Een nacht met …

()

Linda en ik hebben een zeer gevarieerd seksleven. We neuken dagelijks en alle attributen die er bestaan hebben we wellicht geprobeerd, dildo’s, zwepen, boeien, voorbindlullen, Electro seks bedenk het, en het is gebruikt. Daardoor kwamen we niet in een sleur terecht, maar toch.

We besloten om een weekeindje Maastricht te doen, eventjes er lekker uit. Hotelletje geboekt en lekker lanterfanten, terrasje drankje enz. En natuurlijk regelmatig naar de kamer voor een geil uurtje.

“Wat gaan we vanavond doen?” vroeg ze.

“Zeg jij het maar.”

“Laten we iets geils doen, ik wel eens een parenclub bezoeken! ”

Wow, we hadden wel heel veel seks maar met andere erbij nog nooit.

Ik was even verbaasd maar zei meteen, ”goed als je dat wilt?”

“Ja, maar ik wil alleen maar eens zien hoe dat het daar aan toe gaat.”

Ja, ja dacht ik, geil ding.

Eerst zijn we naar een restaurant gegaan. Ik heb haar nog nooit zo snel haar bord zien leeg maken als toen. Ze zat met blozende wangen zenuwachtig op haar stoel te schuiven, en toen ik mijn cognacje op had stond ze al op. Betaal jij dan bestel ik vast een taxi, en weg was ze.

De taxi stond snel voor de deur en we vroegen de chauffeur of hij in de buurt een parenclub kende?

Die kende hij, een hele goede niet echt vlakbij maar heel goed want hij kwam daar zelf ook regelmatig. We waren er is als eerste denk ik. We werden uitermate vriendelijk onthaald door een iets oudere dame die ons rondleidde en alles liet zien. Het was inderdaad een mooie, schone club. We nestelden ons aan de mooie bar, Linda had een leren kleedje aan waarmee één borst ontbloot bleef. Geen slipje maar een gordeltje netkousen en hoge hakken. Ze zag er echt heel geil uit.

Al gauw kwamen de gasten binnen en binnen een uurtje was het gezellig druk. Er liep van alles rond, jong, oud, dik en dun maar allemaal heel gemoedelijk.

Na verloop van tijd wilde ze boven een kijkje gaan nemen in de diverse kamers. Mijn hand stevig vasthoudend liepen we naar boven, waar in de kamers diversen stelletjes lagen te vrijen. “Oh, wat geil,” fluisterde Linda in mijn oor.

“Zullen we deze kamer naar binnen gaan zei ik.”

“Ja, maar blijf in godsnaam bij me ik wil niet dat er iemand aan me zit hoor.”

“In orde.” We liepen een kamer in en gingen op een mega matras liggen waar al een tiental stelletjes bezig waren. Het gekreun en gehijg maakten een geile indruk. Aangezien mijn Linda altijd wilt dat iedereen naar haar kijkt begon ze meteen mijn pik te zuigen met lange geraffineerde halen nam ze hem tot achter in haar mond, likte mijn ballen en ging boven op mijn paal zitten.

Ondertussen waren er vijf jongens binnen gekomen die naar ons zaten te kijken en gelijk aan hun lul trokken. De code in de club was; Als iemand niet wil dat je meedoet, je onmiddellijk ophoud. Een jongen kroop naar ons toe en begon aan haar tieten te zitten, onmiddellijk zei, “neen, weg, niet doen.”

We neukten daar nog tien minuten en besloten om naar een andere kamer te gaan. In ons kielzog de vijf rechtopstaande lullen achter ons aan.

We kwamen in een kamer waar een grote gynaecologen stoel stond met beugels en alles er op en er aan. Lachend nam ze plaats en deed haar benen in de beugels. Ik ging voor haar staan en duwde mijn pik in haar kut. Ze kreunde en steunde en kleine gilletjes ontsnapte haar mond. Meteen stonden de vijf jongens om ons heen zich af te trekken. Een daarvan was een jonge man met een mooi lijf en een grote lul. Ik wenkte hem dichterbij te komen en pakte de hand van Linda en bracht die naar zijn lul. Ze trok er even aan, bukte zich en begon zijn pik te pijpen. Even ging er een schok door mij heen mijn vrouwtje met een ander! Maar aan de andere kant was het ook heel geil om te zien. De jongen kroop op de stoel zodat ze zijn lul beter kon pijpen. Van de vier overgebleven jongens kwamen er twee klaar en vertrokken.

Na een tijdje zei ze zelf dat het goed was zo en wilde wat drinken. We gingen terug naar de bar.

Diversen stelletjes kwamen bij ons langs en gaven complimentjes om onze houding en gedrag. Na een tijdje wilde ze terug naar het hotel om daar met ons tweeën nog een paar uurtjes te neuken. We kleden ons aan en vroegen om een taxi. Toen we buiten stonden te wachten kwam ook die jongen die ze daarvoor had gepijpt naar buiten. Hij liep op ons af om afscheid te nemen. Ik zag dat mijn Linda hem aankeek. Ze kneep in mijn hand. Meer signaal had ik niet nodig.

“Heb je zin om nog even met ons mee te gaan naar ons hotel?” Vroeg ik.

“Ja natuurlijk, gezellig.”

Hij was zelf met de auto maar ik regelde het dat hij achter de taxi aan reed. Ik wilde om een of andere reden niet met hem in de auto. Bij het hotel aangekomen wachten we even tot hij zijn auto geparkeerd had en gingen met de lift naar boven. In de kamer praten we over koetjes kalfjes, voetbal, het weer, en uiteindelijk over de parenclub waar hij een regelmatige bezoeker was.

Linda stond op en ging naar de badkamer. Na een kwartiertje ging de deur open en daar stond ze zwaar opgemaakt in een super hoerige pak, ze dempte het licht en zei met trillende zenuwachtige stem.

“Ik ben van jullie, doe met me wat jullie willen, gebruik mij.” Tegen mij zij ze stilletjes; “Je weet wat ik wil.”

Dat wist ik want we deden vaker zo’n spelletje thuis. Ze liep naar de minibar en ik zei snel tegen de jongen.

“We nemen haar hard, ze wil nu vernederd worden.” Hij knikte dat hij het begreep.

Ik en de jongen begonnen een gesprek over zijn auto en keken terloops naar haar.

“Zo geile hoer, ben je daar! Zet u! Daar!”

Ze ging zitten met een drankje.

“Wat zie je er geil uit straatslet!”

“Dank je,” zei ze.

“We zullen zo dat hoerenlijf van je eens onderhanden nemen.”

Als Linda in die stemming is wordt ze zo geil dat het weleens gebeurd dat ze spontaan klaar komt.

Ik liep naar slaapkamer, pakte de rijzweep en liep terug.

“Ga recht staan, slet!” Ze ging meteen staan.

“Buk je voorover,” zei ik. Ze bukte zich voorover. Haar korte minirokje schoof omhoog. “Wat ben je hoer…”

“Ik weet het niet,” zei ze, en pats daar ontving ze de eerste slag. Een zacht gekreun was het vervolg.

“Ik vraag het nog één keer. Wat ben je?

“Ik ben een hoer mijnheer?” Pats de tweede.

“Neen, je bent een straathoer! Dus wat ben je?”

“Een straathoer mijnheer.” Pats de derde.

“Nee! Een geile straathoer. En jij gaat ons verwennen en doen wat wij zeggen.”

“Ja mijnheer.”

De jongen zat met half open mond en een bobbel in zijn broek naar ons te kijken alsof hij water zag branden. Ik pakte mijn glas en gaf hem de rijzweep. Hij legde die naast zich neer en liep op haar af.

“Op je knieën snol en doe mijn broek los.”

Ze ging op haar knieën, deed zijn broek los en naar beneden. Ze haalde zijn lul te voorschijn en bleef zitten. Hij pakte haar van achteren bij haar haren en duwde zijn lul tot achter in haar strot.

“Zo doen we dat, pijpen en zuigen hoer.”

Hij liet haar los en ging zitten. Ik liep naar haar toe en gooide haar ruw op de bank.

“Op je knieën slet, en trek je kut open.” Ze ging op haar knieën en met twee handen trok ze haar zeiknatte kut open.

“En! Wat vraag je dan hoer?”

“Neuk me mijnheer, neuk me!”

Ik ging achter haar zitten en ramde in keer bij haar naar binnen, pakte haar haardos trok haar hoofd naar achteren en neukte haar wild. Mijn hand kletste een paar keer pletsend tegen haar reet en ze kwam voor de eerste keer klaar.

Ik ging achter haar vandaan en knikte naar onze vriend. Deze nam mijn plaats in.

“Zo vieze hoer, zal ik nu die zaad- kut van jou eens onderhanden nemen?”

“Ja, mijnheer,” zei ze.

Hij sloeg vijf keer op haar kont en ramde ook zonder pardon zijn lul naar binnen. Het vocht liep langs de binnenkant van haar dijen en ze werd wilder en wilder. Toen hij van haar af ging, ging ik achter haar zitten en zei dat ze met die hoerenreet zo moest blijven zitten.

Met mijn vingers begon ik haar kut te bewerken net zo lang tot ik haar aan het vuist- neuken was, wat we wel meer deden.

“Zo doen we dat met sletten zoals jij.” Kreunend kwam ze voor de tweede keer klaar. Ik ging van de bank en liet haar daar achter.

“Hè, geile slet! Kom hier!” Zei onze vriend.

Ze ging voor hem staan. Hij trok haar op zijn staaf en begon haar te neuken terwijl hij aan haar tepels trok en haar opnieuw op haar reet mepte.

Na vijf minuten ging ik naast hem op de bank staan en zei tegen haar; “Zo! Een in je kut en ook nog een in geile hoerenbek.” Ik pakte haar achterhoofd en opnieuw werd haar mond gevuld door een lul. Voor de derde keer kwam ze klaar.

Ik pakte haar aan haar arm en liep naar de slaapkamer gevolgd door onze vriend. Ik duwde haar op bed.

” Zo! Nu zullen we je eens echt opvullen.”

Ik draaide haar op de zij en ging achter haar liggen. De jongen begreep wat de bedoeling was en ging voor haar liggen. Ik duwde in een stoot mijn lul in haar kontje.

“Zo zullen we die geile hoerenreet eens neuken.” Ze kreunde en hijgde van genot. Op dat moment werd ze ook in huur kut geneukt, ze gilde het uit.

“Neuk me! O! Heerlijk! Neuk mijn geile hoerenlijf!”

De jongen hield het niet meer, trok zich terug, en rukte vlak boven haar gezicht aan zijn lul. “Open je geile zaadbek!”. Wat ze meteen deed en op dat moment spoot hij een enorme lading in haar mond en over haar gezicht. Op hetzelfde moment spoot ik mijn lading in haar geile hoerenreet en kwam ze voor de vierde keer klaar. Uitgeblust lagen we op bed.

Linda stond als eerste op en liep met een tasje naar de badkamer. Wij dronken wat een rookte een sigaret en dachten dat ze zich ging omkleden. Al snel ging de deur open en daar stond het geile kreng met een gigantische voorbind lul.

“Zo heren. Nu is het mijn beurt.”

Onze vriend verstijfde en zei,” Ho…Neen, dat heb ik nog nooit gedaan.”

“Dan wordt dit de eerste keer hoerenloper.” Inmiddels had ze de rijzweep gepakt en liep op ons af. Met de punt van de zweep ging ze over zijn lul en ballen die meteen weer stijf werd. Ze boog over hem heen en begon zijn lul te zuigen en kneep in zijn tepels. Ze pakte een tube KY crème, deed het glijmiddel over de voorbindlul en over zijn gaatje. Ze pakte een kussen en zei dat hij zijn hoerenreet moest optillen en met zijn kont op het kussen moest liggen.

“Poten wijdt hoer!” Riep ze. En…Hij deed het.

Ze ging voor hem zitten en behendig zetten ze de lul tegen zijn ster. Langzaam duwde ze hem naar binnen tot hij er helemaal in zat. Hij gromde en kreunde maar vond het geweldig.

“O, ja. Neuk me, neuk mijn hoerenreet!”

Ze ging een tijd tekeer als een wilde. Dan trok zich terug en zei dat hij op zijn knieën moest gaan zitten wat hij deed.

Toen hij zat kreeg hem meteen een klap met de zweep een “A, ha” kwam uit zijn mond.

“Kop naar beneden en die hoerenkont omhoog.”

Ondertussen had ze mijn lul van crème voorzien en ik wist wat me te doen stond. Terwijl onze vriend wachtte op haar voorbind lul ging ik achter hem zitten en zei leidde mijn eikel naar zijn gaatje. Toen die zijn kontje raakte merkte ik dat hij wist wat er ging gebeuren, maar hij zei niets en liet het begaan.

Ik duwde mijn lul naar binnen en begon hem te neuken. Linda riep,”neuk hem, neuk die stinkhoer.”

Na een tijdje riep ze,” stop!”

Ik stopte en zag dat ze naast ons was gaan liggen. De voorbind lul was weg en ze lag op haar rug met haar benen wijdt.

“Nu mogen jullie je zaad in mijn kut spuiten.” zei ze.

Onze vriend kroop op haar en ze neukte elkaar naar een hoogtepunt. Toen hij er vanaf kwam zei ze tegen mij, “nu jij slet.”

Ik wilde op haar gaan liggen maar ze zei; “Eerst mijn kut uitlikken.” Ze duwde mijn gezicht in haar kut en ik likte al het zojuist gespoten zaad uit haar kut. “Niet doorslikken hoer,” riep ze.

Ik deed wat er van me gevraagd werd. Toen ik mijn mond vol zaad had ging ik op haar liggen en duwde mijn lul naar binnen. Onmiddellijk begon ze met me tongen en het zaad van onze vriend ging van mond tot mond tot ze het eindelijk doorslikte.

Vlak voor ik klaar kwam ging ik van haar af en heb mijn zaad over haar gezicht en in haar mond gespoten.

Uiteindelijk zijn we met zijn drieën in slaap gevallen. De volgende dag hebben we samen heerlijk ontbeten, en de volgende dag weer.

Martin

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *