Een handige knul!

()

“Als er verder geen vragen meer zijn, sluiten we bij dezen de vergadering. En nog eens! We zullen werken conform de laatst gemaakte afspraken. Laat dat voor een ieder goed duidelijk zijn!” van Zeeland had gesproken.

Allemaal hadden ze het een arrogante kwal gevonden, maar ja; hij was de baas. En met hem viel niet te spotten.

Tijdens zijn besprekingen was het veel boeiender om met de collega die naast je zat, continu commentaar te geven op zijn gewauwel.

“Wat kan die gozer ongelooflijk lullen zeg.” Zei Martin tegen Marianne. “Als ik zo kon ouwehoeren als die vent, dan werd ik vertegenwoordiger in encyclopedieën of zo.” Marianne kon haar lachen nauwelijks verbergen en was daarom ook maar wat blij dat het afgelopen was.

“Hou op joh! Ik pies nog eens in mijn broek!”

Martin kon het bij haar niet laten, en plaatste regelmatig een dubbelzinnige opmerking en zij vond het allemaal OK. Er was iets met die twee aan de hand. Beiden vonden ze elkaar enorm leuk, en meer dan dat eigenlijk, maar ook allebei waren ze te verlegen om ergens over te beginnen. Een blauwtje lopen, daar zaten ze geen van de twee op te wachten.

“Dan hou ik maar op. Ik wil natuurlijk geen nat slipje op de afdeling hebben hé?” Martin liep grinnikend naast Marianne de vergaderruimte uit. Nog een uurtje en dan zat de dag er al weer op.

Ze werkten op dezelfde afdeling en deden vrijwel hetzelfde werk. Martin werkte er een paar jaar langer en had iets meer ervaring. Af en toe kwam Marianne hem vragen om het een of ander, maar alleen als ze er zelf niet meer uitkwam.

“Martin! Het papier zit weer eens vast.”

De kopieermachine die ze gebruikten was er een uit het jaar stilletjes en was dus nodig aan vervanging toe.

“Tot die tijd,” had van Zeeland gezegd, “moeten jullie het er maar mee doen.” Maar zo ging het dus al jaren, en Martin had zich meer en meer toegelegd op het repareren van het oude ding. Gewapend met een setje schroevendraaiers liep Martin naar de kleine ruimte waar het ‘bijna stuk afval’ stond. Marianne stond al wat ongeduldig op hem te wachten.

“Het is weer eens zover hoor. Krijgen we dan nooit een nieuwe?”.

Eigenlijk was de ruimte te klein voor twee personen, maar Marianne bleef dicht bij Martin in de buurt om alles van hem af te kijken. Ze was leergierig en had besloten het ooit een keer zelf te doen wanneer dat ding weer kapot was.

“Ik zal mijn best doen hoor. Eens zien of we het oude beestje weer aan de praat kunnen krijgen”. Martin ging door de knieën en zat nu gehurkt voor kopieer machine. Hij zag al snel wat het probleem was. Er zat een A- 4tje vast. Met één ruk trok hij het papier los en hij deed het weer!

“Ik wou dat ik zo handig was. Zeg…Kun jij alles repareren?” Martin fleurde op, enigszins gevleid door haar woorden. “Wel ja, alles. Ik doe mijn best. Vaak krijg ik dingen wel weer aan de praat”.

“Heb je misschien ook verstand van computers? Dat ding wat ik thuis heb staan vertoont vreemd gedrag. Ik snap er zelf niets van.” Martin dacht heel even na. Dat zou betekenen? Dat hij bij haar thuis zou komen, en haar misschien van een andere kant zou leren kennen.

“Ik kan er allicht een kijkje naar nemen, maar ik beloof niets.”

Terwijl hij weer in de benen kwam, rook hij heel even haar opwindende en bijna bedwelmende parfum. Ze rook altijd heerlijk. Alleen haar kleding had hij niet altijd even vrouwelijk gevonden. De afspraak stond. Diezelfde avond zou hij nog komen kijken wat er met het stukje techniek aan de hand was.

Marianne stond op en liep naar de hal. Daar was hij al. Martin was mooi op tijd. Terwijl ze haar tijd weer had lopen verdoen met van alles en nog wat, was in tegenstelling tot haar, Martin wel direct gaan eten en douchen. Nu was ze te laat.

“Hoi, kom binnen joh. Je ziet het hé? Ik ben nog niet klaar dus, ik heb al gegeten, maar ik moet me nog wel even snel douchen”.

“Och, dat geeft niets, het is vrijdagavond, dus we kunnen morgenvroeg uitslapen. Doe het maar rustig aan.”

Marianne bood hem een plaats aan en vroeg of ze alvast een kop koffie moest zetten. “Een kop koffie gaat er altijd wel in!”

“Goed dan zet ik koffie, die drinken we eerst samen op en dan spring ik onder de douche. Meestal ben ik wel een uurtje zoet in de badkamer, vrouwen hé?”

Samen praatten ze wat over het werk en dronken hun koffie. Martin vond haar inrichting wel gezellig, hij voelde zich honderd procent op zijn gemak in haar woning. Het bankstel was van het type ‘wegzakker’ en dat was net wat voor hem. Lui onderuit zakken in zo een grote, met hangkussens voorziene, bank. Ondertussen had hij de rest van de kamer ook al even bekeken en had de computer al zien staan. “Dus daar staat je pc? Ik zal hem zo even proberen” Marianne dronk haar laatste slokje koffie uit haar grote witte mok en hielp zich uit de bank.

“Goed, jij redt je dan verder wel hé? Ga ik de badkamer even in.” Zo gezegd zo gedaan.

Martin nam plaats achter de computer. Bij het opstarten zag hij het direct al. De pc was voorzien van een antivirus programma en deze vroeg om nieuwe bestanden te gaan downloaden van het internet. Dat was eigenlijk het hele probleem. Martin liet het ding zijn gang gaan en het duurde niet langer dan een minuut of tien. Nu hij toch verbinding had met het internet, besloot hij even de browser op te starten en eens te kijken in haar favorieten. Hij moest toegeven dat ze alles keurig en netjes had gearchiveerd. Voor allerlei soorten links had ze mapjes aangemaakt. Toen zag hij het mapje “hete links.” Daar moest Martin meer van weten en liet de muis even op het mapje staan. Wat een ongelooflijke verzameling van seks site! Vluchtig keek hij even achterom om te zien of Marianne al bijna binnen kwam, niets te horen, snel klikte hij de eerste link van het rijtje aan en wachtte gespannen af waar hij zou belanden.

Het was een site met naakt mannenvlees in allerlei posities. Niet interessant. KLIK…weg hier, opzoek naar het mapje. Daar zag hij het staan: SEX DATE! Opnieuw klikte hij de muis aan en was benieuwd wat hem nu weer te wachten stond. De site was inderdaad wat de titel al deed vermoeden, Een date site voor seks afspraakjes en dergelijke. Onder de link “vrouwen zoeken mannen” vond hij op de vierde plaats de naam Marianne. Dit kon niet dezelfde zijn. Snel door de details van het bericht bladerend, waren de overeenkomsten met de Marianne die in het vertrek naast hem stond te douchen wel erg frappant! Hij voelde dat tijdens het lezen van het geplaatste bericht zijn hart sneller begon te slaan: ”Jonge vrouw zoekt snel geil contact, ben erg heet en super nat.”

“Het zal toch niet waar zijn.” Mompelde hij.

“Bijna klaar hoor!” Riep Marianne vanuit de douche. Martin klikte snel de browser dicht en ging vervolgens weer op de bank zitten. Zo onschuldig mogelijk kijkend naar Marianne die de kamer in kwam lopen. Bijna viel zijn mond open van verbazing. Was dit dezelfde Marianne waar hij al zoveel jaren mee werkte? Ze zag er compleet anders uit. Het leek wel een metamorfose van een of andere televisie show.

“Jezus! Het is dat ik weet dat jij het bent, maar anders. Ik ken je bijna niet weer” zei Martin glimlachend. Het was hem wel eens opgevallen dat ze niet altijd even vrouwelijk gekleed ging, maar nu wel zeg! Hij kon zijn ogen bijna niet geloven. Daar stond ze voor hem in een net niet doorzichtige kimono. De beide helften van het dingetje waren dusdanig over elkaar heen gevouwen dat het toch een geraffineerde inkijk gaf. Daaronder waren duidelijk de contouren te zien van een sexy lingerie setje, waaronder een jarretel. Mooie zwarte kousen met een heel fijne visgraat motiefje zag hij onder haar sexy gewaad uitkomen, en toen ze zich even omdraaide om de deur te sluiten, zag hij dat deze aan de achterkant voorzien waren van een donkere naad. Marianne droeg pumps, even leek het of haar kuiten zouden exploderen. Het geheel was een enorm opwindend gezicht.

“Dank je, ik heb mijn uiterste best gedaan om er leuk uit te zien voor jou. Kan ik je verleiden tot een iets sterker drankje? Je hebt zolang op me moeten wachten, dat heb je best verdiend.”

Martin stemde in en rook opnieuw haar bedwelmende parfum. Het liefst zou hij haar bespringen en uren achtereen de liefde met haar bedrijven.

“En? Heb je iets in mijn computer gevonden?” Martin legde uit wat er met het ding aan de hand was geweest, het stelde eigenlijk niet zoveel voor. Ze zou het voorlopig niet meer tegenkomen verzekerde hij haar. En mocht het weer voorkomen dat zou hij gewoon weer even langs komen om het probleempje op te lossen. Marianne was blij.

“Daar drinken we dan maar op!” Terwijl ze haar glas wou klinken met die van Martin, boog ze een klein beetje voorover. Martin zag de ronde welvingen van haar vrouwelijke vlees bijna uit haar zwarte BH puilen en even leek het alsof zijn hart een slag oversloeg. Hij voelde zijn bloed zowel naar zijn wangen lopen alsook naar beneden hij herkende meteen het gevoel. Zijn lid werd volgepompt en nam nu een grotere vorm aan. Zijn mannelijk jachtinstinct was nu geactiveerd.

“Ik ben nog wel iets anders op je computer tegengekomen. Toen ik je pc aan het testen was, kwam ik per ongeluk een advertentie op een seks dading site tegen. Met jouw naam eronder zelfs. Maar dat zal waarschijnlijk toeval geweest zijn?”.

Marianne lachte, maar voelde intussen de spanning oplopen. Ze had natuurlijk wel gezien dan hij haar borsten aandachtig had bekeken. Tenslotte had ze niet voor niets een heet setje aan getrokken. Ze wilde hem verleiden, en dat scheen aardig te lukken. Het liefst wou ze wijdbeens gaan zitten en hem laten zien wat voor heerlijk geil slipje ze aanhad. Iets wat hem gek zou maken. Ze besloot het toch iets voorzichtiger aan te pakken. Zo onopvallend mogelijk maakte ze de ceintuur, die haar kimono al die tijd gesloten hield, een beetje los. Nu was het slechts een kwestie van positie veranderen en hij zou meer van haar spannende outfit kunnen zien.

“Kan ik je nog een keertje bijschenken?” Marianne stond op en zag de ceintuur op de grond vallen. Als gordijntjes opende haar kimono en nu stond ze voor hem, bijna alles tonend wat ze in huis had.

“Zo, zo! Dat ziet er lekker uit hoor.” De stem van Martin klonk enigszins schor.

“O ja? Dus het staat je wel aan wat je allemaal ziet?” Ze deed een stapje dichterbij, en weer rook hij haar, ze liep vlak langs hem heen richting de keuken om de glazen nog eens bij te vullen. Ze wilde hem voordat hij haar ook maar met een vinger zou aanraken, compleet gek maken. Marianne zette de volle glazen op tafel en ging precies zó zitten dat hij echt alles kon bekijken. Eerst hield ze haar benen nog iets gesloten, maar duwde wel haar armen iets dichter bijeen zodat haar borsten dicht tegen elkaar aan gedrukt werden. Martin zag het en wou nog maar één ding. Hij wou voelen. Zijn handen hun gang laten gaan.

“Sas hou op joh…je maakt me helemaal knetter!” Opnieuw lachte ze heel ondeugend naar hem.

“O? Word jij knetter, kijk hier dan maar eens naar.” Ze ging iets verder onderuit zitten en spreidde haar benen ver uiteen, wat resulteerde dat haar schaamlippen superstrak in haar slipje kwamen te staan. Langzaam liet ze haar hand naar beneden glijden, even kneep ze in haar eigen borsten en vervolgens wreef ze een keer vol over haar schaamlippen.

Martin maakte aanstalten om nu op te gaan staan om naar haar toe te gaan.

“Neen! Jij blijft daar zitten en kijkt nog maar eventjes wat ik ga doen.” Dat was duidelijk. Met een plof liet hij zich weer achterover vallen. Marianne ging verder met het strelen van haar eigen kutje. Alles was nog steeds bedekt door haar hete slipje, dus hij kon alleen nog maar raden wat zich daar achter bevond. Met zachte kreungeluidjes begon ze nu met twee handen stevig haar tieten te masseren.

Hij zag dat haar tepels keihard werden en voelde zijn lul opnieuw harder worden.

“Laat je tieten nou eens zien. Ik wil die lekkere geile tietjes van je bekijken.” Dit keer gaf ze toe en opende haar BH. Wulps sprongen de heerlijke vrouwelijke heuvels uit de verpakking. Haar tepels smeekten bijna om gelikt en gezoend te worden. Martin greep naar zijn kruis en legde de geile neuker even recht. Doordat zijn broek nog gesloten was, voelde het harde ding bijna pijnlijk aan, zijn voorhuid was in de broek al ver naar achter geschoven doordat hij aardig op de bank had zitten schuiven. Marianne ging verder met haar spelletje. Na een poosje met haar tieten gespeeld te hebben, liet ze opnieuw haar handen naar beneden gaan. Met twee vingers was ze haar volle geile lippen aan het strelen.

“Vindt je dit geil om naar te kijken?”

“Geil? Mijn pik knalt zowat uit mekaar!”

“Nog eventjes, dan mag je iets dichterbij komen.” Haar plannetje leek te lukken, hij werd echt stapelgek, maar ze ging nog even door. Ze wou hem helemaal geen toestemming geven om dichterbij te komen, hij moest zelf maar komen. Heel traag schoof ze nu haar slipje iets opzij en liet Martin een klein beetje van haar schaamharen zien, voorzichtig liet ze twee vingers in haar slipje glijden en begon onder het dunne stof haar kutje te vingeren. Heel even zag hij nu het vlees van haar geile kut en dat wond hem nog meer op, hij wou alles zien!

“Heb je al genoeg lieverd? Of wil je nog meer zien?” plagerig ging ze verder. Snel liet ze haar kut zien en duwde haar kont een eindje omhoog. Als vanzelf gingen haar schaamlippen een beetje openstaan en Martin zag het geil dat uit haar kut droop, glinsteren tussen haar schaamhaar. Nu was hij écht gek en wild van verlangen.

“Vind je het goed dat ik mijn broek iets open doe? Ik hou het niet meer.” Marianne zei niets en liet hem gewoon zijn gang gaan. Vlug opende hij zijn broek en schoof de spijkerstof iets omlaag. Hij zag zijn pik opgericht in zijn slip staan en kneep er even in. Hij voelde een dikke druppel geil zijn eikel bereiken.

“Kijk wat je met me gedaan heb.” Martin schoof met een hand zijn slip iets omlaag en met de andere hand haalde hij zijn stijve paal eruit. Nat van geil stond zijn dikke eikel bovenop zijn neukmast.

“Wow! Wat heb jij daar een lekkere geile natte lul zeg. Mag ik daar eens een hapje uit nemen?”

Ook zij was nu duidelijk heet geworden van haar eigen strelingen, bij het zien van zijn stijve pik, was ze alleen nog heter geworden. Martin wist niet meer van wijken en voelde de adrenaline door zijn lijf gieren. Hij was door het dolle heen en stond op van de bank. Met zijn broek half op de knieën liep hij richting Marianne. Ze zag hoe de lul van haar minnaar knalhard vooruit stond en dat het stijve ding heen en weer bewoog tijdens het lopen. Nu knielde hij voor haar en schoof zonder een woord te zeggen haar inmiddels natte slipje opzij, pakte zijn pik vast en schoof in één beweging het harde mannenvlees bij haar naar binnen.

Marianne slaakte een klein kreetje en beantwoorde zijn geile neuker door wild haar kont naar voren te duwen. Zo snel hij naar binnen ging, zo snel trok hij zijn lid ook weer uit haar.

“We zullen eens zien wie hier, wie gek maakt!” dacht Martin. Vlug wreef hij een aantal keren met zijn natte eikel over Marianne haar klit en duwde het ding weer terug in haar geile grotje. En weer opnieuw duwde ze wild haar kont vooruit, ze wilde meer. Ze wou het hard en diep in haar voelen en met een vlot tempo ruig geneukt worden.

Maar, de rollen waren nu omgedraaid. Martin herhaalde het ritueel een aantal malen en bij de laatste keer dat hij uit haar gleed, ging hij verder door de knieën en zoog haar klit vol in zijn mond. Sabbelend en likkend aan haar lekkere knopje voelde ze een orgasme naderen.

“Ja, oh ja, zo is het fijn.” Met moeite wist ze nog wat woorden uit te brengen, maar hij stopte alweer, dus ze moest nog even wachten.

“Draai je eens om lieverd.” Marianne veranderde van positie en Martin nam plaats achter haar. Zonder zijn handen te gebruiken duwde hij opnieuw zijn harde leuter in haar en greep haar stevig bij haar kont vast. Met een hoog tempo begon hij haar nu te neuken. Hij liet nu zijn handen via haar buik naar haar borsten gaan en streelde de harde knopjes op haar tieten. Terwijl hij een hand met haar borsten liet spelen, gleed zijn andere hand naar haar heerlijke geile kutje. Behendig masseerde hij haar klit en liet met hetzelfde wilde tempo zijn harde natte lul in en uit haar gaan.

Ook hij voelde nu een hoogtepunt dichterbij komen. Traag liet hij zijn pik uit haar glippen en begon haar van achteren te likken. Marianne voelde de warme hete tong van hem in en uit haar gaan. Ook haar sterretje liet hij niet onberoerd. Met twee handen duwde hij de zachte vleeshelften van haar kont uiteen en begon haar nu ook volop tussen haar billen te likken. Marianne hield het niet meer.

“Ik word helemaal knetter, wat doe je toch?” kreunend ze en met moeite kreeg ze er nog een paar woorden uit.”

“Dat wou ik even horen” zei Martin zachtjes. Iets verder omhoog komend nu liet hij opnieuw zijn neuker in haar gaan en ging door tot het niet meer te houden was.

“Nu dan!” Hij voelde hoe zijn ballen samen krompen en het geil zijn pik verliet. Marianne voelde hoe het witte zaad volle kracht diep in haar werd gespoten en kwam nu ook klaar.

“O… heerlijk, ja, ja! Spuit mijn hele trut maar vol met je heerlijke geil.”

Na een tijdje samen nagehijgd en gezoend te hebben wou hij het toch weten.

“Was die hete advertentie op die dading site nu van jou of niet?”

Marianne lachte.”Ja, maar dat is al weer een behoorlijke tijd geleden, ik zal het verwijderen. Tenminste als ik zo af en toe een beroep op jou mag doen?”

Het klonk hem als muziek in de oren. Zo brachten ze de rest van de avond samen door. Beetje praten, af en toe wat zoenen. Beiden hadden ze hier lang naar uitgekeken.

Toch maar goed dat het een handige knul is.

Martin

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *