Ik in New York

()

Eindelijk had ik mijn diploma vertaalster-tolk Engels, Frans en Spaans. Nu kon mijn leven beginnen. Het eerste dat ik deed was eens lekker gaan eten met mijn studiegenoot Ans. Ans zag er uit als een fotomodel, groot, slank met een wespentaille, bovenmaats vijfennegentig en aan haar steekkontje eveneens vijfennegentig. Net als ik eenentwintig lentes jong.

De reden waarom zij dezelfde lessen volgde was om later als ze een beroemd is haar talen te kunnen. Ze twijfelt er geen moment aan dat ze binnen een jaar een wereldberoemd fotomodel zou zijn. Wel, ik moet toegeven dat ze van make-up wel kaas gegeten heeft. Haar mooi gevormde gelaat was prachtig opgemaakt. Dat was aan mij niet besteed. Ik gebruik wel wat. Maar heel eenvoudige dingen. Lippenstift bij mij gewoon donker rood.

Nu heeft Ans purper lippenstift op. Heel schitterende.

Haar manier van lopen is anders dan mijn manier van lopen. Tijdens de schoolreis naar New York deelde ik met Ans de kamer.

Of het me verwonderde weet ik niet, ze droeg lingerie van Armani. Een prachtige paarse beha met bijpassend een string. Zelf had ik nog nooit een string gedragen. Ergens in mijn achterhoofd had ik het idee dat het raar zou aanvoelen.

Toen we ons omklede om te gaan slapen zag Ans mijn ‘gewone’ slip en vroeg me of ik al een string gedragen had. Ik ontkende. Ze opende haar koffer, nam er een zwarte string uit, een Armani, en wierp ze naar mij.

“Trek eens aan.” Zei Ans.

Twijfel sloop in mijn hoofd.

“Doe je slip maar uit, ik heb al wel meer een kutje gezien.” Daagde ze me uit. Uiteindelijk besloot ik toch om de string te proberen. Daarvoor ging ik zo staan dat Ans me zijdelings zag. Met mijn rug naar haar vond ik wat onbeleefd en met mijn gezicht naar haar te uitdagend, gênant.

Snel trok ik mijn slip uit en stapte in de string. Het gaf me een onbekend gevoel. Toch meer een aangenaam dan een raar gevoel. Ans kwam naar me toe zag dat de string goed zat.

“Dit maatje mag je wel hebben, alleen zou ik de haartjes wegdoen, anders is het geen zicht.” Zei ze met een glimlach op haar prachtig gelaat. “Weet je, we gaan dat direct doen. Ik heb alles bij, trimmer en ladyshave. Misschien best een handdoek op je bed leggen voor de haartjes.” Zei Ans en dook de badkamer in.

Ze spreidde de grote badhanddoek op mijn bed.

“Ga maar liggen.” Nodigde ze me uit. Toch wel wat zenuwachtig vlijde ik me neer. Ans verwijderde mijn string.

“Deze string mag je houden.” Sprak Ans zacht. Dan nam ze de trimmer, een apparaat dat de schaar verving.

De lange zwarte haartjes, ik had een redelijk zware beharing vanonder, werden afgesneden met de trillende trimmer. Dat apparaat werkte op batterijen. Het trilde nogal hard. Door de aanraking met mijn venusheuvel kreeg ik een raar gevoel. Zeker toen Ans de ladyshave boven haalde en me helemaal glad schoor. Zou het kunnen dat ik opgewonden werd? Als al het haar rond mijn vagina weg was en glad aanvoelde nam Ans een tube met crème uit haar tas.

“Ik ga er deze zalf op doen anders gaat het prikken.” Legde ze me uit.

Die aanraking van Ans bij het inwrijven van de crème, oh ik voelde me geil worden. Als ze niet onmiddellijk ophoud dan weet ik het niet.

Maar Ans hield niet op, integendeel, ze begon te wrijven waar nooit haar gestaan had.

Met een vinger daagde ze mijn kittelaar uit. Hij groeide gestaag. Eens op volle lengte ging mijn kamergenote steviger wrijven. Er kwam vocht in en uit mijn kaal kutje. Het toekomstig fotomodel zag het en stak een vinger in mijn kutje. De vinger maakte rondjes diep in mijn vagina. Elk plaatsje in mij raakte ze aan.

Met haar andere hand maakte ze mijn beha los en gooide hem weg.

Mijn tepels waren intussen recht gaan staan. Ans zette haar lippen op een tepel en zoog er hard aan. Met haar hand begon ze mijn toch niet te kleine borsten te masseren. Zonder pochen, mijn maten lagen erg dicht bij haar maten. Ze haalde haar mond van mijn tepel.

We keken mekaar recht in de ogen. Ans had schitterende ogen, zo’n grote reeën ogen. De mijne waren gewoon blauw. We opende onze monden en onze tongen verstrengelden zich. Dartel speelden ze met mekaar pakkertje. Al mijn moed bij mekaar nemend deed ik de Armani beha van Ans uit en ook haar string kreeg een andere plaats.

Ans, geile Ans mag ik wel zeggen stak een tweede vinger diep in mijn sappig kutje en begon neukbewegingen te maken. Met moeite, Ans was groter dan ik, kon ik aan haar muisje komen.

Vlug stak ik twee vingers in haar heel nat spleetje. Haar lipjes waren gezwollen en haar spleetje stond uitnodigend open. We haalden onze monden van elkaar. Deels om adem te happen.

“Ik ga je poesje likken, lekker beffen.” Zei ze met een zwoele stem. Daarbij ging ze anders liggen, in een 69 houding.

“Els, (dat ben ik,) het is toch spijtig dat het onze laatste nacht is.” Pruilde ze.

“Onze laatste nacht hier.” Zei ik stout.

We lachten het weg en doken in mekaars kruis.

De tong van Ans trok een streep over heel de lengte van mijn vagina, ze ging zelfs tot aan mijn holletje, dat gaf me toch een heel apart gevoel. Een tijd bleef ze zo doorgaan. Zelf schoof ik mijn tong in haar speeltuintje. Ik likte overal waar ik aankon. Door deze houding konden we nog net met mekaars borsten en tepels spelen. Mijn lange zwarte gekrulde haren hingen gedrapeerd op haar prachtige dijen. Na een tijd gleed haar tong gulzig in mijn kutje. In een hoog tempo zwierf haar hete tong door heel mijn vagina.

Ook ik dreef het tempo op. Een paar minuten later ontploften we samen in een geweldig orgasme. Doordat onze monden nog op mekaars kutjes waren werden de decibels gesmoord.

Zeker twee minuten bleven we liggen met onze monden op onze lekkende vagina’s.

“Gaan we douchen?” vroeg Ans ietwat ondeugend.

“Best. Apart?” Daagde ik haar uit.

“En water verprutsen. Neen, laat ons samen gaan. Ik beloof dat ik je kaal kutje een goede wasbeurt zal geven, misschien wel meer.” Zei Ans met een zwoele stem.

Even later stonden we samen onder de douche. Onze kutjes kregen een heerlijke wasbeurt. Het afdrogen deden we ook bij mekaar. Al leek dat niet zo evident, hoe meer we wreven hoe natter onze kutjes werden.

“Kom ik zal je poesje droog likken.” Zei Ans met een glimlach op haar prachtige gelaat. Mijn kamergenote ging op haar knieën zitten en likte mijn kutje. Maar, hoe meer ze likte hoe natter ik werd. Een paar minuten later voelde ik een orgasme opkomen. Ik kon me niet inhouden, plots riep ik “Ja. O, ja. O! Ja, o ja, Ja! O! O Ja! Ja! Ja O! Ja! Ik kom klaar, oh ja ik kom klaar.”

Ans bleef me beffen zolang tot er zich een tweede orgasme zich melde. Even later lag ik te lebberen aan het fraaie open kutje van Ans. Heel haar bijzonder knappe lichaam schokte heftig. Met moeite kon ik mijn gretige tong in haar lekkend kutje houden. Ze nam me bij mijn haren en duwde mijn hoofd nog dichter tegen haar druipende kut. Plots sloeg ze haar hoofd in haar nek, duwde haar kutje nog verder naar mijn gulzige mond toe. Terwijl ze zwaar schokkend klaar kwam riep ze: Niet stoppen, nog, nog dieper ja “Ja. O, ja. O! Ja, o ja, Ja! O! O Ja! Ja! Ja O! Ja!”

Ans bleef maar klaarkomen. Haar sappen dropen langs mijn kin.

Even bleven we zo staan.

Ik stapte uit het douchecabine om Ans de kans te geven zich te douchen.

Toen mijn kamergenote in de slaapkamer kwam lag ik al vredig maar voldaan te slapen. Toen ik s‘morgens wakker werd voelde ik een vinger van Ans in mijn kutje. Tot mijn grote verbazing zat er een vinger van mij in haar vochtig kutje. Tezamen namen we onze vingers weg en likte ze af.

“Kom Els, we moeten gaan inpakken, binnen een halfuur moeten we beneden zijn.” Voor we naar beneden gingen vonden onze tongen zich nog in een innig afscheid.

Een opmerking bij dit verhaal.

In het begin van dit verhaal “Ik in New York” maakt u kennis met mij. Door mijn diploma/beroep zal ik vaak in het buitenland een avontuur beleven.

Mijn volgend verhaal zal zijn: Ik in…

Alle verhalen staan los van mekaar.

Liefs

lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *