Een hemels geschenk

()

Ik hou van rust en de natuur. Zo komt het dat ik regelmatig mijn skeelers ombind om in turbovaart de koude wind te doorsnijden. Mijn auto parkeer ik dan bij het bos om van daaruit veilig en alleen van dit fijns te kunnen genieten. Als ik dan de motor afzet geniet ik altijd eerst even met gesloten ogen van het begrip ‘stilte’ om dan er lekker op los te vlammen.

Meestal kom ik niemand tegen.

Tot ik een aantal weken geleden werd ingehaald. Een meisje van een jaar of achttien schoot aan me voorbij. In het langs razen keek ze vlug en lachend, snel even om. Het was een schoonheid. Haar lange blonde haren schudden los over haar schouders bij elke slag. Haar slanke taille was als een geschenk uit de hemel, bloot onder een kort strak truitje. Haar stevige prachtige kontje in een kort, lief maar sexy rokje. Natuurlijk kon ik dit niet op me laten zitten. Ik moest dit van haar winnen. Dat was een hele opgaaf, want door mijn tijdelijke verdoving had ze al een flinke voorsprong behaald. Ik zette wat kracht bij en merkte dat ik op haar inliep. Het leek wel of zij een stuk langzamer ging dan eerst.

Ik haal haar in en wilde iets zeggen. Maar de blik die zij mij toewierp deed de woorden in mijn keel smelten. Ze had werkelijk de mooiste ogen ooit gezien! Weer sloeg de verdoving toe en ik ging door, zo hard als ik kon. Natuurlijk haalde ze me weer in. Nu op volle snelheid. Ze ging vlak langs me af en het leek of ze me raakte. Ik proefde haar heerlijke jonge meisjes geur in de wind. Wat een vaart had ze nu weer.

Ik volgde vlug, maar kon niet verhelpen dat zij als eerste de hoek om schoot. Ik vloog haar achterna maar om de hoek was ze verdwenen. Dit was een wonder, want ze kon nergens naartoe. Toch de weg was leeg, ze was als een wolk in de mist verdwenen. Toen zag ik haar.

Ze lag in de berm, op haar rug, stil. Ik bevroor van schrik. Was ze gevallen? En was het mijn schuld? Ik viel bijna terwijl ik mij naar haar toe bewoog. Ze lag als een prinses, wat een poppengezichtje had die meid. Zo gaaf, zo prachtig, perfect. Maar ze leek wel dood. Ik boog me over haar en hield mijn hand voor haar mondje. Ik voelde geen adem. Hoe zou het zijn om haar te kussen. Ik legde mijn hand op haar buik. Wat een schoft zou ik zijn om nu aan haar te zitten. Ik hield mijn lippen voor haar mond. God wat was ze mooi. Voelde ik haar ademen?

Ineens opende ze haar ogen en haar mond. Ze trok me op haar en zoende me. Haar tong schoot mijn mond in zoals zij mij eerder voorbij was geschoten. Had ze dit in scene gezet? Ik greep haar borstjes door haar shirtje heen. Wat een lichaam. Ze draaide zich op me. Nog altijd wild kussend. Ineens stopte ze, terwijl ze op me zat. Tussen haar benen zag ik onder haar rokje door een stukje van haar slipje. Ik kon het niet helpen te kijken. Zij zag me en tilde haar rokje even op. Ze wreef even met haar vingertjes over haar kruis en giechelde toen. Ineens sprong ze op en skelterde weg. Verdwaasd bleef ik liggen. Wat een meid. Tegen de tijd dat ik bij kennis kwam was zij uit mijn gezicht verdwenen, maar niet uit mijn hoofd.

Bij elke bocht hoopte ik haar weer te zien. Maar het spelletje was kennelijk over. In skaten had ik nu ook geen zin meer. Ik besloot naar mijn auto te gaan. Hij stond vlakbij, en algauw voelde ik mij onvoldaan de sleutel in de deur schuiven. Maar wat gek. De deur was al open. Hoe stom kan iemand zijn! Ik vloekte en opende het portier. Ik vloekte nog steeds terwijl ik ging zitten en de deur dicht smeet, ik vloekte…

… en voelde twee handen over mijn borst kruipen. Zou ze?

Ik kreeg de kans niet. Ze zoende me alweer terwijl ze zich tussen de stoelen door wurmde. Dit moest een droom zijn. Ze sloeg haar benen over mij heen en kwam wijdbeens op me zitten. Even keek ze me aan.

“Hé hé,” zei ze. Toen drukte ze die heerlijke mond al weer op de mijne. Mijn handen gleden onder haar rokje. Tot mijn verbazing zat er nu geen slipje meer. Ik gleed meteen langs haar vochtige plooien. Vlug vingerde ik haar klitje, en ze begon al zoenend te hijgen. Wat was ze geil! Ze drukte haar kutje tegen mijn hand aan. Mijn vinger was te klein voor haar. Ze trok mijn riem en mijn broek open. Mijn geslacht klopte van ongeduld. Haar kleine handjes trokken mij heerlijk. Maar niet voor lang. Haar kut was een wild monster geworden.

Handig schoof ze haar kutje over mijn lul. Heerlijk. Ze bereed me. Zo licht, zo fijn. Zo nat had ik nog nooit een meisje meegemaakt. Ze kreunde nu hard. Toch verzaakte ze niet haar tong in mijn mond te houden. Dit was te heftig voor mij, maar gelukkig voelde zij dat ook. Ze stopte even met rijden. Ik wreef over haar heerlijke heupen en billen onder haar rokje. Vliegensvlug schoof ze de bijrijderstoel naar achteren. Pas toen klom ze van me af en ging er op haar knieën op zitten. Haar borsten tegen de rugleuning, haar armen eromheen. Ze keek me uitdagend en nog steeds hijgend aan. Ik kwam achter haar. Haar mooie kontje stond naar achteren. Ik kwam in haar. Meteen begon ze weer te bewegen. Wat kon die meid neuken zeg. Ze draaide met haar kontje terwijl ik haar nam. Ik zag mijn lul glinsteren van haar geil. Ik wrong mijn handen tussen haar en de stoel en bevoelde haar borsten. Haar tepels waren hard. Ik voelde het zweet tussen haar tietjes. Ze gilde nu bijna. Ik stootte harder, en harder.

Ik kuste haar wang en zij draaide haar gezicht naar me toe. Zonder elkaars lippen goed te kunnen raken likten onze tongen elkaar. Ik wist dat elke stoot de laatste kon zijn. Het racen had ik verloren, maar dit won ik. Ik beukte mijn staaf zo hard in haar, onderwijl haar klitje en haar tieten bevoelend met mijn handen en haar tong met mijn tong, dat ze kwam. En ze kwam eindeloos. Ze bleef schokken en schudden. Wat was dit meisje lekker zeg. Natuurlijk pikte mijn pik al dat knijpen ook niet langer. Ik trok hem al spuitend uit haar en bedekte haar billen en haar ruggetje met een heerlijk laagje dun geil. Een heerlijk gezicht.

Zij bevoelde haar besproeide delen met haar kleine vingertjes en likte ze af. Dit bleef ze doen tot haar hele rug zo goed als schoon was. Met haar andere hand trok ze mijn pik wat na. We zoenden nog wat en toen schoot ze uit de auto.

En ik werd wakker…

Martin

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *