Ik in Hasselt

()

Zoals jullie al zullen gelezen hebben in ‘Ik in New York’ heb ik mijn diploma vertaler tolk behaald. Een paar dagen later kreeg ik een baan bij het ministerie van buitenlandse zaken. Inmiddels ben ik zelfstandige geworden en kies welke opdracht in aanneem. Sinds mijn vorige opdracht diende ik een maand thuis te werken. Een schrijver wou zijn boek ook in andere talen, dus zette ik me aan het vertalen van die boek. Gelukkig kwam er wat seks in, wel geen porno maar het was niet een saai boek te noemen. Maar ja met dat thuis te werken was er niet veel te beleven voor mijn kutje. Tenzij mijn eigen vingers maar dat is geen penis.

Soms kon ik niet direct in slaap geraken en dan dacht ik terug aan Kinsjasa. Dan gingen mijn vingers mijn kutje wel troosten.

Het boek was klaar en ik snakte naar buitenwerk. Er bleek een Braziliaans dansgroep naar Hasselt te komen. Een tolk zou wel best handig kunnen zijn. De afspraak was dat ik na twintig uur vrij zou zijn. Daar konden ze mee leven in Hasselt. Vroeg in de morgen kwam de groep aan. Het bleken allemaal vrouwen te zijn. Misschien wel spijtig. Bij wijze van spreken stond mijn kutje droog en een penis zou mooi meegenomen zijn.

De dames maakten deel uit van een carnavalsgroep. In de kleedkamer hadden ze me nodig. Buiten de danseressen met heel weinig aan en een pluim vanachter was er een vrouw van de organisatie van Hasselt. Ze begreep de vragen niet.

“Ik los dat wel op.” Stelde ik haar gerust.

Ik vroeg wie van de danseressen de woordvoerster was. Een pekzwarte knappe jonge dame bleek de leiding te hebben.

Zoals het hoort heette ik haar welkom.

“Sorry, ik moet me nog kleden.” Zei ze.

“Dan kom ik straks terug.”

“Neen, blijf maar hier, je zal toch al wel eens een vrouw gezien hebben.” Lachte ze. Op een moment stond ze poedelnaakt voor ons. Prachtige peervormige iets neerbuigende borsten lachten naar ons. Of ze van nature zwart is kon ik niet zien, vanonder stond geen haar. Ze was redelijk slank en groot.

In korte tijd waren alle vragen beantwoord. We namen afscheid.

“Kom je naar de repetitie kijken?” Vroeg de Braziliaanse schone.

“Waarom niet, ik blijf hier tot twintig uur.”

Kort na de middag zette ik me vooraan de zaal. De repetitie begon. Het pekzwarte meisje wuifde naar me. De show zag er veelbelovend uit.

Het meisje kwam na de repetitie naar mij en nodigde me uit in haar loge.

Och, ik wou zulke loge wel eens zien. Zonder zich om mij te bekommeren begon ze zich uit te kleden. Langzaam kwam ze op me af.

“Dat is niet eerlijk, ik ben naakt en jij niet.” Zei ze plots. Daarbij streelde ze mijn borsten over mijn T-shirt heen.

Even was ik zo verrast dat ik als aan de grond genageld stond. Alhoewel ik niet terugtrok.

Daardoor aangemoedigd liet ze haar hand zakken naar mijn kruis. Over mijn lange wollen broek heen streelde ze mijn kutje. Weer trok ik niet weg, integendeel ik duwde mijn kutje naar voor.

Een Braziliaanse vrouwenhand ging onder mijn T-shirt op zoek naar mijn mooie borsten. De tepels sprongen op toen de vrouw een tepel aanraakte en er even over wreef. Zonder dat ik me verzette trok ze mijn T-shirt over mijn hoofd.

De groene satijnen beha met Brugse kant haakte de Braziliaanse danseres vlug los. Voorzichtig nam ik die over om hem op een stoel te leggen. Mijn lange grijze wollen broek maakte ze los en trok die uit. Nog enkel mijn groen satijnen met Brugse kant afgewerkte string hield ik aan.

Teder streelde ze mijn opstaande borsten. Een tepel verdween in haar warme mond. Ze zoog er op als een baby.

Aarzelend stak ik mijn hand uit. De hand ging in de richting van haar wat hangende grote borst. Haar tepels waren omgeven door een grote tepelhof. Zelf heb ik amper iets rond mijn tepels. De aanraking van haar borst bezorgde me een rilling. Er bewoog wat in en rond mijn vagina.

Zeker wanneer de Braziliaanse mijn vagina, over mijn string heen streelde. Ontegensprekelijk werd mijn kutje vochtig, heel vochtig. Dan schoof ze mijn string opzij. Ze aaide mijn vochtige opengaande kutje. Ze ging er niet in, nog niet.

Mijn klitje vond ze ook en dat mocht meespelen.

Om niet achter te blijven begon ik haar toch iets groter kutje te strelen. Haar lippen waren groter, ruwer van bouw.

Daardoor besloot zij een vinger in mijn nat kaal kutje te steken. Ze bewoog de vinger naar alle kanten. Oh, dat voelde zo zalig aan. Onze borsten wreven tegen mekaar, als twee hartsvriendinnen.

Aangemoedigd door haar vingeren stak ik een vinger in haar natte kut. Nee van een kutje kan ik niet spreken, het was een kut.

Steeds sneller gingen onze vingers in en uit onze poezen. Ik begon te rillen, te schokken, ik kon mijn lichaam niet stil houden.

Ook de zwartharige danseres schokte heftig. Met een lange ja! Ha, ja! Ha… kwamen we samen klaar.

We hingen nog tegen mekaar toen mijn gsm belde.

Ze vroegen of ik even kon komen want men begreep elkaar blijkbaar niet.

Vlug trok ik mijn kleren aan en liep naar de zaal. Er was een heftige discussie aan de gang. Gelukkig kon ik de gemoederen nogal vlug bedaren. Na een uur was de rust teruggekeerd. Nog een kwartier en de show begon.

Terug gaan naar de danseres zag ik niet zitten. Ze moest zich nog klaarmaken, voor de show, klaargekomen was ze al.

Na de show reed ik naar huis. Na een verkwikkend bad dook ik onder de wol.

lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *