Seksverslaafde II

()

Het vervolg in Brugge

We zijn nu een week na de eerste kennismaking met Katrien. Gedurende de voorbije week hebben wij een paar keer met elkaar getelefoneerd en hebben wij afgesproken dat Katrien mij het komende weekeinde zou komen bezoeken in Brugge. Ik woon in de Brugse binnenstad in een klein dakappartement dat zich bevindt onder het dak van een koetshuis van een herenhuis. Het koetshuis is gelegen in de tuin van het 17de-eeuwse herenhuis. Om het te betreden dien je aan te bellen aan de tuinpoort. Het is een knus klein appartement met zware houten balken. Naast de living is er een kitchenette, een badkamer met douche, een grote slaapkamer en een kleine, die dienst doet als berging.

In de woonkamer staat een kleine eettafel met drie stoelen en een modern hoeksalon Togo van Ligne Roset. Het is zo een lage zetel, die geen houten karkas heeft, maar volledig gemaakt is uit stevig polyether schuim, eerder geschikt om in te luieren dan in te zitten. Verder heb ik nog een smeedijzeren zetel met voetenbank, een lage salontafel en een kleine TV.

Ik heb met Katrien afgesproken op zaterdagmorgen omstreeks 10 uur. Daar ik een vroege vogel ben, heb ik nog snel het appartement eens gestofzuigd, een beetje meer orde geschapen, de drank koel gezet in de ijskast en vlug nog een douche genomen.

Het is mooi weer, een ideale dag om eens in Brugge rond te wandelen.

Ik hoor de bel gaan. Katrien zal daar zijn, vermoed ik. Ik ga de trap naar beneden, kom in de tuin, open de tuinpoort en zie Katrien staan. Zij draagt een marine plissérokje, een warm kanariegeel bloesje met daarop een kort marine-kleurig vestje en zoals gewoonlijk schoenen met hoge hakken. Dit alles past perfect bij haar gebruind lichaam. Ik geef haar een zoen en vraag haar om binnen te komen. Katrien kijkt naar de mooie binnentuin en knikt goedkeurend. We begeven ons naar boven. Wanneer zij het appartement betreedt zegt zij.

“Leuk, gezellig!”

“Ik ben blij je te zien” zeg ik. “Heb je een beetje aan mij gedacht?” vraag ik.

“Ja, ik heb van ons samenzijn genoten en hoopte op meer. Nu sta ik hier!” Even denk ik terug aan ons afscheid waarbij ik haar toch heel geil heb achtergelaten.

“Ja, ik vond het ook tof. Het was vonken en vuur!” antwoord ik.

“Ja, het vuur voelde ik nog toen je wegging” antwoordt Katrien.

Ik lach. Ik vraag Katriens jasje. Zij geeft het mij, ik hang het op een stoel, begeef mij naar haar en zoen haar lang op de mond. Katrien beantwoordt mijn zoen met passie en drukt zich hard tegen mij aan. Ik sta met mijn rug naar de zetel. Maar voordat ik Katrien kan vragen om te gaan zitten, komt zij tegen mij aan staan en geeft mij een duwtje zodanig dat ik achterover in de zetel val.

“Nu is het mijn beurt!” Zegt Katrien. Ze gaat bovenop mijn dijen zitten met gespreide benen. Zij opent in één beweging mijn gulp, trekt mijn boxershort naar beneden, neemt mijn lid in haar handen en begint hem te masseren. Ik reageer onmiddellijke en voel hoe mijn lid snel harder word. Zij schuift even naar beneden in de richting van mijn voeten, trekt gelijktijdig mijn pantalon en boxerschort naar beneden, kruipt weer omhoog, tilt haar rokje op en gaat pal op mijn lid zitten. Ze wrijft met haar poesje tegen mijn harde penis. Ik voel hoe haar string nat wordt van geilheid.

Katrien trekt haar string een beetje opzij en stuurt mijn penis in één vlotte beweging in haar grotje binnen. Ik voel haar warmte, haar geilheid. Zij begint mij te berijden, bepaalt zelf hoe diep ik haar mag penetreren en hoe snel. Zij weet perfect haar bekkenbodemspieren te gebruiken. Zij slaagt er als het ware in mij op te zuigen met haar heerlijk grotje. Ik voel hoe mijn climax nadert. Ik zie ook hoe Katrien alsmaar sneller begint te ademen. Zij nadert snel haar orgasme. Ik hoop samen met haar klaar te komen. Katrien heeft dit ook opgemerkt. Wanneer ik bijna klaar kom, stapt zij plots van mij af, gaat naast mij liggen in de zetel en begint zichzelf te strelen.

“Ik moet nog afmaken wat jij vorige week niet hebt gedaan!” Zegt zij. Ik denk eraan terug aan en glimlach. Ik open haar vestje, bloesje en BH. Ik zie hoe haar tepels hard staan van lust. Ik streel haar borsten. Katrien blijft zichzelf strelen. Ik zie hoe zij haar string uittrekt, haar vinger diep in haar grotje steekt en haar G-spot beroert. Haar ademhaling versnelt, ze sluit de ogen en komt klaar.

Ze opent haar ogen en glimlacht. Ik zit naast haar, mijn penis is nog altijd hard. Katrien kijkt ernaar.

“Wil je hem nu of straks?” Vraag ik.

“Nu” antwoordt zij.

Ik ga tussen haar benen liggen, schuif mijn penis in haar richting, duw hem tegen haar vochtige schaamlippen zodanig dat hij blinkt en glibberig is.

“Nu!” antwoordt zij, waarop ik hem pardoes in haar pomp. Ik pomp alsmaar sneller en sneller. Ik neem haar heupen vast en til haar op en trek haar nog dichter waardoor ik mijn schacht zo diep als ik kan in haar kan rammen. Ik voer tegelijk een draaiende beweging met heupen uit waardoor ik ook haar G-spot beroer. Katrien geniet met volle teugen.

“Nog, nog, dieper, dieper en sneller” roept zij. Ik doe dit en voel hoe mijn ballen op exploderen staan. Ik plaats mijn middenvinger op haar sterretje en begin dit te masseren. Katrien bereikt voor een tweede maal haar orgasme. Ook ik voel dat mijn tijd gekomen is. Net op het ogenblik dat ik ga spuiten trek ik mij terug, steek mijn middenvinger in haar kontje en spuit haar billen en venusheuvel vol met sperma. Een klontertje sperma blijft mooi liggen op haar tattoo, de Rolling Stones-tong. Ik zorg er wel voor dat er geen plekken op haar bloesje en vest komen want wij moetens straks nog op pad in de stad.

“Zo markeer ik mijn territorium!” Zeg ik en wrijf met mijn hand het sperma open over haar buik en borsten. Katrien vindt dit blijkbaar leuk en glimlacht. We blijven nog even liggen nagenieten, ondertussen strelen wij elkaars lichaam. Ik bewonder haar mooie gespierde lichaam. Katrien is klein van gestalte, 1m50 maar met haar 42 kg getrainde lichaam heeft zij de perfecte proporties. Een mooie bips, ronde poep, kleine stevige rechtstaande borsten, een gladde buik, geen grammetje vet. Dit alles wordt nog geaccentueerd door haar gebronsde huidskleur. Ondertussen is het al bijna 11 uur geworden. We besluiten ons op te frissen om vervolgens te gaan winkelen in Brugge-stad. Na een korte douche, kleden wij ons aan en verlaten het dakappartement. We wandelen door de tuin, openen de poort en begeven ons via de reien naar het centrum. We wandelen door de Noordzandstraat, gaan een paar winkels in. Katrien past een paar jurkjes maar vindt niet direct iets wat haar kan bekoren. Op ’t Zand gaan we in een bistrootje binnen, bestellen een aperitief en een lichte maaltijd.

Het is een mooie zonnige dag, we genieten van de lekkere maaltijd in de warme zon. We nemen nog een koffie en besluiten om vervolgens verder te winkelen. Onze shoproute gaat door de Zuidzandstraat, richting markt. We passeren langs de lingeriezaak Hönkemuller. Katrien ziet er een mooie karmijnrode body. Ze gaat deze passen. Ik wacht even aan het pashokje. Ze opent het gordijn en vraagt.

“Wat vind je ervan?”

“Mooi, de kleur staat je goed en het model zit je als gegoten” antwoord ik. Katrien beslist de body te kopen. Wij verlaten de winkel en bereiken via de markt de Wollestraat. In de Wollestraat vindt men diverse chocolaterieën. In de vitrine zien we een ruim assortiment chocoladeartikelen waaronder enkele onder de vorm van vrouwenborsten en penissen. Blijkbaar associeert men chocolade vaak met seks.

“Chocolade is een afrodisiacum” zegt Katrien.

“Inderdaad, chocolade, aardbeien en champagne kan de erotiek aanwakkeren, maar is toch niet te best voor de lijn” antwoord ik.

“Goede seks verwerkt heel wat calorieën” antwoordt zij. Ik ga de chocolaterie binnen, koop een doosjes pralines in de vorm van een penis en overhandig deze aan Katrien.

We lopen verder door de straat en passeren aan een eroticawinkel. Deze heeft een speciale vitrine. Het is net alsof je door een verrekijker moet binnenkijken. We besluiten eens binnen te gaan. We zien er een gans assortiment van kinky lingerie, dildo’s, vibrators, SM-attributen, alles wel van een goede kwaliteit en nogal prijzig. Terwijl ik naar de lingerie aan het kijken ben, zie ik dat Katrien iets koopt. De verkoopster steekt het aangekochte in een discreet pakje.

“Wat heb je gekocht?” Vraag ik.

“Dat zal je straks misschien zien.” Antwoordt Katrien.

We wandelen verder, lopen langs de vismarkt, het Burchtplein en begeven ons vervolgens terug naar mijn appartement. Het is ondertussen al bijna 6 uur ’s avonds geworden. Voordat we mijn appartement betreden, gaan we eerst nog iets fris drinken in het oudste café van Brugge “De Vlissinghe”. We gaan op het terras zitten. We keuvelen nog over van alles en nog wat. Katrien vertelt een beetje over haar jeugdjaren en over haar familie. Voor zover ik kan opmaken uit hetgeen zij vertelt, heeft zij een rare jeugd gehad; een totalitaire vader, een onderdanige moeder en twee broers die rap thuis weg zijn gegaan om niet steeds geconfronteerd te worden met het gedrag van de vader wanneer hij gedronken heeft. Katrien vertelt dat zij één en ander gezien heeft op seksueel gebied. Zaken die men als jongere beter niet ziet en die sporen kunnen nalaten. Na een paar wijntjes verlaten wij het café en gaan naar mijn appartement.

Wij maken het ons gemakkelijk. We eten nog een broodje met beleg. Ik open nog een flesje rode wijn en wij gaan in de zetel zitten. Katrien vlijt zich tegen mij aan, ik sla mijn arm om haar heen. De lange stadswandeling heeft ons deugd gedaan. Na een poosje begint Katrien op mijn borst te strelen. Ik streel haar hals en knabbel aan haar oor. Ze buigt zich naar mij toe en zoent mij. Onze tongen draaien zich rond elkaar, alsmaar sneller, alsmaar intenser. Ik open haar bloesje en schuif mijn hand in haar BH. Ik laat haar tepel rollen tussen mijn wijsvinger en duim. Deze wordt al snel hard en stevig. Katrien masseert mijn kruis. Mijn jongeheer wordt hard.

“Blijf je deze avond slapen of ga jij terug naar Kortrijk?” Vraag ik.

“Ik zou graag blijven. Ik had gehoopt dat je het zou vragen en heb wat spullen meegebracht” antwoordt Katrien.

“Dan kan je misschien best eerst je gerief gaan halen en kunnen we ons wat verfrissen” antwoord ik. Katrien staat recht, knoopt haar bloesje toe en samen gaan we naar haar auto die een paar honderd meter verder geparkeerd staat. Zij neemt een kleine reistrolley uit haar wagen, zo één met wieltjes die je ook kan meenemen als handbagage in het vliegtuig. We wandelen terug naar het appartement. Katrien neemt haar valiesje mee naar de slaapkamer. Ondertussen begeef ik mij naar de badkamer, laat de douche lopen, scheer mij en wil onder de douche stappen. Katrien betreedt de badkamer en ziet mij naakt staan. Zij bekijkt mij en zegt.

“Ik ben kapster geweest. Ik zal jou eens volledig scheren zoals het hoort” zegt zij. Ik kijk verwonderd in de spiegel.

“Niet daar maar daar!” Zegt zij en wijst naar mijn kruis. Ze komt voor mij staan. Masseert even mijn jongeheer die al snel harder wordt. Zij neemt het doucheschuim en spuit dit op mijn schacht en balzak. Zij wrijft het schuim mooi open, neemt mijn scheermes en begint mij te scheren. Na een paar minuten is mijn jongeheer geschoren zoals het hoort. Zelf zou ik het niet zo goed kunnen. Ze neemt nog de tondeuse en verwijdert het teveel aan schaamhaar dat op mijn onderbuik staat.

“Zo, geschoren, kort geknipt, staat netjes!” Zegt zij terwijl zij mijn half harde jongeheer optilt om te zien of alles wel goed gedaan is. Ik geef haar een zoen, stap onder de douche en was mij grondig met een goed ruikende douchecrème. De douche is te klein om er meet twee in te stappen anders had ik haar uitgenodigd om samen te douchen.

Ik stap uit de douche, droog mij af en trek een zilvergrijze badjas aan.

“Nu is het jouw beurt” zeg ik en verlaat de kleine badkamer. Katrien haalt haar reistas. Ik hoor hoe zij zich uitkleedt, de douche laat lopen en eronder stapt. Na een paar minuten stopt het geluid van de douche. Ik hoor een haardroger en besluit even te gaan kijken. Ik zie hoe Katrien net stopt met haar haar te föhenen. Zij begint met haar lichaam in te wrijven met een lekker ruikende bodylotion. Ik verlaat terug de badkamer en ga in de lage salon zitten. Ik schenk ook al twee glazen wijn uit en zet zachte muziek op. Na een paar minuten komt Katrien uit de badkamer. Zij draagt haar karmijnrode satijnen kamerjas. Zij komt naast mij zitten en vleit zich tegen mij aan. Wij beginnen elkaar te strelen. Katrien fluistert in mijn oor.

“Ik zou het graag een beetje kinky maken vanavond!” Ik vraag mij af wat ze daar met bedoelt. We zullen wel zien. Katrien gaat naar de badkamer en brengt een kleine tas mee. Zij plaatst deze tas op de smeedijzeren zetel. Deze smeedijzeren zetel bestaat uit een zitting en rugleuning die gemaakt zijn uit gevlochten plat metaal. De zitting is vrij groot, ongeveer 60cm op 60cm. De rugleuning kan neerklappen en wordt op zijn plaats gehouden door twee kettinkjes waarmee men de zithoek bepaalt. Om het zitten aangenamer te maken heb ik op de zetel een grote zachte badhanddoek en een dik kussen dat men als lendensteun kan gebruiken, gelegd.

Katrien komt terug naast mij zitten en we beginnen terug elkaar te knuffelen. Zij steekt haar hand tussen mijn badjas, streelt mijn dijen. Ik open haar kamerjas om haar borsten te kunnen stelen. Ik zie dat zij een zwarte satijnen BH draagt met halve cups. Zo’n BH waarbij de tepels niet bedekt worden maar net boven het kant uitkomen. Zij draagt een zwart doorschijnend satijnen boxershortje met open kruis. Zo één dat weinig of niets verhult. Ik vermoed dat beide gekocht zijn bij Pabo. Niet duur maar leuk om te zien.

Haar sexy lingerie mist alvast zijn effect niet. Ik begin aan haar tepels te likken en te zuigen. Deze worden hard van de lust. Katrien verplaatst haar hand van mijn dij naar mijn jongeheer en begint deze vakkundig te masseren. Je kan het best vergelijken met de beweging die een boerin uitvoert wanneer zij een koe melkt. Draaiend, knijpend, op- en neergaand.

Ik schuif mijn hand naar haar venusheuvel. Zij opent lichtjes haar dijen en ik zie dat haar shortje half open is. Dit maakt het mogelijk om haar te vingeren zonder dat ik het moet uitdoen of op te tillen. Ik streel met mijn middenvinger haar schaamlipjes die al snel nat worden. Katrien buigt zich naar mijn kruis, trekt de voorhuid van mijn penis achteruit. Zij ziet dat deze vochtig geworden is van het voorvocht. Zij begint aan mijn eikel te likken. Al snel begint mijn lid te schokken van genot. Katrien stopt even, kijkt mij aan en vraagt.

“Wil je mij extra verwennen?” Ik knik. Zij gaat recht zitten en zegt. “Kijk eens in dat tasje, je zal er een paar leuke objecten vinden. Gebruik ze naar eigen goeddunken.” Ik ben nu echt wel benieuwd, sta recht, open de tas en bestudeer de inhoud. Ik zie onder andere lederen handboeien, tepelklemmetjes, een vibrerend eitje met afstandsbediening, een vibrator die lijkt op een dolfijn, een V-vibe vibrator, enkele flesjes met massageolie en glijmiddel.

Ik neem het vibrerend eitje met afstandsbediening uit de tas, begeef mij terug naar Katrien en ga naast haar zitten. Ik begin terug haar dijen en haar poesje te strelen. Wanneer haar poesje helemaal nat is, overhandig ik haar het eitje en vraag.

“Wil je dit in je grotje steken?” Katrien neemt het eitje aan en duwt het met één vlotte beweging bij haar binnen. Ik zoenhaar hartstochtelijk en schakel het eitje in. Ik zie vrijwel onmiddellijk Katriens reactie op de trillingen in haar poesje. Ik schakel het eitje naar een hogere versnelling en spits mijn aandacht toe op haar borsten. Ik lik en zuig aan haar tepels die net boven de BH uitsteken. Deze komen hard en groter. Ik zie, net zoals ik vorige week al had bemerkt, heel klein littekentjes rond haar tepels.

Katrien likt aan haar lippen. Ik neem de doos met chocolade penisjes en stop er één in haar mond. Zij zuigt er op, de chocolade smelt op haar tong en een klein straaltje loopt langs haar mondhoeken op haar kin. Ik lik deze op. Ik sta recht, begeef mij naar de smeedijzeren stoel, neem het valiesje met attributen eraf, plaats het op de voetenbank die naast de zetel staat en richt mij tot Katrien.

“Kom eens naar hier alsjeblief.” Katrien komt naar mij toe en blijft voor mij staan. Ik zit op de voetenbank. Ik open de kamerjas van Katrien en laat deze van haar schouders glijden. Katrien staat voor mij en draagt nu alleen nog haar BH en shortje. Ik neem haar bij haar bekken en doe haar draaien. Zij staat nu met haar rug naar mij toe gekeerd. Ik open haar BH en laat deze op de grond glijden. Vervolgens vraag ik aan Katrien.

“Ga maar in de zetel zitten.” Katrien doet dit. Ik sta recht, neem een paar lederen handboeien en een paar lederen enkelboeien uit de reistas. Deze lederen boeien bestaan uit een brede band, die men met een gesp kan toe doen, en twee dunnere lederen riempjes waarmee men de boei kan vastmaken aan elkaar of aan een ander voorwerp. Ik gesp de boeien om en bind deze vast aan de zetel. Katriens armen rusten op de armsteunen waaraan zij vast geboeid zijn. Haar enkels maak ik vast aan de voorste stoelpoten. Daar het om een vrij brede en diepe stoel gaat, zijn Katriens benen licht gespreid. Ik maak de kettinkjes van de rugleuning los en verplaats deze in een schuine hoek van ongeveer 125°.

“Maak het je maar gemakkelijk en leun maar achteruit” zeg ik. Katrien doet dit, haar lenden worden gesteund door het dikke, zachte, rode kussen. Haar hoofd en nek komen iets boven de rugleuning uit. Ik ondersteun deze door een extra kussen er achter te steken. Eens Katrien ligt, ga ik op de armleuning zitten en begin terug haar tepels te rollen tussen mijn twee vingers en duim. Wanneer beide tepels hard zijn, neem ik uit de reistas een set tepelklemmetjes die Katrien heeft mee gebracht. Deze tepelklemmen werken zoals een wasknijper. Zij zijn uit een zilverkleurig metaal gemaakt. Om het esthetischer te maken is iedere klem versierd met een vlinder waardoor de klemmetjes zwaarder worden. De twee tepelklemmetjes zijn met elkaar verbonden met een ketting. In het midden van de ketting bevindt er zich een tweede, waarvan de lengte kan ingekort worden, ketting die men met een derde klemmetje kan vastklemmen aan een ander lichaamsdeel zoals een schaamlipje of aan een halsband. Ik bevestig op iedere tepel een klemmetje. Ik doe Katrien een lederen halsband aan en bevestig daaraan de derde klem. Wanneer Katrien haar hoofd of hals beweegt dan trekt deze aan de ketting waardoor de tepels opgetrokken worden.

“Doet het pijn?” Vraag ik.

“Nee, lekker!” Antwoordt Katrien. Ik streel Katriens borsten, lik aan haar navel. Ondertussen heb ik het vibrerende eitje op maximale kracht gezet. Katriens poesje wordt alsmaar natter. Ik zie hoe haar zwart doorschijnend slipje natter en natter wordt. Ik begeef mijn hand naar haar venusheuvel, woel even met mijn vingers door het kleine driehoekje schaamhaar en laat vervolgens mijn middenvinger tussen haar schaamlipjes glijden. Haar clit is hard en gezwollen.

“Je bent lekker nat!” Zeg ik.

“Ik wil jou proeven!” Zegt Katrien.

Haar wil is wet. Ik begeef mij terug naar de rugzijde van de smeedijzeren stoel. Ik open mijn badjas, doe mijn boxershort uit en ga met mijn jongeheer juist achter Katriens hoofd staan. Ik laat de rugleuning nog een beetje zakken totdat mijn half harde jongeheer juist boven haar mond hangt. Katrien laat haar hoofd een beetje verder achterover hangen. Haar borsten worden omhoog getild als reactie op de opspannende ketting. Zij opent haar mond, likt met haar tong het uitdruppelende voorvocht af. Vervolgens sluit zij haar lippen rond mijn lid en begint eraan te zuigen. Ze zuigt zoals en jong kalf zuigt aan de tepels van de koe. Krachtig en hard, net alsof zij er alles uit wil zuigen. Mijn lid wordt hard maar zij houdt haar mond goed gesloten zodanig dat mijn lid niet omhoog kan veren. Zij zuigt, zuigt en zuigt. Ik voel hoe mijn eikel ontzettend zwelt. Na een paar minuten voel ik dat het tijd is dat ik mij terugtrek daar ik anders te vroeg zal aankomen. Ondertussen is het eitje blijven vibreren op volle kracht. Dit heeft Katrien bloedheet gemaakt. Ze steunt en kreunt net zoals ik.

Ik trek mij terug. Ik begeef mij terug naar de andere kant van de zetel. Ik laat het eitje iets trager vibreren en kniel tussen haar benen. Ik trek het eitje voorzichtig uit haar grotje en steek de wijs- en middenvinger van mijn rechterhand in haar kletsnatte vagina. Vervolgens buig ik voorover, zuig, lik en knabbel op haar opgezwollen genotsknobbeltje. Mijn vingers masseren de bovenkant van haar grotje. Met de middenvinger van mijn linkerhand beroer ik haar sterretje en de onderkant van haar vagina, daar waar de schaamlipjes samen komen. Na enkele minuten begint Katrien te steunen en te kreunen. Ze rolt met haar bekken en geeft zodoende het ritme aan. Ik voel dat zij haar orgasme bereikt. Mijn lippen lopen vol met haar vocht dat vervolgens langs mijn kin naar beneden druipt en een vochtige plek maakt op de rode handdoek.

Wanneer zij hevig kreunt en probeert haar benen te sluiten, wat niet lukt want haar voeten zijn vastgebonden aan de poten van de smeedijzeren stoel, blijf ik nog even verder sabberen totdat zij het uitschreeuwt.

“Stop! Genoeg! Stop! Ohhhhh”

Ik trek mij terug, ga rechtstaan en begin Katriens polsen los te maken. Zodra Katrien haar armen vrij kan bewegen, streelt zij zichzelf over haar venusheuvel en tussen haar benen om zodoende het orgasme op een haar manier te laten uitdoven. Ik maak vervolgens de beide voeten van Katrien los, begeef mij naar de andere zijde van de stoel, mijn half slap lid bengelt boven Katriens hoofd. Ik verwijder de twee tepelklemmetjes en het kettinkje aan de halsband. Wanneer dit gedaan is en ik mij wil verwijderen, grijpt Katrien mijn lid vast en duwt hem in haar mond. Zij zuigt, kneedt, masseert hem totdat hij beenhard is. Zij neemt mijn bips vast en trekt mij hard tegen zich aan. Mijn lid schuift helemaal in haar mond tot aan haar keel. Zij duwt mij weg en trekt mij terug. Zo geeft zij mij aan dat ik haar in haar mond moet neuken. Ik laat mij dit niet tweemaal gezegd zijn. Ik pomp en pomp mijn schacht in haar. Na een paar minuten voel ik hoe mijn lid bijna op springen staat. Mijn teeltballen stuwen mijn sperma met grote kracht naar buiten.

“Ik kom” zeg ik om Katrien te verwittigen maar zij houdt mijn penis in haar mond en blijft zuigen. Ik voel hoe mijn sperma in haar keelholte wordt gestuwd. Ze slikt het door. Ik trek mij terug. Een laatste drup sperma verlaat mijn penis en valt op haar linkerborst. Ze kijkt er naar, steekt haar vinger erin en wrijft het open op haar twee tepels. Ik ga in de fauteuil zitten om even te bekomen. Katrien komt naast mij zitten. Ik ben helemaal naakt en Katrien draagt enkel nog het shortje met open kruis dat helemaal nat is.

We keuvelen nog wat na. We vertellen over wat wij leuk vinden. De tijd vliegt voorbij, we drinken nog een paar glaasjes wijn. Uiteindelijk beslissen we om nog vlug een douche te nemen om vervolgens ons naar bed te begeven. Ik neem als eerste een douche, gevolgd door Katrien.

Wanneer Katrien in de slaapkamer komt, lig ik al in bed. Katrien komt naast mij liggen en vlijt zich in mijn arm. Ik streel zachtjes over haar linker borst, neem haar tepel tussen mijn vingers en laat deze er tussen rollen. Katrien beantwoordt mijn strelingen. Wij beginnen te tongzoenen en elkaar inniger te knuffelen en te strelen. Katrien gaat schrijdelings boven mij zitten. Mijn benen zijn gesloten en Katrien zit, lichtjes, op mijn dijbenen. Ze streelt mijn buik en borst. Ik streel haar borsten, richt mij op en begin zachtjes aan haar tepels te likken en te zuigen. Katrien steekt haar hand tussen ons in en beroert mijn jongeheer die ondertussen al ‘wakker’ geworden is. Ik doe hetzelfde bij haar en laat mijn middenvinger tussen haar schaamlipjes glijden die ondertussen ook al terug lekker vochtig zijn.

Katrien gaat even rechtop staan terwijl zij zich vasthoudt aan mijn uitgestoken handen. Vervolgens laat zij zich neerwaarts glijden, steekt haar gespreide benen langs mijn heupen en komt zodoende met haar bekken boven mijn bekken. Zij laat zich nog dieper zakken, opent met één hand haar schaamlipjes en laat mijn harde schacht in haar binnen glijden. Vervolgens begint zij haar bekkenbodemspier samen te trekken. Ik voel hoe mijn lid als het ware in een wurggreep komt van haar heerlijke vagina. Zij tilt zich zachtjes op, laat zich vervolgens weer zakken en herhaalt deze beweging alsmaar voort. Even blijft ze stil zitten en laat zich zelf zo diep mogelijk doorzakken zodanig dat ik haar heel diep penetreer. We wiegen, zoals een schommel heen en weer, beiden steunend op onze handen die zich achter ons bevinden.

Deze schommelende beweging mist zijn effect niet. Onze ademhaling begint te versnellen. Katrien geniet met volle teugen. Zij steekt haar hand tussen ons in en begint zichzelf te strelen. Ik zie hoe ze haar schaamlipjes spreidt en haar middenvinger snel over en weer laat gaan over haar ronde harde clitoris. Dit gaat zo een tweetal minuutjes door. Ik zie hoe zij bijna haar hoogtepunt gaat bereiken. Omdat ik samen met haar wil klaar komen, begin ik mijn bekken op te tillen. Katrien stopt met zichzelf te strelen, steunt op beide armen, tilt zichzelf iets op zodanig dat zij niet meer op mij steunt maar een paar centimeter als het ware boven mij zweeft. Ik ram mijn keiharde penis diep en snel in haar. Zij plaatst zich zodanig dat ik telkens haar G-spot raak met mijn eikel. De rand van mijn eikel doet zijn werk. Zij begint te kreunen, sneller te ademen.

“Ja, ja, dieper, dieper, dieper, sneller, sneller!” Zucht zij. Ik volg haar gehijg en voel al snel hoe mijn prostaat het sperma uit mijn geslacht stuwt. Ik duw mijn schacht heel diep in haar, hou mijn bekken zo hoog mogelijk en kom plots zeer hevig klaar, net op het ogenblik dat ook Katrien haar climax bereikt. Ik hou dit enkele seconden vol, laat mij vervolgens naar beneden zakken. Katrien laat zich ook zakken en blijft stil op mij zitten. Wij genieten van onze lichamelijke verbondenheid. Onze lichaamssappen vermengen zich met elkaar. Na zo even gezeten te hebben, glijdt Katrien van mij af en vlijt zich naast mij neer in mijn arm.

Vandaag hebben we al driemaal de liefde bedreven. Wij zijn allebei moe en vallen al snel in slaap. ’s Nachts kom ik even wakker en voel hoe Katrien tegen mij aan ligt in de lepeltjeshouding, haar bips tegen mijn onderbuik gedrukt. We hebben al een vijftal uren geslapen. Ik voel hoe mijn jongeheer terug levend wordt. Hij wordt harder en wrijft tegen Katriens poep. Katrien wordt wakker en voelt mijn hard geworden penis. Zij draait zich op haar rug. Zij heft haar beide benen over mijn lenden, laat deze terug zakken. Zodoende lig ik op mijn zijde en mijn penis komt voor haar grotje te liggen. Katrien schuift naar beneden en mijn harde schacht schuift in één vlotte beweging in haar grotje binnen. Ik duw mijn linker been tussen haar dijen zodanig dat haar rechterdij gekneld raak tussen mijn twee benen. Ik duw mijn benen samen. Zodoende zorg ik ervoor dat Katrien op haar plaats gehouden wordt. Ik begin mijn bekken over en weer te bewegen waardoor mijn penis zich in haar beweegt. Wanneer ik bovendien een roterende beweging uitvoer met mijn bekken raakt mijn harde lid Katriens grotje aan alle kanten.

Mijn ademhaling versnelt, deze van Katrien ook. Even stop ik met bewegen en laat mijn penis zo diep mogelijk in haar grotje zitten. Door mijn bekkenbodemspier samen te trekken, begint mijn penis als het ware te wippen in haar vagina. Dit doet mij denken aan een kwikstaartje. Wij blijven zo een paar minuten genieten. Ondertussen streel ik Katriens beide borsten. Ik kneed ze, draai aan haar tepels, trek de tepels omhoog. Katrien geniet zichtbaar. Andermaal glijdt Katriens hand naar haar vagina en ze begint zich te strelen. Wanneer ik voel dat haar ademhaling nog versnelt, begin ik terug met mijn harde schacht in haar te pompen. Door haar been goed te omknellen zorg ik ervoor dat zij niet naar omhoog schuift wanneer ik hard en diep in haar pomp.

Plots voel ik als het ware een explosie in mijn lenden en kom ik voor de vierde maal klaar op een etmaal. Katrien heeft haar hoogtepunt bijna bereikt. Zij verhoogt de snelheid waarmee zij zich vingert en een paar seconden later, wanneer ik nog in haar zit, komt zij kreunend en trillend klaar. We blijven nog even liggen om vervolgens terug in slaap te vallen.

De volgende ochtend worden wij omstreeks half tien wakker. Ik sluip uit het bed, zet koffie, trek kleren aan en ga naar de bakker, om de hoek, een paar boterkoeken en croissants halen. Wanneer ik thuis kom, zit Katrien, in haar kamerjas al aan tafel te genieten van een tas koffie. Ik geef haar een zoen op de mond.

“Heb jij genoten van de voorbije uren?”

“Ja, het was een leuke dag gisteren. Laten wij er vandaag een mooi vervolg aan breien.” Antwoordt Katrien.

Na het ontbijt nemen wij een douche. Vermits ik maar een kleine badkamer heb, nemen wij beurtelings een douche. Eerst ben ik aan de beurt. Zoals gewoonlijk neemt een douche bij mij niet veel tijd in beslag. Voor mij is een douche nemen vooral een kwestie van hygiëne, niet zozeer een relaxmoment.

Wanneer ik, met een handdoek om mijn middel geslagen, de badkamer verlaat, staat Katrien recht, neemt haar reistas en neemt bezit van de badkamer. Al snel hoor ik de douche lopen. Katrien neemt haar tijd. Na een tijdje hoor ik gezoem in de badkamer. Ik besluit om toch even te gaan kijken. Wanneer ik de badkamer betreed zie ik Katrien, met natte haren, in de douche gehurkt zitten. Het zoemend geluid komt van tussen haar benen. Eerst denk ik dat zij haar poesje aan het scheren is maar dit blijkt verkeerd te zijn. Katrien heeft haar zilverkleurige staafvibrator genomen en stimuleert haar grotje en clitje.

“Heb ik je deze nacht niet voldaan?” Vraag ik.

“Toch wel, maar de nacht is voorbij en ik kan hier best van genieten” antwoord Katrien. “Waarom heb jij dat dan niet laten merken? Ik heb ook graag ochtendseks!” Antwoord ik.

Ik laat de handdoek van rond mijn middel glijden, stap in de douche, neem de vibrator uit Katriens handen en begin zelf de vibrator te bedienen. Ik masseer met de vibrator Katriens grotje. Katrien sluit de ogen en geniet met volle teugen. Ik zie op de rand van douche ook haar zwarte buttplug staan. Ik neem deze, streel met mijn middenvinger haar sterretje, om vervolgens de buttplug tegen haar sterretje te drukken en dan met een zachte maar gerichte beweging hem in haar holletje te duwen. Ondertussen blijft de vibrator haar poesje masseren.

Onderaan de buttplug is er een schakelaar waarmede men een vibrerende beweging kan inschakelen. Wanneer ik dit doe, wordt Katrien zowel anaal als vaginaal gestimuleerd. Ik buig mij voorover, neem Katriens hard geworden tepel tussen mijn tanden, bijt er zachtjes op om hem vervolgens naar mij toe te trekken. Katrien kreunt en steunt. Haar ademhaling versnelt, zij hapt naar adem en komt vervolgens met een schreeuw klaar. Ik schakel zowel de vibrator als de buttplug uit maar laat ze nog even in hun holletjes zitten.

Katrien staart mij zelfvoldaan aan. Ik wil uit de douche stappen maar Katrien grijpt mij vast. Zij neemt mij half-harde jongeheer vast. Ik sta recht, Katrien zit geknield op haar knieën voor mij. Zij begint aan mijn lid te likken. Haar tong draait en flits rond mijn eikel. Zij zuigt vastberaden aan mijn hard geworden penis, niet te hard, niet te zacht. Ik voel hoe mijn ballen samentrekken. Mijn ademhaling versnelt. Ik neem Katrien bij haar hoofd vast en duw mijn jongeheer diep in haar keel. Vervolgens trek ik hem terug en herhaal deze beweging alsmaar sneller. Ik voel dat ik mijn climax ga bereiken. Katrien heeft dit ook gemerkt en zuigt nu enkel nog aan de top van mij eikel terwijl haar lippen de rand van mijn eikel masseren. Wanneer ik begin te schokken om te spuiten laat Katrien een eerste gulp sperma in haar mond spuiten, de tweede gulp spuit op haar lippen, kaak en kin. Zij kijkt mij aan en likt aan haar lippen de laatste restjes sperma op. Mijn jongeheer is slapper geworden. Katrien wil meer en begint andermaal aan mijn penis te lurken. Na een paar seconden steigert mijn jongeheer. Zij herhaalt haar pijpkwaliteiten. Na een paar minuten voel ik dat ik andermaal ga klaarkomen. Katrien ziet dit, stopt met pijpen, draait zich om en presenteert haar grotje. Daar Katrien een stuk kleiner is dan ik is het niet zo evident om haar te penetreren. Katrien is echter turnster geweest. Zij steunt op haar handen. Ik til haar bekken op zodanig dat haar voeten los komen van de grond. Zij slaat haar benen achterwaarts rond mijn bekken en knijpt ze dicht zodanig dat zij nu als het ware rond mij hangt. Nu kan ik haar penetreren.

Ik duw mijn penis in haar. Katrien duwt op haar armen tegen waardoor zij kan bepalen hoe diep ik haar kan nemen. Wij vinden elkaars cadans. Plots explodeer ik. Mijn sperma spuit diep in haar en Katrien komt quasi gelijktijdig klaar. Deze houding had ik nog nooit geprobeerd en was fysiek vrij zwaar maar leuk om te doen. Katrien is tot nu de eerste vrouw die ik ken met zulk een onverzadigbare seksuele drift. Ik besef dat, indien dit blijft duren, ik nog heel wat opwindende seksuele fantasieën ga beleven.

Na dit spetterend begin van de dag besluiten wij om samen nog te genieten van een wandeling in Damme en een lekkere maaltijd in een goed restaurant in deze prachtige middeleeuwse stad. De dag vliegt voorbij. Wij hebben één en ander verteld over ons voorbije leven. Het blijkt wel te klikken tussen ons. In de late namiddag moeten wij afscheid nemen van elkaar. Katrien gaat terug naar huis in Kortrijk. Wij spreken af elkaar terug te ontmoeten.

Louis

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *