Een fijne wandeling

()

Bernard had zin om een beetje door stad te gaan lopen en naar mensen te kijken. Het liefst naar vrouwen. En dan nog de speciale, sexy vrouwen die er meer werk van maakten om gezien te worden. Het was een rustige middag, het weer was aangenaam. In de winkelstraten liepen links en recht mensen te slenteren en Bernard liep rustig verder. Opeens werd zijn aandacht door een wel erg aantrekkelijke vrouw getrokken. Ze zag er in zijn ogen prachtig uit. Ze liep voor hem uit en op gepaste afstand liep hij achter haar aan.

Ze had lang blond golvend haar, een beetje een wild kapsel, met fel rode strepen erdoor. Ze droeg strakke, zeer korte hotpants van zwartglanzend rubber. Je zag zo de vorm van haar billen in het broekje. Aan de achterkant was het broekje zo kort dat je de huidplooi bij de overgang van haar bovenbenen en haar billen kon zien. Ze was slank en ongeveer 1.70 meter groot. Ze droeg aansluitende zwartglanzende laarzen met hoge hakken, die tot over haar knie reikten. Verder droeg ze een kort zwart gelakt jasje dat net niet de bovenkant van de hotpants raakte.

Hij vond het een zeer fascinerend zicht en bleef achter haar aan lopen. De zon scheen en deed de zwarte rubber diep glanzen. Bernard dacht hoe het zou zijn om zijn handen op die mooie benen te leggen, ze naar boven te schuiven en zijn vingers in de overgang van benen en billen te leggen. Opeens stopte ze voor een etalage. Bernard liep nog even door en stopte toen ook. Ondertussen bleef hij naar haar kijken. Omdat de vrouw naar de etalage keek kon hij haar nu van opzij bekijken. Het uitzicht dat hij nu had deed zijn hart nog vlugger slaan.

Ze had haar ogen uitgebreid opgemaakt. Op haar oogleden had ze felle roze oogschaduw. Daarboven tot aan de wenkbrauwen licht blauw. Boven de oogplooi een bruin lijntje, tussen de twee kleuren in. Het roze had ze door laten lopen tot aan de haargrens. Op het ooglid een zwarte eyeliner die ook nog een stukje schuin ophoog gericht doorliep opzij van haar ogen. Ook onder haar ogen had ze een zwart lijntje aangebracht. Onder haar ogen had ze ook een brede streep van een diepblauwe kleur aangebracht, met daaronder nog een stukje zilverkleur. Haar wimpers waren naar boven gekruld, mooi lang en voorzien van veel zwarte mascara. Op haar wangen zat een roze blos die ook tot aan de haargrens doorliep en samenvloeide met het roze van boven haar ogen.

Bernard vond het een opwindend gezicht. Hij zag nu ook haar lippen. Die had ze hard-roze gestift, met eromheen een donker paars lijntje waarmee extra de vorm van haar mond werd geaccentueerd. Hij bedacht hoe het zou zijn om haar te kussen, om zijn tong tussen die sexy lippen te laten glijden, diep haar mond in. Haar kapsel week bij haar oren een beetje terug, waardoor je kon zien dat ze lange goudkleurige oorbellen droeg. In haar neus had ze een klein goud, glinsterend knopje. Bernard kon nu verder zien wat ze aanhad. Onder het jasje droeg ze een kort zwart glanzend topje waarin de vorm van haar borsten was geaccentueerd door glanzende steentjes. Het topje was zo laag dat haar volle borsten er prachtig bovenuit welfden. Om haar hals droeg ze enkele goudkleurige kettingen waarvan er enkele tot op de welving van haar borsten reikten. Het korte topje liet een stuk buik vrij. Bernard zag dat ze daaromheen ook een goudkleurig kettinkje droeg. Ook zag hij dat ze een goudkleurig ringetje in haar navel had. Alles wat hij zag was prachtig en beantwoordde aan zijn wildste dromen.

Nu keek ze zijn kant uit.

Hij bleef nog even kijken om vooral niets te missen, en keek toen vlug in de etalage. Wat hij niet eerder had gezien zag hij nu. Hij stond voor een etalage vol met allerlei rubberen kleding en zeer gewaagde lingerie. Nu realiseerde hij zich dat zij ook stil was blijven staan voor de etalage. Hij merkte dat ze zijn kant uitliep en vlak bij hem stil bleef staan. Ze stond zo dicht bij dat hij haar heerlijke opwindende parfum rook.

Voorzichtig keek hij nog maar eens, ook van dichtbij zag ze er prachtig uit. Het viel hem op dat ze netjes, secuur was opgemaakt. Er zat geen veegje, of lijntje verkeerd, of slordig. Nu ze zo dicht bij hem stond wist hij zich toch niet zo goed raad. Toch keek hij nog maar eens en het viel hem op dat het topje dat ze droeg en de zeer strakke hotpants zonder een plooi of aftekening om haar prachtige lichaam sloot.

Aan de voorkant in haar kruis zat het zo strak dat hij de vorm van haar schaamlippen zag. Zo te zien had ze haar kutlippen uit elkaar gedaan en de naad van het broekje ertussen getrokken waardoor alles extra goed te zien was en aftekende. Het rubber was zo soepel dat het de vorm van alles helemaal volgde. Hij begon spontaan opgewonden te worden en voelde zijn pik in zijn broek stijf worden waardoor er een bobbel in zijn broek ontstond. Hij keek ondertussen weer naar de etalage en zag dat hij voor een etalagepop stond die een strak rubberen rokje droeg.

Weer kwam ze dichter bij en Bernard merkte dat ze interesse had voor het rokje. Ook zag hij hoe haar ogen afdwaalden naar de bobbel in zijn broek. Opeens vroeg ze aan hem of hij het prijskaartje op het rokje kon zien. Dat kon hij wel en met een beetje een moeilijke stem noemde hij de prijs. Terwijl hij dat deed keek hij haar aan en zijn adem stokte toen hij haar in haar sexy opwindende gezicht keek, terwijl zij hem vriendelijk vol belangstelling aankeek. Ze keek weer even naar het rokje en vroeg toen aan hem of hij het rokje leuk vond. Bernard kreeg meer moed en zei dat hij het heel leuk en opwindend vond wat ze nu droeg, maar dat hij het rokje ook heel leuk en opwindend vond.

Hardop, half vragend zei ze “zal ik het kopen?”

Bernard antwoordde dat hij het ook wel leuk zou vinden haar in het rokje te zien. Wat hij niet had verwacht, ze vroeg of hij dan mee de winkel in wilde gaan, dan kon hij kijken. Dat liet hij zich niet nog een keer zeggen, en samen gingen ze naar binnen. Nu zag Bernard ook dat ze haar nagels zwart had gelakt, met erop goudkleurig figuurtje. Toen hij goed keek zag hij een hartje, en ook een figuurtje in de vorm van een penis. Om al haar vingers zaten gouden ringen. Wat was dit een prachtige opwindende vrouw die alles durfde. Binnen vroeg ze aan de verkoopster, die ook kleding uit de eigen winkel droeg, maar dan toch lang niet zo opwindend als van deze vrouw, of dat ze het rokje kon passen.

Met het rokje in haar hand liep ze naar de paskamer. Bernard wachtte stilzwijgend. Even later kwam ze weer tevoorschijn. Nu droeg ze het rokje, het jasje had ze uitgelaten. Bernard zag haar nu terwijl de alleen de laarzen, het rokje en het strakke topje droeg. Ook haar blote schouders en nek waren prachtig. Het rokje zat prachtig strak gespannen om haar kontje. Weer was Bernard verbaasd dat ze zo precies alles deed was hij leuk en opwindende vond. Ze vroeg of hij het leuk vond staan. Dat kon hij alleen maar beamen. Toen wou ze weten of je goed de vorm van haar billen kon zien. Bernard zei het prachtig te vinden. In de winkel waren ook seks speeltjes te koop.

Omdat hij ondertussen begrepen had dat zij alles leuk en opwindend vond zoals hij, kreeg hij een opwindende inval. Hij zei dat er misschien nog iets aan ontbrak. Wat dan wilde ze weten. Bernard had ondertussen een glanzend zwarte string ook van rubber met een ovaal open kruisje gevonden. Hij stelde voor dat aan te doen onder dat korte rokje, dat maakte alles nog veel spannender. Bernard haalde ook een paar zwarte geisha balletjes aan een koortje tevoorschijn. Hij stelde voor om die in haar kutje te doen waardoor van binnen alles heerlijk zou worden. Dat vond ze wel een heel lekker idee, maar dan moest hij ze erin doen.

De dag werd voor Bernard mooier dan hij ooit had kunnen denken. Ze gingen samen het pashokje in. Ze deed het slipje aan en liet haar schaamlippen prachtig zien door het open kruisje. Bernard was om de balletjes in haar kut te kunnen doen op zijn hurken gaan zitten. Hij zat met zijn gezicht recht voor haar kut en zag dat ze die helemaal kaal had geschoren. Er was geen stoppeltje te zien. Weer was ze de meest opwindende vrouw die hij zich kon voorstellen. Hij zag haar schaamlippen glinsteren, ook haar liet het niet onberoerd.

“Doe ze er maar in,” zei ze. Waar hij eerder aan had gedacht kon hij nu doen. Hij liet zijn handen vanaf de bovenkant van haar laarzen over haar bovenbenen glijden tot hij was aangekomen bij haar billen. Hij liet zijn vingers onder langs haar billen glijden en langs de rand van het slipje. Terwijl hij dat deed hoorde hij haar zacht kreunen. Toen streelde hij haar schaamlippen en duwde voorzichtig de balletjes naar binnen, waarbij zijn vinger ook deels mee naar binnen gleed. Terwijl dat gebeurde hoorde hij haar weer kreunen. Omdat hij nog op zijn hurken zat was haar kut precies voor zijn mond. Opeens kwam ze daarmee zo dicht bij, dat ze haar kutlippen tegen zijn mond duwde.

Dat was heerlijk. Deze vrouw die er zo prachtig, sexy uitzag, duwde haar kut tegen zijn mond. Direct begon hij haar met zijn tong te strelen. Zijn tong gleed tussen haar schaamlippen door, draaide kringetjes om haar klitje, en gleed zover als het kon bij haar naar binnen. Ondertussen kreunde ze van genot. Hij likte haar uitgebreid en streelde ondertussen haar bovenbenen en haar lekkere billen. Bernard hoorde hoe ze steeds meer begon te kreunen en voelde hoe ze haar kut over zijn tong bewoog. Het duurde dan ook niet lang dat ze heerlijk klaar kwam. Ze schokte van genot. “Dat wil ik straks nog een keer.” Daar was Bernard het helemaal mee eens. Na even vonden ze dat ze toch de paskamer uit moesten. Het rokje was maar net lang genoeg om haar billen te bedekken.

“Dat is lekker zo,” zei ze, “Wat een lekker idee en gevoel met die trillende balletjes in mijn kut met dat open slipje onder zo’n kort zwart glanzend rokje. En je hebt er ook nog zo lekker aan gelikt.” Bernard zei dat hij het ook heel lekker vond. Ze moesten afrekenen. Bernard stond erop dat hij dat deed. Hij mocht er ook naar kijken.

Ze gingen de winkel uit en als vanzelf hielden ze elkaar met hun armen om hun rug vast.

Mandus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *