Internaat 1.3

()

De vraag van een gewaardeerde persoon bracht me in verwarring. Nee, dat had ik totaal niet verwacht.

“Donaat.” Begon hij. “Jij bent de man die wij zoeken.”

“Toch niet voor een overval.” Lachte ik.

“Wel je weet, ik mag toch je zeggen, dat we in onze school internen hebben.” Ging de man verder. “We zitten met een probleem aangaande voorlichting.”

“Welke voorlichting.”

“Seks.” Fluisterde schooldirecteur.

“Leg dat eens uit, en wat heb ik daar mee te maken?” vroeg ik.

“Wel kijk de tijd dat de voorlichting over bloemetjes en bijtjes ging is passé. Maar onze handen zijn gebonden. In de school kunnen we niet verder gaan. Zelfs het uitleggen wat een condoom is gaat volgens onze schoolreglementen te ver. Begrijp je? Legde hij me uit.

“En concreet.” Wou ik weten.

“Wel we hebben een meisjes van achttien op internaat. Die zou graag meer willen weten over seks. Je moet weten dat die al van hun zeven jaar hier zijn. Die het meisje of jonge dame als je dat liever hoort, krijgt thuis een heel diepe christelijke opvoeding. Met andere woorden, die moet zeker geen vragen stellen.” Zei de man met toch wel zweetdruppels op zijn voorhoofd.

“Kan ik die jonge dame spreken, best apart.” Vroeg ik.

“Dat is te regelen.”

We spraken af dat ik me meld als tennisleraar. In de cafetaria spraken we af.

De volgende avond na de lessen zat ik tegen een mooie jonge dame.

“Juffrouw, zoals de directeur voorstelde, kan ik u wat inwijden in het seksleven. De lessen worden om negentien uur gegeven bij mij thuis.” Legde ik uit. We lieten het een paar dagen bezinken. Op maandag begon de eerste les.

Er werd gebeld. De studente melde zich.

“Ik heet Jannie.” Zei ze beleefd en stak haar hand uit. Ik schudde die kleine hand en nodigde haar uit om binnen te komen.

“Wil je wat drinken, iets fris of zo, bier heb ik niet in huis?”

“Een cola dat mag.” Sprak ze beleefd.

Jannie zag er mooi uit. Ze had kleine muisgrijze oogjes. Een guitig gelaat en een mooie gevormde mond. Haar kort zwart kopje gaf haar een jeugdig uiterlijk.

“En vertel eens Jannie wat verwacht je van mij?”

Ze ging een beetje achterover leunen in de zetel.

“Ik weet het niet precies. Je weet wel dat ik thuis geen vragen moet stellen. Ik, zou graag meer willen weten over seks. Het doen.”

Ik keek haar aan. Ze hield het knappe zwarte kopje een beetje naar beneden.

“Ik wil het jullie wel leren maar schrik vooral niet. Ik doe niks dat niet door de beugel kan. Ik zal misschien dingen doen, of jullie laten doen waarvan jullie geen benul van hebt. Wat ik wel wil zeggen, als je wil kan je ten alle tijde stoppen.” Daarmee dacht ik toch haar gerust gesteld te hebben. “Zullen er dan maar aan beginnen.” Stelde ik voor.

“Ja.” Zuchtte ze. De jongedame had wel zin in avontuur.

“Wat we gaan doen is vrijen. Heb je al gekust met de tong?” vroeg ik. Er verscheen iets als een blos toen ze ontkende.

“Geeft niet, laat het allemaal maar gebeuren en laat je vooral gaan. Als je ergens zin in hebt doe het, als het verkeerd is zal ik het wel zeggen.” Probeerde ik de jonge vrouw op haar gemak te stellen.

Ik ging naast haar zitten, sloeg een arm rond haar nek en trok haar hoofd naar mij. Onze monden waren dicht bij mekaar.

“Doe je mond maar open.” Gaf ik haar instructies. Jannie deed exact wat ik vroeg. We zetten onze lippen op mekaar. Mijn tong schoof voorzichtig in haar fraaie mond. Ze ontmoette haar tong en die twee werden vrienden. Dartel speelde ze pakkertje. Mijn hand ging naar een borst over haar T-shirt heen. De borst voelde zacht aan. Ze leek niet groot te zijn. Nu ook niet echt plat te noemen. Als ik met mijn hand de contouren voelde moest het toch wel een stevige borst zijn. Ik voelde haar trillen. Mijn hand ging onder het T-shirt. Jannie droeg geen beha. Daarom waren die borsten zo zacht. Langzaam trok ik haar T-shirt over het korte zwarte kopje. De jongedame liet me begaan. Voor mijn ogen kwamen een paar ietwat kleine maar vooruitstekende tietjes. De tepels die opstijfde door de aanraking van mijn duimen waren in vergelijking met de borst zelf groot te noemen. Al kan dat optisch bedrog zijn. De tepels lijken groot omdat wat er rond is kleiner is. Even liet ik haar bekomen, op adem komen. Ik haalde mijn tong uit haarmond en nam een stijve tepel in mijn mond. Zachtjes beet ik er op. Er ging een rilling door haar heen.

“Gaat het?” vroeg ik.

“Oh ja, het geeft me een zalig gevoel.” Zei ze zacht.

“Nu zal ik een tijdje met je borsten en tepels spelen.” Met beide handen masseerde ik de kleine borstjes. Jannie kuste me in mijn hals en streelde mijn ros krulhaar. Dan verliet ik de borsten en mijn tong likte over haar gladde buik. Om haar niet op te jagen duurde die weg langer dan normaal.

“Misschien toch best je jeans uittrekken.” Zei ik met een glimlach.

Vlug deed ze wat ik vroeg. Jannie had een wit slipje aan. Een gewoon slipje. Vlug ging ze terug naast me zitten. Ik liet een hand langs de bovenkant in haar slipje gaan.

“Oh.” Zuchtte ze. Eigenlijk verbaasde het me niet dat ze veel haar had rond haar vagina. Niemand zal haar ooit verteld hebben dat je dat mag knippen. Mijn wijsvinger wandelde door het bos. Dan kwam hij aan een spleetje. Een maagdelijk kutje. Mijn wijsvinger bracht toch wat te weeg. De lipjes zwollen een beetje op. Er kwam wat vocht uit het spleetje. Mijn hand verliet het slipje.

“Nog.” Zuchtte de jonge dame.

“Ik ga eerst mijzelf ontkleden en dan gaan we naar de slaapkamer.”

“Ga je me nog meer leren?” vroeg ze terwijl we naar de slaapkamer gingen.

“Alles wat je wil.” Zei ik en aaide haar kontje. Wat een zucht opleverde.

Vlug trok ik mijn kleren uit. Alleen mijn slip hield ik aan. We gingen naast mekaar liggen. Mijn hand verdween weer in het slipje.

“Is dat niet lastig zoveel haar?” vroeg ik terwijl mijn hand door het bos liep naar het kleine beekje.

“Ja.” Antwoordde ze.

“Je mag dat knippen en zelfs scheren.” Zei ik.

“Ja?” vroeg ze.

“Kom.” Zei ik en nam haar mee naar mijn pc. Daar zocht ik een foto op met een vrouw met kaal kutje.

“O dat zo ik ook wel willen.” Riep ze uit.

“Dan doen we dat toch, maar dan moet je wel je slipje uitdoen.” Zei ik.

Onder haar kontje legde ik een handdoek. Eerst sneed ik met een schaartje de lange haren weg. Daarna nam ik de tondeuse en schoor haar bijna kaal. Toen ik stopte vroeg Jannie. ”Kan je alles eraf doen.”

“Dat kan.” Zei ik en nam mijn scheergerief. Voorzichtig schoor ik alles we. “Kijk nu heb je ook een kaal kutje.” Lachte ik. Ze voelde hoe glad het was.

“Je bent een schat.” Zuchtte ze en plande haar lippen op de mijne. Automatisch gingen onze monden open. Nog een beetje aarzelend stak ze haar tong in mijn mond. Een lange tongkus volgde.

Dan nam ik de handdoek en scheergerief weg. Ik begon haar borstjes te bespelen. Over strelen er eens in nijpen, masseren en op de tepels bijten, zacht bijten. Mijn ander hand vertrok op ontdekkingstocht naar beneden. Het bos was omgehakt. Mijn hand kwam direct bij het beekje. Haar kale kutje was al behoorlijk vochtig, zeg maar nat. Mijn wijsvinger ging over heel de lengte van het beekje zonder onder water te gaan. Spontaan begon Jannie mijn borst te strelen. Nu kon ik twee kanten uit. Of ik ging verder maar dan moest het tot het einde of ik kon nu stoppen.

“Jannie, ik denk dat het beter is nu te stoppen. Morgen kunnen we verder gaan. Als we nu verder gaan zou het voor jou wel eens te veel in één keer kunnen zijn.” Legde ik uit.

“Denk je, het is zo heerlijk, zalig gewoon.” Mopperde ze.

“Ik denk dat het beste is.” Zei ik.

Met tegenzin kleedde het zwartkopje zich aan.

“Verheug je al maar aan morgen.” Sprak ik haar bemoedigend toe. Een schouderklopje werd opgevolgd door een lange hete tongzoen. Daarbij wreef ze haar slanke lichaam tegen het mijne. Lang heb ik mijn erectie kunnen tegenhouden, plots sprong mijn penis omhoog. Dat deed hij tegen het lichaam van Jannie. Je had haar glunderende ogen moeten zien. Even legde ze haar hand er op.

“Dat is voor morgen” zei ik.

Lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *