De straf 2.2

()

Met het rinkelen van de bel vergroot mijn verlangen. Een onvervalste Pavloviaanse reactie. Ik voel de kriebels in mijn onderbuik van de spanning, zoals bij een verliefdheid. Mijn tepels verharden zich. Mijn vagina wordt heet en nat, ze verspreidt de geur van seks. Ik ben klaar voor seks. Ik verlang ernaar. De ontgoocheling is groot als ik word afgewezen. Ik benijd het meisje dat wordt gekozen. Ik wil verleiden, zelf verleid worden indien mogelijk. Ik wil genot bezorgen en geniet hiervan. Ik word uitverkoren door een jonge veertiger, schat ik, en ik voel opluchting.

Ik adem diep en stap zo verleidelijk mogelijk op hem af. Ik stel me voor en neem dicht bij hem plaats. Ik laat mijn hand op z’n bovenbeen rusten en kijk hem diep in de ogen als ik zijn naam vraag. Onwillekeurig glijdt mijn hand naar zijn kruis. Ik voel de beginnende paraatheid onder de stof tussen z’n benen. Ik knijp voorzichtig en bevochtig mijn lippen. Ik zoek de rits en open de sluiting langzaam. Mijn hand verdwijnt in z’n gulp. Ik zie hoe hij z’n buik intrekt en hoor hoe hij snel begint te ademen. ‘Jeff’, brengt hij er met moeite uit, ‘mijn naam is Jeff’. Ik voel de erectie in mijn handen en mijn vingers zoeken de gulp van z’n onderbroek. Ik glimlach en druk hem met z’n rug tegen de bar. “Wat kan ik voor jou betekenen?” Vraag ik fluisterend. Ik glimlach als ik hem onschuldig aankijk. Mijn hand vindt de opening van z’n gulp en glijdt langzaam maar beslist naar binnen.

Als de transactie is gesloten, sta ik op en neem hem mee naar mijn kamer. Ik sta voor hem en neem z’n hand die ik op mijn rechter borst leg. De stijve tepel richt zich op door de stof van mijn beha. Ik los de sluiting van mijn beha en schuif langzaam de bandjes van mijn schouders. Jeff omvat voorzichtig mijn borsten vangt mijn beha op, waarna hij rondkijkt en hem tenslotte over de leuning van de stoel drapeert. Hij staart naar mijn harde opgerichte tepels en streelt ze vervolgens voorzichtig. Langzaam knoop ik z’n hemd los. Ik open zijn broek, die vervolgens langs zijn lichtbehaarde benen naar beneden glijdt. Hij stapt uit z’n broek en schuift ze vervolgens achteloos met een voet opzij. Zijn stijve paal drukt door de strakke stof van zijn onderbroek. Weer steek ik mijn hand in zijn gulp en streel zijn opgerichte speeltje. Ik voel hoe mijn vingers door z’n borstelige schaamhaar glijden als ik de lul door de gulp naar buiten trek. Ik neem zijn hand en leid deze in mijn kleine broekje. Ik ril van genot als ik voel hoe een vinger in mijn natte kut glijdt. Ik draai me om en druk me met mijn rug tegen hem aan. Mijn kont drukt tegen zijn opstaande feestelijkheid en ik druk zijn hand dieper in mijn kut terwijl z’n andere hand mijn borst vastgrijpt en de tepel kneedt. Ik kreun van genot terwijl mijn dikke opgezwollen kutlippen zijn vingers verzwelgen. Ik trek mijn slip naar beneden en zwier ze vervolgens van mijn voet af, de kamer in.

Ik neem zijn lul vast en druk hem tussen mijn billen. Met mijn andere hand grijp ik zijn kont en druk hem tegen me aan. Ik laat z’n lul los, buig me voorover en grijp tussen mijn benen terug naar de lul, waarna ik hem vreugdevol in mijn kut binnenleid. Mijn natte kut druipt van het vocht als hij dieper bij me binnen schuift. Ik voel hoe een straaltje geil langs de binnenkant van mijn dijen loopt. Ik kom. Onverwacht en zonder voorbode kom ik.

Mijn kut spant zich, om zich daarna langzaam terug te ontspannen. Voor even maar en weer voel ik hoe mijn kutspieren z’n lul omklemmen. Pas nu begint Jeff te beseffen wat er gebeurt en begint me eindelijk te berijden. Met kracht en besliste zekerheid drukt hij z’n schacht diep in mijn gladde schede die nog steeds in vlagen, spastisch, samenkrimpt. Zijn lul ondervindt echter geen weerstand, daar mijn geilheid mijn kut als het ware smeert, hoe hard ze zich ook samen klemt rond de harde stijfheid van Jeff. Ik kom nog steeds en kan enkel denken aan de lul die diep in me komt en straks een lading sperma in me zal pompen. Ik gil als ik plots een lichte siddering voel vertrekken vanuit Jeff ’s lendenen. Ik druk me op Jeff ’s paal en knijp onwillekeurig mijn benen en mijn billen samen. Ik zweet. Ik voel het samentrekken van de lul in me. Ik verbeeld me hoe ik met zaad word gevuld.

Ik tril, hijg, adem zwaar. Ik bijt op mijn hand als ik mijn kut nog voor een laatste keer voel samentrekken en blijf stil staan met Jeff ’s armen om me heen. Ik adem langzaam, diep, uit… Ik adem nog steeds diep in- en uit als ik voel hoe Jeff ’s stijfheid langzaam uit me glijdt. Vaag hoor ik hoe Jeff iets zegt, maar door het suizen in mijn oren versta ik hem niet. Ik draai me om en zoek steun. Ik leg mijn armen om Jeff ’s nek en kijk hem versuft aan. Wat zeg je? “Ik heb nog nooit zo’n geile vrouw als jou gehad” antwoordt hij. Ik glimlach als mijn handen naar z’n natte gekrompen lid tasten. Ik neem zijn lid in mijn hand en knijp voorzichtig. Ik voel hoe zijn zaad over mijn pols in de palm van mijn hand glijdt. Ik breng de hand naar mijn lippen en lik gulzig het zaad binnen met mijn tong. Ik laat me zakken. Mijn hand glijdt langzaam over zijn lichaam, zijn buikje, over het haar boven zijn geslacht. Ik open mijn mond en sluit mijn lippen om zijn heerlijke lul. Ik zuig krachtig aan z’n eikel en voel hoe z’n verzwakte geslacht terug aan kracht wint als het dieper in mijn vochtige mond binnendringt. Zaad welt op tussen de lipjes van z’n eikel.  Ik voel de smaak van zijn zaad achter in mijn gehemelte als de druppel langzaam over mijn tong in mijn keel vloeit.

Mijn lippen glijden langzaam op en neer langs zijn terug ontwaakte erectie. Mijn natte tong glijdt gulzig langs de blok geilheid in mijn mond. Ik pijp hem diep en krachtig. De smaak van onze seks verdwijnt langzaam. Enkel de geur van ons samenzijn, dat vanuit het schaamhaar aan de wortel van zijn knots opstijgt, bereikt mijn neus. Ik druk me diep over zijn lul heen. Ik voel hoe langzaam wat voorvocht door de eikel wordt afgescheiden. Jeff ’s handen klemmen zich om mijn hoofd en grijpen in mijn haren. Zijn heupen stoten toe. Ik probeer de stoten in mijn mond zo goed mogelijk op te vangen. Ik neem zijn ballen in mijn hand en ik voel hoe ze zich terugtrekken in zijn lichaam, tot onder zijn peniswortel. Mijn mond vult zich met het warme zaad dat met kracht over mijn tong en tegen mijn gehemelte wordt gespoten. Mijn keel vult zich. Ik probeer te slikken. De smaak van zijn zaad prikkelt de achterkant van mijn tong en gehemelte. Zaad glijdt in mijn keel als ik slik. Nieuw zaad vult mijn keel en weer slik ik. Ik pers mijn lippen om zijn lid druk mijn hoofd naar beneden. Als ik hem helemaal in me heb opgenomen zuig ik krachtig en trek mijn strakke lippen terug. Een kreet van genot bereikt mijn oren. Een nieuwe straal zaad vult mijn mond. Streelt mijn tong. Ik slik en zuig gulzig. Ik geniet…

Ik kom…

Jeff zucht als ik me langzaam opricht. Mijn lippen glijden over zijn buik. Ik proef zijn bezwete lichaam. De zoute smaak van zijn borst. Mijn handen glijden over zijn rug naar z’n schouders. Ik richt me op. Ik kus hem op de mond. Mijn tong glijdt tussen zijn lippen en ik laat hem zichzelf smaken. Even wil hij zich terugtrekken. Ik laat niet los. Hij geeft toe en zuigt op mijn tong. Zijn tong glijdt over mijn tong en tanden. Hij zuigt op mijn lippen. Ik tril. Ik ruk me los van z’n lichaam. “Ik hoop dat je hebt genoten” vraag ik als ik glimlachend in zijn ogen kijk en mijn haren langs mijn schouder over mijn borsten drapeer. Vergeet niet mijn evaluatie in te vullen. We kleden ons aan, ik leid hem buiten en verlang al naar de volgende klant.

Elly komt de achterkamer binnen en wenkt me. “Lana, ik heb hier voor jou iemand speciaal. Een vaste klant. Ik heb hem reeds naar je kamer gebracht en hij verwacht je dadelijk”. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Ik open de deur naar mijn kamer en loop voorzichtig naar binnen… Een geblinddoekte man zit op het bed en staat op als hij me hoort binnenkomen. “Hallo”… Hij glimlacht als hij spreekt. Ik sluit de deur en stel me voor. Langzaam loop ik naar hem toe. Ik merk aan zijn houding dat hij z’n oren spitst. Ik sta vlak voor hem en bekijk hem. Ik wandel om hem heen. Ik streel zijn rug over zijn hemd. Ik wandel voort. Mijn hand glijdt langs zijn kaak naar zijn borst. Verder naar zijn buik. Onderweg open ik enkele knopen van z’n hemd. Hij legt z’n handen op mijn schouders en verkent met z’n handen langzaam en voorzichtig mijn hoofd, mijn haar, mijn schouders. Ik zie hoe zijn handen trillen van ingehouden spanning. Zijn handen volgen de bandjes van mijn beha. Zijn vingers volgen de welving van mijn borstjes. Ik voel hoe het kant schuurt langs zijn vingers. Zijn vingers volgen de welving tussen mijn borsten. Ik hou mijn adem in van de seksuele spanning.

Mijn borsten deinen in het ritme van mijn versnelde ademhaling. Langzaam verplaatst hij zich rond mij, terwijl hij één borst in zijn hand houdt glijdt de andere hand over mijn rug, langs de sluiting van mijn beha. Even stopt hij, alsof hij twijfelt… om vervolgens langzaam af te dalen naar mijn heup. Hij staat nu gans achter mij. Zijn vrije hand glijdt verder naar mijn platte buik. Zijn vingers voelen mijn buik en glijden verder over mijn huid naar boven. De vingertoppen volgen de welving van mijn borsten in mijn beha. Zijn handen omvatten mijn borsten. Hij lijkt ze te wegen in zijn handen. Hij bevoelt voorzichtig mijn tepels die als knikkers doorheen de stof van mijn kanten behaatje priemen.

Hij kust me in de nek. Ik draai me om in z’n armen en kus zijn lippen. Ik leg mijn handen op zijn schouders. Ik voel zijn gespannen spieren. Mijn handen glijden over zijn borst en voelen de stevige spieren. Ik volg de rand van zijn hemd, dat ik knoopje per knoopje langzaam verder open. De rug van mijn hand glijdt over zijn buik. Mijn vingertoppen glijden achter de rand van zijn broek, waarna ik de bovenste knoop losmaak. Ik trek z’n hemd langzaam los uit z’n broek. Ik leg mijn handen op z’n buik en zie hoe hij schrikt van de onverwachte aanraking. Mijn handen glijden langzaam over zijn buik naar zijn borst. Ik voel de zachte haartjes op z’n fluwelen huid door mijn vingertoppen glijden.

Boven aangekomen, druk ik voorzichtig het hemd van zijn schouders en kus z’n borst. Langzaam glijdt het hemd verder van z’n schouders. Ik neem de mouwen vast. Ik open ze, en verwijder het hemd dat rond zijn middel was blijven hangen. Ik buk me en maak de nestels van zijn schoenen los. Voorzichtig neem ik zijn onderbeen vast. Hij reageert meteen en heft zijn voet op. Snel verwijder ik z’n schoen en kousen. De tweede voet volgt. Weer richt ik me op en stap naar achter. Ik bestudeer zijn lichaam. Hoewel hij geblinddoekt is, kijkt hij me aan. Ik heb het gevoel dat hij me ook werkelijk ziet. Ik open de sluiting van mijn beha en verwijder hem voorzichtig. Langzaam druk ik mijn slip neer, totdat ze op eigen kracht langs mijn benen naar beneden glijdt. Ik stap uit mijn slip en wandel om de man heen. Als ik achter hem sta, sla ik mijn handen om hem heen en leg ik mijn handen op z’n borst. Ik druk mijn borsten lichtjes tegen zijn rug en voel hoe mijn stijve tepels de zachte huid van zijn rug beroeren. Mijn handen zakken over zijn buik naar de gulp van zijn broek.

Een voor een open ik de knopen van zijn broek. Langzaam. Bedachtzaam. Als alle knopen geopend zijn leg ik mijn hand op zijn kruis. Ik voel, door de stof van zijn slip, een erectie. Ik voel hoe zijn penis in omvang toeneemt… verhardt… drukt tegen de stof in mijn hand.

Ik duw zijn broek neerwaarts, en voel hoe deze langs zijn benen afzakt. Hij stapt uit zijn broek en draait zich naar me toe. Ik leg mijn hand op zijn borst en stap naar achter. Ik verwijder de kleren op de grond. Ik kijk de man aan. Hij is nu volledig naakt, op zijn slip na. Ik stap op hem toe. Ik neem zijn handen en leg ze op mijn borsten. Ik draai me in mijn armen en leg zijn handen terug op mijn borsten. Ik druk mijn rug tegen zijn lichaam. Mijn hand grijpt terug naar de bult in zijn broek, terwijl zijn vingers mijn borsten strelen. Een hand glijdt over mijn buik naar mijn kutje. Als de vingers mijn kutje bereiken houden ze halt. Moedig zet een vinger zijn verkenningstocht verder. Hij volgt de rand van mijn schaamlippen, neerwaarts. Ik druk mijn kont tegen hem aan. Probeer mijn benen iets te openen en kreun als de vinger eindelijk voorzichtig in mijn kut verdwijnt. Zijn vinger glijdt door mijn natte kut als door warme boter. Hij beroert mijn kittelaar. Ik kreun van genot. Hij vat dit op als de aansporing die het was. Hij masseert met een vinger mijn kittelaar die zich opricht en verstijft. Hij neemt deze nu tussen twee vingers, die mij verder masseren. Soms stil en langzaam. Soms verhoogt hij de druk op mijn kittelaar, soms versnelt hij. Mijn ademhaling versnelt. Ik hijg. Ik kreun weer van genot… Ik voel hoe mijn buik en kut zich samentrekken. Ik verzet me uit alle macht tegen de golven van genot die vanuit mijn dijen opwellen. Ik vecht tegen de kleuren, het witte licht in mijn hoofd.

Ik wil dat dit nooit meer stopt… En dan geef ik mij over… Ik kreun van geilheid en genot. Ik hoor het soppen van de vingers in mijn verkrampende kut. Ik druk mijn benen toe en mijn lichaam buigt lichtjes voorover in een waanzinnige kramp van genot. De kracht verdwijnt uit mijn benen. Ik voel het pulseren van mijn kut. Ik druk zijn handen weg van mijn overgevoelige kut. Ik leg mijn hand over mijn kut om deze van verdere aanrakingen te beschermen. Ik voel hoe mijn opgezwollen schaamlippen druipen van geile sappen. Mijn kittelaar perst zich dik, nat en trots omhoog tussen mijn schaamlippen. Ik laat me zakken op mijn knieën en hijg. Even ben ik uitgeteld, maar al snel voel ik nieuwe energie door mijn lichaam stromen. Adrenaline giert door mijn lichaam. Vocht van mijn kut druipt op mijn kuiten. Ik richt me op naar de geblinddoekte man. Grijp z’n slip en druk deze langzaam naar beneden tot aan zijn voeten. Ik laat mijn hand in mijn kut glijden en smeer de hete sappen over zijn eikel, schacht en ballen.

Ik neem zijn lul in mijn hand, knijp zacht en trek voorzichtig de huid naar beneden. De eikel komt vrij en glimt, door de strak gespannen huid. Door mijn geilheid blijft mijn kut haar sappen afscheiden, welke ik met mijn vingers uit mijn kut schep. Ik breng mijn sappen aan op de eikel, terwijl ik met mijn andere hand zijn voorhuid naar beneden trek. Hij glimt van het vocht. Ik laat vocht over de geopende lipjes van zijn eikel vloeien. Ik smeer geil langs de rand van zijn blinkende eikel… over de huidplooitjes aan de top van zijn eikel. Tot hij volledig nat is. Met twee handen neem ik nu zijn lul vast en beroer de huidplooitjes aan de eikel met mijn duimtoppen.

Ik kus voorzichtig de opening van zijn eikel. Ik probeer tevergeefs mijn tong in de veel te kleine opening tussen de lipjes van zijn eikel te duwen. Ik smaak mezelf als mijn tong en lippen zijn lul beroeren. Ik merk, als was ik een toeschouwer, dat mijn lippen over zijn eikel glijden. Ik neem de penis op in mijn mond. Mijn tong betast de schacht… Ik lik de schacht over zijn ganse lengte als hij dieper in mijn mond wordt opgenomen. De smaak van mijn geil ebt langzaam weg, naargelang ‘k meer lik. Zijn penis smaakt nu meer naar… penis.

Ik druk me diep over hem heen. Zijn zwarte dikke schaamhaar kriebelt langs mijn neus en lippen als ik hem helemaal in me opneem. De vacht boven zijn geslacht verspreidt een muskusachtige geur. Ik adem diep in, en snuif de geur op. De haren onder aan zijn lul klitten vochtig samen door het speeksel uit mijn mond. Ik probeer meer vocht aan te brengen op zijn lul. Op zijn eikel. Ik woel met mijn vingers door zijn harige ballen. Voorzichtig neem ik een bal tussen mijn vingers. Als een druif. Langzaam laat ik de lul uit mijn mond glijden. Mijn lippen omklemmen zijn eikel. Mijn tong betast de eikel. Glijdt langs de rand van de eikel tot z’n mondje bovenop, en terug langs de rand, maakt kringetjes op de vlakke achterkant. Dan span ik mijn lippen vaster rond zijn opgepompte top en zuig uit alle macht terwijl mijn lippen verder over zijn penis dalen. Ik voel hoe zijn lul terug bezit neemt van mijn mond. Zijn handen omvatten mijn hoofd.

Langzaam beweeg ik mij op en neer. Mijn lippen glijden langs zijn stijve lul. Mijn tong glijdt langs de vlezige onderkant van zijn lul. Hij neemt het ritme over en begint mij in mijn mond te neuken. Ik leg mijn hand om zijn penis en neem voorzichtig zijn ballen in mijn andere hand. Ik trek telkens de voorhuid naar beneden, en zak pas dan met mijn lippen over zijn schacht. Ik merk hoe z’n geilheid toeneemt. Langzaam pijp ik hem, met wisselend ritme. Ik verander de druk op zijn penis lichtjes met mijn hand. Ik voel hoe hij mijn hoofd steviger in zijn schoot drukt. Ik proef de zilte smaak van zijn voorvocht in mijn mond.

Plots komt hij klaar. Hij kreunt. Ik voel de siddering die door zijn lichaam trekt als zijn zaad met hoge snelheid tegen mijn gehemelte wordt geschoten en mijn tong bevloeit. Het zaad vloeit overvloedig, en ik probeer het in te slikken, maar het is te veel. Ik trek mij terug. Een nieuwe golf zaad spuit tegen mijn geopende lippen en neus, terwijl ik hem verder blijf aftrekken. Ik slik het zaad door en lik mijn mond schoon. Sperma loopt over mijn kin als ik mijn mond terug open en de eikel terug in mijn mond neem. Ik zuig met alle macht op zijn eikel, terwijl mijn tong hem bespeelt. Snel blijf ik hem aftrekken tot er geen zaad meer komt. Dan sta ik langzaam op, neem zijn hand en neem hem mee naar het bed. Hij kruipt geblinddoekt op het bed en legt zich neer op zijn rug, terwijl ik hem stil gadesla.

Zijn buik en borst deinen op en neer in het ritme van zijn ademhaling. Zijn stijve lid ligt geborgen in een nest van donker schaamhaar en wijst recht naar zijn navel. Ik vlij me naast hem op het bed en streel z’n buik en zijn genotspaal. Hij draait zich op z’n zij en streelt mijn borsten, buik. Zijn hand verdwijnt tussen mijn dijen.

Ik open mijn benen uitnodigend. Hij rolt zich over me heen, tot hij boven me, tussen mijn benen zit. Zacht leid ik hem bij me binnen. Het gevoel van macht. Het kunnen heersen over deze geblinddoekte man. Mijn vingers glijden door zijn borsthaar. Ik trek mijn knieën op en plooi mijn benen om hem heen. Ik leg mijn andere hand op z’n schouders en moedig hem aan met mijn hielen op z’n poep. Hij begint me te berijden. Ik geniet. Vloeiend glijdt hij in- en uit mijn schede. Ik kijk naar zijn natte lul die mijn hete kut vult. Steeds weer vult zijn dikke genotstaaf me op. Hij duwt steeds harder, sneller… dieper. Hij gooit zijn hoofd naar achter als ik zie hoe er een siddering door zijn onderlichaam gaat. Zaad vloeit in mij, besproeit mijn kutje, het vult mijn lichaam… En ik kom… Hard en onstuimig. Ik krom mijn rug en grom terwijl mijn vingers zich in het zachte vlees van zijn lichaam vastklampen. Ik schreeuw geluidloos… Hij richt zich op en met een laatste krachtige stoot vult hij mij op. Zijn torso toornt boven mij uit. Ik geniet van het aanzicht. Mijn benen glijden van hem af. Zijn lichaam drukt tegen de binnenkant van mijn dijen. Hij laat zijn hoofd hangen terwijl hij nog nahijgt.

Mijn handen glijden over zijn borst. Langzaam verwijder ik zijn blinddoek. ‘Hallo’ glimlach ik naar hem terwijl ik hem in zijn troebele ogen kijk. Hij glimlacht terwijl hij zich opricht en mij bestudeert. Zijn ogen en handen glijden over mijn lichaam. Hij richt zich op en ik voel hoe zijn penis uit mijn kutje glijdt. Hij laat een straaltje zaad achter dat zich een weg tussen mijn billen zoekt om uiteindelijk op het laken onder me te druppelen. De enquêtes drukten hun uiterlijke tevredenheid uit. Ik bleef die avond nog veel langer dan de mij opgelegde klanten en genoot van de opwindende spanning.

Vijf dagen later…

Donderdag morgen, ik zit wat te mijmeren in de keuken bij een tas koffie, als plots de bel rinkelt. Ik open de deur. Glenn glimlacht me toe. Hij houdt een briefje van vijftig opgevouwen tussen zijn vingers en kijkt me glimlachend, brutaal, aan. ‘Je hebt me zaterdag zo laten genieten dat ik dacht nog eens te moeten binnenspringen, “Lana” Zegt hij arrogant terwijl hij onbeschaamde blikken op mijn lichaam werpt. Ik kijk hem vernietigend aan en wacht. Vervolgens trek ik het briefje tussen zijn vingers uit en draai me om. “Sluit de deur en doe je schoenen uit, ik heb net gepoetst” vertel ik hem als ik verder naar binnen wandel. Ik hoor hoe achter me de deur wordt gesloten terwijl ik de trap opwandel. Langzaam knoop ik mijn blouse los terwijl ik verder stap…

Groetjes,

Marrec.

Graag uw sterrenwaardering of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *