Afkoelen 2.2

()

Ik kreunde.

“Sabine… Oh!” En voelde dat ze zacht in mijn rug beet.

De tuinslang liet ik vallen en ik voelde met mijn handen achter me en pakte haar billen stevig vast. Mijn lul was inmiddels kei en keihard geworden, ze bleef zachtjes doortrekken terwijl ze er in kneep. Ze liet mijn lul los, pakte me beet en draaide me om. Ze lachte lief naar me en begon me overal te zoenen. Ik voelde haar lippen over mijn natte borstkas steeds verder naar beneden gaan en opeens voelde ik mijn lul in haar mond zuigen. Op haar knieën begon ze me hard en diep ademhalend te pijpen. Ze had blijkbaar even lucht nodig en begon afwisselend mijn pik af te zuigen en van boven naar onder met lange halen te likken. Ik pakte haar lange vlecht beet en stopte met mijn andere hand mijn pik weer in haar mond. Ik hield haar stevig vast en begon nu zelf mee te bewegen, oh! Wat was ik geil, ik was niet meer te houden. Hard neukte ik haar in haar mond en ze liet het allemaal gebeuren. Ik zag dat ze met haar handen de touwtjes van haar bikinibroekje al had losgetrokken en ze begon met haar andere hand heftig over haar kutje te wrijven. Ze kreunde het uit.

Ik stopte haar af en stuurde haar zacht naar een droog stuk gazon waarna ik over haar heen boog en hard aan haar tepels begon te zuigen. Nog harder begon ze te kreunen. Ik pakte nu een tepel met mijn tanden zachtjes beet en ik begon er een beetje aan te trekken. Ik voelde haar lange nagels over mijn rug en ze begon steeds heftiger te ademen. Ik boog verder over haar heen en beet even in haar onderlip. Meteen begon ze me wild te zoenen. Met haar andere hand pakte ze mijn harde pik beet en begon er weer aan te trekken. Ik had wel door dat ze niet meer te houden was, want ze bewoog zich zo onder me dat het duidelijk was dat ze mijn pik in zich wilde. Ik duwde haar terug en bewoog mijn hoofd weer terug naar haar onderlichaam. Met mijn tong speelde ik met de rimpeltjes in haar strakke buik en ik duwde hem even in haar navel. Ik ging even recht op mijn knieën zitten om haar eens goed te bekijken.

Ze lag op haar rug, ogen dicht en meteen toen ik los liet, ging haar hand naar onder en haar benen uit elkaar. Op haar kutje zat een mooi geschoren bosje, maar daaronder was het glad geschoren. Haar roze schaamlippen waren flink opgezwollen en het leek wel of ik van een meter afstand haar al kon ruiken.

Ik aarzelde geen moment meer, duwde de hand weg en spreidde met mijn beide handen haar benen ver uit elkaar. Mijn tong verdween meteen diep in haar kutje en ik likte met een paar lange halen over haar clitoris. Ze kreunde het uit en begon te kronkelen in het gras. Met mijn vingers duwde ik de schaamlippen aan de kant en begon zachtjes met het puntje van mijn tong haar klitje te likken. Sabinne werd steeds natter en begon steeds harder te kreunen.

“Neuk me, neuk me, alsjeblieft, neuk me,” kreunde ze.

Ik boog over haar heen en met de natte kutsappen nog in mijn mond begon ik haar hard te zoenen. Ik voelde haar tong wild door mijn mond stuiteren terwijl ze met beide handen mijn hoofd beetpakte, ze wilde alles proeven! Ik liet los, pakte mijn keiharde lul beet en richtte die op haar kutje. Langzaam duwde ik mijn eikel heen en weer over haar klitje terwijl ik hard in haar tepels kneep. Ik hield het niet meer en duwde mijn pik hard naar binnen. Ze slaakte een klein gilletje van genot en ik begon stevig en gestaag met lange halen te neuken. Het was een geil gezicht om haar zo te zien genieten, terwijl de kleine borstjes heen en weer bewogen op het ritme van mijn pik.

Ze pakte mijn onderarmen beet en kneep er hard in met haar nagels. Na een minuut of tien in dit standje geneukt te hebben, trok ik mijn pik terug en legde Sabinne op haar zij. Op mijn knieën gezeten, pakte ik mijn pik beet en stootte hem weer naar binnen. Weer even later draaide ik haar nog iets verder en ik zag mijn pik nu goed tussen billen en schaamlippen naar binnen stoten. Ik kneep hard in de mooie billen en na een tijdje haalde ik mijn pik weer uit haar. Ik draaide nu nog wat verder tot ze op de buik lag. Haar rug zat vol met grassprietjes. Ik keek naar mijn pik, die nog steeds keihard was en glom van haar natte kutsappen in de zon.

Ik pakte de tuinslang, spoelde haar rug weer af en richtte de tuinslang ook even op mijn lul. Het koude water voelde geweldig over mijn pik, het leek wel of hij nog harder werd. Ik pakte haar billen beet en trok Sabinne omhoog tot ze op haar knieën zat. Ik duwde mijn pik naar beneden tot voor haar natte kut en schoof hem weer langzaam naar binnen. Heerlijk die afwisseling tussen het koude water en haar hete kutje. Ik pakte de tuinslang en liet het water over haar billen lopen terwijl ik steeds harder begon te neuken. Ik kneep het uiteinde van de tuinslang dicht, zodat er nu een harde straal uit kwam en richtte die nu op haar kontgaatje. Ondertussen bleef ik gestaag verder neuken. Ze begon steeds harder te kreunen, het leek wel of ze alles en iedereen om zich heen vergat.

Ik legde de tuinslang weer aan de kant en concentreerde me weer op het heerlijke warme kutje. Met haar kontje zo in de lucht, kon ik goed zien hoe mijn pik heen en weer stootte in het roze kutje. Ik duwde haar billen verder uit elkaar en begon met mijn duim stevig over het kontgaatje te wrijven. Ik spuugde er op en duwde met mijn duim haar kringspiertje steeds verder uit elkaar, tot de top van mijn duim probleemloos naar binnen ging. Opeens schoot mijn duim een heel stuk naar binnen en Sabinne kreunde het uit.

“Oh! Ja… lekker, harder” en ik begon nu op het neukritme haar kontgaatje te vingeren.

“Dat vind je wel lekker hè?” Zei ik op een gebiedende toon tegen haar. “Zo, in je kontje.”

“OW… Oh, oh ja…” kreunde ze. Met een snelle beweging haalde ik mijn drijfnatte pik uit haar kutje en duwde mijn eikel tegen haar kontgaatje aan. Haar gaatje was na een paar minuten vingeren al aardig soepel geworden en ik duwde dan ook zonder heel voorzichtig te zijn mijn pik probleemloos in haar reet. Hij schoot heel gemakkelijk diep naar binnen en Sabinne gilde het uit van genot. Ik voelde haar strakke sluitspier hard om mijn pik heen sluiten en ik begon stevig in haar kontje te neuken met lange diepe halen.

Het duurde niet lang of Sabinne begon heftig te hijgen en ik voelde al haar spieren samentrekken.

“Ik kom, ja, ik kom, oh… ja! Ik kom!” Riep ze terwijl ze met haar handen gras lostrok uit het gazon. Ik hield het nauwelijks meer, dit was teveel van het goede, ik wilde klaarkomen. Nog even stootte ik door en ik trok daarop mijn pik uit haar kontgaatje. Meteen schoof ik mijn lul diep in haar drijfnatte kutje en begon door te stoten terwijl haar kontgaatje nog een beetje openstond van mijn grote lul. Ik pakte haar billen hard vast en begon in een steeds hoger tempo te stoten.

“Ik ga je volspuiten!” Riep ik tegen haar, “dat vind je lekker hè!”

“Ja! Ja! Spuit me vol!” Riep ze en een paar seconden later voelde ik een grote straal zaad door mijn pik heen schieten, diep in haar kutje. Ik bleef klaarkomen, straal na straal spoot ik diep in haar heerlijke vijfenveertig jarige kut terwijl ik mijn pik bijna voelde ontploffen. Ik hield hem er nog even in en trok mijn lange verslappende lul heel langzaam uit haar kut.

Beide verzadigt, kropen we op een droog plekje naakt in elkaars armen.

Voor we ons overgaven aan een hazenslaapje in het zonnetje mompelde ze nog.

“Ik dacht dat je even wilde afkoelen.”

“Ja. Maar ik heb het alleen maar warmer gekregen” lachte ik.

Maarten

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *