Honger …

()

De warmste novemberdag ooit gemeten. Het middaguur. Flaneren in het park. De zonnewarmte. Een paar ontluikende bloemen. Gonzende muggen, een kleurige vlinder, de natuur op drift.

Wij op drift. Met nog slechts enkele zonne-uurtjes te gaan vandaag, smeulende verlangens. Aangeraakt worden, bemind worden… Sensualiteit, opgewarmd, alsof de hete zonnestralen strelen over je huid.

Te warme kleding. Jassen uit. Bloesjes een knoopje losser. Trage wandelpas. Ontmoeting. Jij. Donkerbruine ogen, oog in oog. Strelende tong langs lichte lippenstift. Kleurige ketting om de hals. Nauw aansluitende satijnen bloes. Welvende borsten. Innerlijke schok, de bloes blijkt doorschijnend, een prachtig omfloerst decolleté, je borsten minimaal afgedekt door een zwarte bh. Je ogen flonkeren als je ziet dat ik het ook zie en alleen al door deze korte aanblik opgewonden raak. Je bent adembenemend. Mijn woorden haperen.

Mag je bij een eerste ontmoeting verlangen naar woeste erotiek? Zonder eerst uren te verknoeien met lege conversatie? Meteen al bij mij thuis? Jij vindt van wel, ik ook.

Elkaar opgepikt, onze lichamen hongeren naar elkaar. Maar je weet niet eens mijn naam, je weet totaal niet wie ik ben. Wat wordt het, seks? Een machtsspel? Misschien ben ik wel een beest… Misschien ben jij wel onderdanig… Misschien wel andersom en ben jij het beest. En had ik beter moeten uitkijken…

In de schemering van de verduisterde kamer. Kleding chaotisch op de grond, slechts een slip en een boxer ontbreken nog. Fluisterend waterbed, ‘kom…’ Smachtende zoenen. Grijpende handen. Dijen tegen dijen. Opkomend gehijg. Neervlijen op bed. Korte verbazing van jou: een waterbed met een omlijsting van stevige spijlen. Waarom die spijlen? Nou, wat denk je zelf?

Vocht in mijn penis, verlangend om mijn eikel langs je boezem te laten glijden, verlangend dat mijn stijve verdwijnt tussen je borsten, mijn ballen op je huid. Mm… Ik word heet van je, mijn geest vol van jou. Ik lik je hals, je borsten, heftige tongzoen erbij. Mijn hand naar je broekje, ik grijp je vol vast, je schaamlippen onder mijn hand. Ik lik je buik, mijn natte lippen verder omlaag, mijn hoofd voortgeduwd door je handen naar de plaats waar je mijn mond hebben wil… Je slip als laatste weerstand… Het elastiek ervan op je dijen ineens samengetrokken, volle, warme, verlangende schaamlippen komen te voorschijn langs de rand van je slip.

Als een hongerige wolf bespring ik je, bijt me vast in je gleuf. Likkende tong. Kletsnat kutje. Mijn vingers naar binnen. Likken. Bijten. Zuigen. Strelen… verder, steeds verder. Ik houd je gevangen onder mij, voel je opwinding, je geilheid opkomen. Strelen. Likken. Zuigen. Je clit tussen mijn vingers. Mijn vingers maken kleine cirkels tussen je schaamlippen. Vingers dringen in je, pompen ineens woest heen en weer. Je kan niet weg, kronkelen helpt niet. Je vagina is nu van mij. Je mag schreeuwen. Ik zuig je clit op. In je tasten mijn vingers rond. Je opkomende orgasme zwelt aan. Ik zuig je en ik lik je, met een hand druk ik je neer. Ik druk je benen uiteen. Ik zuig je op. Ik kus je schaamlippen… En dan mag je komen…

Nee, niet. Je wilt klaarkomen, maar ineens stop ik met alle verwennerij. Je slip weer keurig rechtgetrokken laat ik je sappige doos verdwijnen. Je kreunende opwinding, hijgende ademhaling, je kronkelende lichaam, je bent daar waar ik je wil. Waar ik je nemen wil.

“Sorry babe, je kan beter eerst vooraf vragen of jij zelf wel echt aan de beurt komt.”

Eerst verbazing. Het voelde zo lekker, deze hete aanloop. Na de verbazing komt het onbegrip, dan … woede. Je vervloekt me. Ik laat je los. Je schreeuwt tegen me, kwaad en wel. Hoe durf ik je zo aan je lot over te laten… Je kermt van orgastische pijn, je wil me knijpen, maar dat werkt averechts en geschrokken stop je. Ik beveel je wijdbeens op je knieën te gaan zitten. De golven van opwinding in je schreeuwen om bevrediging, gehoorzaam doe je wat ik wil, misschien komt je orgasme toch aan de beurt.

Het is zo eenvoudig schatje, zo voor de hand liggend wat jij nu gaat doen voor mij… Ik pak je hoofd en trek je gezicht naar mijn stijve. Mijn eikel wrikt je mond open. Je slokt mijn pik op, heel goed. Met mijn handen regel ik je heen en weer gaande mond. Zuig me… Pijp me… ik wil het. Dan dwing ik je op handen en knieën, je lekkere kont naar me toegekeerd. Je ogen glanzen als mijn pik in je komt, dan komt jouw orgasme ook. Tenminste, dat denk je. Pech gehad schatje. Mijn paal glijdt alleen langs je bilspleet, je hongerige vagina gepasseerd. Van achteren buig ik me over je heen, mijn opwinding stijgt als mijn pik tussen je bilspleet op en neer pompt. Ik grijp je deinende borsten, ik pak ze, omhul de prachtige tepels. Mijn honger en lust uitgeschreeuwd. Ik duw je vervolgens plat op je rug. Wijdbeens op mijn knieën zit ik op je, houd ik je klemvast. Ook je armen liggen vast tussen mijn benen. De verborgen katoenen koorden, zacht maar sterk, ik trek ze vanonder het kussen vandaan. Een voor een je polsen vastgemaakt, je armen omhoog getrokken tegen de spijlen aan. Je benen mogen los blijven.

Dan ga ik me tergend traag aftrekken… Mijn eigen genot… Kijk maar schatje. Jammer voor jou, maar ik wil gewoon lekker zelf klaarkomen, over je borsten spuiten, mijn zak leegmaken boven je lekkere buik. Je buik is nu van mij. Ik ga al mijn geilheid er op uit spuiten. Mijn glibberende pik langs je navel omhoog. Dat is de bedoeling. Jammer voor jou schatje, jij geen orgasme, volgende keer beter. Als je doorkrijgt dat ik het meen, dat mijn voorvocht al over mijn eikel glinstert, mijn kreunende ademhaling in cadans met mijn aftrekkende handen. Dan vervloek je me opnieuw, je smeekt, je vraagt, je gebiedt. Helpt niet, sunny, ik ga door voor mijn eigen hoofdprijs…

Dan, onverwachts, ik snap niet dat je het in je hebt, ontbrandt je oerkracht… De ‘vecht of vlucht’- reactie. Je kiest voor vechten. Een losgerukte hand, pijnlijk en wel doet je krachten aanzwellen, een venijnige kneep in mijn ballen, een moment van pijn en verslapte aandacht. Je gooit me opzij, ik verlies mijn evenwicht, mijn hoofd tegen de bedrand. Een moment van duizeling, een moment dat voor jou genoeg is. Ik zie de wraak opkomen in je fonkelende ogen. En dan…

(Maak jij dit verhaal af, spannende vrouw?)

Leon

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of rechtstreekse mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *