Blinddoek

()

Mark nam plaats naast mij op de matras en duwde mij voorzichtig neer, zodat ik op mijn rug kwam te liggen. Hij boog zich over me heen, kuste mijn voorhoofd en vroeg me of ik OK was. “Ja hoor,” vertelde ik, hoewel ik twijfelde. Ik vroeg me af hoe ik hierin verzeild was geraakt. Zijn hand gleed over mijn zij terwijl hij naast me kwam liggen.

 Enkele weken geleden waren we op een avond aan het fantaseren, en Mark vertelde me toen dat hij wel eens naar een club wilde gaan. We lachten met elkaars wilde fantasieën.

Zijn hand gleed langzaam verder over mijn buik. Ik keek hem aan en wreef door zijn haren. Ik merkte op dat er, iets verder, enkele figuren stonden. Ik richtte me een beetje op om hen te bestuderen.

Verleden week liet ik me overhalen. We zouden langsgaan bij een club en deze verkennen. Indien we twijfels hadden, dan zouden we meteen opstappen.

Ik sloot mijn ogen en ging weer op mijn rug liggen. Mark ’s hand gleed langzaam onder mijn T-shirt. Hij nam een tepel in zijn hand en kneedde deze achteloos.

    De dame, die ons in de club ontving, leidde ons rond. Zij startte met de kleedruimtes waar we ons omkleedden. Katrien, zo had onze begeleidster zich voorgesteld, zou ons straks aan de bar terugzien. Ik hield mijn T-shirt, slip en slippers aan.

Ik voelde nu dat zijn hand zich verplaatste naar mijn buik… en verder naar beneden gleed. Ik opende mijn ogen verschrikt toen ik me van het geschuifel bewust werd. We werden bekeken en ik schaamde me omdat we ons zo lieten bekijken. Ik duwde Mark ’s hand weg.

Toen we uit de kleedkamer kwamen voelde ik me naakt. Ik had een slip aangetrokken waarin ik me goed en sexy voelde. Het leek alsof ik door iedereen werd bekeken, van kop tot teen. Ik voelde me onzeker, maar ik probeerde een zelfverzekerde houding aan te nemen. We besloten even plaats te nemen op de hoek van de bar. Het leek me een eeuwigheid te duren vooraleer we de dansvloer hadden overgestoken en we konden plaatsnemen. We bestelden een drankje. Al gauw voelde ik me wat rustiger en begon nieuwsgierig rond te kijken. Mark kuste me terug op mijn voorhoofd en fluisterde dat ik me niet aan de anderen moest storen. Hij sloot mijn ogen met zijn handen en schoof een blinddoek over mijn ogen.

“Zo zal het wat makkelijker zijn,” fluisterde hij. Makkelijk gezegd! Het was me opgevallen dat Mark de ganse tijd met iets had rond gezeuld, maar ik had er niet echt aandacht aan besteed. Het was niet gemakkelijker, ik hoorde nog steeds geschuifel van voeten en stemmen…

 “Zie je iemand die je leuk vindt,” vroeg Mark, toen we aan de toog zaten? Gelukkig hadden we erop gelet dat we afspraken op een avond dat er enkel stellen waren toegelaten. Ik keek rond naar de verschillende koppels en constateerde tot mijn tevredenheid dat er niet enkel oudere, maar ook enkele jongere paren aanwezig waren. Eén stel viel op tussen de rest, omdat ze zich op de dansvloer blijkbaar goed amuseerden. Ik knikte bevestigend en vertelde Mark dat het dansende stel wel leuk leek. Ik schatte ze iets jonger dan wij, maar was niet zeker. Het licht verdoezelt ook het een en ander wist ik.

“Hallo, Mark en Linde,” klonk het ineens. Katrien had haar belofte gehouden en kwam ons terug opzoeken.

Ik voelde Mark zijn handen langs mijn kin, over mijn schouders glijden. Verder over mijn borsten tot onder aan mijn T-shirt op mijn buik. Mark stond op. Even later voelde ik hoe hij aan mijn voeten terug ging neerzitten. Hij plaatste zijn handen op mijn voeten en liet ze langzaam omhoog glijden in de richting van mijn knieën. Hij plaatste zijn duimen tussen mijn knieën en opende ze langzaam. Vervolgens gleden zijn handen tergend langzaam langs mijn dijen terug naar beneden en eindigden aan de rand van mijn slipje. Ik voelde dat hij langzaam met zijn ellebogen tegen mijn knieën drukte, mijn benen verder uiteen spreidde en langzaam met zijn vingers over mijn venusheuvel streek, er voorzichtig voor oplettend dat hij mijn vagina niet zou aanraken. Nu streek hij met de tippen van zijn vingers langs mijn vagina, van boven tot helemaal beneden. Hij verhoogde de druk iets en gleed met zijn vingers langzaam over mijn schaamlippen terug naar boven. Het leek of ik elke porie van zijn vingertippen door mijn slip heen kon voelen. Bovengekomen nam hij voorzichtig de rand van mijn slip vast.

 “Laat ik jullie verder rondleiden,” sprak Katrien. Ze vertelde ons over het aanwezige restaurant, de bar en leidde ons tenslotte verder omhoog, de trap op.

“Hier begint het interessante gedeelte,” vertelde ze en lachte. Er waren verschillende kamers, elk met hun eigen thema. Mark en ik keken elkaar onzeker aan. Ze loodste ons door de verschillende ruimtes en vertelde ons ondertussen de huisregels.

“Kortom, niets moet, alles mag, zolang je er maar beiden van geniet. Niets mag tegen je wil gebeuren, anders zal deze persoon worden verwijderd uit de club” vertelde Katrien.

Ik voelde hoe mijn slip naar beneden werd getrokken en lichtte mijn billen iets op om Mark de gelegenheid te geven mijn slipje verder naar beneden te trekken.

Mijn slip verdween langzaam over mijn knieën naar mijn voeten. De slip verdween. Weer plaatste hij zijn handen op mijn voeten. Hij liet ze langzaam omhoog glijden in de richting van mijn knieën. Hij opende ze en gleed langzaam verder naar omhoog. Het voelde aan als een lange aangename streling. Ik voelde hoe hij zich bukte en met zijn lippen de binnenkant van mijn rechterdij streelde en kuste. En mijn linkerdij…

Ik voelde de kleine stoppeltjes van zijn kin langs mijn huid schuren.

Ik vind dit niet aangenaam en had Mark al verscheidene keren gevraagd om zich goed te scheren. Ik zal hem daar later aan herinneren, maar nu niet.

Langzaam bewogen zijn lippen verder omhoog, ik smolt gewoon en kreunde. Onwillekeurig opende ik mijn benen verder en bracht mijn bekken omhoog toen hij met zijn lippen mijn vagina aanraakte.

 Katrien liep met ons mee naar de bar en bestelde ons een drankje. “Ik hoop dat je het naar je zin zal hebben vanavond. Hebben jullie al kennis gemaakt met andere stellen?”

“Neen,” antwoordde ik.

“Is er misschien een stel waaraan jullie willen worden voorgesteld,” vroeg Katrien.

Ik antwoordde van niet, maar hoorde Mark op hetzelfde moment “ja” antwoorden.

Ik stootte hem aan…

“Die twee daar, en hij wees discreet naar de dansvloer waar het koppel nog steeds aan het feesten was.

Hij opende zijn mond en gleed langzaam met zijn tong in mij binnen. Ik zuchtte van genot, Mark was wel heel attent. Zijn tong gleed langs de binnenkant van mijn schaamlippen verder omhoog en eindigde waar hij hoorde te eindigen, mijn ultieme genotsplek, mijn ‘knobbeltje’. Halleluja!

Mark bleef dit langzaam herhalen, maar begon steeds iets langer aandacht te besteden aan mijn kittelaar. Ik kreunde van genot! Mark versnelde het tempo en ik greep hem bij de haren. “Neem mij!” Wilde ik roepen, maar ik zweeg. Ik begon langzaam van de wereld te geraken en voelde hoe een druppeltje zweet langzaam van mijn voorhoofd gleed. Ik voelde hoe zijn handen zich in mijn zij zette en langzaam naar mijn borsten gleden. Hij sloofde zich uit, de lieverd! Mark richtte zich op, ik was klaar voor hem en greep naar waar zijn penis moest zijn. Ik tastte aan zijn zij, gleed met mijn andere hand over zijn buik en vond zijn stevige erectie. Hij leek groter dan ooit tevoren! Ik nam hem bijna wanhopig vast en leidde hem naar binnen. Mark stootte toe van genot en ik was volledig klaar om hem te ontvangen. Vaag hoorde ik gejuich en applaus op de achtergrond.

 “Mag ik jullie Wendy en Peter” voorstellen, zei Katrien. Katrien was de dansvloer opgestapt, had het koppel even aangesproken en hen mee geleid naar onze plaats aan de bar.

“Dit zijn Linde en Mark, beiden voor de eerste keer hier. Willen jullie je over Mark en Linde ontfermen?”

Met diepe halen drong Mark binnen. Ik kwam al bijna klaar op het moment dat hij bij me indrong! Ik plooide mijn benen rond zijn kontje en dwong hem dieper, steeds dieper. Ik greep zijn rug beet en kneep. Ik hoorde Mark grommen als nooit tevoren.

Ik kwam…

Lange, diepe golven van genot vormden zich. Ik kromp samen rond zijn penis en bleef komen. De golven spreidden zich uit over mijn benen en mijn buik. Ik voelde hoe zijn zaad mij vulde en hoe hij verkrampte. Een lange diepe stoot, diep in mij… Hij richtte zich op en kromde zijn rug.

 “Hallo,” antwoordde Peter, “aangename kennismaking.”

“Jullie ook,” reageerde Mark.

“Dan laat ik jullie nu samen,” kwam Katrien tussenbeide, “have fun!”

En weg was ze, op weg naar nieuwe klanten.

“Zo, de eerste keer, wat spannend, nietwaar?” Vroeg Wendy. “Vertel eens, hoe zijn jullie hier verzeild geraakt,” en trok met een glimlach haar wenkbrauwen op.

Nog steeds hoorde ik flauw op de achtergrond handgeklap en rumoer. Het kon me niet meer schelen. Ik klemde Mark nog steeds tussen mijn benen en voelde nog steeds de naweeën van het verkrampen van mijn lichaam.

We waren nat van het zweet, ik voelde druppels op mijn buik vallen. Ik hoorde het soppen van onze lichamen toen Mark uit mij gleed. Ik legde mijn benen neer op de matras. Mark had wel een beloning verdiend na deze prestatie. Ik liet mijn handen langs zijn borstkas glijden en verder langs zijn zij. Ik nam hem aan zijn billen vast en trok hem omhoog. Toen ik de blinddoek wilde verwijderen hield Mark me tegen.

“Sst,” hoorde ik hem zeggen.

OK, dacht ik, dan maar met blinddoek. Ik opende zijn benen met mijn knieën, schoof me onder hem heen, en nam zijn penis in mijn mond.

We hadden samen een leuke avond. De gesprekken met Wendy en Peter waren best aangenaam. Ik merkte dat Wendy mij regelmatig aankeek vanuit haar ooghoeken. Plotseling vroeg ze me stil, in mijn oor, of ik met Mark en hen, mee naar een van de kamers boven wou gaan. Zo konden we ons rustiger, meer ontspannen zitten.

Ik stemde in, maar vertelde dat ik het vandaag wat rustig aan wou doen.

“Geen probleem” zij Wendy en knikte naar Peter.

Zij nam Mark mee naar boven en ik volgde direct met Peter aan mijn zij.

“Wat bedoel je met rustig,” vroeg Peter.

“Wel, ik wil vandaag enkel bij Mark blijven” antwoordde ik, “maar misschien wel met jullie in de buurt.”

“Dat begrijp ik” antwoordde Peter, “met niet teveel pottenkijkers bedoel je?”

“Wel,” bekende ik, “de pottenkijkers winden mij wel een beetje op.”

We vonden geen lege kamer, maar wel een enkele matras. We besloten plaats te nemen.

Toen ik Mark ’s penis naar binnen zoog tussen mijn lippen, maakte ik een slurpend geluidje. Er klonk nog steeds applaus en ik voelde hoe ik moest glimlachen. Ik smaakte mezelf, en ook het zaad van Mark, in mijn mond. Dat wond me op. Door het drankje van daarstraks smaakte deze mengeling van zaad en vocht van mijn vagina iets anders maar wel aangenaam.

Ik voelde hoe de erectie van Mark weer groter werd en nam hem dieper in mijn mond. Er waren net nog enkele klieders sperma vrijgekomen, die ik nu krampachtig inslikte. Dat was niet zo gemakkelijk als het leek.

Ik slikte bijna Mark ’s penis in. Mark gromde en zijn erectie vergrootte zich direct. Ik moest hoesten en draaide mijn hoofd opzij.

Opnieuw nam ik Mark ’s eikel tussen mijn lippen en zoog hem langzaam naar binnen, terwijl ik met mijn tong druk zette en langzaam langs zijn eikel streek. Ik nam met mijn rechterhand Mark ’s penis vast, en met mijn andere hand streelde ik zijn ballen. Ik voelde de haartjes op zijn balletjes. Langzaam ging ik op en neer langs zijn penis en probeerde hem steeds dieper te zuigen. Dit wond Mark blijkbaar op, want ik voelde hoe hij zijn lichaam zich opspande en er onder aan zijn penis kleine schokjes werden veroorzaakt.

Zijn erectie was nu zo groot, dat ik geen van zijn testikels nog kon voelen. Ze waren verdwenen! Dit had ik nog nooit gevoeld!

Mijn mond vulde zich plotseling met zaad en ik slikte krampachtig om alles binnen te houden. Ik kon niet vermijden dat er een klein beetje zaad ontsnapte. Weer hoorde ik applaus en rumoer. Mark trok zich terug en stond op. Hij kwam vervolgens terug naast mij zitten en verwijderde even later mijn blinddoek.

 Peter nam plaats langs Wendy en streek langzaam langs haar borst. Wendy greep zijn andere hand en schoof deze tussen haar benen.

“Hier!” Lachte ze en trok Peter naar haar toe waarna ze haar hand in zijn onderbroek liet glijden. Ze keken me beiden aan en kusten elkaar vervolgens op de mond.

Mark keek me lachend aan en vroeg of ik me had geamuseerd.

“Ja! Oh ja,” antwoordde ik. “Dit wil ik wel elke week meemaken!” Ik liefkoosde hem over zijn rug en keek de kamer rond.

Er stonden enkele mensen in de deuropening te kijken.

Peter stond eveneens naast de matras, met Wendy aan zijn zij, die net een arm om hem heen legde. Ik merkte dat Peter zweette. Hij was blijkbaar ook opgewonden geraakt van onze show, getuigde zijn halve erectie.

Tussen zijn stoppels verscheen er een flauwe glimlach terwijl ik voelde hoe een fijne straal zaad uit mijn schede stroomde.

Wendy kwam terug naast mij zitten op de matras.

“Wat een fantastisch idee van jullie, die blinddoek,” fluisterde ze in mijn oren. “Zou ik die ook even mogen lenen,” lachte ze. Mijn tong gleed langs mijn lippen, ik proefde de smaak van sperma.

“Jullie hebben al volop kunnen genieten,” sprak Wendy, “nu is het aan ons.”

Wendy draaide zich om, nam de penis van Mark in haar handen.

“Mm… Lekker gladgeschoren” mompelde ze.

Mark ’s penis richtte zich op en werd door Wendy ’s lippen opgenomen.

Naast mij op de matras voelde ik een beweging. Het was Peter die zich naast me neerlegde.

“Hoe vond je het daarnet”, vroeg hij, terwijl hij onbeschaamd met z’n vingers door mijn schaamhaar wreef. Hij nam mijn hand en legde deze over zijn erectie.

“proberen we het deze keer even zonder blinddoek” vroeg Peter, terwijl zijn hand tussen mijn benen verdween.

Ik sloot mijn ogen toen Peter zich oprichtte en ik hem in mij voelde binnenglijden…

Marrec

Dank je Marrec. Welkom bij 4Fingers. Het was een aangename verrassing om eens een anders gestructureerde verhaallijn te kunnen voorbereiden.

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *