan mijn tepels trekken. Erg ruw zodat de tranen in mijn ogen springen, maar al snel overheerst weer die enorme tinteling in mijn onderbuik, ik voel mijn tepels snel erg hard worden en geniet nu van de stevige en ruwe aanrakingen. Ik hou mijn ogen gesloten, maar durf nu toch even kijken. Ik zie grote handen, dikke handen, propere en ruwe werkhanden. En vooral die rode gezichten met grote ogen. De mannen die me vasthouden bewegen nu parallel aan de rand van het podium, zodat iedereen op de voorste rijen de kans heeft even aan mijn lichaam en tieten te zitten.

“Vergewis jullie er maar van dat de tieten echt zijn!” hitst de man het publiek op, “we nemen geen reclamaties aan achteraf, ha, ha, ha.” Enkelen grijpen ook naar mijn gezicht, en trachten een vinger in mijn mond te steken. Eerst houd ik nog mijn lippen stijf op elkaar, maar dan doet mijn geilheid mijn mond langzaam openen en zuig ik op de ruwe zweterige vingers. Het windt me gewoon nog meer op. Ik voel me veilig in het lederen pak en de twee sterke mannen naast me.

Na een ‘rondje publiek’ wordt ik terug uit de zak gehaald en voor een wat rare tafel gezet in het midden van het podium. De tafel is bekleed met zacht zwart leder, maar is bol, de voorkant en achterkant zijn zowat 30cm lager dan het midden. Ik tracht nog mijn geilheid onder controle te krijgen, wanneer ik op mijn rug op de tafel geduwd wordt. Mijn hoofd naar achteren. Door de bolle vorm ligt mijn hoofd een stuk lager dan mijn buik, mijn benen hangen langs de voorkant van de tafel naar beneden. Een wat ongemakkelijke positie, maar ik begrijp snel dat het publiek nu een wel erg goed zicht op mijn kutje moet hebben. Zeker als dan nog mijn benen wijd uiteen getrokken worden, en mijn voeten (ver) naar achteren langs de tafel vastgemaakt worden.

Iedereen moet nu de vorm van mijn lipjes, en de natte plek in mijn kruis kunnen zien! Wanneer dan ook mijn armen langs de tafel naar beneden getrokken worden en mijn handen ter hoogte van mijn voeten vastgemaakt, lig ik volkomen weerloos, met geen mogelijkheid nog te bewegen op de tafel. Dan merk ik dat de tafel op wieltjes staat, en ik wordt rondgereden voor het publiek, gelukkig op een veilige afstand. Ik voel de blikken op me, op mijn nog door een dunne stof bedekte kutje, mijn tieten. Weer gaat een golf van geilheid door mijn lichaam. “Hebben we alles goed gezien?” roept de man nu overbodig.

“Haar kut, we willen haar kut zien” roept het publiek luid.

“Ok, goed, sust de man, maar ik heb weer iemand neutraal met de nodige ervaring nodig om een eerlijk verslag te geven van haar kutje. Is het mooi, lekker, en vooral, is ze nog maagd?”

Het publiek begint nu weer luid te schreeuwen. “IK!, IK! IK!”.

“Weer te veel kandidaten,” lacht de man, “ik stel voor dat we weer gaan bieden.” Ondertussen krijg ik het toch benauwd. Ik wil mijn kutje wel laten zien, maar eraan komen is toch wel over mijn limiet. En ik begrijp dat de man daar nu op aanstuurt. Zachtjes zeg ik ‘donderwolk’, maar de man met de micro hoort mijn zwakke stemmetje niet, en mijn twee bewakers lijken er geen acht op te slaan. Mijn geilheid weerhoudt me voorlopig om harder te roepen. De man met de micro is intussen met het bieden begonnen.

“…150 euro, 160, 175 daar links, 200, 250!, 300… Niemand meer?” Hij wacht nog even en roept dan “500 euro daar achteraan!” Een geroezemoes gaat door de zaal. 500 euro is wel een hoop geld twijfel ik nog! Nog voor ik een besluit kan nemen heeft de man afgeklopt. Ik wacht bang af wat er gebeuren gaat.

Doordat ik met mijn hoofd naar achter en beneden lig zie ik niet wie er ‘gewonnen’ heeft. Verdere twijfel overvalt me als er gelach opstijgt uit het publiek. Ik hoor iemand het podium opkomen, dichterbij. Dan zie ik een rondborstige vrouw! Lange geblondeerde haren, een lederen pak. Een vrouw!? Even twijfel ik nog maar ze komt tot naast me staan en legt haar hand op mijn buik. Ik voel een warme zachte vrouwenhand, dat stelt me toch wat gerust. Maar ik ben nog nooit intiem door een wildvreemde man aangeraakt, laat staan door een vrouw! De vrouw masseert nu met haar beide handen mijn buik, dan de binnenkant van mijn dijen. Ik voel me weer erg geil worden, en kan me van geen mm bewegen. Dan floepen plots een reeks grote platte tv schermen achter en naast het podium op, en zie ik mezelf liggen. Blijkbaar heeft er iemand een mobiele camera vast. Hij komt dichter totdat het hele beeld gevuld is met mijn buik en kut.

Ik begrijp snel dat hiermee het publiek wel een heel erg duidelijk en close zicht heeft op mijn kutje. Het publiek joelt van tevredenheid. Wat een spektakel! Ik zie nu ook duidelijk hoe mijn broekje spant, en mijn lippen er duidelijk in afgetekend staan. Ook hoe een grote natte plek zichtbaar is! Het geheel windt me nog meer op! Ik voel nu de vrouwenhand zachtjes over mijn broekje wrijven, en zie tegelijkertijd de dikke vingers op het scherm door mijn broekje mijn lippen beroeren en mij zachtjes masseren tussen mijn lipjes. Wauw, iedereen kan dat zien!

“Ze is al erg nat” roept de vrouw overbodig. Dan zie ik de schaar in beeld verschijnen, en ze knipt mijn broekje langs mijn heupen aan beide kanten van beneden naar boven open. Ondertussen heeft ze een hand op mijn kutje gelegd, haar handpalm op mijn Venusheuveltje, haar vingers mijn lipjes bedekkend. Met haar andere hand trekt ze de resten van mijn broekje van onder mijn billen en gooit het weg. Ik voel nu haar naakte vingers op mijn kutje, haar middenvinger tussen mijn lipjes die wellicht een beetje openstaan wegens de spreidstand van mijn benen. Het publiek joelt nu uitzinnig. Dan langzaam, heel erg langzaam glijdt ze haar hand naar boven. Mijn lipjes worden langzaam zichtbaar. Maar bovenal voel ik haar vingers zacht schuren over mijn lipjes en mijn klitje. Ik verga bijna van geilheid. Gelukkig heb ik me vanavond (voor de eerste maal) echt helemaal geschoren. Het zindert in mijn buik, ik wil me bewegen maar lig volledig vast. Haar hand is nu helemaal van mijn kutje, en ik zie in beeld wat iedereen ziet: mijn kale kut in close up!

Mijn lipjes staan een beetje open zodat ook mijn binnenste lipjes duidelijk zichtbaar zijn, en ik zie ook mijn zalige knopje. Mijn binnenste lipjes glimmen van de geilheid, en ik zie hoe een druppel langzaam tussen mijn billen naar beneden rolt. Ik vergeet bijna dat ik het ben die daar zichtbaar is. Ik voel dat ik nog natter wordt te weten dat iedereen in detail dit beeld kan zien.

De vrouw begint nu zachtjes mijn buitenste lipjes een voor een te masseren. Ze knijpt ze tussen haar vingers, trekt er even aan, en wrijft dan zachtjes van beneden naar boven en weer naar beneden. Wauw, dat voelt lekker! Dan is het de beurt aan mijn binnenste lipjes. Ook die krijgen een lekkere massage. Dan neemt ze met twee vingers van elke hand beide lipjes vast (eerst lukt het niet omdat ze zo glibberig zijn), en trekt ze dan eerst strak recht naar voren, om ze dan helemaal open te trekken. Eerst doet het even pijn, maar al snel voel ik hoe het een heerlijke spanning brengt in mijn klitje. Iedereen kan nu recht in mijn kut kijken! Ik heb het gevoel zelfs tot in mijn baarmoeder! De camera zoomt nog in en enkel mijn kut bedekt nu het hele beeld. Het is duidelijk te zien hoe nat mijn kut vanbinnen is, druppeltjes rollen nu tussen mijn lipjes over mijn billen naar beneden.

Ik merk dat het publiek stil geworden is en wellicht ademloos naar het beeld staat te staren. Dan spreidt de vrouw met een hand mijn lipjes, en met een vinger van de andere hand neemt ze eerst wat vocht en begint dan rondjes rond mijn klitje te draaien, af en toe glijdt de vinger helemaal over mijn klitje. Ik houd het niet meer. Ik wil me naar voren dubbelplooien, maar dat kan uiteraard niet. Omdat mijn lijf bij mijn orgasme toch de energie kwijt moet schreeuw ik het uit. Mijn buik en benen schokken en op het scherm is nu duidelijk te zien hoe ook mijn kut ritmisch samentrekt. De vrouw vervolgt haar opwindend gewrijf, en orgasme na orgasme golft door mijn lijf. Ik schreeuw me schor.

“Ho ho, rustig maar” roept de man met de micro, “ze moet nog even mee!”

Dit laat me toe wat op adem te komen. Ik voel de spieren in mijn onderbuik pijn doen van het harde samentrekken. Ik kan me niet herinneren ooit zo lekker en hevig klaargekomen te zijn. Op het scherm loopt er nu een straaltje geil uit mijn kut. Mijn lipjes zijn gezwollen, hel roze en staan een beetje open.

De vrouw heeft duidelijk ervaring en masseert nu zachtjes mijn Venusheuveltje en mijn buik zodat mijn spieren zich kunnen ontspannen. Dan masseert ze mijn borsten, rolt mijn weer harde tepels tussen haar vingers (veel zachter, heel anders dan die man daarnet).

“Ik denk dat we een duidelijk en eerlijk verslag gaan krijgen” roept de man in de micro. Maar de vrouw is duidelijk nog niet van plan te stoppen. Ze gaat op haar knieën tussen mijn benen zitten en begint de binnenkant van mijn dijen te likken. Gewillig tracht ik mijn benen nog verder te openen, maar dat lukt niet, mijn knieën worden al helemaal naar buiten getrokken. Langzaam nadert haar tong mijn kutje, haar gezicht komt nu in beeld. Ik voel en zie haar tong likjes maken van beneden naar boven over mijn buitenste lipjes. En dan plots met een lange haal gaat haar tong over heel mijn kut. Ik sidder, en voel mijn klitje harder worden.

Dan drukt ze haar mond vol op mijn kut, likt gulzig tussen mijn lipjes, zuigt eerst mijn binnenste lipjes helemaal naar binnen, dan mijn klitje. En dat telkens weer opnieuw. Ik sta weer in brand! Als ze dan plots haar tong diep in mijn holletje drukt houd ik het niet meer. Schokkend en schreeuwend kom ik weer klaar. De vrouw duwt met kracht haar tong in mijn samentrekkende kut. Ik zie op het scherm hoe haar mond, neus, wangen glimmen van mijn vocht. Ik hoor ze likken en smakken en zie hoe ze gulzig mijn vocht op likt en binnen slikt. De man met de micro trekt haar nu met haar schouders naar achteren.

“Zo is het wel genoeg, nu willen we ook wel even een reactie!”

De vrouw staat recht en de cameraman neemt haar gezicht nu in beeld. Ze heeft een rond bol gezicht, een piercing door haar wenkbrauw. Maar wat vooral opvalt is haar glimmende gezicht van mijn geil.

“Mm…, dat is topklasse”, zegt ze, “het is lang geleden dat ik nog zo’n mooi jong en lekker kutje gezien en geproefd heb. En geloof me, ik heb een rijke ervaring,” voegt ze er aan toe.

Ik wil het best geloven, zo lekker ben ik nog nooit gelikt. Bij Dirk gaat het meestal erg snel, hij houdt er niet van als mijn kut nat is bij het likken. En hij mist de techniek die deze vrouw duidelijk wel had! Ik voel me zalig, en ben achteraf wel blij dat een vrouw het laatste opbod gewonnen heeft. Een onvergetelijke lekkere ervaring. Ik ben blij dat het nu achter de rug is, en kijk uit om te vernemen hoeveel we verdiend hebben. Mm…, ik zou nu eigenlijk wel graag door Dirk genomen worden, zijn kloppende lul in mijn nog hunkerende kutje voelen. Ja, dat zou het pas helemaal afmaken, nu onmiddellijk, in deze positie, een stevige neukbeurt door Dirk!

Ik wacht geduldig tot ik zal losgemaakt worden.

“Dat was een eerlijk verslag” roept de man in de micro, “maar je mag bij zo’n belangrijke aankoop natuurlijk niet over een nacht ijs gaan! Ik laat diegene die nog wat briefjes hebben graag nog even je beeld vervolledigen.”

Wat bedoelt hij? Vraag ik me af. Maar voor ik verder kan piekeren voel ik dat de tafel langzaam richting rand geduwd wordt door de twee mannen. Een lichte paniek maakt zich van me meester. Ik lig hier wel in een volkomen weerloze positie, benen en knieën wijd uiteen!

“He, ho!” roep ik angstig. De grootste mannen vooraan in het publiek kunnen al net bij mijn bovenbenen. Het publiek joelt en gilt. Ik val bijna flauw van de schrik. De mannen die me voortduwen glimlachen even naar me, maar slaan verder mijn kreet en angstige blik volledig in de wind. Op de schermen overzie ik de situatie. Enkele mannen die net aan me kunnen, grijpen in hun broekzak, en gooien wat geld en bankbriefjes over me. Langzaam wordt mijn tafel wat dichter geduwd, ik voel talrijke handen die nu wild naar mijn kut graaien.

“Nee!” roep ik nog, maar van zodra de eerste schrik verdwenen is en ik één, dan twee vingers in mijn kut voel glijden (van dezelfde hand?) overvalt me het ongelooflijk geile gevoel weer. Na enkele seconden wordt ik terug een beetje achteruit getrokken, tot de mannen nog wel net tot bij mijn bovenbenen kunnen, maar niet meer bij mijn kutje. Plots wordt de tafel opzij getrokken, en dan weer vooruit richting publiek. Ik begrijp het nu. Als iemand met wat bankbiljetten staat te zwaaien mag hij in ruil even aan mijn kut zitten. En zijn buren graaien uiteraard graag mee! Op een van de schermen zie ik dat twee, soms drie vingers ook tegelijkertijd in mijn kut verdwijnen, en meestal horend bij verschillende eigenaars! Ik voel me weer erg geil. Heel anders dan de vrouw daarnet. Ruw nu, hongerige vingers die ruw aan mijn schaamlippen trekken, hard met ruwe handen over mijn gevoelige klitje schuren, en zo diep mogelijk dezelfde ruwe, soms vuile vingers in mijn kut wurmen.

Mijn kutje is nog nauw, het doet al een beetje pijn als er drie vingers in verdwijnen, zeker omdat het niet bepaald zachtaardig gebeurt. Maar het duurt telkens slechts een tiental seconden (zou de duur afhangen van het geboden bedrag vraag ik me nog af?), dat maakt het draaglijk. Meerdere malen denk ik niet te kunnen weerstaan weer klaar te komen, maar net dan wordt ik weer achteruit getrokken. Op het beeld zie ik dat mijn kut gewoon druipt. Een van beide mannen die me voortduwen is wel zo attent af en toe een flinke geut olie over mijn kut en de handen te gieten, zodat ze me niet verwonden. Hé, denk ik, het is allemaal wel opgezet, gezien hij die bus olie bij heeft! Wat wellicht een kwartiertje duurde leek me uren. En diep vanbinnen voel ik dat het voor mij eigenlijk nog wel even mocht doorgaan, als ik terug naar het midden van het kleine podium gereden word.

“Was dat lekker?” vroeg de man in de micro.

“JAH!” schreeuwden de meesten, “NEEE” riepen de gefrustreerden die niet ver genoeg vooraan stonden.

“Duidelijk een jong en nog nauw kutje, meer dan drie vingers gingen er blijkbaar nog niet in” ging de man verder. “En dat verontrust me wel een beetje. Jullie kennende heeft de gemiddelde man hier een veel dikkere pik!” lacht hij.

Ik vraag me weer verdwaasd af waar hij naar toe wil. Ik voel me als in een roes, nog nauwelijks echt bewust van wat er rond me gebeurt, ik voel enkel die ongelooflijke geilheid. Ik geniet er nu gewoon van hier met mijn open kut voor een zaal vreemde mannen te liggen. Verschrikt besef ik dat ik in mijn binnenste hier zo nog wel even wil blijven liggen.

“We gaan voor de zekerheid toch maar even de maat opnemen” hoor ik de man verder gaan. De maat opnemen? Ik hoor het wel maar besef niet wat er gebeurt. Tot het publiek weer begint te joelen en lachen, en ik op het scherm zie dat er een tafeltje met wat attributen op binnengereden wordt. Verschrikt herken ik dildo’s, in allerhande vormen en maten. Ik heb er ook thuis twee, maar smalle rechte gladde dildo’s, een ervan kan ook trillen. Deze hier hebben echt alle vormen en groottes! “…en daar heb ik uiteraard weer hulp bij nodig” schreeuwt de man.

Weer een enthousiast “JAH!” Weer hetzelfde opbod, eindigend bij 820 euro deze maal! Maar het glijdt allemaal wat langs me heen, ik vergeet volkomen de mogelijkheid van het stopwoord. Enkel het idee hier voor deze mannen een lekkere dildo in mijn kutje te krijgen vult mijn geile brein. Een man stapt het podium op zie ik nu. Een wat oudere grijze man, keurig in het pak. Mm…, ziet er iemand zachtaardig uit denk ik nog. Het tafeltje met dildo ’s wordt nu tot net naast me gereden. Het ontsnapt zo volkomen aan mijn zicht. De camera is blijkbaar weer enkel op mijn kut gericht, die weer het hele scherm vult. Ik zie hier en daar wat rode strepen over en naast mijn lipjes. Zeker van het ruwe werk daarnet. Maar het deert me niet meer. Ik wacht op wat komen gaat. Er kan me weinig gebeuren met wat dildo ’s denk ik nog.

De man heeft blijkbaar een eerste exemplaar gegrepen, want ik zie een roze, kleine dildo in beeld verschijnen. Zo’n smal recht blinkend gevalletje als ik ook thuis heb. Zachtjes wrijft hij met de punt van de dildo over mijn lipjes, tussen mijn lipjes, over mijn klitje. Dat voelt lekker. Ik kijk nu ook met grote ogen naar het scherm. Wel raar wat te voelen tussen je benen, en wat verder op een scherm een beeld te krijgen dat exact overeenstemt met je gevoel. Hij draait de dildo nu zachtjes voor de ingang van mijn grotje, en langzaam, heel langzaam met draaiende bewegingen verdwijnt de dildo in mijn kutje. Tegelijkertijd voel ik mijn kutje gevuld worden. Hij gaat er vlot in, zeker omdat mijn kutje nog steeds druipt van het geil en de olie. De man pompt de dildo dan enkele malen zachtjes in en uit mijn kutje. Als hij met zijn andere hand dan ook nog mijn klitje beroerd kan ik een diepe zucht niet onderdrukken. Hoe heerlijk kan het toch zijn zo lekker verwend te worden, en hoe geil dat iedereen dat close in beeld kan volgen. Ik merk dat het weer stil geworden is. Ik verbeeld me dat enkele mannen in de zaal zich staan af te trekken met zicht op mijn lekkere kut. De dildo is nu duidelijk al bedekt met mijn geil, soms hangt er een vochtdraad tussen de dildo en mijn lipjes. Dan haalt hij de dildo eruit, mijn kutje blijft nog even een beetje openstaan.

“Yes!” Klinkt het vanuit de zaal.

“Een dikkere” roept iemand anders. Een wat dikkere zwarte dildo komt nu in beeld, niet meer zo’n gladde, maar in de vorm van een stijve pik met een dikke eikel en dikke aderen langsheen de pik. Ik kreun van genot en verbeeld me dat op het scherm mijn kutje zich spontaan zo ver mogelijk opent. De man drukt de eikel tegen de ingang van mijn kutje. Ik voel even wat weerstand, maar dan glijdt hij plots vlot naar binnen. Ik voel dat mijn jonge kutje nu veel meer gevuld is, en zie ook op het scherm hoe mijn lipjes zich nauw rond de dildo sluiten. Hij houdt de dildo nu even stil, diep in mijn kutje, en begint hem dan weer langzaam in en bijna uit te bewegen. De dikke aderen en de rand van de dikke eikel doen me sidderen van genot telkens ze tegen mijn lipjes schuren, en ik kreun luid.

“Wat een geile teef” hoor ik de man mompelen. Dan haalt hij de dildo helemaal uit mijn kut, wacht even, en duwt hem dan met één vlotte beweging weer helemaal erin. Oh, wat is dat verdomd lekker. Wanneer de dildo helemaal uit mijn kut is zie je nu duidelijk mijn kut blijven openstaan. De cameraman houdt zijn camera (blijkbaar een kleine handcamera) nu net langs de dildo. Op het scherm kan je nu echt tot in mijn kut kijken! Ik geniet van het geile beeld, en nog veel meer van het besef dat de hele zaal meekijkt.

De man heeft nu ook deze dildo terzijde gelegd en heeft nu blijkbaar een naar mijn normen gigantisch exemplaar beet. Hij heeft dezelfde kleur en vorm als de vorige, maar is veel dikker en wel 40 cm lang schat ik. Ik huiver.

“Niet doen” roep ik tegen de man zonder hem te kunnen zien.

“Zwijg geile teef, ik ga je kut oprekken” sist hij me terug. Helemaal niet zo zachtaardig als ik me voorgesteld had. Ik zie op het beeld dat hij ruim olie over de dildo spuit, en ook mijn kut krijgt ondanks de vochtige toestand nog een laag extra olie. De camera gaat wat naar achteren, ik zie nu de armen en het hoofd van de man, en mijn kut. Met daartussen die dikke dildo. Hij drukt de eikel van de dildo stevig tegen mijn kutje, maar dat geeft duidelijk niet mee. Ik zie, en vooral voel hem dan nog steviger drukken en de dildo langzaam heen en weer rond draaien. De dildo duwt mijn lipjes in mijn kut. Dan plots schuift de eikel van de dildo in mijn kut. Ik schreeuw het uit, ik voel alsof mijn kut opengereten wordt. Ik durf niet naar het scherm te kijken, schrik daar een doorgescheurde kut aan te treffen. De man houdt de dildo nu stil, en de pijn vermindert snel. Ik open mijn ogen weer en zie op het scherm hoe mijn lipjes strak gespannen rond de eikel staan. Het vlees ziet zelf een beetje wit, zo hard wordt het uitgerekt.

Maar eens een beetje gewend voelt het niet onprettig aan, stel ik vast. Vooral de druk op de onderkant van mijn klitje, en mijn lipjes die mijn klitje strak tegen de dildo trekken, maken het lekker en verdraagzaam. Dan verhoogt de man de druk weer voel ik, en zie ook op het scherm hoe mijn lipjes weer naar binnen getrokken worden. Ik gil nog even als de rand van de eikel die extra dik is binnen schuift. Langzaam, heel langzaam wordt de dildo verder in mijn kutje geduwd. Ik heb me nog nooit zo vol gevoeld. Ik voel de kop van de dildo nu tegen mijn baarmoeder drukken. Help! Straks scheurt hij me vanbinnen helemaal open! Flitst het door mijn hoofd.

“Ai, ai, stop!” Schreeuw ik, eerder van angst dan van pijn. De man duwt nog even, voelt wellicht dat hij niet verder kan en stopt dan. Op het beeld zie ik dat de dildo voor een goede helft in mijn kut verdwenen is. Alles voelt ongelooflijk strak en vol aan daar vanonder. Ik geniet wel van het geile beeld, zon dikke dildo die uit mijn kutje steekt, mijn lipjes die zo strak rond de dildo gespannen staan. De man beweegt nu langzaam de dikke dildo een tiental cm in en uit mijn kut. Telkens de dildo naar buiten getrokken worden puilen mijn lipjes mee naar buiten alsof ze zich vastzuigen aan de dildo. Eerst doet het nog een beetje pijn, maar al heel snel is het gevoel geneukt te worden door zo’n dikke lul overweldigend. Maar het is weerom misschien meer nog het zicht op de schermen, gedeeld met alle aanwezigen, die me bloedgeil doet worden. En dat helpt het glijden van de dildo wel. De man trekt nu de dildo helemaal uit mijn kut. Die blijft nu wijd open staan! Dan duwt hij hem er weer helemaal in. Het gaat al wat vlotter nu.

Dan zie ik op het beeld dat de man met zijn andere hand een klein ovaal ding met een draadje vastgenomen heeft. Een trileitje herken ik! Hij duwt het tegen mijn klitje en zet het eitje aan. Lang houd ik het niet uit. Ik begin heftig te trillen en kom weer schokkend klaar. De man blijkt er niet veel acht op te slaan en begint weer, het trillende eitje nog steeds tegen mijn klitje, de dildo in en uit mijn kut te bewegen. Orgasme na orgasme gieren door mijn lichaam. Ik schreeuw het uit.

“Genoeg, genoeg!” roept de man met de micro gelukkig, “De maat nemen, niet mijn slavinnetje openscheuren!. Geef me even de dildo; die lijkt de goede maat te hebben.”

De dildo wordt uit mijn kut getrokken en doorgegeven. Ik blijf volledig uitgeteld liggen, mijn kutje nog half open, het geil glibbert langs mijn billen.

“Zo, wie denkt een dikkere lul dan deze dildo te hebben mag nu de zaal verlaten.” roept de man al lachend, “die kan er echt nooit in.”

Gegrinnik uit het publiek. “OK, dat weten we nu ook al weer”, gaat de man verder. Ik hoor hem dan wat tegen de twee mannen die nog steeds naast me staan fluisteren.

Ik wordt losgemaakt en recht op mijn benen gezet. Ik kan amper blijven staan, mijn benen trillen nog als een rietje. Het voelt alsof ik ze niet meer dicht krijg. De tafel wordt weggerold, en een gelijkaardige tafel, maar plat nu, wat lager en veel smaller wordt achter me gerold. Ik wordt er weer met mijn rug opgelegd. Ieder man neemt dan een voet van me vast, trekt mijn benen open en houdt dan de voet hoog omhoog. Een ijzeren staaf wordt tussen mijn voeten vastgemaakt, zodat mijn benen ver open blijven staan. Dan worden mijn voeten aan een soort takel boven de tafel vast gemaakt. Ik lig nu op mijn rug, benen omhoog, mijn billen net over de rand van de tafel. Ik voel weer wat ongerustheid opkomen. Wat hebben ze nog in petto? Is het niet voldoende zo? Mijn handen worden weer langs de tafel naar onderen getrokken en ook vastgemaakt. Ik kan me weer nauwelijks bewegen. Dan duwt er iemand blijkbaar op een knop, en mijn benen worden langzaam naar achteren getrokken, waardoor mijn billen wat mee omhoog komen.

“Ik denk dat er nog een ander gaatje is dat moet opgemeten worden” roept de man dan.

Eerst begrijp ik het niet, maar dan besef ik wat hij bedoelt.

“Nee, nee, daar niet, dat wil ik niet” roep ik. De man in het pak staat blijkbaar nog op het podium en wil een dildo pakken.

“Nee nee”, roept de man in de micro. “Ieder zijn specialiteit! Ik zoek een nieuwe opmeter!” Onmiddellijk begint het geroep vanuit het zaaltje weer.

Ik kijk verschrikt naar de twee mannen naast mij. “Stop, stop, dat kan niet!”

Dirk heeft wel eens met het topje van een vinger in mijn kontgaatje gezeten, maar hij vond er eigenlijk niets aan, dus daar is het toen bij gebleven. De herinnering komt weer boven, en daarbij ook de herinnering dat het wel lekker aanvoelde. Maar ook de schrik dat het pijnlijk zou kunnen zijn. De mannen naast me, noch de omroeper, geven enige aandacht aan mijn geroep. Verschrikt tracht ik naar Dirk te kijken, het stopwoord totaal vergetend.

Geef me weer even tijd om deel 3 op papier (nou ja) te zetten.

Reacties graag naar

Lieve

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of direct contact met auteur per mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *