De straf 1.2

()

Sinds enkele weken zijn mijn vriend Marc en ik fervente spelers van het spel ‘ultiem verlangen’ dat ik voor mijn vriend z’n verjaardag had gekocht. De bedoeling van het spel is om verschillende opdrachten goed uit te voeren. De winnaar van het spel mag dan een opdracht geven aan de verliezer. De opdracht is natuurlijk altijd van een erotische aard. De opdracht mag eventueel later worden uitgevoerd, maar dat is een kwestie van goede afspraken te maken. Voor de vijfde keer verloor ik ondertussen het spel… Ik stond dus serieus in het rood. Temeer daar ik nu net een dubbel of niets spel verloor. De afspraak was eenvoudig; of alle door mij nog uit te voeren opdrachten kwamen te vervallen of ik zou de ultieme opdracht die Marc me zou opleggen uitvoeren. Eender wat hij ook zou vragen…

Ik opende de gesloten enveloppe en las het volgende; “Linde, als je dit leest heb je reeds vijf keer verloren. Dit aantal heb je dan nog eens verdubbeld door het ultieme dubbel of niets spel te verliezen. Daarom, als straf, is je opdracht als volgt: Je zal je de eerstkomende zaterdag aanbieden om 15.00u op het onderstaande adres, waar je de orders die je daar worden gegeven zal opvolgen. Je zal dit doen tot men je van je opdracht ontslaat” daaronder stond een adres, op meer dan zestig kilometer rijden van hier. Ik keek Marc aan die glimlachte. “Ik zal je wel voeren” grijnsde hij. “ga je akkoord?” Vroeg hij… Ik keek terug naar de opdracht en het adres. “Wat houdt dit in?” vroeg ik. “Dat zal men je daar wel vertellen” antwoordde Marc.

Zaterdag

Marc zette me af op het adres. Ik belde aan. Een vrouw opende de deur. Ze keek me aan en glimlachte. “Jij moet Linde wel zijn” verwelkomde ze me terwijl ze me binnen nodigde. Ik knikte en stapte binnen. “Ik ben Elly, aangenaam. Men heeft je al uitgelegd hoe we te werk gaan?” stak Elly van wal. Ik excuseerde me en vertelde Elly dat ik eigenlijk van niets wist. “Dan zal ik best bij het begin beginnen” lachte Elly. Elly leidde me naar een kamer en vroeg me om me om te kleden. Ik kleedde me om in de kleren die me door Elly werden aangereikt; een pittig rood lingeriesetje. “Een cadeautje van je vriend” lachte Elly. En Elly vertelde me het volgende.

Ik zou straks aan enkele collega ’s worden voorgesteld. Van zodra een bel gaat zal ik mij naar voor begeven samen met de andere meisjes, waar we in een zetel naast elkaar zouden plaatsnemen. Het door de klant uitverkoren meisje zou vervolgens plaats nemen naast de klant, terwijl de anderen zich terug naar achter zouden begeven. “De overeenkomst is zo,” vervolgde Ellen, “vandaag moet je minstens vijf klanten afwerken, die elk nadien een klein enquête formulier mogen invullen.

Indien het totaal van de gegeven punten 85% heeft bereikt mag je de opdracht als geslaagd beschouwen en mag je stoppen indien je wil. Indien je verder wil doen, dan mag je 55 procent van alle vanaf dat moment ontvangen bedragen houden, die je op het eind van de avond zullen worden uitbetaald. Vanavond zullen we je Lana noemen indien dat voor jou OK is.”

Ik knikte terwijl Elly me voor ging naar een andere kamer waar ze me voorstelde aan de andere meisjes, toen eensklaps de bel rinkelde. Plots was het een drukte van jewelste. Alle meisjes sprongen recht, trokken hun weinige kleren recht en gingen één voor één naar buiten. Ik volgde. Ik nam samen met hen plaats in een zetel toen plots een gordijn opzij werd geschoven. Het werd me plotseling duidelijk, toen ik Marc met zijn beste vriend Glen aan de toog zag zitten. Ik had Glen en zijn vriendin Evy reeds enkele malen ontmoet. Telkens had ik dan de indruk gehad dat hij me met geile blikken opnam. Ze draaiden zich naar ons toe en ik zag de vette grijns op hun gezichten.

“Lana en Gitte” klonk het, nadat Glen en Marc met Elly hadden overlegd. Ik en Gitte stonden recht en gingen naar Marc en Glen toe, terwijl de andere meisjes terug verdwenen. “Hallo Linde” sprak Glen me aan terwijl Gitte zich bij Marc voegde. Ik nam plaats naast Glen. “Hallo meneer, ik ben Lana” stelde ik me met een mierzoete glimlach voor aan Glen. Glen, waarschijnlijk onder de indruk van mijn stoutmoedige reactie, stelde zich al stamelend voor. “Wat kan ik voor jou betekenen?” vroeg ik. Glen bood me een glaasje champagne aan en informeerde bij me over de tarieven. Ik vroeg Elly om ons hierover in te lichten. Glen betaalde voor een uurtje, nam zijn glas en stond op. Ik volgde Elly, met Glen in mijn kielzog, naar de kamer.

“Zo, dit zal vanavond jou kamer zijn, Lana” informeerde Elly me terwijl ze de deur achter ons sloot. Ik was met Glen alleen in de slaapkamer. Ik vroeg Glen om zich uit te kleden terwijl ik me naar de kleine lavabo begaf. Mijn geilheid nam toe toen ik Glen in zijn strakke onderbroek zag staan. De vorm van zijn erectie profileerde zich door de stof heen. “Alles, Glen” beval ik, waarna Glen langzaam zijn laatste textiel liet zakken.

“Zou je eens hier willen komen” vroeg ik Glen. Ik legde mijn hand met ingezeept washandje en lauw water over de erectie van Glen. Ik voelde hoe een trilling door z’n lid ging bij deze aanraking. Glen legde een hand op mijn borst en betastte me ongegeneerd. Ik zeepte langzaam en voorzichtig zijn balzak in, en kneep voorzichtig. Vervolgens gleed mijn hand over zijn schacht. Ik trok met mijn andere hand de voorhuid naar achter en zeepte voorzichtig zijn eikel in. Grondig, maar voorzichtig, poetste ik de rand van de eikel om vervolgens, via de balzak, tussen Glen ’s bilnaad te eindigen. Ik zeepte de volledige bilnaad en besteedde met een vinger extra veel aandacht aan het sterretje van zijn anus. Ik spoelde het washandje uit om vervolgens de zeep van z’n lul, ballen en billen te verwijderen. “Zo, je mag nu op het bed plaatsnemen Glen,” sprak ik.

Ik zeepte zelf nog even mijn kutje en bilnaad in en spoelde af. Ik trok mijn slip terug op en liep naar het bed toe. “Zo Glen, leg eens uit wat je allemaal in gedachte had” vroeg ik terwijl ik me schrijlings, op mijn knieën, over Glen ‘s lichaam zette. Ik zette me neer en voelde Glen ’s erectie door mijn slip tegen mijn billen aandrukken. Glen trok de bandjes van mijn beha van mijn schouders. Ik maakte de beha sluiting los en liet deze langs mijn armen naar beneden glijden. Glen greep al zwijgend mijn borsten vast en begon ze te knijpen. Dit wond me op, temeer daar Glen z’n pik nog steeds tegen mijn bilspleet aandrukte. Ik boog me voorover en bood hem mijn borsten aan. Hij plaatste z’n lippen tegen mijn borsten en zoog voorzichtig mijn tepel in zijn mond. Ik voelde hoe z’n tong rond en tegen mijn tepel bewoog. Zijn tanden beten voorzichtig. Ik voelde hoe hij z’n handen op mijn hete kut legde en hij mijn kruis betastte. Z’n hand verdween in mijn slip. Ik voelde hoe hij met z’n vingers mijn natte vagina opende en er een vinger in mijn kut werd gedrukt.

Ik kreunde en zag hoe er een triomfantelijke glimlach op Glen ’s gezicht verscheen. Ik kuste Glen ’s borst en liet mijn lippen over z’n buik glijden. Hij trok mijn slip naar beneden en ik plaatste mijn benen tegen elkaar terwijl mijn slip uitgleed. Ik draaide me om, drukte mijn kut tegen z’n gezicht en nam zijn penis in mijn handen. Glen ’s mond opende zich lichtjes en ik voelde hoe hij voorzichtig mijn schaamlippen naar binnen zoog. Ik likte voorzichtig het druppeltje voorvocht van zijn eikel. Ik bevochtigde mijn tong en likte de kop van zijn lul, die al snel in omvang toenam. Mn lippen gleden over zijn purperen eikel  en ik zoog z’n lul langzaam naar binnen terwijl mijn lippen langs zijn schacht gleden. Ik smaakte weer z’n zilte voorvocht op mijn tong en hoorde hoe Glen kreunde van genot.

Ik nam zachtjes Glen ’s ballen in mijn handen en kneep voorzichtig toen ik Glen begon te pijpen. Ik drukte mijn lippen tegen z’n schacht en zoog uit alle macht terwijl ik z’n penis met een steeds hoger tempo in en uit mijn mond liet glijden. Glen kreunde van genot. Plots werd mijn mond overspoeld met een lading zaad en voelde ik hoe Glen ’s lul samentrok. Het lukte me maar net om al het zaad binnen te houden. De zilte smaak van zijn sperma overspoelde mijn zintuigen en ik genoot van het moment. Bij de volgende lading zaad drukte Glen z’n paal met een smak in mijn mond en verdween de eikel in mijn keel net op het moment dat ik slikte. Ik voelde hoe de slierten geil in mijn keel werden gespoten en kokhalsde in paniek. Glen schreeuwde het uit van genot toen mijn keel z’n lul omklemde. Ik trok mijn hoofd terug en voelde hoe Glen ’s zaad van mijn kin over mijn borsten drupte. Ik draaide me om, nam zijn pik in mijn handen en geleidde deze in mijn kut terwijl ik me langzaam over z’n lul liet zakken.

Ik was zo geil dat ik terstond  al wippend klaarkwam. Al hijgend liet ik me eerzakken. “Ik wil dat je me nu proper likt” antwoordde Glen, die me geen rust gunde. Z’n lul gleed uit mijn kut en een mengeling van zijn zaad en mijn geil kolkte uit mijn kut over zijn lul en ballen. Ik gleed naar beneden en slurpte z’n lul naar binnen. De weeë smaak van seks vulde mijn mond. Gehoorzaam likte ik elke druppel van zijn penis die al snel in omvang afnam. Mijn tong gleed over z’n ballen die netjes werden proper gelikt. Ik zag dat z’n voorhuid terug over z’n eikel gleed. Ik trok de huid terug naar achter en zoog z’n slappe ding tussen mijn lippen terug naar binnen, terwijl de restjes van zijn zaad uit z’n lulletje vloeide.

“Ik voel dat er tussen mijn billen nog geil zit” hoorde ik, waarna Glen z’n knieën tegen z’n buik drukte en hij mijn mond op z’n natte kont drukte. Ik liet mijn tong tussen z’n bilnaad glijden en likte z’n kontgaatje proper. Mijn tong eindigde z’n rit onder z’n ballen, waarna ik mijn lippen opende en beide ballen in mijn mond zoog. Ik sloot mijn tanden voorzichtig om zijn ballen en beet voorzichtig. “voorzichtig!…” klonk het benauwd.

“OK, je hebt je best gedaan, het was zalig!” ontlokte ik als commentaar”. Ik opende mijn mond en liet z’n ballen voorzichtig vrij, waarna ik opstond en me begon op te schonen. “Vertel aan Marc maar hoe ik hiervan heb genoten” gebood ik Glen, trok mijn ondergoed terug aan en wachtte tot Glen zich terug had aangekleed. Vervolgens begeleidde ik hem buiten. “Vergeet je enquêteformulier niet in te vullen” herinnerde ik hem als afscheid.

Toen ik terug in het kamertje bij Elly arriveerde vroeg deze hoe het was verlopen. “Heel goed eigenlijk. “Nog maar vier te gaan” antwoordde ik. “Vijf” zei Ellen, de eerste was gratis had je vriend gezegd, omdat het een bekende was.”

“Vier” hield ik vol, want ik had echt mijn best gedaan. “Vijf” zei Ellen kil. “Ik vertik het!” hield ik bits vol. “Volgens mij heb je een disciplineprobleem, Lana, maar daar kunnen we wel het nodige aan doen” antwoordde Ellen en liep naar buiten. Mijn collega ’s keken me bedenkelijk aan.

Ellen arriveerde even later terug met de portier en de barman. “Neem jij even over” commandeerde Ellen naar een van de meisjes, welke terstond verdween naar de bar. De portier ging achter me staan en boog mijn armen achter mijn rug. Ik schreeuwde het uit van de pijn. Mijn handen werden vervolgens boven mijn armen samengebonden. De barman, vermoedelijk van Noord Afrikaanse oorsprong, rukte mijn beha los en wierp hem achteloos weg. Vervolgens rukte hij met geweld mijn slip naar beneden. De portier hield me vast, terwijl de barman zijn broek liet zakken en me vastgreep. Ik probeerde met mijn benen te stampen, maar kreeg direct van hem een slag met z’n handpalm. Versuft voelde ik hoe ik op de tafel werd gelegd en een penis met geweld bij me binnendrong. Mijn kut was nog een beetje vochtig van daarstraks, maar ik verkrampte toch samen van de schrik. Ik werd door de barman hardhandig genomen, terwijl de portier mijn handen aan de tafel vast bond. De portier opende z’n broek en liet ze zakken. Mijn ganse lichaam schokte door de hardhandig in mijn kut inbeukende barman terwijl er een lul in mijn mond werd gestopt en mijn hoofd verder achterover werd gedrukt.

De portier begon mijn mond te berijden en ik voelde hoe z’n lul begon te groeien. Mijn neus hing onder z’n balzak en ik kon enkel z’n bilspleet zien toen z’n eikel zich in mijn keelgat wrong. Ik panikeerde, maar kon me niet bewegen! Ik had het gevoel dat ik zou stikken, maar ze deden ongestoord verder. Tranen en snot liepen over mijn wangen en voorhoofd. Plotseling werd de lul uit mijn keel getrokken en ik zoog de zuurstof op. Nog voor ik tijd had om te gillen werd de lul terug in mijn keel geramd en werd ik verder in mijn mond geneukt. Het leek alsof mijn keel zou openscheuren. Telkens als ik dacht dat ik zou stikken werd de lul even weggetrokken, waarna ze me verder verkrachtten. Ik voelde hoe handen in mijn tieten grepen en op mijn tepels beten. Pijn was overal. Ik voelde hoe ze klaarkwamen. Net toen ik dacht dat het gedaan was, wisselden ze om en begonnen opnieuw. Deze keer met de lul van de barman in mijn mond en met de portier in mijn kut.

“We blijven je keel neuken zolang je uw mond niet houdt of je niet luistert” hoorde ik Ellen spreken. “Versta je me?” De portier trok even z’n lul terug zodat ik kon knikken, waarna hij met vernieuwde ijver verder deed. Deze keer duurde het iets langer voor ze klaarkwamen. Maar inwendig juichte ik toen ik het zaad probeerde door te slikken. De barman maakte me los en hielp me recht. “Ik hoop dat je de les hebt geleerd, en je in het vervolg direct en zonder vragen zal doen wat ik gebied?” vroeg Ellen poeslief. Ik knikte en liet mijn hoofd hangen. “Goed, we zullen eens zien… Laat Salim je kont neuken”

Ik richtte me op, zette me tegen de tafel en boog voorover. De barman kwam achter me staan en drukte z’n lul tegen mijn kont. Omdat hij niet binnen geraakte in mijn gaatje begon hij vervolgens afwisselend z’n lul in mijn volgespoten kut te steken en daarna in mijn kontgaatje dat zich langzaam gewonnen gaf. Plots voelde ik hoe de lul naar binnengleed. “Prima, en nu ga je Edward pijpen”. De portier zette zich voor me op de tafel en leunde achterover terwijl ik me voorover boog en z’n geslacht in mijn mond nam. Mijn keel en kaken deden pijn, maar ik deed wat me werd gevraagd met enig enthousiasme. Ik hoorde Salim kreunen toen hij in mijn anus klaarkwam en zich vervolgens uit mij liet glijden.

“Als je Edward hebt afgewerkt dan knap je jezelf op en komt naar de bar” zei Ellen waarna ze verdween. Ik pijpte Edward verder, die zich ondertussen languit op de tafel had uitgestrekt. Ik zoog, likte, kuste, trok hem af gedunde meer dan een kwartier. Edward kwam niet. “Mag ik je alsjeblief neuken?” vroeg ik vertwijfeld. Edward knikte. Ik klom op de tafel en schoof mijn kut over z’n lul. Ik neukte hem met volle overgave terwijl mijn borsten op en neer sprongen. Ik voelde de spieren van mijn bekken samentrekken toen ik als eerste klaarkwam. Toen Edward eindelijk kwam duurde mijn orgasme nog steeds door en ik drukte me extra diep over z’n lul terwijl hij z’n zaad in mij pompte. Al hijgend stond ik op, toen Edward me bij de arm greep en me terug bij hem trok. “Proper maken” zei hij en wees naar z’n geslacht. Zonder woorden boog ik me voorover en likte hem proper met mijn tong. Ik slikte alles netjes door en nam hem vervolgens in mijn mond. Uiteindelijk richtte ik me terug op en vroeg of hij tevreden was. Edward knikte en stond op.

Toen Edward verdwenen was stond een van de meisjes op en reikte mijn schaarse kleding aan. “Dank je” mompelde ik en kleedde me terug aan. De bel rinkelde en we begaven ons allen stilzwijgend terug naar de bar, omdat net op dat moment de bel begon te rinkelen. Een stel veertigers had plaatsgenomen op een kruk aan de toog en we voelden hun keurende begerige blikken over onze lichamen heengaan. “Jij daar, kom eens hier schatje” sprak de middelste van de drie, die duidelijk het haantje de voorste was, terwijl hij mij aanwees. Hij schoof een vrije kruk dichterbij, waarop ik plaats nam. “Hoe heet je” vroeg hij terwijl hij onbeschaamd z’n handen op mijn benen legde.

Weer rinkelde de bel. Ik keek om en merkte dat mijn vriend Marc en z’n vriend terug binnenkwamen en plaats namen in een salonnetje naast de bar. Hij keek me glimlachend aan terwijl ik voelde hoe mijn klant z’n handen dieper tussen mijn benen liet glijden. “Ik ben Edward” stelde mijn klant zich voor. Nog een Edward, dat ontbrak er nog aan. Een wolk met de zure geur van verschaald bier kwam me tegemoet. “Ik ben Lana, stelde ik me voor. “Hallo Lana” zei Edward terwijl hij mijn benen uit elkaar drukte.

“Laten we eens kijken wat we hier allemaal in huis hebben” lachte hij en greep naar mijn slip, waarna hij die met een ruk naar voor trok waardoor hij plotseling een ruim zicht op mijn geschoren kutje kreeg. “Ha, een lekkere geschoren kut” riep hij, blijkbaar verrukt, terwijl hij z’n hand in mijn broekje probeerde te wurmen. “Wat kan ik jullie aanbieden” kwam Ella tussenbeide. “Een dik uur met deze meid” brulde Edward in al z’n enthousiasme tegen Ella. “En ook iets om te drinken?” vroeg Ella. “Ja, een pintje” antwoordde Edward. “Mag ik de meisjes ook iets aanbieden?” vroeg Ella beleefd. “Dat is niet nodig, straks zal ze meer krijgen dan ze op kan” lachte Edward terwijl hij met Ella afrekende. Ik stond op en nam Edward mee, terwijl ik langs Marc passeerde.” Marc glimlachte breed en gaf me een vette knipoog terwijl ik hem passeerde.

Hij had z’n handen om de lende van een meisje, dat zich daarstraks als Nele had voorgesteld, liggen. Nele bevoelde de knobbel in zijn broek terwijl ze iets in Marc ’s oor fluisterde. Toen ik met Edward in de kamer arriveerde, had Edward niet veel aansporing nodig om uit z’n kleren te geraken. In een oogwenk lag al z’n kledij verspreid over de vloer. Glunderend kwam hij voor me staan en trok ongeduldig aan mijn beha. Snel trok ik al mijn kleren uit, alvorens hij iets zou stukscheuren. Ik draaide me om naar de wasbak om een washandje en zeep te nemen toen plots een hand tussen mijn billen werd gestoken, waarna hij mijn kont probeerde te vingeren.

“Ik wil je neuken!” hijgde Edward, wiens erectie nog in omvang toenam. “Eerst gaan we je even wassen” probeerde ik Edward te kalmeren terwijl ik op mijn knieën voor hem plaatsnam en z’n geslacht in mijn handen nam. Edward legde z’n handen om mijn hoofd en drukte mijn gezicht tegen zijn kruis. Ik rook de geur van zijn geslacht en voelde z’n schaamhaar tegen mijn kaken en neus kriebelen, terwijl z’n geslacht tegen mijn lippen en neus werd aangedrukt. Hij probeerde z’n eikel tussen mijn lippen in mijn mond te manoeuvreren. “Zuig me maar proper Lanatje, zo’n lekkere lul heb je nog niet gehad”. Ik wrong me los uit z’n klauwen en greep met het ingezeepte washandje z’n stijve lul vast.

“Eerst inzepen en afspoelen, anders roep ik er onze portier bij” probeerde ik Edward te kalmeren. Met tegenzin liet hij me los, waarna ik hem afdroogde. Ik vroeg Edward om op bed plaats te nemen, waarna ik me naast hem neer liet vallen. Edward greep mijn borsten vast en nam een tepel in zijn mond waarna hij deze hard tussen z’n lippen zoog. Hij probeerde met twee vingers in mijn kut te komen, waarna ik hem probeerde te sussen. Plots klom hij boven op me, drukte mijn benen opzij en probeerde zijn eikel tussen mijn schaamlippen te drukken, wat al snel lukte. Vervolgens gleed zijn penis naar binnen en vulde mijn reeds nat geworden kut op. Hij duwde mijn knieën naar boven zodat hij nog dieper in mijn kut kon toestoten. Dan liet hij z’n gewicht op me vallen en begon me snel te berijden. Z’n behaarde dikke buik en behaarde volumineuze vette borsten drukten tegen mijn lichaam terwijl hij me al grommend nam.

Ik merkte dat ik onbewust zijn stoten pareerde terwijl zijn penis steeds in en uit mijn natte hete kut gleed. Telkens ik zijn behaarde onderbuik tegen mijn benen en kut voelde drukken voelde ik hoe een golf van genot vanuit mijn kut naar mijn buik en benen golfde. Ik greep mijn knieën vast en opende me verder voor het beest. Ik probeerde tevergeefs mijn enkels om zijn dikke kont te plooien om hem nog dieper in mij te dwingen. Ik kreunde toen ik klaarkwam.

Diepe golven van genot verspreidden zich vanuit mijn kut naar mijn benen. Mijn kut stond in vuur en vlam en verkrampte onbeheerst samen rond z’n lul. Ik gromde en probeerde hem sneller en dieper in me te drijven. Z’n behaarde ballen sloegen tegen mijn kont. Ik droop van mijn eigen geil. Hij voerde het tempo op en stootte steeds harder toe. Hij gromde en kwam in me klaar. Ik voelde hoe een rilling van genot door hem heenvoer en hoe de ene golf van zaad na de andere in me werd gepompt. Hij liet zich op me vallen en bedolf me onder zijn gewicht. Ik voelde hoe z’n lul in volume afnam, ineen schrompelde… Een golf van zaad liep tussen mijn billen naar de lakens toe toen z’n kleine lulletje zich uit me losmaakte. Hij zuchtte en gleed van me af.

“Ik wil dat je me proper pijpt” hoorde ik hem zeggen. Ik was zo geil dat ik me als op commando naar hem toe boog en zijn gekrompen lid tussen mijn lippen nam en hem afzoog. Ik likte zijn ballen proper. Ik trok z’n voorhuid naar achter en gleed met mijn tong langs zijn eikel tussen zijn voorhuid. Ik zoog hem naar binnen… Ik draaide me om en plantte mijn druipende kut midden in zijn gezicht. Ik drukte mijn kut op z’n mond en hoopte dat hij z’n zaad binnen zou krijgen. Ik hoorde hem smakken en zette me recht. Ik hoorde hoe hij moeilijk ademde. Z’n neus drukte tegen mijn kontgaatje. Ik trok mijn billen verder open en liet me dieper op z’n gezicht zakken, waarna ik me terug voorover boog en hem verder pijpte tot zijn lul terug in leven kwam.

Hij likte mijn kont en probeerde zijn tong in mijn kontgat te laten binnendringen. Ondertussen stond z’n penis terug in het gelid. Ik merkte dat z’n eikel nog verder opzwol en een purperblauwe kleur kreeg. De huid van zijn eikel stond strak gespannen en blonk. Ik bevochtigde mijn mond en zoog de eikel in mijn mond en drukte mijn tong en lippen tegen zijn schacht terwijl ik hem langzaam in me opnam en hem er terug liet uitglijden. Plots voelde ik hoe er twee vingers tussen mijn schaamlippen in mij gleden. Hij bevochtigde zijn vingers met ons geil, de mengeling van mijn kutsappen en zijn zaad om deze vervolgens tegen mijn anus aan te drukken en ze in mijn kont in te drukken. Ik pijpte langzaam door en voelde hoe de weerstand van mijn sluitspier werd overwonnen en de vingers langzaam in mijn kontgaatje binnendrongen.

Zijn duim gleed in mijn kut en drukte zich tegen de twee vingers die in mijn poep zaten. Hij legde zijn andere hand in mijn nek en duwde zijn lul in mijn keel. Hij begon mij in de mond te neuken terwijl hij mij met z’n drie vingers in bedwang hield. Ik probeerde mijn hoofd weg te trekken, maar werd stevig in mijn nek vastgehouden terwijl hij vanuit z’n bekken z’n penis steeds opnieuw in mijn mond ramde. Ik hoorde een diepe grom en voelde hoe de penis in volume toenam alvorens een golf zaad in mijn keel werd gespoten. Ik liet het zaad uit mijn mond lopen, over zijn kloten, en hapte naar adem.

Zijn zaad was overal in mijn mond. Op en onder mijn tong, tussen mijn tanden, in mijn keel. Slierten, die ik probeerde door te slikken. Zijn zaad had een sterke geur, maar had weinig smaak. Het smaakte eigenlijk helemaal niet slecht. Ik hijgde zwaar en liet me van hem afglijden. Ik voelde hoe zijn vingers langs mijn sluitspier naar buiten gleden. We lagen enkele minuten na te hijgen.

Plots kwam Edward terug in beweging. Hij zette zich recht op zijn knieën, greep me bij mijn heup vast en draaide me zo dat ik op mijn buik kwam te liggen. Vervolgens voelde ik hoe z’n hand tussen mijn benen gleed en me op n venusheuvel vastgreep. Hij trok me naar boven. Ik zette me rechtop mijn handen en knieën. Ik merkte hoe hij achter me plaatsnam. Ik liet mijn hoofd hangen en keek tussen mijn borsten toe hoe hij met z’n rechterhand het door mij gemorste zaad van zijn ballen en lul probeerde te vegen. Ik voelde hoe hij z’n hand tussen mijn billen legde en het zaad op z’n hand over mijn kontgaatje uitsmeerde.

Vervolgens zag ik hoe hij z’n lul vast nam en in mijn kut drukte. Hij nam me langzaam. Mijn borsten schommelden mee op zijn ritme. Ik zag hoe zijn lul telkens door mijn kut werd opgenomen. Wanneer hij terug uit mij gleed zag ik hoe mijn binnenste schaamlippen zich om zijn lul spanden. Zijn lul blonk van mijn geil. Zijn ballen schommelden heen en weer. Ik zag hoe hij uit me gleed. Hij legde z’n handen op mijn billen en dwong ze vaneen. Ik voelde hoe hij z’n lul tegen mijn anus drukte. Hij legde z’n linkerhand op mijn schouder en drukte met z’n rechterhand z’n lul in mij.

Ik voelde hoe zijn eikel langzaam de weerstand van mijn sluitspier overwon en bij mij naar binnen gleed. Hij legde zijn tweede hand op mijn schouder en drukte mijn hoofd naar beneden, zodat mijn openstaande kont hoog boven mij uittorende. Ik voelde hoe hij z’n lul dieper mijn kont indrukte. Ik voelde hoe hij langs mijn opgespannen sluitspier binnengleed. Ik voelde zijn harige onderbuik tegen mijn billen drukken toen hij helemaal in mij was opgenomen. Hij zette zijn handen op mijn heupen en begon mij in mijn kont te neuken. Ik probeerde onwillekeurig mijn uitgerekte sluitspier te spannen, wat niet lukte. Edward had het tempo opgedreven en ramde er op los. Ik zag hoe mijn borsten alle richtingen uit bengelden onder zijn geweld. Al snel kwam hij grommend klaar. Zijn halfslappe lul werd met een kleine plop uit mijn kont getrokken. Zijn zaad vloeide naar buiten langs mijn benen. Ik voelde een lichte euforie toen mijn kont zich ontspande. Ik bracht mijn hand naar mijn benen en wreef het neer druppelende zaad op mijn vingertoppen. Ik bracht mijn vingers aan mijn lippen en proefde het zaad. Ik bracht mijn natte vingers naar mijn kut en bracht het zaad aan op mijn opgezwollen kittelaar. Ik hijgde terwijl ik me langzaam naar een hoogtepunt werkte. Ik zag in een waas hoe Edward met open mond mijn zelfbevrediging observeerde. Een sliert zaad drupte vanaf zijn voorhuid op het laken. Ik voelde hoe mijn buik zich spande en samentrok. Ik kwam. Ik gromde terwijl ik steeds sneller over mijn kittelaar wreef met mijn vingers. Mijn kut was nu zo gevoelig dat ik mezelf nog nauwelijks kon aanraken. Ik zakte al samen krimpend neer op de matras en bleef hijgend liggen terwijl ik Edward aankeek.

“Jij bent de heetste hoer die ik al heb geneukt” bracht hij uit terwijl hij zijn vette pens in zijn onderbroek hees zonder zich eerst op te frissen. Hij kleedde zich verder aan terwijl ik me van kop tot teen met zeep begon te wassen aan de lavabo. Ik wilde het zweet, slijm en ander vuil van dat varken van mijn lijf. Ik trok mijn slip en beha terug aan, nadat ik me had afgedroogd en leidde Edward naar buiten nadat ik op het bed de badhanddoek had vervangen. Ik had officieel nog maar mijn eerste klant afgewerkt, maar ik werd vandaag al door vier man geneukt. Ik stuurde Edward naar Elly voor mijn evaluatie. Mijn volgende klant meldde zich al snel aan. Ik werd door een jongen uitgekozen, die aan de bar had plaatsgenomen. Toen ik informeerde naar z’n leeftijd antwoordde hij ad rem.

“Oud genoeg om mij jou een half uurtje te kunnen veroorloven.” Hij bloosde toen hij met Elly afrekende. Ik nam hem mee naar mijn kamer en vroeg de jongen om zich uit te kleden. Hij draaide verlegen zijn rug naar mij en kleedde zich uit. Hij hield zijn onderbroek aan. “Kom eens hier” gebood ik hem terwijl ik hem wenkte. Ik zette me op mijn knieën voor hem en greep voorzichtig de rek van zijn onderbroek vast waarin zich een erectie aftekende.

Ik keek hem aan toen ik langzaam de rek naar voor trok, waarna ik een blik in zijn slip wierp. De slip daalde vervolgens langzaam naar beneden. Met mijn hand beroerde ik voorzichtig zijn opstaande piemel en ik hoorde hoe hij naar adem hapte. “Is dit jou eerste keer?” informeerde ik voorzichtig. Zijn wangen kleurden rood. Ik liet mijn handen over z’n jonge onbehaarde buik glijden, en terug naar beneden doorheen z’n donzige schaamhaar. Met mijn wijsvinger volgde ik zacht de contouren van zijn lid. Van het gaatje op de piemel langs de rand van de eikel, verder omlaag langs zijn schacht. Ik zag zijn lid trillen van de ingehouden spanning. Ik omvatte de balzak met de vingertoppen van beide handen en keek hem diep in de ogen terwijl ik voorzichtig zijn schacht kuste. Hij sloeg de ogen neer en zuchtte van genot toen ik voorzichtig mijn lippen bovenop z’n eikel drukte en met mijn natte tong z’n plasgaatje beroerde.

Een kramp vloog door z’n lichaam toen z’n zaad met kracht op mijn half geopende lippen werd geëjaculeerd. Ik opende mijn mond en begroef z’n spuitende lul tussen mijn lippen in mijn mond en zoog krachtig. Meer zaad werd in mijn mond gepompt. Ik likte z’n piemel met mijn tong en voelde hoe de slierten zaad door mijn mond werden gespoeld.  Toen het spuiten ophield opende ik mijn mond en slikte het zaad door mijn keel. De frisse smaak van zijn zaad liet me hunkeren naar meer. Ik opende mijn mond en sloot mijn lippen rond z’n eikel en zoog. Toen ik geen zaad meer kreeg opgezogen keek ik hem terug aan en likte met mijn tong mijn lippen proper. Ik keek hem ondeugend diep in zijn verschrikte ogen. Ik stond op, nam zijn hand en leidde hem naar het bed. Z’n erectie verslapte nog geen ogenblik. Ik vleide me neer op bed en ik vroeg hem naast mij te gaan liggen. Loom opende ik mijn benen en gaf hem een eersteklas inkijk tussen mijn benen. Met grote ogen ging hij onbeweeglijk naast me liggen.

Ik nam zijn hand en legde die op mijn borst. Hij draaide z’n hoofd en keek me aan. Langzaam en voorzichtig gleed z’n hand over mijn borst en voelde ik hoe z’n vingertoppen mijn stijve tepels aftastten. Ik richtte me op en plantte mijn knieën langs weerskanten van zijn lichaam op de matras. Ik liet me zakken en liet mijn achterste op z’n buik rusten. Ik plaatste z’n beide handen op mijn borsten en sloot mijn ogen. Ik voelde hoe z’n onzekere handen de huid van mijn borsten, mijn buik beroerden. Ik richt mijn bovenlichaam naar achter en steun op mijn armen terwijl ik mijn achterste oplicht. Ik beeld me het zicht en de verbazing van de jongen in. Een zicht op mijn iets geopende kut, op mijn kale venusheuvel, op mijn buik en opgerichte borsten terwijl ik mijn lange haar over z’n buik en geslacht laat kriebelen. Ik voel hoe de handen van mijn borsten naar mijn buik en heupen glijden. Hoe ze langzaam mijn bekken naderen en onzeker, trillend, mijn venusheuvel betasten.

Langzaam glijden z’n vingertoppen langs mijn schaamlippen. Z’n vingertoppen drukken mijn schaamlippen open en verkennen de binnenkant van mijn kut. Ik open mijn ogen en merk nu pas de spiegel tegen het plafond. Een vinger heeft mijn opgezwollen genotsknopje ontdekt en verkent z’n vormen. In z’n onervarenheid vergeet hij vocht aan te brengen, maar ik merk het niet. Ik staar gefascineerd naar mijn spiegelbeeld op het plafond. Ik zie mijn strakke, knappe lichaam, uitgestrekt boven me. Tussen mijn benen liggen de schouder en hoofd van de jongen die de ganse wereld heeft buitengesloten terwijl hij mijn lichaam, mijn kut, verkent. Ik leg een hand tussen mijn benen en steek een vinger in de vochtige diepte van mijn kut. Vervolgens breng ik mijn sappen aan op mijn klitje en begin mezelf te strelen.

De jongen kijkt gefascineerd toe en volgt mijn voorbeeld. Hij neemt het van me over. Langzaam breng ik mijn bekken naar voor en terug, op het ritme van een denkbeeldige neukpartij. Ik richt me op en kijk de jongen aan. Ik buig me voorover en plant mijn borsten in zijn gezicht terwijl ik mijn onderlichaam langzaam over z’n buik, tot over z’n stijve geslacht laat glijden. Ik kus de jongen op z’n lippen, aai z’n wangen, streel z’n borsten. Ik richt me op, neem z’n geslacht in mijn hand en dirigeer het langzaam bij me binnen. Zijn erectie glijdt vloeiend tussen mijn gezwollen lippen, diep naar binnen. Ik hoor hoe onze sappen zich vermengen als ik me terugtrek. Ik kijk met mijn meest verliefde blik in zijn ogen terwijl ik hem berijd. Ik honger naar hem, kus hem. Voel onze tongen. Ik omhels hem. Ik neuk hem. Hij neukt mij. Ik kalmeer hem, spreek lieve woordjes, neem hem in me op. Ik bevredig mezelf met hem. Ik fluister en zucht. Ik draai me om met hem in mijn armen, lig op mijn rug. Ik open me, hef mijn knieën naar boven, sla mijn benen om hem heen. Ik moedig hem aan.

“Neuk me schat, neuk me…”. Gedreven neukt hij me. Mijn borsten schommelen mee op het ritme. Mijn spiegelbeeld wordt geneukt door een jongen die weldra een man wordt. Ik kreun. Ik kan mijn ogen niet afwenden van de twee minnende lichamen in de hemel. Ik kom. Ik kreun. Hij zucht en vloeistoffen vermengen zich in onze lichamen. Zweet druipt van onze lichamen. Ik ontspan me loom en geniet van het rustende lichaam dat me neerdrukt. De geur van seks en zweet brengt me rust. Ik geniet. Ik werd liefgehad. Ik heb lief.

Het lichaam tussen mijn borsten ademt rustig. Ik leg mijn armen om hem heen en woel met mijn vingers door z’n haren. Ik voel hoe de penis van de man langzaam mijn lichaam verlaat. Een zekere loomte dreigt me te overvallen. Mijn handen glijden over z’n lichaam. Ik knijp voorzichtig in de billen van de jonge man. “Wakker worden schatje…” mijn vinger glijdt ondeugend in zijn bilnaad en beroert zijn kontgaatje. Hij schiet wakker. Ik lach. “Je moet opstaan” vertel ik hem, terwijl ik een straaltje speeksel van de rand van zijn lippen veeg. Ik lik het speeksel van mijn vingers. Hij laat zich van me afglijden en ik sta op. Een straaltje zaad glijdt van mijn been. Hij staart ernaar. “Je hebt me bezaaid, schat, en je was fantastisch” moedig ik hem aan, “maar nu moeten we voortmaken”.

Ik sta op en neem hem mee naar de lavabo om hem te wassen. Zijn viriele pik staat nog steeds rechtop.  Ik vlij me tegen zijn lichaam aan, neem z’n hoofd tussen mijn handen en kus hem op de mond. Z’n tong dringt tussen mijn lippen en wellustig spelen onze tongen hun hartstochtelijk spel. Ik hap naar adem en zie hoe een brug van ons speeksel zich tussen onze monden heeft gevormd. Ik voel z’n handen op mijn rug. Z’n pik tegen mijn buik. Ik draai me om en voel hoe z’n handen mijn borsten grijpen. Ik draai mijn hoofd en fluister in zijn oor. “Zin in nog een vluggertje schat?”

Ik neem z’n handen en leg ze op mijn heupen zonder z’n antwoord af te wachten. Ik buig me naar voor en neem de lavabo vast. Met mijn andere hand grijp ik tussen mijn benen z’n pik vast en leid hem bij me binnen. Hij begint me onstuimig te nemen. Ik leg één hand tegen de spiegel voor me, om de schokken op te vangen. “Nog niet klaarkomen… Langzaam.” Ik kijk in de spiegel en voel hoe hij zich probeert in te houden. Ik zie hoe de jongen z’n ogen sluit en op z’n onderlip bijt. “Goed zo!” moedig ik hem aan. Langzaam drijft hij het tempo toch weer op. Ik voel hoe hij verkrampt, klaarkomt. “Nog even…”, moedig ik hem aan en beweeg met hem mee. Ik voel hoe zijn erectie wegebt… “Dat heb je goed gedaan schatje” moedig ik hem desondanks aan…

We wassen ons en kleden ons aan. Ik kus hem. “Zal ik je nog zien?” vraagt hij. “Waarschijnlijk wel”, lieg ik en open de deur. “Je bent nu een man”, fluister ik in zijn oor voor ik hem bij Elly aflever. Hij glimlacht en ik zie de trots in zijn ogen… En nog iets meer… “Wat heb je met haar gedaan? Ze straalt gewoon!” hoor ik Elly tegen de jongen zeggen, net voor ik de achterkamer terug binnenstap. Inderdaad… Zo voel ik me… “Hallo meisjes” groet ik wanneer ik de kamer binnenstap en de deur achter me sluit. De spanning, de verwachting, het genot om telkens door een andere man geneukt te worden… de geur van seks en vers zaad… een kloppend lid, op me, in me… een lichaam dat het mijne bespeelt. Een lichaam dat ik bespeel. Ik voel de hitte in me laaien…

Ik ben gemaakt voor deze job. Nog slechts drie te gaan denk ik met spijt en wacht ongeduldig op het signaal van de bel…

Groetjes,

Marrec.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *