Zumba

()

Dinsdagavond 17u30. Lisa sluit snel haar computer af. Lisa is blij dat de dag er terug opzat. Het was een behoorlijke vervelende dag geweest. Een aantal klanten hadden moeilijk gedaan over een aantal die niet zo gunstig waren uitgevallen. Lisa baalt ervan dat mensen soms vergeten dat ze gezegd hebben dat ze toch wel wat risico wilden nemen. Maar de dag zat er op en dat stemde haar al wat positiever. Van zodra ze op het scherm zag dat haar computer aan het afsluiten was, stond ze op. Ze liep naar de kapstok en nam haar trui, die ze daar in de loop van de namiddag had gehangen omdat het te warm was geworden. Ze liep naar achter, riep nog een goedenavond naar een collega en liep dan naar buiten. Het was lekker warm. De warmte deed Lisa deugd. Wat hield ze van de zomer. Lisa liep naar haar wagen en opende de deur van op afstand. Ze stapte in de wagen en legde haar trui op de passagierszetel. Het was heel warm in de auto, maar de airco zou dit al snel gaan oplossen. Lisa startte de wagen. Ze voelde meteen hoe er frisse lucht de auto werd ingeblazen en de warmte verdreef. Lisa vertrok van op werk.

Ze moest wel nog boodschappen doen, want ze had niets meer in huis om te eten. En Joost was er niet, hij zat de hele week in Dubai, voor zijn werk. Wat baalde Lisa daarvan. Een hele week alleen. Ze reed de parking af en mengde zich in het drukke verkeer. Ze reed enkele kleinere straten in om de verkeersstroom wat af te snijden. Ze moest dan wel even een overtreding begaan en een 50-tal meter doorheen een eenrichtingsstraat rijden. Lisa deed dit zo nu en dan eens, als ze geen zin had om in de file te staan; Ze was al een paar keer op de politie gebotst en dat leverde haar iedere keer een boete op. Maar vandaag zou ze het terug doen. Het was gewoon te druk in de stad. Ze kwam bij de eenrichtingsstraat aan en keek of er geen tegenliggers aankwamen en reed dan vlug door. Toen ze er door was, zag ze tot haar opluchting dat de politie er deze keer niet stond. Zo had Lisa meteen ruim een half uur gewonnen. Ze reed nu door tot bij de O’cool. Ze parkeerde haar wagen voor de deur en stapte snel uit. Ze liep de winkel binnen.

Daar was het aangenaam koel. Ze liep meteen door naar de diepvrieskasten waar de pizza’s in lagen. Veel zin om te koken had Lisa immers niet. Met de pizza liep Lisa terug naar de kassa. Er stonden enkele mensen voor met ijsjes, want het was echt ijsjesweer. Lisa was blij dat er enkele mensen voor haar stonden. Zo kon hij wat langer kijken naar die knappe kassierster. Lisa vond het altijd leuk als het haar was. Het was een vriendelijk wicht. Lisa stond dromerig naar haar te kijken. Zou ze op vrouwen vallen, vroeg Lisa zich af. Maar zoiets kon je hier maar moeilijk vragen. Toen het haar beurt was, spendeerde Lisa heel wat tijd om te betalen. Maar toen ze afgerekend had, moest ze de knappe verschijning achterlaten. Lisa liep met de pizza naar buiten. Ze zuchtte even. Waarom liet ze zich iedere keer zo vangen als het dat meisje was. Ze stapte in de wagen en vertrok nu naar huis.

Gelukkig was het van hier vandaan niet zo druk meer voor Lisa en kleine 10 minuten later reed ze de oprit van haar woning op. Na haar wagen voor de garagepoort te hebben geparkeerd, stapte Lisa de wagen uit. Met de Pizza in haar hand, liep ze eerst naar de brievenbus, om de post uit te halen. Het was een behoorlijke pak. Met de post in haar handen, liep ze naar de voordeur, opende de die en liep er naar binnen. Ze liep meteen door naar de keuken. Daar gooide ze de post op de keukentafel. Ze haalde de crisp-plaat uit de kast, deed er wat olie op en zette die in de microgolf oven en liet deze op de crisp-stand wat voorverwarmen. Ondertussen haalde Lisa de pizza uit de verpakking en toen deze open was, legde ze de pizza op de crisp-plaat. Ze zette de microgolf oven terug aan. Ze ging vervolgens aan tafel zitten en begon de post door te nemen. Er zaten een aantal rekeningen tussen en deze gooide Lisa mooi aan de kant. Lisa nam de grote enveloppe. Ze zag meteen dat het om de catalogus van de Pabo ging, omdat het stempel van een postpus was in Berchem en Lisa wist reeds dat dit het Pabo-adres was. Ze scheurde snel de enveloppe open en haalde de nieuwe catalogus eruit. Lisa vond het altijd tof om deze te kunnen doorbladeren. Lisa was al een aantal jaar klant bij pabo en ze kocht er regelmatig eens iets van kledij of van speeltjes. Terwijl de pizza verder aan het opwarmen was, bladerde Lisa eens door de catalogus. Zoals steeds werd ze toch wel een beetje opgewonden van al die kledij te zien. De modellen op zich werd ze niet opgewonden door. Je kon zo zien dat er duchtig gebruik gemaakt is van Photoshop.

Lisa spreidde haar benen wat uiteen en schoof haar rokje wat omhoog. Haar witte string die ze droeg kwam zo wat te voorschijn. Lisa begon zich zelf te strelen, terwijl ze door het blad bladerde. Ze genoot van het gevoel dat dit bij haar teweegbracht. Na een poosje verdween haar hand in haar slipje. Ze was al behoorlijk nat aan het worden.

Ze was zo mooi bezig met zichzelf als de telefoon ging. “Verdorie”, vloekte Lisa. Ze moest de telefoon wel opnemen, want op dit uur kon het haar vriendin zijn, waarmee ze naar de Zumba ging. Met tegenzin, haalde ze haar hand terug uit haar broek en stond op en liep naar de woonkamer waar ze de telefoon opnam. Het was inderdaad haar vriendin om te melden dat ze niet meekon naar de Zumba, omdat haar man wat langer moest werken vandaag en ze zodoende niemand thuis was om op de kinderen te passen. Lisa mompelde nog dat ze wel zou gaan tegen de vriendin en na nog wat zaken te hebben afgesproken haakte Lisa in. Het zalige gevoel van daarnet was natuurlijk verdwenen. Lisa liep terug naar de keuken. Waarom moest haar vriendin ook kinderen hebben, dacht Lisa bij zich zelf. Maar ze begreep dat haar vriendin veel van haar kinderen hield. Misschien word ik later ook wel zo, dacht Lisa bij zichzelf, maar op dit moment had Lisa absoluut nog geen behoefte aan kinderen.

Intussen was Lisa haar pizza klaar. Ze haalde die uit de oven, haperde even met haar vinger aan die hete plaat. Lisa vloekte. Het was precies haar dagje niet. Toen de pizza eindelijk op haar bord lag, ging ze aan tafel zitten. Ze begon te eten. De pizza smaakte wel maar echt honger had Lisa niet. Dus als de helft van de pizza op was, schoof ze het bord van zich af. Ze nam terug even de catalogus en bladerde er even terug in, maar het gevoel kwam niet meteen terug. Lisa ruimde dan maar de tafel af en liep vervolgens naar haar kamer. Ze kleedde zich helemaal uit. Ze legde haar kledij mooi aan de kant. Ze trok ook haar lingerie uit. Ze stond nu helemaal naakt voor de spiegel. Ze bekeek even zichzelf. Ze nam vervolgens een sportbeha uit haar lade waar ze haar lingerie bewaarde en trok die aan. Ze trok ook een wat stevigere slip dan die string van daarnet aan. Toen ze haar ondergoed aan had, nam ze haar sportbroek en trok die aan. De sportbroek zat lekker strak rond haar billen. Lisa bekeek zichzelf even in de spiegel. Ze zag de randen van haar slip doorheen haar sportbroek aflijnen. Daar hield Lisa niet zo van. Ze trok haar sportbroek terug uit, ontdeed zich van haar slip en trok haar sportbroek terug aan. Lisa keek weer naar haar spiegelbeeld. “Veel beter zo”, dacht ze bij zichzelf. Ze nam vervolgens haar topje en trok het aan. Het topje zat eveneens lekker strak. Lisa hield daar wel van, van kledij die haar figuur mooi liet uitkomen. Nu ze aangekleed was trok ze nog sokken en haar dansschoenen aan. Zo nu was ze klaar om naar de Zumba te gaan.

Ze liep naar beneden en startte haar laptop op. Ze logde aan op Facebook. Meteen was Lisa vertrokken. Eerst de vriendschaprekwest bekijken. Alle mannen werden meteen verwijderd, vrouwen kregen nog een kans. Lisa kon uren bezig zijn met Facebook. Het was haast een verslaving geworden. Ze bekeek de posts van haar vrienden, reageerde erop. Haar humeur beterde met de seconde. Ze had enkele leuke vriendinnen op Facebook. De tijd vloog snel en het was al snel tien na acht. De hoogste tijd om te vertrekken naar de Zumba. Lisa schakelde de laptop uit. Hierop nam ze haar tasje en autosleutels en liep naar buiten. Het was nog heerlijk warm. Wat was ze eigenlijk dom geweest om binnen aan de laptop te zitten. Ze had beter wat buiten in de tuin gezeten. Ze stapte in de wagen en reed naar de fitnesszaal waar ze de Zumba volgde.

Lisa deed nu zowat een jaar aan Zumba. Ze vond dit heerlijk om te doen. Het was een heel intensieve vorm van bewegen. En Lisa kon zich daarin heel erg uitleven. Lisa hoopte die knappe blonde terug te zien in de Zumba. Er kwam sinds een kleine maand een knappe blondine meedansen. Die had een mooi figuur en Lisa genoot ervan om er naar te kijken. Lisa genoot wel vaker om zo naar de vrouwen te kijken. Bij de fitness aangekomen, parkeerde Lisa de wagen. Ze stapte snel uit en liep naar snel naar binnen. Lisa haalde haar abonnement uit haar tas en toonde het aan de baliemedewerker. Lisa mocht meteen doorlopen. Lisa liep naar de kleedkamer. Meestal trof ze daar de blondine reeds aan. Vol enthousiasme liep Lisa de kleedkamer binnen maar helaas ze was er niet. Misschien dat ze reeds in de danszaal was, dacht Lisa bij zichzelf. Lisa legde haar spullen in een locker en sloot die af. Ze liep de kleedkamer uit en haalde een flesje water uit de drankautomaat. Met het flesje liep ze door naar de danszaal. Ze liep naar haar plaatsje waar ze meestal stond en waar ze een goed zicht op de spiegel had. Ze zette haar flesje aan de kant. Lisa keek vervolgens even rond. Het waren de vertrouwde gezichten als altijd. Niet dat ze veel mensen kende. Maar de blondine zag Lisa niet. Terwijl ze nog aan het zoeken was naar de blondine zag ze iemand nieuw de zaal binnenstappen. Lisa stond als aan de grond genageld. Een super-knappe brunette kwam de danszaal binnen. Lisa viel meteen voor haar. Ze voelde haar benen precies slap worden. Zelfverzekerd stapte de brunette in de richting van Lisa. Lisa voelde zich helemaal week worden. De jonge vrouw kwam net voor Lisa staan. Lisa viel als een blok voor deze schoonheid. Haar knappe bruine haren mooi in een staart gebonden, haar heerlijke figuur die zo mooi aftekende in haar strakke sportkledij. Lisa stond haast met open mond te kijken naar de dame. Die keek Lisa even aan en glimlachte naar haar. Lisa voelde de kriebels in haar buik. Ze werd op slag verliefd op die vrouw.

Net op dat moment kwam de lesgeefster binnen en al snel klonk de muziek door de zaal en begonnen ze te dansen. Lisa begon te dansen, maar het lukte haar niet zo goed als anders. Ze was helemaal van de kaart. Die knappe vrouw voor haar danste mooi mee. Het was duidelijk niet de eerste keer dat ze aan Zumba deed. De sierlijke wijze waarop ze meedanste was zo onbeschrijfelijk mooi. Lisa werd er heel erg opgewonden van. De manier waarop ze met haar heupen wiegde, hoe ze bewoog. Het zette Lisa gewoon in vuur en vlam. Gaandeweg beterde het niveau van Lisa haar dans wat, want ze zag dat die knappe brunette regelmatig eens omkeek om naar haar te kijken. Lisa deed haar uiterste best om goed te dansen alsof ze indruk wilde maken op de brunette.

Na een halfuurtje goed door dansen kregen ze vijf minuten pauze. Lisa nam haar flesje water van de grond op, opende het en nam enkele gulzige slokken. Ze zag die knappe brunette terug naar haar kijken. Ze kreeg nog meer kriebels in haar buik. Nooit eerder had Lisa dergelijk gevoel meegemaakt. Plotseling kwam de brunette naar Lisa toe. Ze kwam bij haar staan. Lisa haar hart begon razend snel te kloppen. “Je danst lekker”, zei de brunette met een Antwerps accent.

“Dank je, maar u ook”, antwoordde Lisa. “Je bent nieuw hier en danst al zo goed”, voegde Lisa er aan toe.

“Ik doe al een hele poos aan Zumba”, vertelde de brunette,”maar het is de eerste keer dat ik hier kom”, ging ze verder. “Ik heet Peggy trouwens”, zei ze.

“Ik ben Lisa,” antwoordde Lisa en ze geven elkaar een hand. Die eerste aanraking ging als een schok door het lichaam van Lisa. Lisa had dergelijk gevoel nooit eerder meegemaakt. Peggy vertelde aan Lisa dat ze hier op vakantie was en dat ze niet graag haar wekelijkse Zumba wilde missen en dat ze hierdoor naar hier was gekomen. Lisa luisterde aandachtig en vroeg aan Peggy of ze lang hier op vakantie was. Voor een weekje antwoordde, Peggy terwijl ze glimlachend naar Lisa keek. “Misschien wat langer,” zei Peggy terwijl ze naar Lisa knipoogde. Lisa kreeg nu nog meer last van de vlinders in haar buik. Ze nam nog een slokje van haar fles. Toen zag Lisa dat Peggy niets bij zich had om te drinken.

“Wil je een slokje”, vroeg Lisa een Peggy.

“Graag, ik ben mijn drank vergeten”, antwoordde Peggy met een dankbare glimlach op haar gezicht. Lisa gaf haar het flesje en Peggy nam enkele slokjes van de fles en gaf die dan terug.

 “Bedankt hoor”, zei Peggy tegen Lisa.

“Graag gedaan”, antwoordde Lisa waarop ze ook nog een slokje nam van de fles.

Dan was de pauze afgelopen en hervatte de les terug. Lisa en Peggy gingen terug aan het dansen. Ze gingen beiden er stevig tegen aan, alsof ze elkaar wilden tonen hoe goed ze wel waren. Ze schudden om ter hevigst met hun billen. Lisa bekeek Peggy voortdurend in de spiegel en hoe langer de les duurde hoe meer opgewonden Lisa werd.

Toen de les erop zat, liep iedereen richting kleedkamer. Peggy kwam naast Lisa lopen en zei tegen Lisa dat ze het wel een pittige les had gevonden. Beide waren ook behoorlijk aan het zweten. Het was druk in de kleedkamer.

“Zullen we samen iets drinken”, vroeg Peggy aan Lisa. Lisa was een beetje verrast. “Ik wil je op een drankje trakteren omdat je me daarnet uit de nood hebt geholpen.” Lisa gebaarde dat dit een kleine moeite was, maar ze ging maar al te graag in op het verzoek van Peggy. Samen liepen ze naar de bar van de fitness. Ze bestelden beide een dorstlessend drankje. Met hun glas gevuld met een blauwe vloeistof, liepen ze naar een tafeltje en gingen zitten. Lisa voelde zich heel erg opgewonden door de uitnodiging van Peggy. Peggy had iets onweerstaanbaars over zich. Ze hadden elkaar nog nooit ontmoet en na amper een uurtje Zumba zaten ze hier samen aan tafel iets te drinken. Lisa vroeg aan Peggy waar ze logeerde.

“We huren een flatje aan de zeedijk,” antwoordde Peggy heel open. Peggy beschreef waar het gelegen was en hieruit kon Lisa opmaken dat de flat in Raversijde lag, niet zo ver bij haar uit de buurt. Peggy vertelde dat ze daar was met haar zus en de kinderen van haar zus. Ze kwamen blijkbaar ieder jaar samen naar de Belgische kust. Het was de eerste keer dat ze in Oostende beland waren. Andere jaren waren ze iedere keer naar Blankenberge geweest. Lisa vroeg Peggy of ze zich wat amuseerden in Oostende. Peggy antwoordde dat ze nog een beetje hun weg moesten zoeken en dat er hier precies wat minder te beleven viel, vooral ’s avonds dan. Dat vond Lisa wel een beetje straf. In Raversijde is er inderdaad niet veel te beleven ‘s avonds maar Oostende zelf had toch heel wat te bieden.

“Zou je me dan eens het nachtleven van Oostende leren kennen”, vroeg Peggy vrijuit aan Lisa.

“Natuurlijk wil ik dat” antwoordde Lisa. Die zag het wel zitten om eens een avond met Peggy op schok te gaan, want Peggy beviel Lisa uitermate.

“Wanneer,” vroeg Lisa.

“Vanavond kan ik niet,” antwoordde Peggy, ik heb de kids beloofd om samen iets te doen, maar morgenavond.

“Prima,” antwoordde Lisa heel enthousiast.

“Fantastisch,” zei Peggy meteen Lisa.

“Waar moet ik zijn,” vroeg Peggy.

“Laat ons afspreken omstreeks 19 uur aan het Casino,” antwoordde Lisa. “Dan kunnen we samen iets gaan eten en trekken we er dan op uit.”

“Prima”, antwoordde Peggy. Die was ook heel enthousiast. Peggy keek op haar horloge en schrok op. “Hemel, is het al zo laat,” zei ze en ze sprong op. “Ik moet gaan.” Lisa vond het jammer dat Peggy zo snel weg moest.

“Ik zie je morgen”, zei Peggy tegen Lisa. Peggy drukte snel een zoen op de wang van Lisa. Lisa smolt haast weg. Haar hart sprong een slag over. Peggy verdween snel de bar uit. Lisa bleef alleen achter en keek Peggy dromerig achterna. Ze voelde zich zo verliefd. “Zou Peggy op vrouwen vallen”, vroeg Lisa zich af.

Lisa dronk haar drankje leeg en liep dan ook naar de kleedkamer. Daar was het heel wat rustiger. Lisa haalde haar spullen uit de locker en verliet de fitness. Ze was nog steeds van haar melk door Peggy haar verschijning. Ze stapte in haar wagen en reed naar huis. Thuis aangekomen parkeerde ze de wagen meteen in de garage. Ze liep vervolgens meteen door naar de badkamer. Ze kleedde zich volledig uit en stapte dan onder de douche. Lisa had behoorlijk wat gezweet tijdens de Zumba en een douche was meer dan welkom. Het warme water stroomde over Lisa haar lichaam heen. Terug dwaalden de gedachten van Lisa weg naar Lisa toe. Ze haalde het beeld van Peggy voor haar geest. Lisa werd er weer opgewonden door.

Lisa begon haar borsten te strelen. Ze genoot van het gevoel. Lisa sloot haar ogen en gaf zich over aan het genot. Ze speelde met haar tepels, die al snel hard werden. Al snel kwam een hand op haar kaalgeschoren poesje te liggen. Ze begon zich te strelen. Een vinger ging langs haar schaamlippen. Lisa voelde bij zichzelf dat ze behoorlijk nat was. Ze duwde een vinger naar binnen en begon zichzelf te vingeren. Ze was zo opgewonden. Ze begon al snel zwaarder te ademen.

Haar gedachten waren bij Peggy en ze beeldde zich in dat Peggy dit bij haar deed. Lisa begon ook haar klitje te strelen. Ze liet zich volledig gaan en begon zachtjes te kreunen van genot. Lisa ging zo pijlsnel richting een orgasme. Ze voelde het genot door haar lichaam golfde. Ze wist dat ze dra zou gaan komen. Ze leunde tegen de muur aan. Ze duwde nog een vinger bij haar naar binnen en ging net dat tikkeltje heviger te keer en dit deed haar klaarkomen. Het was een behoorlijk intens orgasme. Lisa voelde zich precies wat leeglopen. Het orgasme begon af te nemen en langzaam vond Lisa haar zinnen terug. Ze stond nog wat wankel op haar benen. Ze moest even bekomen.

Na zich te hebben gewassen verliet Lisa de douche. Ze nam de klaarliggende handdoek en ze begon zich af te drogen. Toen ze zich had afgedroogd, liet ze de handdoek op de grond neervallen. Lisa kamde vervolgens eerst haar haren door en toen dit gebeurd was, liep ze in haar blootje naar beneden.

Lisa deed dit graag zo in haar blootje rondlopen als ze thuis was. Ze vond dit zalig. Ze ging in de woonkamer aan haar laptop zitten en meldde zich terug aan bij Facebook. Al snel melde er zich iemand aan om te chatten en was Lisa vertrokken. Tegen middernacht, sloot Lisa haar computer af. Ze had zich weer veel te lang laten meeslepen met dat chatten. Ze had deze morgen nochtans voorgenomen om vroeg te gaan slapen.

Lisa liep naar boven, bracht nog even een bezoekje aan het toilet en dook dan onder de lakens. Ze was nog behoorlijk opgewonden. Ze sloeg de lakens van zich af. Lisa haalde Peggy terug voor haar geest en voelde haar geilheid nog verder toenemen. Lisa draaide zich even op haar zij en opende de lade van het nachtkastje naast haar bed en haalde er een vibrator uit. Ze rolde zich terug op haar rug. Ze spreidde haar benen uit elkaar en trok haar knieën op zodat haar hielen tegen haar billen aankwamen. Hierdoor werd haar vagina maximaal tentoongesteld. Maar er was niemand om naar dit schoons te kijken. Lisa liet haar hand tussen haar benen glijden. Lisa gleed met haar vinger tussen haar grote schaamlippen door. Ze voelde meteen dat ze kletsnat was. Ze liet nog een paar keer de vinger zo langs en tussen haar schaamlippen Ze voelde meteen dat ze kletsnat was. Ze liet nog een paar keer de vinger zo langs en tussen haar schaamlippen. Lisa genoot van wat ze aan het doen was bij zich zelf. Ze bracht vervolgens een vinger wat bij haar naar binnen. Wat voelde dit heerlijk aan voor haar. Ze streelde zich zo wat, liet de vinger wat dieper naar binnen dringen. Ze genot heel intens van wat ze aan het doen was. Ze begon met haar andere hand haar borsten te strelen. De tepels werden snel helemaal hard. Lisa begon zachtjes wat te zuchten. Ze voelde zich zo opgewonden nu, nu moest ze gewoon klaarkomen. Ze haalde haar vinger terug en nam de vibrator vast. Ze zette de vibrator aan. Ze liet deze nu wat langs haar schaamlippen glijden. De trillingen bezorgden Lisa een extra stoot van genot. Ze liet de vibrator even over haar klitje gaan. Maar dit was duidelijk te hevig. Lisa haalde de vibrator snel weer weg van haar clitoris. Ze liet deze nu even terug langs haar schaamlippen gaan. Ze bracht dat de top van de vibrator in haar poesje. Ze kon die heel goed voelen. De vibraties maakten haar gek. Ze begon alsmaar zwaarder te kreunen. Lisa liet zo de vibrator zitten en genoot enorm van de trillingen. Ze verhoogde even nog wat het tempo. Ze voelde hoe haar genot verder werd opgevoerd. Ze lag te kronkelen op het bed. Haar rug kromde zich, zodat ze nog beter kon genieten van dat heerlijke gevoel dat zich meester maakte van haar lichaam. Ze begon met haar vrije hand over haar clitoris te wrijven. Toen haar vingers haar clitoris aanraakten ging er precies een elektrische schok door haar lichaam. Het was een heel intens gevoel dat zich meester maakte van haar lichaam. Lisa sloot haar ogen en gaf zich helemaal over aan dit genot. In haar gedachten was het Peggy die dit allemaal teweegbracht bij haar. De spanning bouwde zich snel verder op en Lisa raakte alsmaar meer buiten zinnen. Ze duwde de vibrator iets wat dieper bij haar naar binnen en dit deed haar dan exploderen van genot. Een hevig orgasme begon door haar lichaam te razen. Lisa haar lichaam schokte onder het orgasme en ze zuchtte luid.

Langzaam ebde het orgasme weg en kwam Lisa weer tot haar zinnen. Ze haalde de vibrator uit haar kletsnatte poesje. Er ging nog een lichte siddering van welbehagen door haar lichaam. “Oh, wat kan dit toch heerlijk zijn”, dacht Lisa bij zichzelf. Ze strekte haar benen weer uit en lag zo na te genieten. Ze voelde zich zalig nu. Ze hield enorm van dit gevoel, het gevoel van net klaargekomen te zijn. Die totale ontspanning die dan optreedt. Na enkele minuten zo te hebben liggen nagenieten, legde Lisa haar vibrator op haar nachtkastje, trok ze het laken terug op zich en deed ze het licht uit.

Enkele uren later werd Lisa ruw gewekt uit een fijne slaap. Enigszins op de tast, sloeg Lisa de wekker terug af. Ze dommelde terug in. Na een kleine 10 minuten liep de wekker op nieuw af en opnieuw sloeg Lisa de wekker af. Ze draaide zich nog even om. Ze had nog enkele minuten. Ze begon wakker te komen. Ze keek naar de klok. In de schaduw van de lichtjes van de klok zag ze de vibrator liggen die ze gisterenavond had gebruik. Meteen schoot Peggy terug in de gedachten van Lisa. En meteen kwam dat gevoel van vlinders in de buik weer opzetten.

I.M. † Lisa

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *