Deinende golven

()

Via het internet was ik in contact gekomen met wat men noemt “parking-seks.” Er blijken bepaalde parkings te bestaan waar je naartoe kan rijden om daar contacten te leggen voor een heerlijke avond. Ik drukte een weg-beschrijving af naar een plaats die me idyllisch genoeg leek om waar te zijn. Toen ik de parking opreed kon ik mijn ogen niet geloven. Het was een heel afgelegen plek in een natuurlijke omgeving – ideaal. Een grote waterplas met enkele kleine aanlegsteigers voor kleine boten. Aan de oever vond je enkel maar bomen die je schuilgelegenheid in overvloed konden geven. Verschillende auto’s stonden er geparkeerd.

“Maar hoe gaat het nu verder?” Vroeg ik me af. Het moest iemand zijn waarop ik kicken kon, die mijn hart een keer zou doen overslaan. Hoe kom ik met haar in contact. Zo vele vragen die ik me vooraf had moeten stellen. Nu zat ik daar. Toen ik me zelf de vraag stelde of deze mensen hier allemaal voor hetzelfde doel waren, herinnerde ik me dat plots dat je een bepaald signaal diende te gebruiken om kenbaar te maken dat je daar was voor een date. Noem het een “blind” date. Ik volgde de aanwijzing en plaatste een kledingstuk op het dashboard langs de passagierszijde. Een uur later zat ik daar nog. Verlangend naar iets wat ik niet krijgen zou. De perfecte vrouw. De verveling sloeg toe. Het dwong me mijn zetel wat achterwaarts te stellen en mijn ogen even te laten rusten. Enige tijd later…

Klopte er iemand op de ruit van mijn wagen. Snel opende ik mijn ogen en wat verdwaasd keek ik om me heen. Het schemerde reeds en de parking was praktisch leeggelopen op één auto na. Het moet de auto geweest zijn van de persoon die naast me stond. Ik gebaarde haar om het portier van mijn wagen te openen en om even in te stappen. Mijn hart bonsde in de keel, wat een spanning, wat een suspens om zo wakker te worden. Wie had ooit gedacht dat ik die drempel zou durven beklimmen. Terwijl ze instapte kon ik enkel goedkeurend beamen dat dit de avond van mijn leven ging worden. Het was een schoonheid waar je normaal gezien enkel van dromen kan en die verdwijnt op het ogenblik dat je weer ontwaakt. Maar dit was realiteit, de harde realiteit. Het was een slanke dame met bruine opgestoken haren. Haar kleding en look was mega opwindend en uiterst geschikt om me te doen verlangen dat de avond nog heel lang zou mogen duren. Kort gerokt, met super-slanke lange benen. Een strak aanspannend diep gedecolleteerd bloesje waardoor je de heerlijke vormen van haar boezem kon zien. Haar tepels stonden mooi gevormd en priemden lekker vooruit.

Ook zij kwam met een doel en had blijkbaar de man gevonden die ze hoopte er tegen te komen. De erectie die ik had, vanaf het eerste ogenblik dat ik haar wat beter kon bekijken, was nog moeilijk weg te steken. Een klein glimlachje op haar mond verraadde het feit dat ze het opgemerkt had. Om alles wat kracht bij te zetten maakte ze haar haren los die reikten tot haar middel. Dit kan niet waar zijn, zo’n vrouwen komen toch niet op zoiets af, bedacht ik me. Maar langs de andere kant, wat zat ik daar dan te doen? Ook ik ben verre van onaantrekkelijk. Ook ik mag best gezien worden. Maar dat is nu naast de kwestie.

Zoals je merkt was het ijs vrij snel gebroken, hoewel de zenuwen door mijn hele lijf gierden. Elke vezel voelde de stress, de geilheid die me dreef tot hoge horizonten. Wat me ook enorm blij maakte was het feit dat het een vrouw was die oogcontact zocht, ik hou daar persoonlijk enorm van. Via de ogen straal je als mens iets uit. Je ziet wat iemand denkt en voelt, wat iemand ervaart. En daar maak ik steeds gebruik van om die geestelijke connectie te krijgen die ik nodig heb om te kunnen kicken op het hoogste niveau. Opmerkelijk was ook de kleur van haar ogen, het katachtige wat ik daar opmerkte was bijzonder en zeker een speciaal item voor een brunette. Maar het overweldigende dat ik daar meemaakte zou ik nooit meer terug zien. Dit kom je in je leven maar één maal tegen.

Terwijl ik mijn hand op haar benen legde knikte ze haar hoofd even naar beneden toe wat de factor zwoelheid enkel maar deed toenemen. Ik kookte in mijn vel, ik was zo van de kaart dat ik de politiecontrole die de parking opreed helemaal niet opmerkte. Gelukkig zaten we nog maar in de ontmoetingsfase, wat die kerels weer snel deed omkeren, richting uitgang. Hoewel ze niets opmerkten was ik danig geschrokken van die hele serenade. Ik stelde haar voor om de wijde natuur even te gaan verkennen en ze stemde toe. Snel nam ik de zaken die ik ter voorbereiding meegenomen had uit de wagen en sloot hem af. Met een fles champagne, twee glazen, wat fruit en een wollen deken onder de armen liepen we samen het bos in. Helemaal niet wetend waar we uit zouden komen. Niet veel verder het bos in kwamen we een open plek tegen waar reeds verbrande stukken hout, van een voormalig kampvuur, nog op een hoopje lagen. Leuk idee, gaan we ook doen. Met wat sprokkelhout werd het vuur weer aangemaakt. Het was een perfect, knapperig vuurtje, een open sterrenhemel, lekker drankje, een heerlijke vrouw, wat kabbelend water en die zalige natuurlijke stilte. Het fonkelen van de vlammen schitterden in haar ogen, het had een magnetische kracht op me.

Even keken we elkaar aan alsof we ons afvroegen of het dit was wat we wilden maar het bleek snel dat het zo was. Ze kwam op me af en perste haar tong bij me binnen. Haar gretigheid verraadde de geilheid die ze momenteel in zich had. Al snel vloog de riem die ik in mijn broek had een meter verder en ze ontblootte mijn bovenlijf. Haar handen gleden verkennend langsheen mijn tepels terwijl ze me diep aankeek. Haar tong beroerde even mijn borst alsof ze proeven wou welk vlees ze in de kuip had. Toen kon ik me onmogelijk nog bedwingen om haar niet te ontdoen van haar bloesje, haar bh los te maken en haar opspringende borsten te bewonderen. Enkele lokken van haar lange haren bedekten een deel van haar linkerborst, maar de combinatie, het geheel was adembenemend. Die vorm, die stevigheid, fenomenaal. Het plaatje klopte helemaal. Gretig maar vol gevoel betastte mijn handen haar borsten. Geen enkel detail zou me ontgaan, alles sloeg ik in me op. Even moest ik denken aan een boek dat ik ooit las over de sensualiteit van een vrouwenlichaam, over de erogene plekjes die een vrouw bezit. Over de innige wensen die een vrouw in zich draagt. Hoe ze gestreeld wil worden, wat zij denkt over erotiek en seksualiteit. Als het even kon, zou ik me in haar lichaam nestelen om te weten wat ze dacht van het moment, van mij als persoon en van de hele situatie.

Terwijl we innig kusten streelden mijn hand haar naakte rug. Ik trok haar lichaam tegen het mijne aan zodat ik haar zachte huid tegen de mijne kon aanvoelen. Haar lichaam was zo heerlijk warm. Na een tijd vol geestelijke intimiteit zakten we nietszeggend door de knieën tot we samen op het deken lagen. In elkaars armen aanschouwden we de sterrenhemel en filosofeerden erop los. We praatten over het ontstaan van de wereld, het sterrenstelsel, de nietigheid van de mens in het heelal maar ook over de verlangens die een mens in zich draagt. Ik richtte mij wat rechtop zodat ik ietwat over haar leunend, haar kon ontdoen van haar broek en slipje. Ze duwde me wat achteruit, opende haar benen en vroeg me te aanschouwen wat voor de rest van de avond voor mij zou zijn. Als dat geen opwindend idee was.

Ze duwde even een vinger in haar kutje en liet me aan haar vinger likken om duidelijk te maken dat ze heerlijk nat was en klaar voor het echte werk. Die smaak deed me echt watertanden naar meer. Nadat ik me ontdaan had van mijn broek en me op mijn knieën had gezet nestelde ze zich tegen me aan. Ze lag voor me, met haar rug tegen me aan. Mijn schoot vormde een mooie stoel waarin ze lekker kon luieren. Nadat ze haar lichaam ter hoogte van haar dijen gestreeld had, ging ze over tot masturbatie. De bewegingen van haar hand kon ik perfect zien. Het aanraken van haar knopje was iets minder duidelijk maar met mijn fantasierijke verbeelding was het niet moeilijk om aan te voelen wanneer zij haar knobbeltje precies raakte. En hoe ze dat deed. Elke beweging werd door mijn schoot opgevangen en vertaald naar sterk erotische prikkels. Mijn zware erectie genoot van elke masserende beweging die haar schouderblad overbracht op hem, door het bewegen van haar masturberende hand. De zwoele zomerbries zorgde ervoor dat haar lange haren zacht de schacht van mijn jonge heer streelden. Ik voelde elke rilling in haar lichaam, hoorde elke kreun die ze slaakte.

Na enige tijd kwam ze overeind en vroeg ze me of ik al op temperatuur was en nog voor ik kon antwoorden nam ze mijn paal in de hand en begon er zacht aan te trekken. Haar blik doorkruiste de mijne alsof ze elk gevoel in zich wou opnemen. Elke verandering in mijn gezicht, beweging van mijn oogleden analyseerde ze, waarop ze gepast reageerde. Daarop verder gaande nam ze hem in haar mond en ze begon er heerlijk op te zuigen. Haar tong bewoog langs de rand van mijn eikel heen wat even een opverend effectje teweegbracht waar ik enorm van genoot. Het afwisselend blazende en zuigende gevoel op mijn eikel deed me even duizelen in mijn hoofd. Alsof je even het contact verliest met de aardbol.

Regelmatig richtte ze haar mooie kijkers opwaarts om mijn gewaarwordingen in zich op te nemen. Terwijl ze een op en neergaande beweging met haar hoofd maakte begonnen mijn heupen die bewegingen onbewust te volgen. Ze tuitte haar mond zo handig dat het net leek alsof ik haar echt aan ’t neuken was. Die gewaarwording had ik nu voor het eerst. Ze bracht me verder en verder op de ladder der genot. Terwijl ze mijn ballen in de hand nam kreeg ik het gevoel te gaan exploderen. Zoals steeds trek ik me terug om niet in haar mond te komen maar ze volgde me alsof ze net wilde dat ik het wel deed. De temperatuur in mijn lichaam steeg, ik voelde het sperma vertrekken vanuit het diepste van mijn prostaat. Het prikkelende gevoel was volgbaar tot in het topje van mijn penis. Al schokkend spoot ik mijn vocht tot achter in haar keel, tot drie, vier keer toe. Ze keek omhoog en slikte alles door, de blik die ze me gaf was er een die allesomvattend kon omschreven worden met de woorden, “het is allemaal voor mij.”

Ook dit was de eerste keer dat me dat overkwam. Ik reikte haar de mond toe om de restanten die ze nog in haar mond had te proeven. Onze tongen verstrengelden elkaar vol tedere gedachten.

“En wil je me nu nog geven wat ik wens?” Waren haar woorden waarop ik even wat rust vroeg. Ik las wel veel over het multi orgasme van de man in de Taoïstische leer maar het verschil tussen theorie en praktijk is toch nog net wat groter als verwacht. We dronken beiden nog een glaasje en genoten al pratend wat na over wat ons die nacht overkwam. Toen ik haar vroeg wat haar grootste verlangen was om de avond af te sluiten, stelde ze me voor om te neuken in een klein zeilbootje met middenmast dat niet veel verder aan de oever van het water lag. Haar verlangen was mijn bevel.

De maneschijn scheen pal op de boot, het had iets idyllisch over zich. We hoopten dat de patrouille nog even zou wegblijven want dit zou zeker en vast van de overkant zichtbaar geweest zijn. Maar, het geeft het net een ietsje meer om te weten dat je kunt gezien worden.

Ze plaatste zich rechtstaand met de heupen wat achterwaarts gericht voor mij, steunend tegen de mast. Ik stond pal achter haar en kon op die manier moeilijk maar op een haalbare manier, geholpen door haar vochtigheid, toch mijn heerlijke paal bij haar binnenschuiven. Ik kan je op een briefje geven dat het niet super eenvoudig is om te balanceren op een kleine boot, terwijl je neukbewegingen maakt in een ongewone houding.

Elke beweging zorgde voor wat verstoort evenwicht waardoor de boot in beweging kwam. Maar na enige oefening kwam je in een soort van ritme terecht dat synchroon aan de watergolving was. Terwijl ik haar neukte kon ik heerlijk haar borsten en tepels strelen. De wind hielp me door strelend langsheen haar tepels te waaien. Ik nam ze in de hand en kon zachtjes eraan trekken, er in knijpen. Ik voelde haar schaamlippen mooi sluiten rond mijn heerlijke paal. Ze schoven op en neer en lieten een spoor achter van haar vocht. Steeds sneller gingen de bewegingen, steeds heviger werd ze in haar ritme. Ongecontroleerdheid voelde ik in haar lichaam, alsof ze lichtjes doorheen haar knieën zakte bij elke stoot.

Toen ik even mijn stootbeweging aanpaste merkte ik een schicht die door haar lichaam ging. Een schok doorheen haar heupen, een ademteug die ze miste. Wees maar zeker dat je dat als man in die positie enorm voelt. Voor mij een signaal dat ik daar ergens een enorme gevoelige plek gevonden had. Vanaf dat moment hoorde ik bij elke stoot een kreun. Een kreun die harder en harder werd. De schokken in haar lichaam namen in hevigheid toe, haar bloed stroomde sneller en sneller. Zweverig kwam ze over, bij aanhoudende stimulering van die gevoelige plek.

“Doe het man, doe het nu,” hoorde ik haar roepen.

Niet veel later kwam ze schokkend klaar terwijl ik in haar zat. Het leek alsof er geen einde aan kwam. Ritmisch kneep ze met haar bodemspieren in mijn paal. Elke samentrekking ging gepaard met een stoot van de heupen. Alsof ze me aftrok met haar kutje. Is dit wat men “het melken van de man” noemt?

Nog enkele minuten bleven we zo staan. Ik in haar, mijn armen om haar heen. Zij nog steeds wat slapjes op haar benen, snakkend naar lucht. Dit was nieuw voor haar, dat plekje had ze nog nooit ervaren. Niemand die haar ooit op die plaats stimuleerde. Wat een openbaring en een heerlijk gevoel. We zullen nooit die boottrip vergeten.

Eens we uit de boot kwamen merkten we op dat het verschrikkelijk laat geworden was. Als een schicht schoten we in onze kleren en doofden we het vuur. Hand in hand liepen we naar de auto waar we nog even innig afscheid namen van elkaar. Verschillende auto’s stonden ondertussen op de parking, niemand weet, wie wat gezien heeft van onze heerlijke ervaring.

Mandus

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *