Naar het Gardameer

()

Het was zomer. Heerlijke blauwe lucht, geen zuchtje wind en achtentwintig graden. Serge en Margareta Vertrokken naar de zon. Meer bepaald naar het Gardameer. Om acht uur genoten ze nog van en Vlaams ontbijt, spek en eieren. Dan vertrokken ze. Margareta reed als eerste. Het was nog niet te druk op de snelweg. Ze genoten van heerlijke muziek in de auto. Ze hadden een paar goede cd’s meegenomen. Serge had voorgesteld om met de bestelwagen te reizen. Daar kon meer bagage in dan in hun Porsche Carrera. Na twee uur rijden hielden ze halt aan een wegrestaurant. De benen strekken en een lekkere verse koffie drinken was hun doel. Er zat al behoorlijk wat volk, de meeste met koffie thee of een ontbijt. Na een half uur rijden ze verder. Het was de beurt aan Serge om het stuur in handen te nemen. Na amper tien kilometer reden ze Duitsland binnen. Daar begonnen de eerste beklimmingen al. Een tiental kilometer ging het nogal steil. Dat kon je merken aan de vrachtwagens en caravans, die kropen vooruit. Er kwam hoe langer hoe meer verkeer.

Voor de gelegenheid droeg Serge een korte broek en T-shirt. Margareta hield het bij een korte plooien rok en een T-shirt met nogal diepe uitsnijding. Beide zijramen stonden open zodat de zucht er doorheen kon, wat toch een beetje verkoeling gaf. Serge, een dertiger met kort bruin haar, normaal postuur, zeker geen machotype reed driehonderd kilometer tot de volgende grote parkeerplaats. Toen ze uitstapte zagen ze drie jonge vrouwen, meisjes misschien, rond de achttien misschien, aan een auto staan met de motorkap open.

“Zal ik eens gaan kijken dat ik kan helpen?” vroeg Serge aan zijn vrouw.

“Mij goed maar ik ga eerst binnen, ik moet dringend plassen.” Zei ze.

Serge stapte naar de meisjes toe.

“Problemen?” vroeg hij.

“Hij wil niet meer starten.” Zei het blonde meisje.

“Probeer eens.” Zei Serge tegen haar.

Het meisje kroop achter het stuur en deed een poging om de motor aan de praat te krijgen. Serge boog zich over de motor en zag vlug wat er mis was. De bougies waren blijkbaar vuil. Maar hij zei dat niet meteen.

Het zwartharig meisje was achter hem gaan staan.

Haar hand ging tussen zijn benen naar zijn kruis, nam zijn penis en zei: “Als je de auto kan starten mag je dit gereedschap bij mij gebruiken.”

De brunette, die wel de grootste tieten had, zei dat hij bij haar ook wel mocht aan haar kutje likken. Ze tilde daarbij haar te kort rokje op en liet haar haarloos kutje zien. Een slip was er niet bij.

De blonde, die met het mooiste figuur, stapte uit de auto en bood Serge aan hem te pijpen.

De getrouwde dertigen dacht na. Kom zeg nu zelf zulke gelegenheid laat je als echte man toch niet schieten. Hij lachte binnensmonds bij de gedachte dat zij hem zouden laten schieten.

“Meisjes, willen jullie even wachten dan ga ik mijn vrouw vertellen dat de klus wel een uur kan duren.” Hij knipoogde en ging naar het restaurant.

Even later kwam Serge terug bij de meisjes. Toen hij er aan kwam toonden ze alle fier hun beha’s en string. Dat beloofde. Serge keek in de koffer en vond er een vod. Hij draaide de bougies eruit en kuiste ze. Amper twee minuten later draaide de motor als nieuw.

Serge nam de meisjes mee naar zijn bestelwagen. Samen kropen ze er in. De blondine opende zijn broek, trok ze uit. Zij slip ook. Dan nam ze de halfstijve penis in haar mond en zoog er gretig aan. In een mum van tijd stond de penis van Serge op volle lengte en dikte. Hij groeide in de mond van de blonde griet.

Intussen kwam de brunette boven zijn gezicht staan met gespreide benen. Ze liet zich zakken tot hij met zijn tong in haar kale kutje kon. De druppels sap drupten op zijn neus. Met lange halen likte hij over heel de lengte van het natte kutje. De lipjes iets gezwollen maar veel is dat poesje nog niet buiten geweest. Terwijl de blonde hem probeerde te pijpen, ze was duidelijk onervaren, likte hij de kut van de brunette.

Lang duurde het niet of de brunette kon haar evenwicht niet meer houden. Heel vlug bereikte ze een hoogtepunt. Misschien wel haar eerste met een man. Ze rolde naast hem.

Het zwartharig meisje stond er op te kijken met twee vingers in haar weinig behaarde grotje. Ze bewoog de vingers traag om niet te vlug klaar te komen. De blondine nam de plaats in van de uitgebluste brunette en de zwartharige ging pardoes op zijn stijve grote penis zitten. Haar grotje was al nat genoeg zodat hij er gemakkelijk in ging.

De blondine was de tweede die de eindmeet bereikte. Ook de zwartharige kwam vlugger dan gehoopt klaar. Die stapte van Serge af en ging naast hem zitten. Serge had zijn ogen dicht, zo goed deed het met drie meiden.

Plots voelde hij opnieuw een sappige kut over zijn paal schuiven. In een hels tempo werd Serge bereden. Niet veel later spoot hij zijn warme zaad in een kletsnatte vagina. Serge opende zijn ogen en zag, zijn eigen vrouw. Ze lachte en zei: “Wel meiden laat jullie auto hier maar staan en ga met ons mee naar het Gardameer.”

De meisjes moesten wel eerst hun paspoort laten zien aan Margareta om te zien dat ze wel achttien waren, dat klopte.

“Weet je Serge, ik zal nu rijden dan kan jij hier achter wat rusten.”

“Ik zal wel bij hem blijven.” Zei de blonde.” Dan is hij niet alleen.

Iedereen lachte en de reis ging verder.

lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *