Duinenpret

()

Afgelopen zomer ben ik, op een lekkere warme dag naar het strand bij Cadzand in Zeeland gegaan. Als Vlaming ervaar ik daar de ongelooflijke luxe van een haast ongerept duinengebied met rustige stranden. Daar aangekomen was het iets frisser dan ik dacht zodat ik afzakte naar de duinen. In een mooie duinkom aangeland installeerde ik mijn handdoek en ging heerlijk zonnen. Na een halfuurtje, sliep ik bijna, maar werd gewekt door een vrouwenstem. Een leuke meid, ongeveer 30-32 jaar, met een prettig gevuld bovenstuk. Zij vroeg of ik vuur bij me had, ze lag iets verderop met haar vriend en hadden wel sigaretten maar geen aansteker. Ik gaf haar een vuurtje, stak er zelf ook een op en raakte met haar aan de praat. Ik gaf mijn ogen ondertussen goed de kost, maar ze verblikte of bloosde niet.

Ze had een mooie, iets te kleine geelgroene bikini aan, waardoor heel vaag iets van een tepel scheen. Ze vroeg of ik het leuk vond om bij haar en haar vriend te liggen, alleen is ook maar alleen, en ook vanwege het vuur niet onpraktisch. Daar had ik wel oren naar, kon ik nog wat langer van deze meid genieten.

Bij hun plek aangekomen stelde Jolanda mij haar vriend Ronny voor, een lange slanke man van tegen de 40. Ik vond beide meteen sympathiek en na nog wat heen en weer gepraat gingen we alle drie zonnen. Na enkele minuten pakte Jolanda een flacon olie en begon Ronny die op z’n rug lag van top tot teen in te smeren. Ik had de stille hoop dat ze al dan niet ongevraagd mij niet zou overslaan, maar toen ze klaar was, Ronny zo te zien met een stijve achterlatend, pakte deze de flacon over, vroeg Jolanda te gaan liggen waarop deze ook volledig maar erg teder werd ingesmeerd. Ik kon merken dat zijn handen bij haar de nodige opwinding veroorzaakte, want ze ademde iets zwaarder, haar tepels prikten nu door de bikini heen en ze had haar ogen gesloten. Bij haar bovenstuk aangekomen vroeg hij haar even overeind te komen waarna hij het met een snelle beweging uitdeed. Het was een heerlijk gezicht die 2 redelijk grote borsten zachtjes te zien schudden op nog geen meter van mij af. Ik kwam een beetje overeind om alles goed te zien en om mijn, nu duidelijke gegroeide lul, te verbergen. Ze gingen beiden volledig op in het insmeren en vergaten de omgeving. Ze ging weer op haar rug liggen waarna hij met veel geduld haar borsten insmeerde en de, veel grotere dan ik had gedacht, tepels te masseren. Ik was blij dat ik mezelf nu niet kon aftrekken, dat had geen 30 seconden geduurd, wat een geil schouwspel.

Nadat hij met haar klaar was gebeurde waar ik op hoopte, ze zei tegen Ronny dat als dank voor mijn aanwezigheid en vuur, ik ook maar ingesmeerd moest worden.

“Goed idee,” zei Ronny en nestelde zich weer naast mij. Jolanda pakte de flacon en vroeg hoe ik wilde liggen.

“Op mijn rug” zei ik, tamelijk snel. Ze glimlachte lief en begon zacht mijn benen in te smeren, hoewel masseren meer in de buurt komt. Ik opende automatisch mijn benen iets en gaf haar wat ruimte om al dan niet bewust mijn zak aan te raken. Dat gebeurde dan ook enkele malen, ik had het gevoel dat mijn lul door de zwembroek heen kwam. Ze bleef echter subtiel bezig, zat op haar hurken ter hoogte van mijn borst, zette de flacon tussen mij en Ronny in, waardoor haar borsten vlak langs mijn hoofd sloegen.

Wat maakte die meid me geil, en Ronny zat naast ons leunend op z’n zij glimlachend het tafereel aan te zien.

Nu waren mijn tepels aan de beurt, ze wreef, kietelde, pakte ze tussen duim en wijsvinger vast, draaide ze en ik begon nu zachtjes te wippen van geilheid. Ze boog weer over me heen om de flacon te pakken en nu zo dat haar borsten echt over mijn gezicht heen kwamen, ik opende mijn mond en kuste een tepel.

Ze leek getroffen door een stroomstoot. Ik zette door en beet nu zachtjes in haar harde maar ontzettend grote tepels. Vanuit een ooghoek zag ik Ronny zelf over z’n ook al zo grote lul wrijven. Maar dat kon me niets meer schelen, en haar zo te zien ook niet. Haar hand gleed over mijn buik mijn zwembroek in en haalde met een snelle beweging mijn stijve alle vrijheid.

Ondertussen hadden onze monden elkaar gevonden en we gingen op in een heerlijke tongzoen. Met een vrije hand masseerde ik alles waar ik bij kon komen en voelde door de bikinistof heen dat ze drijfnat was. Hoe kon het ook anders.

Ze stond op, zei dat we alles maar uit moesten doen en gaf zelf het voorbeeld. Ik kreeg het zicht op een heerlijk behaard kutje en de enorme lange en dunne lul van Ronny. Daar viel die van mij qua lengte bij in het niet. Het viel me op dat beide wellustig naar mijn lul keken maar dat kon ook verbeelding zijn.

Ze liet zich vallen pakte mijn lul zachtjes vast en begon tergend langzaam te trekken met haar hoofd op nog geen 10 cm afstand.

“Stoppen anders kom ik,” zei ik smekend.

“Oké, dan doen we het anders.” Ze liet me even met rust en ging likkend naar mijn gezicht, pakte dit met beide handen vast en begon weer geweldig te tongen. Ik voelde weer een hand naar mijn lul afzakken en dacht; “wat gebeurt mij hier? Heeft zij drie handen?”

De hand trok zachtjes en zij hing haar borsten weer boven mijn gezicht, liet ze geil boven mijn gezicht hangen toen ik iets warms over mijn lul voelde glijden. Jezus! Wat lekker, maar schoot er door mijn hoofd “ik wordt gepijpt door een man…”

Alle remmen waren bij mij al lang los, dit kon mij niet meer schelen, sterker nog, ik vond het heerlijk. Jolanda bleef op haar hurken naast mij zitten, zichzelf nu zachtjes vingerend, genietend van dit geile schouwspel van haar vriend met mijn lul in zijn mond.

“Vind je het lekker” vroeg ze geil.

“Jezus! Ik kom klaar als hij nog langer doorgaat.”

“Zal ik dan een handje helpen,” lispelde ze?

“Ga door” stamelde ik. Ze boog ook naar beneden en trok mijn lul bijna uit de heerlijk zachte mond van Ronny en nam het zuigen over. Hij wreef zachtjes over mijn anus, nu hield ik het niet meer en met een schok kwam ik geweldig klaar. Ze ving de eerste straal op in haar mond, ging iets omhoog waarna Ronny zijn tong over mijn eikel liet schieten. Ik spoot met veel kracht want de klodders zaten over zijn hele gezicht. Ook Jolanda ’s gezicht zat onder en ze liet heel geil mijn sperma uit haar mond druipen.

“Wow” zei Jolanda, en begon sensueel het sperma van Ronny ‘s gezicht te likken. Met haar mond nog vol boog ze naar mij en gaf me voldaan een tongzoen waarbij ze me mijn eigen sperma liet proeven.

Heerlijk.

Maarten

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *