Dark side from…

()

We bellen aan en wachten tot de deur wordt geopend. We tonen onze uitnodiging. De man aan de deur stapt opzij en gebaart ons om binnen te komen. Zwijgend stappen we binnen en kijken om ons heen. Enkele minuten later komt een koppel, duidelijk van Noord Afrikaanse afkomst, in mantelpakje en kostuum ons tegemoet.

“Als u mij wil volgen aub,” spreekt de man tegen Linde, mijn vriendin. Ik kijk haar aan en kus haar vol op de lippen.

“Tot straks, schat. Veel plezier!” Fluistert ze in mijn oren. Ik knipoog naar haar.

“Als u mij dan wil volgen” vraagt de dame mij, als Linde de man om de hoek volgt. Ik hoor hoe een deur zich opent en vervolgens terug sluit. Ik knik naar de juffrouw, die zich terstond omdraait en wegwandelt. Terwijl ik haar volg bestudeer ik haar lichaam. Haar strakke kontje, het lange donkere haar dat over haar schouder valt.

Ze stopt voor een gesloten deur, die ze opent. De dame stapt opzij en maakt vervolgens een uitnodigend gebaar om binnen te treden. Ik stap binnen. Ik merk dat ze me volgt en vervolgens de deur sluit.

“Hier kan je jezelf uitkleden, je mag je spulletjes hierin leggen” legt ze me uit als ze een kluisje in de muur opent met een badge. Vervolgens neemt ze een kleerhanger uit het kluisje en reikt hem me aan. Dan stapt ze opzij en kijkt me onbeschaamd in de ogen. Ik twijfel even, maar trek vervolgens mijn das iets losser, trek hem vervolgens over mijn hoofd en hang hem over de haak van de kapstok.

Ik knoop langzaam mijn hemd los als ik haar aankijk. Ze glimlacht en knipoogt naar me. Ik glimlach terug.

Ik kijk om me heen, op zoek naar een stoel en kijk vragend om me heen. De juffrouw wijst naar een box, iets verder.

“Daarop kun je plaats nemen als je wil” antwoordt ze ongevraagd.

“Dank je,” antwoord ik en neem plaats op de box. Ik doe mijn schoenen en sokken uit en deponeer ze in het kluisje. Dan open ik mijn broek en verwijder ze. De juffrouw kijkt geïnteresseerd toe. Ik beeld me in hoe ik haar uitkleed en stel me haar naakt voor. Zou ze haar kutje scheren? Is ze een echte brunette? Hoe zouden haar borsten aanvoelen in mijn handen? Ik merk een opkomende erectie als ik mijn broek opvouw en weg leg. Ik knoop mijn mouwen los en hang mijn hemd over de kapstok. Mijn erectie is duidelijk afgetekend in mijn slip. Ik probeer aan iets anders te denken om de erectie te laten verdwijnen. Het lukt niet. Ik kijk haar weer vragend aan… Ze knikt.

“Alles” antwoordt ze.

Ik laat mijn slip zakken en deponeer ze in het kluisje, bovenop de rest van het stapeltje kleding. Mijn erectie staart ons beiden aan. Onbeschaamd kijkt de dame me aan. Haar ogen glijden met een duidelijke glinstering van plezier over mijn naakte lichaam. Vervolgens steekt ze me een stuk textiel toe in een hermetisch gesloten plastiek zak.

“Zou je dit willen opzetten alsjeblieft?” Vraagt ze als ik de zak open.

De stof blijkt een soepele zwartlederen gesloten muts te zijn, waarvan de ogen en mond met een klittenband kunnen worden gesloten. De leren stof is licht geperforeerd. Ik schuif de muts over mijn hoofd, maar hou het gedeelte voor mond en ogen vrij. De muts zit comfortabel en stoort me allerminst. De jufrouw sluit de gesp van het riempje rond mijn hals.

“Voila, bijna klaar” lacht ze. “Als je me nu even wil volgen…” Ze wandelt naar de deur, aan de andere kant van de kamer en opent deze.

“Ik laat je nu over in de bekwame handen van mijn collega. Nog veel plezier vanavond, ik weet zeker dat we elkaar straks nog eens zullen ontmoeten” glimlacht ze, waarna ze me sensueel op mijn mond kust. Ik voel hoe haar hand over mijn borst naar beneden glijdt om tenslotte te eindigen in het schaamhaar boven mijn, met hernieuwde kracht, opgerichte lid. Haar lippen laten de mijne los, waarna ze zich omdraait en terug door de deur stapt. Enkel een vluchtig spoor van parfum achterlatend.

“Zou je hier even willen plaats nemen alsjeblieft,” klinkt het plots achter me.

Ik draai me om en merk een juffrouw op, achter een massagetafel. Ze heeft eenzelfde kapje als ik over haar hoofd, maar dan wit van kleur en ze draagt een lang los kleed dat tot haar knieën reikt.

“Hallo,” antwoord ik als ik op haar toe stap en plaats neem op de tafel.

“Zou je eerst even op je rug willen gaan liggen” vraagt ze me, waarop ik haar gehoorzaam.

“Dank je wel, dan zullen we er eens aan beginnen…” zegt ze als ze een tafeltje naar zich toe trekt. Ze bedekt mijn lendenen eerst met een zedig wit handdoekje. Vervolgens neemt ze een tondeuse van de tafel en schakelt het toestel in. Het gezoem vult de kamer als ze voorzichtig, geconcentreerd, het haar van mijn buik en borst verwijdert. Dan vervolgt de tondeuse haar weg over mijn benen.

Plots zwijgt het zoemende toestel. De handdoek die mijn, ondertussen verdwenen, erectie bedekt wordt weggenomen. Al vlug klinkt terug het gezoem als ook de haren rond mijn penis en de binnenkant van mijn dijen worden verwijderd. Voorzichtig tilt ze mijn verzwakte geslacht op en verwijdert de laatste haartjes eronder.

“Zou je nu even op je buik willen gaan liggen alsjeblieft,” klinkt het, waarna ik me omdraai.

De achterkant van mijn benen en billen worden nu onder handen genomen.

“Oké, dan mag je nu terug omdraaien.”

Ze neemt een bus van het tafeltje en vult haar hand met schuim tot er zich een torentje vormt in haar handpalm. Vervolgens zet ze de bus terug weg, draait zich naar me toe. Ik zie hoe ze het schuim over haar beide handen verdeelt.

“Zo,” spreekt ze als ze de schuim over mijn borst, buik en benen aanbrengt. Ook de streek rond mijn terug half opgerichte penis wordt niet vergeten. Ongegeneerd neemt ze mijn stijve penis vast en licht hem op om het schuim over mijn gemillimeterd schaamhaar aan te brengen. Vervolgens glijden haar handen verder over mijn ballen die soepel tussen haar vingers worden ingezeept. Regelmatig neemt ze schuim van mijn buik als ze vreest meer nodig te hebben. Ten slotte wrijft ze de schacht van mijn erectie in. Ik sluit mijn ogen en geniet van haar vaardige streling. Ze veegt haar handen droog aan een handdoek, waarna ze een scheermesje uit het plastiekje scheurt. Ik kijk gespannen toe. Geroutineerd scheert ze, met kleine halen, het korte resterende haar van mijn borst. Regelmatig spoelt ze het scheermes af… Ze daalt verder af naar mijn buik en schaamstreek. Ik zie de concentratie rond haar ogen als ze mij verder kaalscheert. Ze neemt zachtjes mijn penis tussen haar vingers als ze voorzichtig mijn schacht scheert. Het stuk schaamhaar, net boven de wortel van mijn penis, blijkt het moeilijkst te bereiken. Ze tilt mijn lul ze ver mogelijk op als ze met kleine strijkjes de haartjes eronder verwijdert.

Mijn kont en benen krijgen uiteindelijk dezelfde behandeling. Met een lauw ingezeept washandje wordt mijn lichaam ontdaan van de laatste haar- en zeeprestjes.

De opwinding van de hand die mijn ballen en staaf beroeren. Ik krijg het moeilijk als mijn voorhuid zachtjes naar beneden wordt getrokken en de zachte hand mijn eikel inzeept. De hand omvat mijn penis als hij langzaam afdaalt tot aan mijn zak. Vervolgens worden ook mijn ballen voorzichtig behandeld. Er wordt mij vervolgens gevraagd me om te draaien. Ik draai mij om. Ik ruik de “hammam”-geur van de zeep. Mijn rug en benen krijgen vervolgens dezelfde behandeling. Tenslotte eindigt de vrouw bij mijn kontje. Ik voel hoe de hand tussen mijn bilspleet glijdt en mijn anus zachtjes masseert. De hand verdwijnt verder naar beneden en omvat mijn ballen. Mijn erectie is nu keihard. Ik ril van genot. Plots trekt de hand zich terug.

“Zo, nu ben je klaar,” antwoordt de juffrouw. Ik meen een lichte blos op haar wangen te zien.

“Nog niet,” grap ik, “…maar het scheelde niet veel.”

“Dat komt nog wel” antwoordt ze met een innemende glimlach, als ze me een plastieken zak aanreikt. Ik open de zak en merk dat het een zwart kleed is, zoals dat van de vrouw. Ze knikt als ik het kleed over mijn hoofd laat glijden. Vervolgens opent ze de deur.

“Volg je me?” Vraagt ze kort. Ik knik als we ons in beweging zetten en volg haar de gang in. Haar kleed golft lichtjes om haar heen en ik geniet van de bewegingen van haar lichaam als ik haar volg, Een deur opent automatisch als we naderen en ze leidt me de kamer in.

“Neem plaats, het begint zo” antwoordt ze. In de kamer zitten nog enkele personen rustig te wachten op een stoel. Allen zijn hetzelfde gekleed als ik. Vrouwen in het wit, mannen in het donker, allen met een kap over het hoofd die mond en ogen vrijlaat. Ik neem plaats als de deur zich achter me sluit. Ik blijk de laatste te zijn, als plots de kamer verduistert en een scherm op de muur oplicht.

“Hallo allemaal, welkom” klinkt het. Ik kan de bron van het geluid niet terugvinden. De boxen zijn erg discreet opgesteld. “Voordat we verder gaan zullen we eerst beginnen met het uitleggen van enkele huisregels” – Blijkbaar was onze kap uitgerust met een chip, waardoor wij bepaalde ruimtes al dan niet konden betreden, Eveneens was er een klein ‘oortje’ in bevestigd waarmee wij instructies konden ontvangen die moesten worden uitgevoerd. Praten tijdens de opdrachten is verboden, tenzij anders gemeld. Indien de opdrachten niet naar behoren werden uitgevoerd of de regels niet werden gevolgd zou dit resulteren in een sanctie…

Na een korte uitleg verdwijnt het scherm en licht de kamer terug op. De deur glijdt open en vanuit mijn ‘oortje’ vraagt een vrouwelijke stem mij vriendelijk om mij naar de volgende kamer te begeven. Ik merk dat ook de anderen opstaan en blijkbaar dezelfde instructie hebben gekregen. Ik volg hen als laatste naar de kamer en merk dat de deur zich achter mij sluit. Ik draai me om en probeer de deur terug te openen. De deur is geblokkeerd.

Ik plaats me in een comfortabele zetel nabij me en kijk de kamer rond. Een vrouw komt voor me staan en neemt mijn hand. Ik sta op en volg haar. De vrouw neemt me mee naar een kamer en vraagt me om plaats te nemen op een massagetafel. Ik leg me neer op mijn rug, als ze me vraagt om me op mijn buik te leggen. Ze mag toch tegen me praten blijkbaar… Ik glimlach en vraag haar naam. Terstond klinkt er een waarschuwing in mijn oren.

“Gelieve de regels te willen volgen, praten is niet toegestaan,” hoor ik de vrouwenstem van daarstraks tegen me zeggen. Ik merk hoe de vrouw mij even verward aankijkt. Stilzwijgend legt ze haar handen op mijn kuiten en begint langzaam mijn onderbenen te masseren. Ik geniet van het moment terwijl mijn voeten, benen en rug worden gemasseerd. Een kwartiertje later wordt er mij gevraagd om me om te draaien en ga ik op mijn rug liggen.

Ik voel hoe de handen over mijn benen, in de richting van mijn buik glijden. Een zuchtje van haar adem, dat de huid boven mijn kaalgeschoren geslacht beroert, laat mijn ingeslapen lul ontwaken. De vingers glijden over mijn venusheuvel verder naar mijn buik om zonder te stoppen terug te keren naar mijn langzaam verdikkende geslacht, welke ze tenslotte voorzichtig beroeren. Ik kijk de vrouw aan die als gebiologeerd naar mijn, zich oprichtende, penis staart. Voorzichtig neemt ze mijn lid in haar handen en trekt zeer langzaam mijn voorhuid naar beneden. De streelt mijn lul als in extase. Langzaam buigt ze zich voorover en kust het topje van mijn eikel.

Ik hap naar adem als ze onverwacht mijn ganse geslacht tussen de lippen van haar half geopende mond laat verdwijnen. Ik voel hoe mijn eikel langs haar natte tong diep in haar vochtige mond glijdt. Haar kaken worden naar binnen getrokken als ze voorzichtig op mijn lul zuigt. Haar vingers heffen mijn lul op zodat deze gemakkelijker naar haar mond wordt gericht. Gedreven begint ze haar hoofd op en neer te bewegen zodat mijn harde geslacht in en uit haar mond glijdt, terwijl ze blijft zuigen. Even stopt ze en hapt naar adem. Ze likt mijn lul over zijn ganse lengte, kijkt me aan en zuigt mijn lul terug naar binnen tussen haar vochtige lippen. We blijven elkaar aankijken als ze mij pijpt, soms snel, dan weer langzaam terwijl haar tong over en langs mijn eikel glijdt. Ik voel hoe een orgasme zich aankondigt en sluit even de ogen terwijl ik kreun. Dan volgt snel de ontlading als ik voel hoe krampen van genot zich vanuit mijn geslacht verspreiden naar de rest van mijn lichaam, tot in de toppen van mijn tenen. Ik voel hoe mijn ballen zich in mijn lichaam drukken en hoe het zaad zich een weg zoekt doorheen mijn penis. Hoe mijn lul samenkrimpt en het sperma mijn eikel passeert, zijn vrijheid tegemoet spuitend. De vrouw opent verschikt haar ogen wijd en sluit haar lippen krampachtig rond mijn kloppende paal. Ik voel hoe mijn sperma zich over haar tong en gehemelte verspreidt als een nieuwe golf van zaad zich al opnieuw door mijn lul perst om haar mond verder te vullen. Ik merk hoe ze slikt om plaats te maken voor het nieuwe zaad dat in haar mond wordt gespoten. Ik wil haar hoofd diep over mijn lul trekken om mijn sperma diep in haar keel te kunnen storten, maar ik hou me in. Ik kreun en mijn lichaam spant zich krampachtig op bij de volgende golf, zo mogelijker nog krachtiger dan de vorige. Weer voel ik hoe een nieuwe klodder zaad zich een weg zoekt door mijn samenkrimpende lul, het genot als het zaad door de vrouw wordt opgenomen. Langzaam verminderen de krampen van genot. Ik merk dat we beiden hijgen van de opwinding en het genot. Ik voel hoe er nog steeds zaad uit mijn geslacht in haar mond stroomt. Langzaam trekt ze haar mond terug. Plots stopt ze en lijkt ze aandachtig te luisteren. Ze kijkt me terug aan en begint me langzaam terug te pijpen. Zeer diep deze keer. Als ze zich terugtrekt omvat ze mijn lul en knijpt er voorzichtig in, terwijl ze haar omklemmende handen mee met haar mond beweegt. Ik voel hoe het zaad dat zich nog in mijn lul had verzameld mee naar haar mond wordt gedreven en mijn eikel verlaat, om uiteindelijk over haar tong uit te vloeien. Weer zakt ze diep met haar mond over mijn lul en opnieuw vloeit nog wat restzaad verder in haar mond als ze zich terugtrekt. Ik kreun van genot als ik voel hoe haar lippen zich om mijn eikel klemmen en haar tong een laatste keer mijn eikel masseert, het laatste druppeltje zaad in zich opnemend. Met een ploffend, zuigend geluid laat ze mijn lul uit haar mond komen en kijkt me glimlachend aan.

“Sta op en leg de juffrouw voorzichtig op de tafel” klinkt het plots in mijn oren.

Ik doe wat mij wordt opgedragen.

“Lik haar poesje…” klinkt het. Ik buig me voorover en laat mijn handen onder haar kleed glijden. Haar kleed glijdt langzaam naar boven. Ze heft haar kontje wat op zodat het kleed gemakkelijker naar boven glijdt. Ik trek haar kleedje verder naar boven, totdat het boven haar borsten kom te liggen. Ze heeft een mooi, jong, lichaam. Ik druk vervolgens haar dijen uiteen en kijk haar gladgeschoren poesje aan. Ik merk de lichte indruk van haar slip op haar verder egale, zeer licht gebronsde, huid. Op haar heup merk ik een kleine tatoeage op van rode en zwarte kleuren. Mijn handen glijden langzaam langs haar schaamlippen. Van gans boven tot gans beneden en terug. Ik merk hoe de vrouw mij aankijkt en haar benen uitnodigend verder spreidt. Mijn vingers volgen weer de contouren van haar kutje. Halverwege druk in voorzichtig mijn vingers tussen haar lippen in haar kut. Ik voel hoe het warme vocht van haar vagina mijn verkenning uitnodigend aanmoedigt. Langzaam verdwijnen twee vingers in haar kutje en voorzichtig glijden ze langs haar binnenste kutlipjes in haar grotje. De geur van haar kutje komt me tegemoet, uitnodigend… Fris… merk ik tot mijn genoegen…

Haar vagina sopt als ik ze voorzichtig verder open. De geur wordt sterker. Ik blaas voorzichtig over haar kutje en schaamheuvel. De vrouw sluit haar ogen en geniet. Ik lik vervolgens met mijn volle tong de onderkant van haar kut en, terwijl ik haar vagina verder open, laat mijn tong over de volle lengte van haar spleet glijden. Boven aangekomen zuig ik even op het knopje boven de opening van haar kutje zodat het tussen mijn lippen verdwijnt. Mijn tong bewerkt voorzichtig het topje van haar kittelaar. Ik hoor hoe de vrouw, tot mijn vreugde, kreunt van genot.

“Lik haar verder, op en neer, ze lijkt daar goed op te reageren…” klinkt de vrouwenstem in mijn oor. Met nieuwe moed lik ik verder, steeds op en neer over de ganse lengte, om telkens weer even te eindigen bij haar kittelaar, die even extra wordt verwend. Ik merk hoe haar schaamlippen ondertussen zijn opgezwollen van geilheid. Regelmatig ontsnappen haar schaamlippen aan mijn greep omwille van hun vochtige gladheid. Telkens weer opnieuw probeer ik haar schaamlippen uiteen te trekken met mijn vingers, zodat mijn tong dieper in haar schede kan doordringen. Plots voel ik hoe haar schede samentrekt. Geil loopt langs haar schaamlippen naar buiten als de vrouw een kreet slaakt en met haar handen naar me grijpt…

“Neem haar, nu!” Klinkt het in mijn oor. Ik richt me op, trek de vrouw naar het eind van de tafel en duw mijn pik in haar opengesperd kutje. Zonder weerstand glij ik bij haar binnen. Ik voel het samenknijpen van haar kut zodra ik bij haar binnendring. Met een stevig tempo begin ik haar te nemen. Bij elke stoot ontsnapt een kreet uit haar mond, haar borsten deinen mee op ons ritme. Samen komen we klaar terwijl ik haar zo lang mogelijk probeer te berijden. Uitgeput trek ik mij terug en voel hoe vocht langs mijn ballen over mijn benen loopt. We kijken elkaar aan. Haar jonge lichaam voor mij uitgespreid.

Ik stap opzij en help haar opstaan. Haar kleed valt terug over haar lichaam. Ik neem haar borst, door haar kleed heen, in mijn hand en bevoel de stijve tepel.

“Jullie mogen nu gaan douchen, wij zijn tevreden. De linker deur alsjeblieft.” Ik laat haar borst los en wandel naar de linker deur. Wij kijken elkaar nog even glimlachend aan alvorens zij door de andere deur verdwijnt. Ik sluit de deur achter mij.

Ik kleed mij terug aan na de verkwikkende douche. Het kleed glijdt over mijn schouders. Ik stap terug naar de gang. Ik zie verschillende deuren en twijfel… “Welke deur…” mompel ik in mezelf…

“Je mag kiezen” klinkt het plots in mijn oor. Ik neem de eerste beste deur en stap binnen.

De ruimte is verduisterd. Ik zie vaag enkele gestaltes bewegen. Van zodra ik de deur sluit klinkt een nieuwe vrouwenstem in mijn oor.

“Je mag je hemd aan de kapstok links van je hangen.” Ik zoek op de tast naar de kapstok en vind hem tenslotte. Ik trek mijn hemd uit een hang het aan het haakje. “Je mag nu verder naar binnen gaan” klinkt het. Het is gezellig warm binnen. Mijn ogen passen zich aan, maar toch kan ik amper beweging zien, laat staan iets herkennen. Ik voel hoe een hand over mijn rug naar mijn heupen glijdt. De hand stopt tussen mijn benen en trekt zich terug als ze mijn ballen voelt. Ook ik tast voorzichtig verkennend rond en voel een lichaam naast me. Ik voel een buik en mijn hand glijdt naar beneden. Ondertussen wordt mijn lichaam weer betast door voorzichtige vingers. Een hand glijdt over mijn rug en billen. Ik voel hoe mijn hand de penis van een man aanraakt. Verwondert wil ik mijn hand terugtrekken, maar nieuwsgierigheid houdt me tegen.

Ik neem de lul in mijn hand en voel hoe hij zich begint op te richten. Met mijn andere hand betast ik zijn ballen terwijl ik langzaam zijn voorhuid wegtrek. De penis staat nu volledig recht en klopt lichtjes in mijn hand. Langzaam begin ik de man af te trekken, terwijl deze eveneens mijn lul vastpakt. Ook mijn penis heeft zich reeds opgericht, terwijl hij in de hand van de man ligt.

“Je moet minstens een man in deze kamer bevredigen en omgekeerd” klinkt een mannenstem in mijn oren. Nieuwsgierig bevoel ik de stijfheid van de man. Hij legt een hand op mijn schouder en drukt mij omlaag. Ik zak door mijn knieën naar de grond en zit nu voor zijn geslacht, dat ik nog steeds in mijn handen houd. Nieuwsgierig breng ik mijn hoofd dichterbij. Ik ruik geen vreemde geuren en besluit verder te gaan. Ik trek de opgerichte penis dichterbij en lik met mijn tong langs de eikel. Het voelt zacht aan. Ik lik met mijn tong langzaam verder rond de eikel. Voorzichtig open ik mijn lippen en breng de lul dichterbij. Ik voel hoe de man zijn lul dichterbij drukt en de eikel glijdt tussen mijn lippen over mijn tong. Het voelt raar aan om de volledige eikel in mijn mond te voelen en ik sluit mijn lippen rond zijn geslacht terwijl mijn tong de eikel verder verkent. De schacht wordt dieper in mijn mond gedrukt en ik voel de kloppende penis verder over mijn tong glijden. Langzaam pijp ik hem verder, nieuwsgierig… Ik zorg ervoor dat mijn lippen over mijn tanden zitten en probeer ze strak rond de penis in mijn mond te drukken. Met mijn tong druk ik stevig tegen de schacht die langs de huig van mijn mond glijdt.

Mijn hand volgt mijn mond langzaam op en neer, terwijl ik de druk steeds weer afwissel, van een zachte aai tot een stevige druk op de paal die in en uit mijn mond blijft glijden. Langzaam verhoog ik de druk door steeds harder te zuigen op de eikel als deze bijna uit mijn mond glijdt. Mijn tong betast de opening bovenop de eikel. Ik zorg dat er veel speeksel in mijn mond blijft en merk dat het makkelijker gaat als ik mijn hoofd lichtjes naar beneden hou. De erectie glijdt dan in mijn speeksel en smeert zichzelf, terwijl ik niet steeds krampachtig mijn speeksel hoef weg te slikken. Mijn linkerhand omklemt de kaalgeschoren strakke ballen. Ik merk hoe de ballen harder worden en zich tegen de stam aandrukken. Ik hoor hoe de man kreunt. Ik drijf het tempo op en raak zelf ook opgewonden. Ik ben geil en druk mij steeds dieper over de lul terwijl ik het tempo opdrijf. Ik maak draaibewegingen met mijn handen over zowel zijn harde paal als ballen. Ik merk hoe er een siddering door zijn lendenen trekt. De lul wordt krachtiger in mij gedrukt. Krachtig probeer ik hem tegen te houden maar laat mij toch weer diep over de harde lul zakken. Plots voel ik hoe mijn gehemelte en de achterkant van mijn keel wordt gevuld door warm vochtig zaad. De lul trekt in een kramp samen en wordt terug in mijn mond gedrukt als een nieuwe straal warm zaad opnieuw over mijn tong en gehemelte wordt gespoten. Ik slik krampachtig het vocht door mijn keel als reeds een nieuwe lading over mijn gehemelte wordt gespoten. De mengeling van zaad en speeksel glijdt door mijn keel en doet me aan een oester denken. Ik slik en zuig hard op de eikel terwijl ik mijn hand stevig om de schacht druk terwijl de man zich terugtrekt. Het kloppen van de paal houdt op, zaad loopt nog steeds langs zijn eikel naar buiten. De weeë smaak van sperma vult mijn mond. Ik lik mijn lippen en slik mijn mond proper. Ik druk mijn lippen terug op de eikel en met mijn tong glijd ik langs de opening waar nog steeds het slijmerige zaad uitstroomt. Ik zuig. Langzaam glijdt de penis uit mijn mond en richt ik mij terug op. De man hijgt nog na als ik mijn handen op zijn schouders leg en hem langzaam naar beneden druk. Ik voel hoe de man mijn geslacht met z”n handen verkent en mij uiteindelijk in zijn mond opneemt. Ik kreun van genot als mijn eikel tussen zijn lippen verdwijnt en ik zijn tong langs de rand van mijn eikel voel glijden terwijl zijn hand voorzichtig mijn ballen kneden. De druk van zijn hand op mijn stijve lul terwijl hij deze langzaam op en neer beweegt is zalig. Onwillekeurig maak ik neukbewegingen in zijn mond. Ik kreun als ik onverwacht snel klaarkom tussen zijn lippen. Mijn lul glijdt dieper tussen zijn klemmende lippen in zijn mond. Ik voel hoe de tong langs mijn schacht glijdt en ik een nieuwe straal zaad over zijn gehemelte schiet. Mijn lul is zo gevoelig dat het pijn doet. Mijn ballen trekken zich samen als hij verder zuigt aan mijn lul en ik weer een nieuwe lading in zijn mond pomp. Ik kreun en trek mij terug terwijl ik voel hoe het zaad uit mijn lul wordt gezogen. Ik hijg en trek mij verder terug. Ik voel hoe mijn eikel lijkt te gaan exploderen als hij tussen zijn lippen uitglijdt. Hij likt nog een laatste maal over mijn eikel en laat me dan los. Mijn paal staat nog steeds hard overeind.

“Je mag nu verder gaan naar de deur” klinkt het in mijn oor… Verdwaasd kijk ik rond in het donker zonder iets scherps te zien. Ik ben nog steeds een beetje van de kaart en tril op mijn benen als de vrouwenstem terug in mijn oren klinkt.

“Ga naar het groene knipperende lampje” verduidelijkt ze me. Ik zak vermoeid van de wegebbende spanning door mijn knieën op de grond. De man die me zonet heeft gepijpt legt zijn hand op mijn zij en trekt me langzaam tegen zich aan. Ik vlij me neer tegen de man. Ik voel hoe zijn handen mijn lichaam verkennen. Zijn hand glijdt over mijn borst en verder naar mijn buik, maar stopt daar niet. Voorzichtig neemt hij mijn stijve lid tussen zijn vingers en maakt een aftrekkende beweging. Ik voel hoe hij zich voorzichtig over me heen buigt en z’n knie tussen mijn benen schuift. Ik open mijn benen iets verder en de man maakt gebruik om zich boven op me te hijsen en zijn benen tussen de mijne te plaatsen. Ik voel hoe zijn geslacht tegen het mijne glijdt. De aanraking windt me op… langzaam laat hij zijn lid langs mijn stijve penis glijden, tot verder over mijn buik. Ik voel hoe zijn ballen langs mijn schacht glijden als zijn lul zijn neerwaartse beweging terug aanvat. De man herhaalt dit enige keren totdat ik voel hoe hij z”n handen onder mijn benen legt en mijn knieën oplicht. Hij neemt mijn enkels en plooit mijn opgetrokken benen over zijn rug. Ik voel hoe hij verder zakt en de penis langzaam tussen mijn billen glijdt. De eikel drukt tegen mijn kont. Voorzichtig probeert hij met korte stootjes zijn eikel in mij te duwen, terwijl hij mij verder aftrekt met de ene hand, terwijl de andere op de grond rust. De druk van de eikel tegen mijn kontgaatje en de stevige hand die me aftrekt maakt dat ik al snel kom. Mijn zaad spuit over mijn buik als ik kreun. De druk van de eikel tegen mijn kont verlicht en ik voel hoe zijn hand mijn lul leeg knijpt op mijn buik. Als ik helemaal leeg ben gemolken laat hij mijn verslappende lid los en ik voel hoe zijn hand door mijn zaad glijdt. Hij drukt zijn natte vingers tegen mijn kont en drukt ze langzaam in mijn anus, mijn zaad als glijmiddel gebruikend. Weer schept hij wat zaad tussen de vingers en bevochtigt verder mijn kont. Dan drukt hij voorzichtig zijn eikel tussen mijn billen en ik voel hoe de eikel langzaam in mijn kont glijdt. Dan trekt hij zich terug en smeert weer wat van mijn sperma over zijn lul en mijn kont om zich vervolgens terug dieper in me te drukken. Ik probeer me te ontspannen, wat moeilijk is, terwijl de penis langzaam dieper in me schuift en me opvult. Plots geeft mijn kont zich gewonnen en voel ik hoe de lul nu moeiteloos mijn aars binnen glijdt. De man kreunt. Mijn erectie heeft terug zijn volle kracht bereikt en de man houdt zich aan mijn lul vast terwijl hij me met kleine halen begint te neuken. Ik voel hoe de paal in mijn darmen glijdt en hoe mijn anus helemaal opgespannen om zijn lul glijdt. De man begint mij onrustiger en met snellere halen te neuken als hij plots klaarkomt. Ik voel hoe de krampen zich over zijn kloppende lid verspreiden en verbeeld me het zaad dat in mijn darmen wordt geschoten. Ik kom spontaan terug klaar, samen met de man die zijn onderlichaam nu gans – krampachtig – tegen mijn billen drukt. Ik voel het samentrekken van de lul in mij nog steeds, terwijl mijn ballen mijn laatste zaad over mijn buik spuiten. Ik druk mijn kont nog eenmaal dieper rond de man en druk hem met mijn hielen dieper in mij. Dan is het over. We hijgen beiden en blijven even tegen elkaar aanliggen. Dan voel ik hoe hij zijn lul terug uit mijn kont trekt. Hij glijdt minder gemakkelijk en ik houd hem even tegen als hij me pijn doet. Ik voel hoe zijn lul verder verslapt en hij verder, makkelijker, uit mij glijdt. Ik hoor het soppen van zijn zaad als zijn lul eindelijk uit mij glijdt en hij zich van me laat afglijden. Ik sta voorzichtig op en voel hoe mijn kont, nog steeds geopend, raar aanvoelt, alsof de lul er nog steeds inzit. Ik wandel naar de deur welke automatisch open glijd als ik ze nader. De deur sluit zich na mij en het licht gaat langzaam aan. Ik voel hoe zaad uit mijn kont langs mijn billen loopt.

Ik stap naakt het sas naar de volgende kamer binnen. Ik snak naar een douche. Ik merk hoe een druppel zaad van mijn nog steeds half stijve penis op de grond druipt. Ik kijk rond en vind wat ik zoek; papieren zakdoekjes… Ik neem er eentje uit de stapel en knijp voorzichtig het zaad uit mijn lul in het papieren ding. Ik werp het doekje in de mand onder de tafel. Ik neem een nieuw doekje en laat het tussen mijn billen glijden. Het doekje is direct zeiknat en ik besluit een vijftal doekjes ineens te nemen om de lading zaad die zonet in mij werd gepompt en uit mijn – nu nog steeds iets geopende kont – naar buiten stroomt, te deppen als de volgende deur langzaam open glijdt. Ik neem nog even enkele doekjes en veeg het zaad tussen mijn dijen weg waarna ik de proppen in de mand onder de tafel werp. Op een tafeltje, rechts van me, liggen enkele hemden. Ik neem er een van de stapel en trek hem aan waarna ik door de deur stap.

Ik merk links van me een doucheruimte, met enkel zijdelingse douches. Opgelucht stap ik er naar toe, trek mijn hemd terug uit, hang het aan een haak en stap in de douche. Een vrouw schrobt haar borsten en schaamstreek. Schuim loopt van haar buik en benen. Ik zeep me in met extra aandacht voor mijn penis en billen. Ik probeer me ongemerkt iets naar voor te buigen en mijn billen met mijn handen uit elkaar te trekken.

“Zal ik even helpen?” Hoor ik plots de vrouw in de douche vragen. Ik kijk om en merk dat ze ondeugend glimlacht.

“Alleen als ik jou kan helpen” repliceer ik als ik probeer ik me een houding aan te meten. Ze lacht en vult haar hand met zeep.

“Dat kan” antwoordt ze, waarna ze naar me toe komt. Ze legt haar met zeep gevulde hand op mijn rug en zeept me in met haar beide handen. Haar vaardige handen glijden zacht over mijn rug en over mijn billen… en verder tussen mijn billen.

“Je hebt je geamuseerd merk ik” vraagt ze spontaan als zij de opening van mijn anus voelt. Ik voel hoe mijn gezicht kleurt en grom.

“Was het lekker?” dringt ze aan, gevolgd door nog meer onbestemd gegrom als antwoord van mij… Ik voel hoe haar vingers moeiteloos in mijn geopende kont glijden. Twee of drie vingers… ik kan het niet uitmaken…

“De eerste keer?…” klinkt het terwijl ze haar vingers dieper in me probeert te drukken. Haar andere hand glijdt over mijn buik terwijl ik voel hoe ze zich tegen me aandrukt terwijl zij haar vingers om mijn lul buigt. Ik knik schuldig. Plots draait ze zich om en gaat ze – met haar rug naar me gericht – voor me staan, de hand die mijn anus verliet nu rustend tegen de muur, de andere nog steeds om mijn penis geklemd. Ze draait haar hoofd en kijkt me aan, terwijl ze mijn penis tussen haar billen leidt… Ik zeep mijn handen in en laat mijn ingezeepte handen tussen haar billen glijden tot ik het sterretje van haar anus voel. Ik druk mijn vinger dieper in haar sterretje dat zich makkelijk voor me opent dankzij de zeep. Ik probeer een tweede vinger in haar te brengen. Dan trek ik mijn vingers langzaam terug en druk drie vingers van mijn andere ingezeepte hand voorzichtig in haar. Met mijn vrijgekomen hand zeep ik mijn paal in. Ik trek mijn vingers weg uit haar kontgaatje en richt mijn ingezeepte paal tussen haar billen. Ze plaatst nu haar beide handen tegen de muur en drukt haar kontje iets naar achter. Ik voel hoe mijn eikel zich langzaam in haar sterretje drukt en makkelijk naar binnen glijdt. Haar kont voelt als een zeer strak heet kutje als ik dieper in haar glij. Ze kreunt. Ik hou mijn adem in als ik me gans in haar druk. Dan begin ik haar langzaam te neuken. Ze is zo strak dat ik dit niet lang zal kunnen volhouden. Ik kreun van haar hitte en geilheid. Ik trek me terug en neem haar opnieuw, zo diep mogelijk… en nog… en nog… Ik voel hoe een golf genot vanaf mijn eikel door mijn geslacht verder langs mijn ballen door mijn lichaam trekt. Mijn zaad perst zich in haar kontje, in haar darmen. Ik druk me dieper en voel hoe haar lichaam wordt opgericht en door mijn lul wordt gedragen als een tweede golf van zaad in haar wordt geperst. We kreunen beiden luid en ik trek haar heupen dichter naar mij, om haar dieper over mijn lul te laten zakken. Ongewild kras ik de huid op haar heupen en ze slaat een gilletje. Ik ontwaak uit mijn verdoving en roes van genot, zie een klein straaltje bloed. Ik verontschuldig me en wil me terugtrekken. Ze drukt een hand tegen mijn kont en houdt me tegen.

“Wacht…” Slechts een woord, maar het is voldoende. Ik druk me terug dieper in haar en wacht af. Iets later voel ik hoe mijn lul langzaam z’n kracht verliest en ineen krimpt. Op eigen kracht glijdt hij uiteindelijk uit haar, gevolgd door een deel van mijn zaad dat langs haar dijen naar beneden loopt.

“Gaat het?” vraag ik bezorgd. Ze knikt terwijl ze haar hoofd tegen de muur houdt. Ze richt zich naar me toe en lacht.

“Dat was voor mij ook de eerste keer. Nu weet ik hoe het voelt… Goh… ik sta nog helemaal open” zegt ze als ze met haar vingers haar kontje beroert… Ze brengt twee vingers naar boven.

“Kijk!” Zegt ze en staart naar mijn zaad op haar vingers. Ze ruikt er aan en likt vervolgens voorzichtig. Dan verdwijnen haar vingers tussen haar lippen en zuigt ze al likkend haar vingers af terwijl ze me diep aankijkt.

“Ik stel voor dat we ons douchen en klaarmaken” vraagt ze vervolgens en begint haar kontje terug in te zepen en af te spoelen. Ik zie vanonder haar witte kap een blonde lange haarlok hangen, waarvan de punten donker zijn gekleurd. Ik was me en we kleden ons vervolgens terug aan door ons hemd aan te trekken.

“Hupsakee, naar het volgende…” lacht ze als ik haar – met mijn hand tegen haar lekkere kontje – de gang induw.

We wandelen samen een grote halfverduisterde kamer in en kijken elkaar nog even aan voor we elkaar verlaten. Ik zie hoe links van me een vrouw, opgehangen aan haar armen, wordt bekeken door een dozijn toeschouwers. Tussen haar benen staat een dikke stompe paal. De diameter varieert van de stompe kop – ik schat zo”n vijf centimeter breed – welke al snel uitloopt naar een diameter van een kleine tien centimeter en dan terug vernauwt. De lippen van haar vagina spannen om de bovenkant van de top van de “penis”. Haar heupen worden door een metalen ring rondom haar in bedwang gehouden zodat haar bewegingsvrijheid wordt ingeperkt. Plots hoor ik een klik en zie ik hoe de vrouw lager zakt doordat de ketting iets verder afrolt. De mensen steunen rondom als de vrouw hardop kreunt. Haar kut wordt verder opgespannen. Het roze vlees van haar schaamlippen ziet wit omdat het bloed eruit wordt weggedrukt. Met haar voeten probeert ze steun te zoeken tegen de paal. Ik zie nu dat hij heel glad is gemaakt. Hij blinkt van het goedje waarmee hij is ingesmeerd. Enkele minuten later hoor ik weer de klik en zakt ze dieper over de paal heen. Ze kreunt en ik zie hoe een vrouwelijke toeschouwer onwillekeurig in haar kruis nijpt terwijl ze hijgend, met geopende mond, toekijkt. Ze bevochtigt haar lippen met haar tong. Haar vingers wrijven over haar kruis tussen haar dijen. Ze is zo gebiologeerd aan het toekijken dat ze niet merkt dat ik haar bespioneer. De kut van de vrouw boven de paal is nu wijd opengesperd en vormt bijna een perfecte cirkel. Nog een klik. Haar kut heeft nu het breedste stuk van de paal in zich opgenomen. De paal vernauwt zich weer. Haar benen hangen zijwaarts. Toch zie ik nog een kleine verhoging van haar opstaande klit. Een man heeft het opgemerkt en stapt dichterbij. Voorzichtig begint hij met zijn bevochtigde vingers over haar klitje te wrijven. Een vrouw volgt zijn voorbeeld en beiden bewerken ze nu voorzichtig de rode klit van de vrouw. Andere mensen stappen nu ook dichterbij en strelen het lichaam van de vrouw. Een tepel wordt door een gulzige mond naar binnen gezogen. Handen nemen de borsten vast en knijpen erin, vingers glijden langs haar billen en betasten haar poepgaatje. Handen glijden onder haar oksels. Een man staat zich ongegeneerd te masturberen. Weer een klik. De vrouw geeft een gil als ze verder over de paal glijdt. De paal zit nu volledig in haar.

Plots hoor ik een gezoem en zie ik hoe er een trilling daar de vrouw gaat. De paal begint te vibreren.

“Hij is heet en trilt!” Hoor ik een vrouw zeggen, als ze haar hand tegen de paal houdt. Het gezoem varieert in frequentie. Soms hoger, soms lager. Ik zie dat de vrouw haar buik intrekt. Hoe haar grote borsten met de twee grote stijve tepels daardoor prompt naar voor worden gedrukt. Een man achter haar heeft z’n handen om haar heen geslagen en streelt haar borsten. Regelmatig nijpt hij in haar tepels en trekt deze dan naar voor, zodat ze lang worden gerekt en haar borsten als twee kegels naar voor wijzen. Het koppel bevingert nog steeds haar opstaande klit. De vrouw kreunt harder. Haar kutlippen glinsteren van het vocht dat ze afscheiden. Weer kreunt de vrouw en trekt haar buik nog verder in. Ze probeert te kronkelen, maar kan zich niet bewegen. Plots begrijp ik wat er gebeurt. De vrouw kan niet klaarkomen omdat haar kut zo is opgespannen en niet kan samenkrimpen. Ze hijgt nu hard en haar buik gaat snel op en neer. Ze plooit haar benen naar boven en probeert ze tegen elkaar naar haar buik toe te drukken. Daardoor komt ze gans op de vibrerende paal te zitten. Ik hoor het soppen van haar kut en zie hoe de sappen over de paal glijden. Plots daalt de paal. Ik zie hoe de paal uit haar kut glijdt. Hoe haar kut zich uiteindelijk kan ontspannen. De vrouw slaat een luide kreet als de paal zover is versmald en haar kut plots samenklapt, als ze eindelijk klaar kan komen. De kut klapt snel open en dicht. Sappen worden tussen haar openstaande kut geperst en hangen in slierten naar beneden. Nog steeds heeft ze haar benen omhoog tegen haar buik gedrukt. Het koppel dat daarstraks haar klitje masseerde heeft zich gebukt en likt met hun tong de kut die als een bron vocht afscheidt. Het geil stroomt van hun kin en kaken. Het ritme waarop haar kut samentrekt vermindert. Ze laat voorzichtig haar benen zakken en hijgt zwaar. Dan zakt de ketting en kan ze met haar tenen de grond aanraken. Ze zakt door haar benen als ze helemaal wordt neergelaten. Ik hijg en merk dat ik een gigantische erectie heb.

Plots neemt een vrouw mijn elleboog vast en leidt me mee. Een tweede vrouw volgt en neemt mijn andere elleboog. Ik volg gehoorzaam. De vrouwen leiden me naar een stoel, waarop ik plaats neem. Ze klikken mijn handen vast in een paar boeien, ik hoor hoe deze zich ratelend sluiten. Mijn voeten worden eveneens vast geklikt, zenuwachtig kijk ik rond. Ik voel een lichte onrust opkomen. Plots worden de gaten in mijn kap gesloten zodat ik niets meer zie. Ik voel hoe de stoel wordt plat geklapt en men mijn armen boven mij samentrekt. Een riem wordt rond mijn buik samengetrokken. Gelukkig niet te nauw. Ik voel hoe handen over mijn borst en buik glijden. Iemand neemt mijn geslacht vast en beweegt mijn voorhuid over mijn eikel. Mijn verslapte erectie wordt terug hard als ik voel hoe mijn opgerichte paal tussen twee likkende lippen verdwijnt. De mond begint mij aarzelend te pijpen. Mijn benen worden uit elkaar getrokken. Ik voel hoe handen tussen mijn dijen glijden. Mijn ballen worden vastgenomen en betast. Een hand verkent mijn bilspleet. Een vinger beroert mijn kontgaatje. De lippen pijpen onverstoord verder. Een tong glijdt over mijn buik. Een mond zuigt aan mijn rechter teelbal waarna hij tussen de lippen van de mond verdwijnt. De tong masseert mijn bal. Een vinger verdwijnt in mijn kont terwijl handen mijn billen en dijen strelen. Ik word nog verder naar beneden gelicht en kom nu met mijn hoofd iets lager te liggen dan mijn heupen. Meer handen over mijn buik en borsten. Vingers beroeren mijn lippen. Ik lik de vingers. Ik voel hoe een tong mijn lippen beroert. Me kust. Mijn lippen naar binnen zuigen en er voorzichtig op bijten. Handen glijden langs mijn armen over mijn oksels, buik en dijen. Een vinger penetreert mijn kontgaatje voorzichtig. Omdat mijn kont droog is, is de weerstand groot. Ik voel hoe iets glads over mijn ballen en tussen mijn billen glijdt. Plots hoor ik gezoem en voel hoe een vibrator tegen mijn sterretje wordt gehouden en zich langzaam tussen de opening van mijn kont drukt. Dan verdwijnt hij terug en glijdt over mijn linker teeltbal. Mijn rechter teelbal wordt nog steeds in de vochtige, hete mond gelikt. De trillingen van de vibrator verspreiden zich over mijn ganse geslacht. De vibrator glijdt verder langs mijn paal die langzaam uit het pijpmondje wordt teruggetrokken. De vibrator glijdt over mijn eikel terug naar beneden. Mijn eikel wordt weer opgenomen door de warme mond. Ik voel hoe de vibrator zijn weg over mijn schacht vervolgt. Langs mijn zak tussen mijn geopende billen. Weer glijdt hij in mijn kont. Dieper deze keer. Ik kreun van genot. De tong die mijn eikel beroert drukt stevig tegen mijn paal en de strakke lippen glijden gestaag over mijn harde knuppel. De vibrator word diep in mij gedrukt, ik voel de trillingen tot in mijn ballen en de wortel van mijn lul.

Ik voel hoe iemand over me heenstapt. Twee knieën die tegen de zijkant van mijn borst worden gedrukt. Ik ruik het geil van een kutje reeds voordat het op mijn gezicht wordt gedrukt. Ik open mijn mond als de half geopende schaamlippen mijn lippen beroeren. Ik lik het mij aangeboden poesje. Ik draai een tong met het kutje. Ik zuig de schaamlippen naar binnen. Een tweede mond beroert mijn harde staaf die nu beurtelings tussen de lippen van twee geile monden wordt gezogen. Ik voel hoe het kutje zich opheft als de eigenares ervan zich dieper vooroverbuigt om mijn harde paal te pijpen. Mijn gebonden handen verhinderen dat ik haar heupen dichter tegen me kan trekken. Ik richt me noodgedwongen iets op om de hete pruim terug tussen mijn lippen te zuigen. Weer verdwijnt mijn lul in de vochtige hitte van een mond. Langzaam glijden de lippen die zich tegen mijn paal drukken langs mijn roede. Ik druk mijn heupen naar boven in een poging haar mond te neuken. De vibrator in mijn kont wordt onderzoekend rondgedraaid in mijn darmen. Ik druk mijn tong diep in het geslacht van de dame die op mijn gezicht zit en zuig met kracht haar vocht over mijn tong naar binnen, zoals je bij een oester doet. Ik word beloond met een kreun. Mijn bal die voorzichtig werd gelikt ontsnapt plots uit de veilige mond. Ik voel de koelte van de lucht op mijn bevrijde bal als plots de andere bal tussen twee lippen voorzichtig in een mond wordt gezogen. Ik voel een onderzoekende tong de contouren van mijn testikel verkennen. De vibrator wordt ondertussen voorzichtig in mijn kont op en neer bewogen. In- en uit. Het is zalig. Handen beroeren nog steeds mijn buik en borsten. Vingers beroeren mijn dijen. Ik probeer het moment van mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. De monden wisselen nog steeds af en glijden beurtelings over mijn hardheid. Mijn ballen trekken samen, maar de lippen houden een bal tegen door ze in de veilige mond te zuigen. De andere bal klapt naar binnen als ik kom en mijn zaad spuit in de aangeboden monden en op mijn buik. Ik kreun van genot. Het lichaam op mijn gezicht richt zich op en steunt nu volledig op mijn hoofd. Mijn neus verdwijnt tussen haar billen maar ik ruik nog steeds de geur van haar geslacht. Ik voel hoe een tweede persoon zich over mijn heupen plaatst. Mijn nog steeds stijve lul wordt opgenomen en in een geile hitte geleid. Ik voel hoe mijn lul in de hitte van een natte kut verdwijnt. De vrouw begint mij te berijden met een snel ritme. Ik hoor hoe ze kreunt en snel hijgt. Ik hoor het kletsen van haar billen op mijn heupen. Haar kut die mij omspant. Ik adem hard door mijn mond. Ik voel hoe de kut zich rond mijn heerschap spant en hoe haar kutsappen haar hete heerlijkheid smeert. Ik voel het samentrekken van de kut om mijn paal als ze al grommend klaarkomt. Ze berijdt me nog steeds, doch langzamer. Ze kreunt opnieuw. Ik voel hoe haar handen zoekend over mijn buik glijden door enkele resterende druppels van mijn zaadlozing van zonet. De vrouw op mijn gezicht staat op.

Ik zuig lucht naar binnen door mijn neus…

Marrec

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *