Goed aangekomen

()

Het warme water doorweekte haar lange haar. Eindelijk ontspanning. Ze had nog een goed kwartier voor hij zijn berichtje zou versturen. Nog even dus.

Wie had er allemaal een sleutel van deze kamer? Zij kon toch niet de enige zijn? Management had vast een aantal dubbels in de kluis liggen. Daarmee konden ze heimelijk bij hun gasten binnensluipen. Waarschijnlijk stonden ze nu al in de kamer, glurend door de kier van de badkamerdeur.

Ze stond met haar rug naar hen toe. Onder het lawaai van de douche zou ze hen niet eens horen binnenkomen. Als ze echt stil waren konden ze zelfs ongemerkt op haar af sluipen. De ene langs links, de andere langs rechts en een derde langs achter.

Met een harde klap liet ze haar handpalmen vlak neerkomen op de gladde muur. Zo zouden ze haar plots grijpen, alle twee tegelijk. Ze zou zo geschokt zijn dat er geen geluid meer uit haar keel zou komen. De derde zou haar heupen langs achter vastnemen en haar billen in zijn kruis trekken.

Het water kletterde nu in de holte van haar rug en vormde een waterval aan de binnenkant van haar dijen. Haar vingernagels klauwden in de betonnen voegen tussen de tegels. Die derde was vast de leider, de meest dominante van hen allemaal. Hij zou zijn ding doen zonder meer, haar heupen sturend waar hij ze hebben wilde. De anderen zouden gewoon toekijken, hun ogen op haar borsten waar het water nu vanaf spatte. Onder hun blikken zou ze onweerstaanbaar klaarkomen.

Ze kreunde maar heel even, amper hoorbaar boven het geluid van het stromende water. Meer liet ze zichzelf niet toe in deze setting. Terwijl haar dijen nog natrilden draaide ze zacht de kraan dicht. In de verte hoorde ze het geluid van haar telefoon.

Met een handdoek om haar natte haar trippelde ze rillend door de kamer.

“Alles goed daar? Goed aangekomen?”.

Ze antwoordde zoals altijd: “Ja hoor, schat, alles vlot verlopen!”.

“Prima! Geniet van je reis!”.

Ze zag hem nu de telefoon neerleggen, op de hoek van de eigen buffetkast, naast hun trouwfoto met dat kleine barstje in. Daarna zou hij zichzelf een glas water inschenken en zich links op de sofa installeren.

Hij was nog net vijf minuutjes te vroeg voor het journaal van acht.

Liefdesridder

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of een persoonlijke mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *