Buurvrouw en zus

()

Nadat het huis naast ons na een half jaar weer bewoond werd, was ik natuurlijk heel benieuwd wie er in kwamen te wonen. Nou daar kwam ik ook gauw genoeg achter. Een jong echtpaar de man vierentwintig en vrouw drieëntwintig, daar was ik dus al heel blij mee, omdat daarvoor altijd oude mensen naast mij gewoond hadden. Toen ze erin trokken was ik al naar buiten gegaan om te vragen of ik ze een handje kon helpen, wat ze erg waardeerde. Na een dag hard sjouwen waren alle spullen op hun plaats, dus was het tijd voor wat verfrissing. Ik had in de tussentijd al bemerkt dat mijn buurvrouw een heel leuk uitziende vrouw was. Tijdens het drinken geraakten we wat aan de praat en kwam ik erachter dat mijn nieuwe buurman vrachtwagenchauffeur was en vaak dagen van huis was om vrachten af te leveren. Aan eind van de avond was ik een stuk wijzer geworden over mijn buren en zij over mij. Toen ik richting de deur liep vroeg ik natuurlijk of ze ook een keertje bij mij langs kwamen voor een borrel, wat met groot plezier werd bevestigd.

Maar op een dag, een zonnige zomerdag van ongeveer 28-30 graden, lag ik daar in mijn tuintje te zonnen. Ik viel al bijna in slaap, toen opeens ik voetstappen hoorde naderen. Ik hief mijn hoofd en keek in de richting vanwaar het geluid weg kwam, ik zag dat mijn buurvrouw er aan kwam, in bikini en met een handdoek in d’r hand.

“Zo, ook even lekker van de zon genieten.”

“Ja, nu mijn man voor 2 weken naar het buitenland is, heb ik alle tijd voor mezelf.” antwoorde ze terug, en vervolgde “is het goed als ik naast je kom liggen?” Ik keek haar aan en zag dat ze er echt heel pikant uit zag, het topje van haar bikini kon maar nauwelijks haar middelgrote borsten bedekken, en onder haar minuscule broekje kwamen een aantal donker bruine haartjes vandaan.

“Tuurlijk.” zei ik, met een brede glimlach, “geen enkel probleem, kunnen we nog even wat lekker praten en slapen.” Ze ging rustig liggen op haar buik met haar hoofd naar mij toe gericht en glimlachte, waarop ik terug lachte. Na een tijdje zo te hebben gelegen vroeg ze mij of ik haar rug wou insmeren met zonnebrandolie, wat ik natuurlijk graag wou doen bij zon voortreffelijk uitziende vrouw. Ze maakte haar topje los terwijl ik de olie pakte. Ik spoot wat olie op mijn handen en wreef het rustig uit op haar rug, ik begon bij haar ruggenwervel en zo naar buiten toe telkens wanneer ik wat dichter bij haar lekker uitziende kont kwam begon ze wat te kreunen, waarop ik dus steeds wat lager ging en op den duur haar broekje half over haar achterste heen had gedrukt. Daarna begon ik haar armen nog wat in te smeren. Daarna hebben we nog een tijdje zo in de zon gelegen. Op een gegeven moment draait ze zich om en vraagt of ik deze kant ook nog even in wil wrijven. Ik kijk half versuft op, lag al bijna te slapen, en zeg mompelend van ja, en begin dan haar olie weer op te zoeken.

Wanneer ik dit gevonden heb, kijk ik naar haar en zie dat ze haar topje afgedaan heeft en ik recht tegen haar fantastische borsten aankijk. Ze ziet dat ik ietwat geschrokken aarzel. Waarop ze, met een brede grijns op haar gezicht, zegt.

“Je hoeft niet te schrikken hoor, iedere vrouw heeft ze”.

“Ja… ja… ja,” stamel ik eruit, “dat weet ik, maar…” En ze begint geheimzinnig te giechelen. Nadat ik weer wat bij mijn positieven ben spuit ik wat olie op haar buik, het koude olie heeft duidelijk effect want ik zie haar tepel wat hoger beginnen te staan. Ik wrijf de olie rustig uit over haar buik en hoe meer ik over haar borsten heen wrijf hoe harder worden haar tepels en ze begint te kirren.

“Lekker?” Vraag ik haar.

“Oh… oh… hm… ga door, oh… mm… mijn man is al zolang weg… ah… oh… mm…”, waarop ik nog meer over haar borsten begin te wrijven. Na een aantal minuten begin ik weer wat op haar buik te wrijven en ga steeds lager totdat ik het randje van haar broekje bereik. Hierop gaat ze wat met haar kont omhoog, waardoor ik met mijn vingers door haar zachte schaamhaar kom. Door dit sein dacht ik om er maar dieper in te gaan en haar broekje ook verwijderen, wat ze heel graag toeliet. Als door een bliksem getroffen steeg de bloedsomloop in mijn lul tot grote hoogte, mijn buurvrouw had dit gezien en wreef met haar nagels over mijn lul heen, waardoor deze steeds stijver werd. Terwijl zij mijn broekje liet zakken en klaarblijkelijk schrok van de omvang van mijn lul, aan haar grote ogen te zien, was ik met mijn vingers wat aan het spelen in haar al nat geworden kutje. Ik wreef met mijn duim veelvuldig over haar clitoris waarop deze harder en harder en groter en groter werd. Mijn buurvrouw was nu zo heet dat ze helemaal de controle verloor en gigantisch klaar kwam. Ze ging rechtop zitten, pakte mijn vol op de mond en gaf mijn een lange en diepe tongzoen.

Vervolgens begon ik weer aan haar borsten te wrijven wat zijn uitwerking aldra liet zien door de terug opstijvende tepels. Ik wou nu aan haar borsten beginnen te zuigen maar ze hield mijn tegen en drukte mijn achterover in het gras. Ze kuste mijn weer vol op de mond en al kussend gleed ze naar beneden. Bij mijn borst aan gekomen ging ze met haar tong over mijn tepels heen om vervolgens naar mijn navel af te zakken. Hier aangekomen stak ze haar tong in mijn navel wat mijn waanzinnig maakte. Al kussend ging ze verder omlaag en gaf een kus op mijn grote rood-paarse eikel. Vervolgens deed ze haar lippen wijd uit elkaar en hapte naar mijn lul en verslond half mijn lul om in een 2de en 3de keer mijn lul helemaal in haar mond te laten verdwijnen. Ik dacht dat ik ondertussen in de hemel terecht gekomen was. Jezus! Wat een pijpkoningin. Ze pijpte en pijpte maar door en mijn gehele lul verdween in haar strottenhoofd. Ik kwam bijna tot mijn hoogtepunt toen ik haar van mijn afdrukte en haar op haar rug legde om vervolgens haar kut volledig uit te hollen. Dit liet ze maar al te graag toe, te zien aan haar gapende kut. Wat was ze nat. De Niagara is daarbij nog maar een kleintje. Ik drukte mijn eikel tegen haar kutopening en ging stukje bij beetje bij haar naar binnen. En wat was het een lekker strak kutje zeg. Toen ik mijn lul helemaal tot aan de wortel in haar had gekregen ging ik rustig heen en weer, waardoor ze steeds harder begon te kreunen. Opeens bedacht ik iets om haar nog heter te krijgen en hield mijn lul uit haar kut, en ging ermee over haar snee heen en steeds zoveel mogelijk haar klitje te raken.

Nou de uitwerking was er zeer zeker, ze smeekte mijn om mijn lul weer in haar te steken en haar op beestachtige wijze te nemen. Dit deed ik dan ook maar en bereed haar als een volleerd ruiter op z’n paard. Na een kwartiertje kwamen we tegelijk klaar en vielen uitgeput in elkaars armen en zoenden elkaar.

“Wauw” zei mijn buurvrouw. “Zo ben ik nog nooit geneukt, wat een veldslag”.

“Ik hoop dat je het voor een herhaling vatbaar vindt”, zei ik tegen haar, waarop ze hevig knikkend bevestigde door mij een hele hete zoen te geven.

Na ongeveer een maandje was haar man weer op pad, en dus bezochten we elkaar weer regelmatig. Tot ik op een dag was blijven slapen en er onverwacht de deur open werd gedaan. Daar stond mijn buurvrouw ‘s 18-jarig zusje stokstijf verbaasd in de deuropening met der mond wijd open. Wat bleek nou, het zusje wist waar de reservesleutel lag en had die gebruikt om binnen te komen en wilde mijn buurvrouw verrassen, nou en dat was dus precies wat ze deed.

“’t Is niet wat je denkt”, stamelde mijn buurvrouw.

“Nee, dat zal wel niet”, zei het bijdehandse meisje gauw. “Maar. Ik weet wel iets waardoor ik dit voorval zal vergeten”, vervolgde ze.

“En dat is?” Vroegen de buurvrouw en ik.

“Wanneer ik mee mag doen met jullie spelletjes dan zal ik het alles vergeten wat ik hier zie” zei het zusje. Verbaasd en beschaamd keken wij elkaar aan en ik kreeg aardig grote ogen, want ondanks dat het meisje maar 18 jaar was, was ze heel goed gebouwd. Hierdoor begon mijn buurvrouw maar ja te knikken waarop het zusje zich van haar kleren ontdeed en snel bij ons voegde. En ik had het niet verkeerd gezien.

Zo had dat meisje al lekkere borsten en zelfs een kaal kutje! Ik schoof een eindje op zodat ik in het midden kwam te liggen tussen deze beide lekkere scheten. Al gauw voelde ik een warme hand over mijn lul gaan en dat moest wel de hand van het zusje zijn. Dus draaide ik mijn hoofd naar haar toe en gaf haar een lange tongzoen, waarop zei nog wilder reageerde en heftiger over de schaft van mijn penis wreef. Mijn buurvrouw werd ook heter van dit schouwspel en begaf zich richting het venusheuveltje van haar zusje en begon furieus te likken aan haar kale kutje, waardoor het meisje nog harder begon te wrijven aan mijn lul. Ik pakte een tepel van het meisje in mijn mond en begon met mijn tong kleine rondjes te draaien. Dit liet ze zich vol overgave ondergaan, en ze werd steeds geiler want haar tepeltjes groeiden inmiddels tot een enorm formaat. Mijn buurvrouw was intussen nog steeds heftig aan het likken waardoor het zusje hevig schokkend klaar kwam.

Hierna was het de beurt aan mijn buurvrouw die zich achterover liet vallen in de zachte dekens. Het zusje begon samen met mij aan haar kutje te zuigen wat mijn buurvrouw vreselijk geil maakte en ze al ras klaar kwam. Ik was hier echter nog niet klaar mee en begon verder te likken aan haar kutje en stak een vinger in haar aars. Het zusje had wel genoeg van mijn buurvrouw ’s kutje op het moment en ging met haar kale kut boven mijn buurvrouw ’s kut zitten zodat ik kijk had op twee geile poezen en beide kutjes flink onder handen nam. Nadat beide meiden nog twee keer klaar waren gekomen was het mijn beurt om klaar te komen.

Dus liet ik mijn achterovervallen en vielen beide meisjes op lul aan. Dit was een enorm genot om te zien; twee geile meiden zuigend aan mijn lul. Na een tijdje legde ik mijn buurvrouw ‘s zusje op haar rug en ging ik met mijn lul voor haar kutje en schoof rustig naar binnen, want het bleek dat ze nog maagd was. Rustig schoof ik mijn lul verder en verder naar binnen en wat een genot, zo lekker krap heb ik een kutje nog nooit gehad. Toen ik helemaal met mijn lul in haar zat moest ik ook even diep adem halen om vervolgens mijn lul er weer voor de helft eruit te halen. Waarna ik hem weer met harde stoten tot aan de wortel in haar geil liet verdwijnen. Dit schouwspel vervolgde zo voor enkele minuten, waarop mijn buurvrouw haar kutje boven haar zusjes mondje zette waarop deze begon te likken aan haar kutje. Door deze scene werd ik ook nog heter en begon nog harder in en uit het meisje te stoten.

Ik was zo in het schouwspel van de meisjes opgegaan, dat ik in een ogenblik van onoplettendheid in één keer mijn hele lul een gaatje lager pompte. Ik zat vreselijk strak in het poepertje van het zusje. Hierdoor had ze een luide gil gegeven, en sprongen tranen in haar ogen, maar doordat het zo lekker strak aanvoelde ging ik rustig door met het stoten waardoor het meisje gewend raakte aan mijn lul in haar aarsje en begon te genieten van de geile opwindingen van de lekkere neukbewegingen en het geile likken van mijn buurvrouw ‘s kutje.

Na een tijdje kwamen we alle drie gigantisch klaar en ik spoot mijn gehele lading in het geile kontje van het zusje. Hierna bleven we alle drie rustig liggen op het bed en vielen in slaap.

Mandus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *