Afkoelen 1.2

()

Hoe je van af te koelen warm kunt krijgen.

Het was zaterdag en heerlijk warm en zonnig weer. Ik had besloten mijn mountainbike weer eens uit het fietsenhok te halen. Ik ben een sportieve slanke en redelijk gespierde jongen en was 24 jaar. In mijn korte broek, gymschoenen een T-shirtje en met mijn zonnebril op, fietste ik hard richting het strand. Op de boulevard fietste ik twee keer heen en weer en stopte bij een kraampje voor een cola. Terwijl ik van het ijskoude drankje stond te genieten, keek ik mijn ogen uit. Wat een goddelijke mooie vrouwen lagen er toch weer op het strand! Mooie gebruinde lijven van jonge meisjes tot prachtige oudere vrouwen. Zeker de helft lag topless op het strand. Er stond een fris briesje, dus de harde tepels waren al van grote afstand te zien. Het leven is mooi.

Ik sprong weer op mijn fiets en besloot even langs mijn ouders te fietsen, die woonden op een kwartiertje van het strand in een mooie wijk. Daar aangekomen, was het huis stil en leeg, ze waren er niet. Ik stapte weer op en fietste in een rustig tempo een beetje door de wijk. Opeens hoorde ik mijn naam roepen, het was Sabinne, een vrouw uit de buurt die ik nog wel kende van vroeger toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde, ik kwam wel eens bij ze over de vloer. Een mooie slanke vrouw van een jaar of 45, met lang donker haar en een prachtig lichaam ondanks haar 3 dochters. Die dochters waren ondertussen allemaal het huis uit. Zij was al jaren geleden gescheiden en woonde sindsdien alleen in dat grote huis. Ik remde terwijl ik haar oprit opreed en stapte af.

“Dat is lang geleden” zei ze, “Hoe is het met jou?”

“Goed hoor, ik ben een eindje aan het fietsen, het is prachtig weer.”

“Hard aan het fietsen zo te zien. Kom even wat drinken, je hebt vast wel dorst gekregen, dan praten we meteen even bij.”

Ik zette mijn fiets tegen de garagedeur en liep achter haar door de tuin naar de keuken. Ze had een kleine paarse glimmende bikini aan met een soort doorschijnende doek om haar middel heen gewikkeld. Zo te zien had ze al aardig wat uurtjes in de zon doorgebracht. Ze had een diep gekleurde huid die mooi glom in de zon. Haar lange haar had ze in een dikke vlecht die over haar gespierde rug bungelde, sinds ik haar leerde kennen, sportte ze een paar keer per week. Ik liep achter haar de keuken in en terwijl ze de koelkast opentrok vroeg ze wat ik wilde drinken. Op tafel zag ik een fles rosé in een koeler staan en ik wees daarop. Ze deed de koelkast weer dicht en pakte een glas uit een keukenkastje.

“Wil je er wat ijs in?” Ik knikte. Nu bukte ze bij de koelkast om een diepvrieslade open te trekken en ik keek naar haar mooie billen.

Vijfenveertig jaar dacht ik bij me zelf, ongelooflijk wat een mooi figuur. Ik had het met veel meisjes en vrouwen gedaan, maar die waren nooit zoveel ouder dan mezelf. Ze draaide zich om terwijl ik nog weg zat te dromen over haar mooie gebruinde billen. Betrapt keek ik snel omhoog, maar ze had het wel gezien.

“Je ziet er goed uit” zei ik. Met een glimlach schonk ze een glas voor me in. “Zullen we in de tuin gaan zitten?” Vroeg ze.

We liepen de warme tuin in, de hitte kon hier geen kant op tussen al die hoge hagen, binnen een minuut voelde ik de zweetdruppeltjes op mijn voorhoofd. “Warm hier hè?” Ze gooide de doorschijnende doek af en ging op een ligstoel liggen.

“Ja, ik trek ook even wat uit” en trok mijn T-shirt en gymschoenen uit. Ik ging in het gras naast haar stoel zitten en we babbelden wat over de laatste jaren. Twintig minuten later ging de tweede fles rosé al open.

Er was voor haar niet veel veranderd, ze woonde nog steeds in haar eentje, in de weekeinden kwamen haar dochters vaak langs. Terwijl we zaten te praten, keek ik achter mijn zonnebril naar haar mooie lichaam. Ze was dan wel vijfenveertig jaar en dat was een beetje te zien, maar ze was prachtig slank, ik kon mijn ogen niet van haar mooie gebruinde buikje afhouden. Door de hitte in de tuin, was ook zij een beetje aan het zweten. Op haar buik zag ik hele kleine druppeltjes ontstaan. Ik voelde me steeds meer opgelaten, ik had natuurlijk al aardig wat rosé op en voelde dat mijn pik in mijn korte broek een weg omhoog zocht.

“Zal ik je even insmeren?” Vroeg ze, en ze had gelijk, want ik brandde flink weg onder die hete zon.

“Zo meteen. Ik wil eerst even afkoelen, want het is hier bijna niet uit te houden.” Terwijl ik opstond, wist ik dat mijn lul al een flink stuk was gegroeid. Terwijl ik haar aankeek, deed ik of er niets aan de hand was en duwde nonchalant mijn lul een beetje recht. Ik kon niet goed zien waar ze naar keek achter haar zonnebril, maar ze had het natuurlijk wel opgemerkt.

“Moet je kijken” zei ik en wees op mijn broek, ik had flink lopen zweten en de bovenste rand van mijn broek was zeiknat.

“Jij kunt anders ook wel wat afkoeling gebruiken” zei ik, terwijl ik bukte en met mijn wijsvinger over haar bezwete buik streek.

Ze lachte. “Ja, je hebt gelijk,” maar ze bleef liggen.

“Even lekker onder de tuinslang?” Ik liep naar de tuinslang in de hoek van de tuin, pakte hem op en draaide de kraan open. Heerlijk vloeide het warme water uit de tuinslang over me heen. Na een paar seconden schrok ik even van het koude water dat opeens uit de slang kwam, maar het voelde heerlijk. Opeens voelde ik de handen van Sabinne om mijn middel en ik draaide me om. Ik liet het water over haar lichaam lopen dat prachtig begon te glimmen in de zon.

“Hm… heerlijk, wat een goed idee van je.”

“We maken er wel een rommeltje van,” en ik wees op de zonnebrand die zich op haar lichaam vermengde met het water. “Het komt het allemaal in je bikini.”

“Ach…, die was ik wel weer.” Met twee handen trok ze haar bikinitopje achter haar rug los “Maar, misschien kan ik dit beter even uittrekken.”

Haar twee mooie borstjes kwamen te voorschijn en ze gooide haar topje door de tuin richting de ligstoelen. Dat deed ze vast niet vaak, want haar bikinilijn was spierwit afgetekend op haar borstjes. Haar borstjes hingen een beetje, maar haar tepels waren keihard geworden van het koud en water en staken recht vooruit. Ondertussen voelde ik mijn lul keihard worden, want ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en er schoot van alles door mijn hoofd.

Ze kwam weer tegen me aan staan en kreunde een beetje van de lekkere koele douche. Er was niks meer aan te doen, ze moest het nu wel voelen, mijn pik stond keihard scheef in mijn broek, recht vooruit dus. Haar handen gingen over mijn rug en borstkas heen en ik voelde haar harde tepels tegen mijn huid. Ik draaide me om en stond nu met mijn rug naar haar toe, want ik zocht een excuus om mijn lul recht te leggen, maar ik had me nog niet omgedraaid of haar handen trokken het touwtje los van mijn broek. Met twee handen trok ze snel in één ruk mijn broek naar beneden en mijn pik veerde omhoog. Binnen een seconde pakte haar rechterhand mijn lul beet. Ik kreunde.

“Sabine… Oh!” En voelde dat ze zacht in mijn rug beet.

Morgen het vervolg.

Maarten

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *