Bernard

()

Bernard hield zijn hand op de bovenkant van haar bovenbeen. Terwijl ze liepen voelde hij haar bewegen onder het strakke rubber. Nu wilde Bernard wel eens weten hoe ze heette. Ze heette Mia.

Bernard stelde voor ergens iets te gaan drinken. Hij vond het prachtig met deze sexy vrouw in de stad. Mia vroeg of hij vond dat ze er sexy uitzag. Hij kon alleen maar antwoorden dat hij vond dat ze er heel sexy uitzag. Mia zei dat ze dat zo graag wilde. Dat ze er gek op was, als daarom andere mensen naar haar keken. Ze wilde weten of zijn pik hard werd als hij haar zo zag. Dat moest ze maar eens controleren. Ze stonden stil in een portiek. Mia sloeg haar armen om zijn nek en begon hem uitgebreid te zoenen. Met haar sexy uitdagende mond half geopend, drukte ze haar lippen op de zijne. Hij liet zich ook niet onbetuigd en hield zijn mond ook half open. Direct vonden hun tongen elkaar en draaiden heerlijk om elkaar. Opeens voelde Bernard hoe ze haar tong ver in zijn mond stak, en zijn tong mee lokte haar mond in terwijl ze er aan zoog. Ook voelde hij hoe ze met haar kut tegen zijn ondertussen al lang harde pik aan schuurde. Omdat de kutlippen door het broekje niet bedekt waren, kon ze mooi met haar kutlippen om zijn pik schuren. Even later voelde hij haar hand zijn broek ingaan. Al gauw had zij zijn harde pik gevonden en voelde hij hoe zij die vastpakte en begon te strelen.

“Ben ik lekker om te neuken,” vroeg ze aan hem met een hese stem. Hij kreunde alleen maar als antwoord. Het was een rustige plek waar ze waren, er waren niet direct mensen te zien.

“Ik wil je lekkere pik zien,” zei ze. Ondertussen maakte ze zijn broek los. Toen ze zijn broek omlaag trok sprong zijn grote pik te voorschijn. Ze ging op haar hurken zitten en pakte hem meteen vol in haar mond. Bernard zag hoe die prachtige vrouw met haar sexy roze mond en de lekkere strakke rubber kleding aan, zijn pik in haar mond pakte. Ze begon direct eraan te zuigen en met haar tong te strelen. Hij werd er helemaal opgewonden van.

“Je moet je zaad in mijn kut spuiten,” zei ze opeens. “Ik wil het erin hebben.” Ze wachtte niet langer. Ze tilde het rokje een beetje omhoog en haalde de balletjes uit haar kut.

“Doe het langs achter,” zei ze.

Ze draaide zich om en Bernard zag hoe ze haar kaalgeschoren kut door de opening in het slipje naar hem toestak. Je kon haar kut met haar volle schaamlippen zo prachtig zien omlijst door het zwartglanzende rubber. Zonder verder na te denken stopte hij zijn pik door de opening in het slipje diep in haar lekkere natte kut. Hij voelde hoe die naar binnen gleed en hoe ze met haar kut aan hem begon te melken. Het was of ze hem vastpakte met haar kutspieren, zachtjes trok, liet glijden en dan weer opnieuw. Ondertussen volgde Bernard het ritme en stootte diep in haar door. Tegelijk streelde hij met zijn handen haar bovenbenen en haar speelknopje dat nu wel heel erg was opgezwollen en ook door de opening in het rubberen slipje naar buiten stak. Al heel gauw voelde hij het genot compleet worden. Mia merkte het ook en zei dat hij lekker diep in haar moest spuiten. Terwijl ze riep, “Spuit dan lekker in mijn natte kut,” kwam hij klaar zoals hij dat lang niet had meegemaakt. Zijn zaad spoot diep in haar lekkere warme kut. Mia kreeg tegelijk een heftig orgasme waardoor ze nog extra met haar kutspieren in zijn harde pik kneep.

“Dat is lekker. Nu heb ik je lekkere zaad in mijn kut.” Bernard trok zijn pik er weer uit. Mia zei dat ze hem wilde aflikken. Hij zag hoe ze hem met haar lekkere geile mond en haar lekkere tong likte en het laatste zaad uit zijn pik zoog.

“Nu moet je de balletjes weer terug doen, dan blijf ik super geil,” zei Mia. Bernard stopte ze weer in haar kut. Haar kut was kletsnat, ze gleden zo naar binnen en hij stak zijn wijsvingers ook nog maar eens lekker naar binnen en bewoog hem een paar keer op en neer door haar speelspleet. Hierdoor smeerde hij het sperma uit over haar schaamlippen en haar klitje. Net als het glanzende slipje glansde nu ook haar schaamlippen die prachtig door de opening in het slipje staken.

“Nu ben ik de geilste en lekkerste vrouw van de stad,” zei ze. Ze kwamen bij een terras waar Bernard voorstelde iets te drinken. Ze ging zonder tafel ertussen op een stoel tegenover Bernard zitten. Eerst deed ze haar benen over elkaar, waardoor Bernard schitterend uitzicht had op haar mooie benen en dijen. Het rokje was zo kort dat haar benen helemaal tot aan haar billen waren te zien.

“Zal ik eens iets geils doen,” zei Mia.

Zonder het antwoord af te wachten deed ze haar benen van elkaar. Ze ging een beetje onderuit zitten waardoor Bernard prachtig uitzicht kreeg op het open slipje en haar schaamlippen. Ondertussen haalde Mia een zwarte dildo uit haar tasje te voorschijn.

“Die heb ik altijd bij me,” zei ze. Zonder zich druk te maken om andere mensen op het terras, stopte ze de dildo in haar kut. Het was tevens een vibrator en ze zetten hem zachtjes aan. Zo zat ze daar tegenover Bernard met haar benen een stukje uit elkaar met de dildo in haar kut. En Bernard had er volop uitzicht op. Met deze vrouw kon hij nog fantastische avonturen beleven. Terwijl hij nog zo kort geleden zo lekker in haar kut was klaargekomen en zij hem zo lekker nog had gelikt en aan zijn pik gezogen, was zijn pik ondertussen weer helemaal stijf geworden. Wat was dit een lekkere geile meid. Terwijl ze hun glas leegdronken zat ze zichzelf met de dildo klaar te maken, en Bernard kon het helemaal volgen en kon het haast niet meer houden van geiligheid.

“Ga je direct weer lekker spuiten,” vroeg ze aan hem.

“Ja,” kon hij maar net uitbrengen.

“Ik ga je heel lekker klaar maken en dan kijk ik hoe je sperma uit je pik spuit,” zei ze zacht tegen hem, terwijl ze zachtjes kreunde en met haar tong uitdagend over haar felle lippen likte.

“Je moet het op mijn gezicht richten, dan vang ik het op met mijn tong,” zei ze, terwijl ze hem met een geile blik aankeek. Nadat ze hun glazen hadden leeggedronken zei Bernard “Zullen we gaan verschrikkelijk lekker neukmeisje?” Met een geile blik keek Mia hem aan, borg haar dildo op in haar tasje, trok haar rokje een beetje recht en stond op. Het rokje was zo kort dat er niet veel aan viel te trekken, maar terwijl ze het deed wiegde ze verleidelijk met haar heupen en richtte daarbij haar kontje naar Bernard waardoor hij zo onder haar rokje haar billen kon zien en de zwartglanzende rubberen string met het open kruisje waardoor Bernard weer even zicht had op haar lekkere kutje.

“Ik wil jouw huis wel een zien,” stelde Bernard voor. Dat vond Mia ook bijzonder leuk, ze had nog wel wat verrassingen in petto. Samen liepen ze door een winkelstraat richting haar huis. Omdat ze er in haar sexy rubberen pakje zo sexy uitzag, kreeg Mia veel belangstelling van het winkelende publiek, maar dat vonden ze alleen maar opwindend. Bernard merkte dat ook en het wond ook hem op dat juist hij, met deze opwindende vrouw die er precies zo uitzag als hij maar had kunnen dromen, meeging. Bernard stelde aan Mia voor dat hij een stukje achter haar zou lopen.

“Dan kan ik lekker naar je sexy kontje kijken en verzinnen wat ik er allemaal mee ga doen,” zei hij. Mia vond dat wel een opwindend idee. Ze liep voor hem uit en draaide daarbij een beetje extra met haar kontje. Omdat ze op hoge hakken liep stak ze daardoor automatisch haar kontje een stukje verder naar achteren. Het zag er prachtig uit. Het glanzende rubberen rokje zat mooi strak om haar billen die er prachtig in uitkwamen. Bij elke stap die ze zette bewogen haar billen in het rokje. Waardoor Bernard er zeer gefascineerd naar moest kijken. Met die aansluitende glanzende zwarte laarzen die tot over haar knieën reikten, het rokje dat zo prachtig haar kontje liet uitkomen dat zo kort was dat je elk moment verwachte haar billen te kunnen zien. Ook verder vond hij haar prachtig om te zien. Haar haren reikten tot tussen haar schouderbladen en waren van achteren in een punt geknipt. Door de felle rode strengen die erdoor liepen was het niet zo’n gewoon kapsel, maar geheel in stijl met haar verdere sexy uiterlijk. Terwijl Bernard zo achter Mia liep genoot hij van het prachtige uitzicht. Mia keek steeds achterom en zag aan de bobbel in zijn broek dat hij lekker opgewonden was.

Opeens ging Bernard dichter achter Mia lopen. Ze voelde een hand achter over haar kontje strelen. Ze kon dat door het rokje heen prima voelen. De hand ging lager en gleed langzaam onder haar rokje. Daar gleed een vinger tussen haar billen door over het streepje van de rubberen string die Mia droeg. Al vlug had de hand het open kruisje bereikt en gleed de middenvinger van Bernard het kutje van Mia in. Wat was ze lekker warm van binnen en wat was ze nat. Tegelijk streelde hij met zijn wijsvinger het klitje van Mia dat daardoor lekker begon op te zwellen. Ondertussen liepen ze langzaam verder door de winkelstraat. Mia vond dat zeer opwindend met een vinger in haar kut en een tegen haar klitje. Daarbij kwam ook nog de trilling van de geisha balletjes die ze ook nog steeds in haar kut had. Door de beweging van het lopen voelde het heerlijk.

“Als je zo doorgaat kom ik klaar,” fluisterde Mia bij Bernard in zijn oor.

“Dat is nou net de bedoeling,” antwoordde Bernard. Even later hoorde Bernard hoe ze zwaar begon te ademen. Ze ging stil staan en ze kwam zo op straat met kreunende geluiden en schokkende bewegingen klaar. Ze maakte zich er helemaal niet druk om of andere mensen het konden zien.

“Wat heb jij geile ideeën,” fluisterde ze Bernard in het oor.

“Wacht maar af wat er nog meer komt,” zei Bernard terwijl hij de bobbel in zin broek tegen haar kontje duwde. Mia voelde het en kwispelde extra met haar kontje tegen de bobbel aan.

“Vind je mij lekker om te neuken?” vroeg ze aan hem.

En “Vind je mij er zo lekker om te neuken uitzien.” Bernard kon alles alleen maar bevestigen want ze was precies waar hij altijd al van had gedroomd. Bernard haalde zijn vinger weer uit haar kutje en ging weer een eindje achter haar lopen. Even later zag hij hoe Mia haar hand met de vingers omlaag achter op haar kontje legde. Het was een opwindend gezicht. Het strakke rubberen rokje dat haar billen zo mooi liet uitkomen met daarop haar hand met aan alle vingers een gouden ring en de zwart gelakte nagels voorzien van goudkleurige figuurtjes. Bernard zag nu ook dat er aan haar pinknagel een piepklein hangertje was bevestigd dat nu mooi omlaag bengelde. Hij zag hoe ze haar hand langzaam omlaag bewoog totdat ze de onderkant van haar rokje had bereikt. Toen liet ze haar hand van achteren tussen haar billen doorglijden richting het open kruisje van de rubberen slip die ze droeg. Even later kon Bernard aan de beweging zien dat ze een vinger in haar kutje stak.

Hij zag hoe ze die al lopende enkele malen op en neer bewoog. Dat was een geil gezicht. Een vrouw die voor je loopt en zich vingert terwijl achter haar lopend kunt toekijken. Ze haalde haar hand weer tevoorschijn en stak de betreffende vinger richting Bernard zijn neus. Bernard rook de geile sappen aan haar vinger. Toen stopte ze de vinger in zijn mond, waardoor hij de lekkere sappen uit haar kut, van haar vinger kon likken. Ze kwamen bij haar huis, het was op een bovenverdieping, waardoor ze een trap op moesten. Bernard wist hoe het moest, hij moest eigenlijk voor Mia de trap oplopen. Mia gaf hem echter geen kans, waardoor hij achter haar aan de trap opliep. Hij had een geweldig uitzicht onder het korte, zwarte rubberen rokje op haar billen met daartussen alleen maar een rubberen lintje en verder op het open kruisje waar haar kutje mooi uitstak. Hij kon het niet laten haar over haar bovenbenen te strelen en een vinger door haar spleet te laten glijden. Mia ging stilstaan en stak nu haar kutje nog verder naar achter. Omdat hij een paar treden lager stond kon hij haar heerlijk van achteren langs haar kutlippen, door haar spleetje en over haar speelknobbel likken. Die werd direct lekker hard en stak nog verder uit het slipje. Tegelijk stak hij een paar vingers zo van achterlangs in haar kut.

Hij likte haar heftig en bewoog zijn vingers steeds vlugger op en neer. Het duurde niet lang of Mia kreeg zo halverwege de trap een orgasme. Toen ze een beetje waren bijgekomen gingen ze naar de woning van Mia. Het appartement was smaakvol modern ingericht. Aan de muren hingen verschillende foto’s van Mia die alleen al de moeite van het bekijken waard waren. Het waren hoofdzakelijk bijna naakt foto’s waarbij de aandacht vooral op haar borsten, billen of haar kutje was gelegd.

“Dat vind ik ook heerlijk om zo te poseren,” zei Mia.

Bernard antwoordde dat hij ook wel eens foto’s van haar wilde maken. Bernard stelde voor dat hij zich wat zou gaan opfrissen. Mia vond dat een goed idee. Ze spaken af dat Bernard pas de huiskamer weer zou inkomen als ze allebei voor een opwindende verrassing hadden gezorgd. Bernard kleedde zich in de badkamer uit en waste zich, waardoor hij weer helemaal fris was. In de seksartikelen winkel waar ze eerder geweest waren had hij een spannende slip voor zichzelf gekocht, zonder dat Mia dat had gemerkt. Die zou hij nu een gaan aandoen. Het was een zwartglanzend e string met, aan de voorkant onder, twee extra openingen. Door een opening stak zijn nog steeds harde pik en door de andere openingen kwamen zijn ballen naar buiten. Tevens waren er precies boven de plaats waar zijn pik door het slipje stak enkele rubberen ribbels aangebracht. Als een ring om zijn pik zat er een trilelement ingebouwd dat met een klein kastje aan de zijkant van het slipje te bedienen was. Bernard vond het geheel een geil idee waarmee hij Mia wel verrassen kon. Zijn pik stond helemaal omhoog en klopte van geiligheid. Na even hoorde hij Mia in de huiskamer zeggen dat als hij zover was maar moest komen. Hij maakte de deur open en zorgde ervoor dat als eerste zijn stijve pik voor Mia in beeld kwam.

“Oh wat lekker,” hoorde hij haar zeggen. “Nu wil ik de rest van je naakte lichaam zien”. Hij ging verder naar binnen en zag Mia. Die had ook voor een verrassing gezorgd. Ze had een aantal glinsterende steentjes bij haar ogen en op haar voorhoofd aangebracht. Haar fantasievolle make-up op haar ogen en lippen had ze nog extra fel en glanzend gemaakt.

Dit beloofde een waardige afsluiter te worden van een fijne wandeling

Mandus

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *