Werkbegeleiding

()

Werkbegeleiding krijgen na ontslag. Bij een Outplacementbureau. Een ZZP-er met kantoor aan huis. 2e afspraak. Stipt op tijd. CV vergeten mee te nemen. In mijn hoofd stormt het sinds kennismaking vorige week. Passie en hunkering. Niet echt zakelijk. Maar wat ik verwachtte, een dorre mevrouw, bleek toch anders uit te pakken. Uitpakken. Ik zou haar wel willen uitpakken. Helaas niet echt een to the point realistische gedachte. Vandaag zal het gaan over ‘competenties’: persoonlijke kwaliteiten. Is seksueel verlangen ook een competentie? Ik denk het niet, beter om daar niet over te beginnen…

Aanbellen. De glazen voordeur met bedrijfslogo. Ze zal zich nu de trap af haasten. Haar kantoor is boven. Steelse blik door de ruit. Verlangen. Komt ze al? Ja! Toch nog plotseling doemt ze op terwijl ze de trap af loopt. Onzakelijk blootsvoets. Witte legging met kleurige bloemen opdruk. Lange benen. Slanke taille. Welvende onderbuik. Lichtblauw, iets gemêleerde blouse. Zwarte knoopjes. Haar prachtige decolleté. Donker haar kleurt haar gezicht bruin op. Enigszins scherpe gezichtslijnen met zachte ogen; lippen met een prettige, heldere lach. Beneden aangekomen flitsen haar ogen naar mijn gezicht, gaan terug naar zichzelf, kijken kort naar haar borst. Moment van blouse omlaag trekken aan de onderrand. Haar borsten dalen een ogenblik mee, rijzen weer terug, trekken de blouse net zo hard weer omhoog. Of is dat mijn hunkerende verbeelding?

Deur open. Zakelijke hand met warme afdronk. Blauwgrijs of blauwgroen zijn haar ogen, ik durf het niet te checken. Donkere stem, alto vibrerend naar mijn hart. Naar mijn lust. Naar mijn ziel?

Jas ophangen. Achter haar aan lopen, keuken in, koffie ophalen. Elegante langbenige pas, deinende billen. Stomende espressomachine. Stomende ik. Melk uit de koelkast. Haar profiel geaccentueerd door de strakke legging, de weelderige blouse die laat hunkeren naar de ongeziene ronde vormen eronder en de deels zichtbare lijn van de kanten bh-rand.

Achter haar aan naar boven, twee trappen op. Koffie in de hand. Met mijn andere hand zou ik haar benen kunnen strelen, maar iedere stap ontsnapt een been buiten mijn bereik. Ik kijk schuin omhoog, zie de onderrand van haar billen. Draagt ze een string? Geschrokken van mijn eigen onverbloemde en niet zakelijke gedachtes, neem ik fysiek wat meer afstand als we linksom door de gang lopen naar de tweede trap. Bloed stijgt naar mijn hoofd. Met deze gedachtes wordt dit gesprek ook niets, net als vorige keer. Tweede trap op. Ik kijk nu star alleen naar de traptreden. Ze is half boven als ze stopt, zich omdraait en mij verder omhoog praat. Tree voor tree nader ik. Mijn hoofd komt op hoogte van haar voeten, haar onderbenen… bovenbenen, dijen… de wereld lijkt stap voor stap te vertragen… De geur van haar parfum… Haar zachte stem, uitnodigend om verder te komen…

Komen? Ja, ik wil wel komen… fluistert het in mijn gedachten.

Ze streelt haar lange haren, ik ben nu vlakbij haar, bijna tot taillehoogte. Dan draait ze zich weer om, haar ronde billen nu vlakbij mijn gezicht. Ik lik mijn lippen af, eigenlijk zijn mijn lippen nu de randen van haar legging, zo bedenk ik het en zoekt mijn tong zich een weg… Wilde ze mij dichterbij hebben? Probeerde ze mij te verlokken met haar prachtige lichaam?

Betoverd ga ik achter haar aan, de realiteit voorbij. Kamer in. Zitten op de bank, zij op een stoel. Twee koffiekopjes op het tafeltje. Wekker zetten, drie kwartier. Kort intro praatje. Hoe was het ook weer. Vorige week. Ik ben alles vergeten, zij vat het samen.

“Weet je het weer?”

“Ik weet nog steeds hoe je er vorige week uit zag. Ik viel bijna van de trap toen ik naar je omhoog keek die keer. Je droeg een zomerjurk met een wit topje eronder. Een riem om je middel en een keer betrapte je me toen ik probeerde langs je benen omhoog te kijken. Je raakte mijn schouder aan toen je mij een stoel aanwees. Toen ik langs je heen liep, schuurde ik met mijn middel langs je dij. Ik viel bijna flauw van het intens verlangen in mijn hoofd en onderbuik. De rest ben ik vergeten…” Bedenk ik me als antwoord. Maar zeg dat toch maar niet…

“Oh ja, fijn dat je het even samenvat,” weet ik hopeloos uit te brengen. Haar woorden verdwijnen langs me heen. Bonzende oren. Begeren. Verdrinken in haar ogen. Wat is de kleur van haar ogen? Niet nog eens kijken. Verwarring. Gejaagde ademhaling. Of is het gewoon intens hijgen? Zal ik het maar gewoon opbiechten? Ik zie haar lippen woorden vormen. Kennelijk praat ze. Ik hoor niets. Als een zoemende bijenkolonie in mijn oren, zo klinkt het in mijn hoofd.

Ogenblik stilte. Moest ik iets terug zeggen? Ze buigt zich voorover in de stoel, streelt een ogenblik haar been en maakt een beweging voorover als om op te staan. De welving van haar borsten deint zacht mee, ik voel mijn geslachtsdeel verder verstijven. Opnieuw betrapt ze mijn hunkerende ogen die rusten op zwarte knoopjes en ronde lichaamslijnen. Ik geloof dat ik donkerrood kleur. Ze staat nu echt op, de strakke legging begrenst mijn droom. Ze loopt naar haar werktafel, kijkt op het beeldscherm van de pc. Haalt diep adem, knikt voor zich uit, neemt een stille beslissing. Welke beslissing? Dan duwt ze haar bureaustoel iets achterwaarts en zet hem op de rem. Geen idee waarom. Ze zucht, voor mij klinkt het tergend erotiserend. Kijkt over haar schouder.

“Ik wilde je een vacature tonen, maar de printer is vastgelopen. Kijk maar even mee op het beeldscherm.” Klonk haar stem een toon hoger?

Ik loop om de tafel heen. Weer vertraagt de tijd als ik haar nader. Iets voorover gebogen leunend op het bureaublad, van mij afgewend staat ze daar. Als ik naast haar kom te staan, dan zal ik door de mand vallen, vast en zeker ziet ze dan opnieuw mijn ogen haar lichaam betasten.

In een onhandige poging om niet doorzien te worden, blijf ik schuin achter haar stilstaan. Buig zelf langs haar heen ook voorover. Lees de tekst. Werktuigelijk tast ik naar de muis, haar hand ligt erop, zacht is de aanraking, kortsluiting in mijn geest. Een ogenblik glijdt haar hand over de rug van mijn hand, lijkt even de haartjes te voelen en te betasten. Ik buig me verder voorover om de tekst te kunnen lezen. En zij… Ze blijft gewoon staan. Buigt voorover, ik zie de blouse open vallen bij haar hals en borst… De wereld lijkt te vervagen, bloed ruist in mijn oren. Eensklaps raken haar billen stevig mijn lendenen. Dan explodeert het in mijn hoofd.

“Ik heb je ogen wel zien zoeken en smachten, hoor”, zegt ze half spottend. “Dacht je nou echt dat je mij vrijblijvend mag begluren?” Uitdagend pakt ze een knoopje van haar blouse vast, trekt de blouse een stukje van haar huid af, laat het knoopje los. De blouse omsluit haar weer, haar decolleté iets bloter nu, haar borsten een ogenblik mee wiegend in de beweging van haar hand.

Ik druk mijn dijen tegen haar billen aan, met een plotselinge kreun weerstaat ze mijn beweging, duwt haar billen harder achterwaarts, omhoog en omlaag.

“Ik smacht ook, lekker ding…” Ze draait een kwartslag. En kijkt me recht in de ogen. Zinderende vlammen.

“Jij hebt gegluurd, hoe vaak heb je mij al met je ogen uitgekleed? Hoe vaak heb je mij al gepakt in gedachten? Nu ben ik aan de beurt… En ik hou het niet bij verlangen alleen! Ik niet!”

Dan wordt het bijna zwart voor mijn ogen. Kan me niet schelen wat ze zegt. Met een hese schreeuw duw ik haar rug weer naar mij toe, omarm ik haar dijen, stoot mijn kruis stevig tegen haar kont aan. Ze richt zich op. Ik grijp haar middel, voel haar onderrug, haar buik en dan ook haar borsten, voel de kanten stof van de bh, zoen haar nek. Ze kreunt. Ik ook. Ze richt zich op. Achterwaarts slaat ze haar armen om mijn nek, drukt zich tegen me aan, over-strekt haar rug. Haar prachtige lijf onthult nu alle rondingen. Mijn stijve staat in brand nu. Ik streel haar gezicht. Zachte warme wangen, voorhoofd. Lief neusje. Hete lippen. Opwinding.

“Kom maar…” fluistert ze. Of zegt ze: “Nu ik?”

Ze draait iets zijwaarts. Onze tongen omkrullen elkaar. Met een hand tussen haar billen en een hand tussen haar benen voorlangs ruk ik haar nog dichter tegen me aan. Scheur haar blouse open, twee knoopjes kapot. De bh houdt het niet. Het is geen verstikkende beugel-bh, maar meer een losse, zacht afsluitende bh. Op haar rug knapt het bandje. Haar borsten zijn stevig, wijzen trots vooruit. Ik kus haar lippen, haar hals, daal met mijn mond omlaag, kus opnieuw haar borsten, de tepels, opnieuw haar hals. Lik haar hele bovenlijf, kus haar op de mond, zuig me vast in haar mond. Bijt zachtjes boven haar oorknopjes. Haar handen geleiden mijn hoofd. Ik bevoel haar dijen. Trek de legging naar me toe, mijn andere hand verdwijnt in haar string. Ze is kletsnat. Mijn vingers glijden af en aan, in en uit. Ze kreunt diep vanuit haar keel. Ik probeer mijn broek open te maken, mijn stijve tegen haar poes te drukken.

“Nee!” Eensklaps duwt ze zich een stap bij mij vandaan. “Ga zitten!”

En duwt me op de bureaustoel die achter mij al klaar staat, precies volgens haar kennelijke plan en timing. Ik verlies mijn evenwicht, val achterwaarts op de zitting. Met een schoppende beweging duwt ze de afstelpook voor zithoogte met haar voet naar beneden. Met een slag die ik tot in mijn rug voel, beland ik met mijn lippen op haar kruishoogte als de stoel in de laagste stand knalt. Mijn knieën tegen mijn kin aan, zo voelt het. Voor ik me dom kan voelen door deze overval, heeft ze met een knie mijn benen uit elkaar gewrikt, plaatst ze een been tussen de mijne, heeft ze mijn hoofd gepakt met een hand, haar legging een stuk omlaag gedaan met de andere. De lippen om haar vagina zwellen donkerpaars op.

“Dit wou je toch zien? En nu; lik me!” Krachtig, met beide handen duwt ze mijn hoofd naar zich toe.

Ik lik haar. Sla mijn handen om haar billen trek haar tegen me aan. Lik haar verder. Begin met een hand haar klit te strelen. Probeer haar g-spot te vinden en glij met twee vingers naar binnen. Bijna woest kronkelt ze haar lendenen heen en weer.

“Meer, meer!” Ze omklemt me, ik houd mijn vingers stil en zij zelf geeft de beweging met haar lendenen aan, op en neer glijdt haar vagina. Ze houdt niet op en bereikt een sterke cadans, heftiger, steeds heftiger. Ik probeer haar klit naar binnen te zuigen, ze trilt, trekt zich los. Dan krijg ik als een klap op mijn mond haar hete kut tegen me aan. Het voelt alsof ze me een tand door de lip slaat. Ze schreeuwt, dempt geschrokken haar stem, vloekt, kreunt. Weer een slag op mijn mond. Nog een. Een langgerekte huil vermengd met een diepe kreet. Lichtflitsen voor mijn ogen. Hete adem.

En dan voel ik haar orgasme opkomen. Haar dijen spannen aan, de spieren bij haar schaamlippen knijpen mijn vingers. Dan krijg ik klap op klap op mijn mond als ze haar heerlijk zachte, volle vagina onophoudelijk tegen mijn gezicht opduwt. En telkens stuwt mijn tong langs haar lippen omhoog, iedere keer duwt mijn tong op haar klit, zuig ik haar op, lik haar af. Weer ondergaan mijn lippen en tong de natte, zilte, brandende aanslag van haar kut op mijn aangezicht. Mijn vingers stuwen in en uit langs haar lippen. Bijna in een wurggreep onderga ik haar explosie, haar vocht in mijn mond, haar spierkracht omstrengelt me. Dan, in een zucht die vanuit haar tenen op komt, schreeuwt ze schor. “Dit wil ik, dit wil ik… Nu ben je even van mij…” Nog een stoot op mijn mond. Ontspant; zakt in.

“Wilde ik vorige keer al.” Ontspant verder, vlijt zich op mijn knieën, benen langs mij heen. Haar armen omsluiten voorzichtig mijn hoofd. Ze hijgt, kreunt, hijgt verder. Fluistert me zacht toe. Ik kan weer alle woordjes horen, lieve woordjes alleen voor mij bedoeld. Ja, zo kan het gaan. Onbedoelde verlangens, geheime verlangens. Eigenlijk ben ik compleet verbijsterd. Kennelijk was ik niet de enige met ‘gedachtes’.

Haar borsten strelen mijn gezicht, ik kus ze. Lik ze zacht, zuig me vast. Verder ontspant ze. Terwijl ze mijn hoofd iets achterwaarts duwt, kijkt ze me aan. Haar prachtige ogen smeulen na. Blauwgrijs, ze zijn blauwgrijs. Intense ogen. Ik lik haar mond die meteen meegeeft. Nog een lange zachte kus. Haar hele gewicht rust ontspannen op me. Haar warmte. Haar hijgen komt van diep binnen uit. Ik streel haar rug, haar billen, haar hoofd. Zuig opnieuw aan de tepels van haar borsten. Zoen om haar borsten heen, de zachte warme, bezwete huid. Kus haar gezicht. Lik aan haar oor.

“Oh, stop even…” Ze verslikt zich, hoest, lacht.

“Dankjewel…”fluistert ze. “Man.”

We hijgen, kalmeren. Ze lijkt volledig uitgeteld. Zie ik tranen achter haar ogen? Ik dwing mijn geest mijn eigen genot te laten voor wat het is. Mijn stijve ebt weg. Geeft niet. Man? Wat een compliment! Een man kan zich beheersen. Mijn beurt komt wel. Hoop ik. Ik lach om mijn stille hoop. Kijk haar aan.

“Je bent mooi. Ik voel mij man bij jou omdat ik je zo laat komen”. En bekijk haar opnieuw. “Wat kun jij lekker klaarkomen!”

Ze glimlacht terug, haar ogen stralen gelukzaligheid en bevrediging uit. Diepe ademhaling. Zweetdruppels tussen onze wangen. Ineens veel vragen in mijn hoofd. Nee, tijd voor stilte en voelen, genieten.

“Dankjewel,” fluistert ze weer.

In een gruwelijke anticlimax begint de wekker te rinkelen.

“Precies binnen de tijd”, schatert ze. We gillen van het lachen. Dan kijkt ze me aan.

“Ons gesprek mag 5 minuten uitlopen. Volgende cliënt komt zo. Wil jij nu…?”

Haar vingertoppen strelen mijn kruis, maken plagerige aftrekbewegingen.

“Zal ik…?” Ogenblik overdenken. Ik zie de zweetdruppels op haar gezicht, hoor haar steeds diepere en ontspannen ademhaling. Een verlangende man denkt na. Ziet een seksueel bevredigde, bijna uitgeputte vrouw. Wat een prachtig gezicht!

“Nee. Het enige wat je mag trekken is je agenda, volgende week zelfde tijd?”

Ze gniffelt en staat wankelend op. Doet haar kleding goed. Alleen de blouse blijft uitdagend los van boven bij de ontbrekende knoopjes. De bh moffelt ze weg in een bureaulade.

“Neem je dan je aangevulde alsnog CV mee?”

“Aangevuld? Waarmee?”

“Met competenties: zelfbeheersing, emfatisch, gevoelig, toegewijd.” Ze kijkt me aan. “Toch?”

“Oké… Neem ik ook wat andere dingen mee. Misschien wel een blinddoek en wat olie.”

Ze hunkert met me mee.

“Goed,” fluistert ze. “Wat je wilt.” Ik kus nog een keer haar hals en bovenlijf, buik, onverwacht. Door de stof van haar blouse heen voel ik haar tepels tegen mijn lippen aan. Geen bh. Heerlijk. Zoen op haar neus. Afscheidszoen. Elkaar innig omarmen. Verlangen. En afspraak noteren.

“Verder met competenties. Misschien kunnen we dan werken aan…”

“…openheid?”

“… eh ja.” Ze lacht. “Wat vind je van; voor jezelf kunnen opkomen?”

“Voor mezelf opkomen?”

Ze kijkt me aan, wenkbrauwen omhoog. “Wie van ons tweeën had daarnet wél een orgasme? En nu is de tijd om…”

Verbluft kijk ik haar aan. “Die krijg je terug dame!”

“Goed. Ik ben benieuwd. Je hebt een week om je voor te bereiden. Verras me.”

En steekt mij droog-vormelijk haar zakelijke hand toe. Beneden gaat de bel. We lachen. Afscheid. Volgende week weer… werkbegeleiding.

Leon

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact met mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *