The cowgirl

()

Naar jaarlijkse gewoonte ging ik naar een carnavalsfuif dat door de lokale voetbalploeg werd georganiseerd. Je komt er niet in als je niet verkleed bent, dus als je je toch moet verkleden probeer ik het goed te doen en ieder jaar als iets of iemand anders te gaan. Ik was nog nooit als pastoor gegaan dus dat leek me wel wat dit jaar. Voor een keer hoefde ik dan ook niet zoveel tijd te spenderen in het ineen steken van het costume. Even langs een carnaval/verkleed winkel en klaar. Het costume was vrij dik en het weer viel goed mee voor de tijd van het jaar dus een boxershort en een T-shirt onder het pastoorskleed was voldoende. Ik was er redelijk vroeg bij en er was nog niet zo geweldig veel volk als ik aankwam. Ik kon de meesten zien binnenkomen wat best wel leuk is op zo’n carnavalsfeestje. Je hebt dan bijna elk costume gezien.

Als ik er een half uur was kwam er een oliesjeik binnen. Dat moet Bart zijn, een van men beste vrienden. Zijn vriendin Marianne was er ook bij als cowgirl. Ik heb haar altijd een mooie vrouw gevonden. Ze is een klein slank blondje, kort geknipt. Haar borsten zijn niet groot een a-cup denk ik, maar passend bij haar tenger figuurtje. Ze is steeds lief en vrolijk met twinkelingen in haar ogen. Bart is een lucky basterd met zo’n knappe en lieve vriendin. Als ik ze zie is ze ook altijd elegant en stijlvol gekleed en ook nu was dat geen uitzondering. Ze droeg een rood-wit geruit hemd, het onderste stuk van haar hemd heeft ze vast geknoopt i.p.v. met de knopen vast gemaakt waardoor haar navel net niet bloot is. Het bovenste stuk had ze een paar knopjes vast waardoor ze toch nog iets van decolleté had. Daarop een rood sjaaltje en bruin leren gilet. Met daarbij een bruine leren rokje (zelfde leer als haar gilet), een holster met valse revolver, een bruine hoed en hoge bruin leren botten met franjes.

Enthousiast komen ze goedendag zeggen. Ik moest me weer inhouden om niet in haar ogen te verdrinken. Er kwamen nog vrienden aan en we dronken wat en praatte wat bij. De avond vorderde en er werd al wat meer gedanst. Maar ik had Bart en Marianne al even niet meer gezien. Maar bedacht me dat ze waarschijnlijk een luchtje zijn gaan scheppen ofzo. Normaal gebeurt het niet zoveel meer maar even later zette de DJ een slow op. Ik dacht wat te drinken te halen maar daar was Marianne en ze vroeg me of ik zin had om te dansen. In principe wel de omgekeerde wereld maar dat liet ik niet aan men hart komen. Met zo dicht te dansen hoorde ik ze even snikken. Ik vroeg wat er aan de hand was en ze antwoordde “kleine ruzie, niet aantrekken…”. Ik liet ze toch even weten dat als ze iets kwijt wou ik er was voor haar en gaf haar een knuffel die ze enthousiaster beantwoorde dan ik verwachte.

Het hele liedje had ze mij stevig vast met haar mooie borsten stevig tegen me aangedrukt. Dit liet me niet onbetuigd, ik moest redelijk wat moeite doen om men kleine vriend daar beneden niet te laten groeien. Er zat dus wat beweging maar ik heb het zoveel mogelijk beperkt en hoopte dat ze dit niet gevoeld heeft. De tweede slow kwam Bart haar halen en het leek me toch nog niet uitgepraat tussen die twee, maar goed, ik had dorst dus ging drinken halen.

De avond ging verder en ik begon toch de indruk te krijgen dat ze wel iets gevoeld heeft en dat ze dat blijkbaar wel leuk vond. Zo zocht meer en meer oogcontact met me, af en toe gepaard met een knipoog. En wanneer we meer in het midden van de dansvloer tussen de grootste groep mensen schuurde ze af en toe met haar kont tegen me en keek me flirtend en opgewonden aan. Ik had de indruk dat ze wel meer zou willen flirten maar dat het niet mocht opvallen voor haar vriend. Het werd al laat en ik vond het stilaan tijd om naar huis te gaan alhoewel het feestje nog lang niet gedaan was.

Ik liet men vrienden, dus ook Bart en Marianne, weten dat ik stilaan naar huis ging gaan. Ondertussen was Bart aan de toog blijven staan en had hij al een hele hoop pinten op en dat zinde Marianne niet. Ze wou ook naar huis, ze had er geen zin meer in en maande Bart aan om ook naar huis te gaan. Hij keek haar aan, draaide zich om en bestelde nog een pint. Dat was voor haar de druppel en ze vroeg me of ik haar thuis wou afzetten, ze had zelf ook al teveel gedronken en Bart zou wel thuis geraken met andere vrienden. Natuurlijk was dat geen probleem. Ze nam zijn autosleutels af en ging met me mee.

In de auto vroeg ik of alles ok was maar daar antwoordde ze ontwijkend op en schakelde over op een ander onderwerp. Ze vond men pastoor kleed wel iets hebben blijkbaar. Ik moest toegeven dat ik gemerkt had dat een kleed dragen wel comfortabel was. Op haar vraag of ik er iets onderaan had antwoordde ik dan plagend ontwijkend. Eens bij haar aangekomen had ik een dringende nood om van het toilet gebruik te maken en ging even meer naar binnen. Het wc is, zoals in vele huizen, op de gang. Wanneer men blaas was leeggelopen kwam ik terug op de gang. Marianne stond er op me te wachten, met dezelfde glinstering en opwinding in haar ogen als eerder op de avond op de dansvloer. “Ik heb een muziekje opgezet, willen we onze fijne dans die Bart daarstraks onderbrak verderzetten?”

Ik merkte ook op dat ze aan haar hemd bovenaan een knoopje meer had losgemaakt waardoor de rand van haar rode BH zichtbaar werd. Het was inderdaad heel fijn om zo close met haar te dansen en wou het heel graag verderzetten, maar dit zou wel eens niet zo goed kunnen uitdraaien, Bart blijft wel een van men beste vrienden. Ze nam me bij de hand en trok me mee naar de woonkamer waar de lichten gedimd zijn en de muziek speelt. Ze draaide zich om en nam me vast. Men verstand zei me van haar van me af te duwen en naar huis te gaan maar toch deed ik het niet. Haar aantrekkingskracht was (en is misschien nog) té groot.

Ik neem haar ook stevig vast en we beginnen rustig te dansen. Ze streelde zacht over men rug en af en toe zelfs over men kont. De sfeer en haar mooie lijf zo dicht tegen me had net hetzelfde effect als eerder. Het bloed begon door men lid te stromen en hij begon stilaan rechtop te staan. Ze voelde het ook en fluisterde in men oor.

“Die fijne dans bedoelde ik” en ze gaf men een kus in men nek. Ik protesteerde nog en opperde dat dit geen goed idee is maar ze antwoordde snel.

“Dat zal ik wel uitmaken” en ze likt me aan men oorlel. Dat was voor mij de druppel. M’n erectie kwam een heel stuk sneller recht en kuste haar ook in de nek. Ze trok haar hoofd naar achter om haar lippen op de mijne te zetten en liet haar tong in men mond glijden. Onze tongen gleden over elkaar. Men handen gleden van haar zij naar haar kont die ik met één hand begon te masseren en met men andere hand streelde haar rug. Soms over haar hemd en soms onder haar hemd. Veel aandacht naar het dansen ging er niet meer, des te meer naar de passionele kus die ze me gaf. Lang duurde het niet voor ze met een hand polshoogte kwam nemen hoe het mijn paal was. Ze gleed over men kleed naar men kruis en nam hem stevig vast. Hij was al beenhard en dat stond haar wel aan. Ze liet me los en zakte door haar knieën.

“Ik zal eens kijken of je onder pij wel degelijk nog iets aan hebt of niet” en ze kroop onder men kleed. Ik voelde men boxershort zakken, ze nam men paal vast liet hem tussen haar lippen glijden. Zachtjes begon ze er aan te zuigen. Ze begon met aan m’n eikel te zuigen en te spelen maar zachtjes gleed hij dieper en dieper in haar mond. Af en toe likte ze dan de zijkanten om hem dan terug verder tussen haar lippen te laten glijden. Met haar handen speelde ze zacht en lief met men ballen. Ik had moeilijkheden met beseffen dat het Marianne was die onder men pij mij met veel lust en honger aan het pijpen was. Na een paar minuten kwam ze er terug onderuit en hielp me met men kleed uit te doen. Vlotjes ging men T-shirt mee en stond ik daar naakt in hun living. Dit had ik echt nooit verwacht dat zou gebeuren.

Wanneer ik daar naakt stond nam ze me terug vast en we kuste verder. Die zachte lippen zijn hemels om te kussen. Ik kon daar niet alleen naakt blijven staan en maakte de knoop van haar hemd los en begon de kleine knoopjes los te maken. Veel schoten er wel niet over dus haar hemd lag al snel samen met haar gilet tegen de grond. Ik masseerde haar borsten over haar bh om dan met één hand naar haar rug te gaan en haar bh in één beweging los te maken. Ook deze lag dan snel op de grond. Ik bukte me even om toch al even haar lekkere stevige borstjes te kunnen proeven. Ze liet me even doen en ondertussen ritste ze haar rok los zonder haar riem met holsters los te maken zodat ze enkel nog haar riem met holster, haar botten met franjes en een kleine rode string aan had. Ik liet me dan verder zakken en kuste haar buik en draaide men tong even in haar navel om dan verder al kussend en likkend naar beneden te gaan. Als ik aan haar stringetje kwam masseerde ik even haar billen om dan haar string naar beneden te laten zakken zodat ik zicht kreeg op haar geile en glimmende poes.

“Die is nog nat van onze eerste slow” zei ze met een botergeile stem. Ze liet me opstaan en ging op een stoel aan de tafel zitten met haar benen open. Voor mij was het duidelijk wat ze verwachte en zette me op men knieën voor haar. Ik wou beginnen met haar dijen plagend te kussen maar ze zetten een hand achter men hoofd en duwde licht om duidelijk te maken dat ik zo snel mogelijk aan haar kutje moest beginnen. Ik duwde dan maar onmiddellijk men tong tussen haar lippen en begon haar klitje te likken. Ik had niet de indruk dat ze wou dat ik zacht begon. Dus liet ik me gaan. Af en toe zoog ik haar klitje tussen men lippen om er dan verder lustig aan te likken. Af en toe gleed men tong haar grotje in om te proeven hoe lekker geil ze is. Het was duidelijk te horen en te voelen dat ze genoot. Haar ademhaling werd zwaarder, af en toe hoorde ik een kreuntje en trilde haar dijen van genot. Na een aantal minuten lekker likken kon ze het niet meer aan.

“Kom hier, deze cowgirl wilt een hete hengst bereiden!” Ze stond recht, zette haar hoed terug op en liet me op de stoel zitten om dan over me heen te komen zitten. Zonder enig probleem gleed ik in haar kutje. Even begon ze rustig te wiegen maar dat duurde niet lang. Ze begin me heviger te berijden. Haar mooie borstjes wipten op en neer terwijl men beenharde paal in haar poes sopte. Dit was letterlijk een natte droom die uit kwam. Ik had meerdere keren over haar gefantaseerd maar dat ik haar hengst mocht zijn dat ze vol lust met hoed, sjaaltje en holster bereed was zelfs in mijn wildste fantasieën niet voorgekomen. Even later stopte ze met rijden en stapte ze af.

“Neem me lekker langs achter” gebood ze. Ik stond recht en zij zette zich op haar knieën op twee stoelen zodat ze haar benen wat kon spreiden. Ik zette me achter haar en duwde in één keer men revolver in haar holster en begon haar direct stevig te neuken. Men heup maakte een kletsend geluid tegen haar billen, ze kreunde het uit van genot. Ik voelde haar lippen zich opspannen en een paar seconde later kreunde ze met een krakende stem een duidelijke “oohhhwwwjaaahhhh”.

Lang kon ik het dan ook niet meer uithouden en bleef haar verder neuken tot men revolver al z’n patronen in haar grot had leeg geschoten. Wanneer ik klaar was, liet ik ze van de stoel komen. Ze ging even door haar knieën om m’n paal schoon te likken en we lieten ons dan even in de zetel ploffen waarop ze zich tegen mij nestelde om nog even na te genieten. Het bleef even stil, beide nog aan het uithijgen. Wanneer ze wat bekomen was vertelde ze me dat ze zich al langer lichamelijk aangetrokken voelde tot mij. Wanneer Bart weg was haalde ze soms haar vibrator boven en dan fantaseerde ze over me. Ik kon men oren nauwelijks geloven. Wanneer ik vertelde dat het omgekeerd ook zo was volgde nog een vurige en passionele kus en kroop ze nog dichter tegen mij.

“Dus voor herhaling vatbaar? Het was lang geleden dat ik nog zo genoten heb” vertelde ze vervolgens. Ik durfde het niet beloven en dat begreep ze gelukkig. Het was ondertussen tijd voor mij om naar huis te gaan want Bart kon elk moment thuis komen. Ik deed men kleren terug aan en gaf haar een afscheidskus.

“Hopelijk word ik niet té geil als ik nog eens naar een western kijk” gaf ze me nog mee. In m’n boxershort begon er op slag terug iets te bewegen.

Sinds dan houden we stiekem contact, en geilen elkaar soms nog op. Voor het carnaval feestje van volgend jaar mag ik haar outfit kiezen met één voorwaarde, het moet sexy zijn.

Lycan

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *