Gemaskerd op het podium

()

Ik kende R. al een tijdje. Hij was een getalenteerd acteur en musicus, intelligent, knap, geestig, en vier jaar jonger dan ik. We ontmoetten elkaar van tijd tot tijd bij verschillende gelegenheden – optredens, feestjes, theatervoorstellingen, en wisselden vaak schertsende commentaar uit op muzikanten op het toneel, of op de toneelstukken en acteurs. Op een keer zei ik tegen hem dat ik graag de hoofdrol zou willen spelen in een of ander duivels toneelstuk. “Fantasieën?” vroeg hij. Hij plaagde me. Ik haalde mijn schouders op, liep langs hem heen en antwoordde “waarom niet?”

Het was een warme vrijdagavond in april. Samen met een paar vrienden gingen we naar een première van een toneelstuk. In de foyer van het theater, voordat de voorstelling begon, zag ik R. op me afkomen. Hij kuste lichtjes mijn lippen en nodigde me uit voor de afterparty in het theater. Ik nam de uitnodiging aan. De kus was een veelbelovende intro. Het feest was een gebruikelijke combinatie van drukte, lawaai, muziek en alcohol. Van de nabije tafel nam ik een glas champagne en begon te socialiseren en te dansen. Na een tijdje hoorde ik een bekende stem in mijn oor fluisteren: “Laten we hier weggaan!” Hij nam een fles champagne, twee glazen en leidde me door de personeelsruimten naar het theaterpodium.

De zitplaatsen waren in totale duisternis gehuld. Slechts één schemerlamp verlichtte het bijna ascetische toneel – een grote zware tafel van houtsnijwerk, een stoel met een groen fluwelen kussen en een grote stevige kist van houtsnijwerk. Hij opende de champagne en schonk het in onze glazen, terwijl ik de houten kist opende waarin zich toneelkostuums bevonden. Terwijl ik champagne dronk, zag ik een glinsterend zwart duivelsmasker met een half gezicht, dat ik meteen op mijn gezicht zette. “Het staat je perfect”, zei hij, waardoor ik dichter bij hem kwam. “Voor de show Dans met Duivels? Of Divine Comedy?” antwoordde ik.

Hij kuste me hartelijk en intens, zijn handen op mijn dij tilden mijn korte zwarte jurkje omhoog reikend naar mijn kanten slipje. Een seconde later lag mijn slipje op de planken van het podium, en zijn vingers vulden mijn kutje. Ik was al nat. Hij vingerde me langzaam, eerst met één en toen met twee vingers. “Dit heeft je behoorlijk opgewonden”, zei hij. Hij tilde me op de tafel en ging op de stoel zitten, terwijl hij mijn benen spreidde. Hij kuste mijn binnenste dijen naar boven. Tot zijn zachte hete tong rond mijn schaamlippen begon te likken, op en neer, mijn klitje bereikte, het likte en er langzaam aan knabbelde. Ik werd bijna blind van de sensaties, kreunde luid, kromde mijn rug om me dichter bij zijn tong te brengen. Het likken en knabbelen ging plotseling sneller en harder, mijn heupen dansten wild. Ik kwam fantastisch klaar.

Hij liet me een tijdje rusten. Toen haalde hij me van de tafel, het zwarte glitter- duivelsmasker nog op mijn gezicht, en ritste mijn zwarte jurk los die op de grond viel, terwijl hij mijn naakte rug streelde. Ik voelde rillingen over mijn rug lopen. Ik bleef alleen nog gekleed in zwarte schoenen met hoge hakken. Ik knoopte zijn hemd los en mijn puntige vingernagel maakte een ronde beweging rond zijn tepels. Hij trok zijn broek uit, mijn vinger ging naar beneden en bereikte zijn penis in erectie. Ik verwelkomde hem in mijn hand, wreef hem op en neer tussen mijn vingers – hij stond rechtop, groeiend en kloppend, rood. Hij ademde zwaar, jammerde en kronkelde onder de intensiteit van het genot. Zijn handen omsloten mijn borsten en zijn vingers knepen in mijn tepels, die hard werden. Ik kreeg kippenvel.

Hij pakte mijn schouders vast, draaide me om en duwde me op de tafel. Ik was drijfnat. Hij gleed van achteren in mijn kutje, eerst langzaam zodat ik voelde hoe hij me vulde. Mijn handen grepen de randen van de tafel vast voor het evenwicht. Toen begon hij zijn penis sneller en harder in me te duwen, dieper, intenser, opnieuw, opnieuw en opnieuw, het diepste innerlijke van mijn vagina bereikend, me vullend met zoveel sensatie dat ik nauwelijks kon op mijn benen blijven staan. Mijn heupen klemden zich tegen hem aan, wilden hem dieper voelen, mijn tepels stonden recht overeind, mijn hoofd achterover en mijn mond open in extase, mijn geschreeuw werd luider. Hij liet me opnieuw klaarkomen.

Plotseling minderde hij vaart, pakte het champagneglas en morste champagne op mijn rug. Ik voelde weer rillingen over mijn rug lopen en kromde mijn rug van genot. Hij greep mijn haar met één hand vast, de andere op mijn kont, en begon tergend dieper, hoger, harder en harder in me te stoten terwijl ik luid kreunde. Mijn benen trilden, mijn kutje trok in heftig stuip, klemde zich hard om hem heen, ontspande zich dan, klemde zich en realiseerde zich steeds weer dat ik hem geheel omsloot. Ik ontplofte nog eens met een gil. Terwijl hij harder en harder heen en weer schommelde, voelde ik hem nog groter in me worden. Hij kreunde bij elke stoot en ik voelde hoe hij zijn lul in mij spoot. We zakten samen in elkaar op de grond, uitgeput en voldaan.

Na een tijdje, toen onze hartritmes weer normaal waren, stonden we langzaam op van de vloer, mijn benen nog steeds een beetje trillerig, deden het masker af en lieten het achter op de vloer van het podium. Terwijl we ons omkleedden… staarde ik naar de publiekszetels die nog steeds in het donker waren gehuld, me afvragend of iemand van het feestpubliek ons in de gaten had gehouden. Ik kon niemand zien, en zelfs als er iemand was, kon het me niets schelen. We moesten uiteindelijk de slapende beveiligingsbeambte wakker maken om de deur van de personeelsingang van het theater te ontgrendelen. Ik vroeg me af of hij misschien iets gezien of gehoord had van wat er op het toneel gebeurde. We liepen naar het huis waar ik woonde, een paar straten verderop. Ik zwaaide hem gedag bij het binnengaan van het gebouw. Ik nodigde hem niet uit naar boven te komen.

Drie dagen later, terwijl ik me voorbereidde op de projectvergadering voor de volgende morgen, besloot ik me te ontspannen en mezelf in bad te dompelen met etherische oliën – lavendel, bergamot, ylangylang – had mijn voorkeur. Toen ik na twintig minuten uit bad kwam, hoorde ik de deurbel. Het was tien uur ’s avonds. Ik verwachtte geen gasten. Ik wikkelde me in een handdoek, mijn huid nog warm, nat en geurig van het bad. Ik naderde de voordeur langzaam totdat ik de stem herkende van de andere kant van de deur.

“Dat ben ik, R! Doe de deur open, M!”

Ik liet hem binnen…

Lyra van Vega

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *