Internaat 3.3

()

In de namiddag was er tennisles. Alles liep zoals gehoopt. De ouders van Jannie waren in de wolken omdat dochterlief gewonnen had.

De volgende dag, de donderdag kwam Jannie voor haar laatste seksles.

“Kom zet je.” Nodigde ik Jannie uit.

“Dit is de laatste keer dat we ons in deze omstandigheden zullen ontmoeten.” Begon ik ietwat plechtig. “We, jij zeker gaat vandaag de dingen doen die we deze week geleerd hebben. Pas op, ik speel het spel mee, het is niet te zeggen dat ik er onbewogen ga bij liggen, nee ik zal ook actief zijn. Maar je zal, dat hoop ik toch een moment komen dat je meer wil. Dat je zo’n groot verlangen hebt naar neuken. Ergens zal er een punt komen dat je tot het einde wil gaan. Dat je mijn penis in je vagina wil. Dat kan vlug zijn. Dat kan ook lang duren. Meestal is dat voor je klaarkomt. Tenzij je al vlug een orgasme krijgt dat je niet kan tegenhouden.” Legde ik uit.

“Ja.” Meer antwoordde ze niet.

“Kom dan gaan we er aan beginnen.”  Ik stond op en nam haar bij haar hand. We gingen naast mekaar op het bed liggen met ons gezicht naar mekaar. Jannie opende haar mond, kwam naar mijn mond en liet haar tong zacht bij mij binnensluipen. De speelkameraadjes vonden elkaar in een meeslepend dans.

Mijn seksstudente, ik bleef het gek vinden dat een meisje van achttien nog in ’t algemeen zo weinig wist over vrijen. Maar, achteraf bekeken vond ik het niet erg.

Jannie begon mijn borst te strelen. Ik nam een borst van haar in mijn handen en kneep er heel zachtjes in. De tepel kreeg een vermoeden dat er wat op til was en sprong rechtop. Nog maar net stond de tepel stijf of hij werd tussen twee vingers gerold.

Jannie rilde even. Haar hand ging naar lagere regionen. Daar vond ze mijn penis die net als haar tepels naar de kermis wou. Nadat ze hem aanraakte en streelde over heel de lengte, werd hij stijf als een soldaat op wacht. Hij deed zijn plicht en wachtte op instructies.

Ik schoof een beetje naar boven omdat ze nu er moeilijk bij kon. De greep werd vaster. Ze begon mijn stijve middelmatig grote penis af te trekken.

Een hand van mij ging over haar gladde buikje met een huid van perziken. Langs haar kale venusheuvel bereikt mijn hand haar spleetje. Het was een beetje vochtig. Dus het voorspel had nog wat tijd nodig. Om haar nog wat natter te laten worden, straks nodig voor de penetratie, streelde ik haar spleetje zonder binnen te gaan. Even over haar klitje wrijven deed haar huiveren, schokken. Om het gemakkelijker te maken gingen we naast elkaar liggen. Terwijl een hand van mij haar toch wel wat kleine borstje bespeelde wandelde de andere hand over haar vochtig wordende spleetje.

Jannie trok me af om dan latere mijn stijve penis in haar gulzige mond te steken. Ze zoog hem op, helemaal in haar mond. Wonderbaarlijk hoe deze achttienjarige op zulke korte tijd zoveel geleerd heeft. Waarschijnlijk heeft dat wel te maken met wat we soms een dierlijk instinct noemen.

Ze pijpte me geweldig. Dan haalde ze haar mond weg en mijn penis leek ineens een lekstok voor haar tong. Haar tong gleed over mijn stijve als een schaatsster over glad ijs. Tijd om eens kijken hoe het in haar kaal spleetje zou voelen. Voorzichtig duwde ik twee vingers naar binnen.

“Oh.” Liet ze zich ontvallen. Mijn vingers waanden zich op een atletiekpiste, ze draaiden rondjes. Tot groot jolijt van Jannie.

Dan begon ze me weer te pijpen. Zonder dat mijn penis uit haar natte mond ging en ik mijn vingers uit haar heerlijk nauw spleetje haalde, draaiden we tot we aan de 69 houding bereikten.

Dat had ze nog niet meegemaakt. Mijn tong gleed als een mes door boter in haar opengesperde spleetje. Al gauw liet ik mijn tong haar neuken. Het pijpen heftiger.

Na een tijd was het kreunen en zuchten niet meer te tellen en vermoede ik dat een orgasme op de loer lag. Voorzichtig haalde ik mijn tong uit haar sappig spleetje. “Nog, nog ik wil klaarkomen. Ja laat me klaarkomen.” Smeekte de achttienjarige studente.

Even twijfelde ik maar besloot toch om door te gaan met beffen. Zij nam ook opnieuw mijn penis in haar mond en zoog gretig. Na enige tijd begon haar lichaam aan te tonen dat een orgasme voor de deur stond. Er rees twijfel bij mij. Zou ik haar al beffend laten klaarkomen of zou ik even wachten om dan over te gaan op penetratie.  De natuur besliste in mijn plaats. Amper twee stoten met mijn tong waren voldoende, Jannie kreeg haar orgasme.

Kreten van vreugde en geil verlangen vulden de kamer.

Moet ik zeggen dat het orgasme lang aanhield. Ze liet mijn penis los en genoot met volle teugen van haar orgasme. Het was nog beter dan eergisteren. Maar, toen kende ze het fenomeen nog niet, nu wel. Nu leefde ze er naartoe, omdat ze wist wat ze kon bereiken, het hoogste goed, klaarkomen. Langzaam ebde dit orgasme naar de achtergrond.

“En nu de volgende stap.” Zei ik.

“O ja.” Glunderde ze. Jannie ging op haar rug liggen, spreidde haar benen. Ik ging bijna op haar liggen. Heel voorzichtig schoof mijn stijve penis in haar kletsnat spleetje. Voorlopig viel dat best mee. Jannie was wel heel gespannen, ik voelde het aan haar spleetje. Het bleef onbewogen.

“Pas even op, ik ga waarschijnlijk je maagdenvlies breken, dat kan heel even pijn doen.” Vertelde ik haar.

“Daar heb ik al wel les gehad, over het maagdenvlies.” Zei ze.

En korte stoot deed wat we verwachten. Jannie riep het uit van de pijn. Ik bleef stil liggen, haalde uiterst voorzichtig mijn stijve penis uit haar pijnlijke vagina. Na een tijdje nam Jannie mijn stijve penis in haar hand.

”Kom laat ons verder doen de pijn is weg.”

Mijn penis schoof weer in haar spleetje. Langzaam ging hij zo diep mogelijk in haar. Er was geen sprake meer van pijn of ongemak. Aanvankelijk liet ik mijn stijve penis in en bijna uit haar kletsnet spleetje gaan. Om een beetje later het tempo op te drijven. Jannie begon mee te doen. Ze begon tegen te stoten. Haar slanke lichaam begon te schokken.

“Wacht even.” Zei ik. Opnieuw ging mijn penis uit haar spleetje.

“O! Het is zo goed.” Zei ze met spijt in haar stem.

“Kom.” Zei ik en ging op mijn rug liggen. “Kom boven me zitten met aan elke kant een knie en je spleetje net boven mijn penis.”

Jannie moest wat uitmeten hoe ze die positie kon waarmaken.

“Nu moet je traag zakken met je spleetje, tot mijn penis inschuift.”

Ze deed dat goed. Heel mijn stijve penis verdween in haar nat kutje.

“Nu moet je even omhoog gaan met je kontje om dan terug te zakken.” Gaf ik haar uitleg.

De eerste keer floepte mijn penis er uit.

“Sorry.” Zei ze.

“Geeft niet dat is normaal.”

Ze begon opnieuw. Na een paar keer werd ze gewend aan het gevoel en wist ze perfect hoever ze kon zakken en omhoog gaan om het fijne gevoel zo lang mogelijk vast te houden. Uit zichzelf dreef ze het wippen op. Na een tijdje was er echt sprake van wippen. In korte tijd wipte ze zo fel dat haar lichaam zwaar begon te schokken. Haar borsten dansten voor mijn ogen.

“Oh, ja ik ga klaarkomen, ik kan niet meer wachten, ja! Ja! Ha! Ja, ha, ja! Ha! O, Ja! O, o, ja, ja! Ja! O! Ik kom!” Schreeuwde ze uit.

Even liet ik haar bijkomen.

“En?” vroeg ik.

“Ongelooflijk zalig, ik heb het niet voor mogelijk gehouden.” Flapte Jannie er uit.

“Er is nog wel iets dat ik je wil leren.” Zei ik.

“Oh ja joepie.” Riep ze.

“We nemen dezelfde houding aan als daarnet.” Stelde ik voor.

Nog net voor haar spleetje mijn stijve penis zou opslurpen liet ik haar stoppen.

“Kijk wat je nu nog kan doen is wel moeilijk maar ik wil het je toch meegeven. Als mijn penis in je kutje zit kan je met de spieren die in je vagina zitten mijn penis melken. Door je spieren te ontspannen en daarna op te spannen is het mogelijk met je kutje hetzelfde te doen als met je hand. Je kan dan de penis aftrekken terwijl hij in je steekt. Probeer het maar eens.”

Jannie liet zich zakken. Ze voelde mijn stijve penis in haar kutje schuiven. Wat onhandig probeerde ze de spieren van haar vagina op te spannen en te ontspannen. In het begin lukte dat niet al te best maar ze hield vol en het begon beter te gaan. “Jannie nu nog met je spieren werken terwijl je aan het wippen bent.” Zei ik en gaf haar een tik op haar mooi kontje.

De achttienjarige begon op me te rijden in een gezapig tempo.

Het is al een tijd geleden dat ik zulke heerlijke rit heb mogen ervaren. De sluitspieren van Jannie deden hun werk meer dan ik had verwacht. Terwijl ze op me wipte trok ze me af met haar kutspieren.

Om afleiding te krijgen en niet te vlug een orgasme te krijgen speelde ik met haar tepels. Ik nam na lang proberen er een in mijn mond en beet er op.

Dan liet ik een vinger naar haar klitje gaan en bespeelde het geraffineerd.

Plots hield Jannie het niet meer en kwam hevig schokkend klaar.

Het orgasme bleef aanhouden. Nog een stoot van mij en er kwam een nieuw vloedgolf. Ik tilde haar van me af en zette haar op handen en knieën.

Dan nam ik plaats achter de jonge klaarkomende studente. Moeiteloos schoof mijn stijve penis in haar druipnatte helemaal open kutje. Na amper vijf stoten kwam er en derde orgasme bij Jannie. Vlug draaide ik haar om, legde haar op de rug en spoot mijn warme sperma op haar borsten.

We bleven nog even liggen uitblazen. Na vijf minuten vroeg ik of ze genoten had van de les of ze er geen spijt van had.

“Spijt, ja. Spijt omdat het gedaan is. Maar ja? Hoe moet het niet verder? Hoeveel jaren moet ik nog wachten op iemand die met mij op deze manier wil vrijen.” Zuchtte ze. Ik dacht even na.

“Weet je Jannie ik ben bereid om je elke week een herhaling te geven van de lessen. “Oh ja, zalig” Daarbij vloog ze me om de hals en plantte haar tong in mijn mond. Na een minutenlange tongkus namen we afscheid.

Tot Jannie de school verliet kwam ze nog elke woensdag na de middag. Tijdens de daarop volgende vakantie kreeg ik uit Aruba een uitvoerige brief van haar. Ook nu nog krijg ik met tussenpozen een brief waarin ze een update geeft van haar gelukkig leven.

Lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *