Een nacht in de bus

()

Het was 21 juli en ik ging voor het eerst zonder mijn ouders op vakantie. Met 5 vrienden gingen we kamperen in Spanje. Vol verwachting stapten we in de bus, want natuurlijk hadden we al wel gehoord van de seksuele belevenissen van andere jongens op vakantie. We hadden meteen al veel pret in de bus. We luisterden wat muziek en keken naar films. Ik zat links langs het raam, naast mij zat Peter, dat is een vriend van mij. De rest van mijn vrienden zaten aan de rechterkant. Op de twee banken voor mij zat een gezinnetje. Ik kende ze niet, maar toen ze in Vilvoorde instapten viel mijn oog meteen op hun dochter. Ze was klein, blond, had al volle borsten en was bovendien erg knap. Tot mijn grote plezier gingen ze voor mij zitten. Het meisje zat recht voor mij, naast haar zat haar vader. Voor ze ging zitten had ze mij al een veelzeggende blik toegeworpen en ik kreeg meteen een stijve bij de gedachte, dat ik ooit eens met haar zou kunnen neuken. Het werd donker en na de laatste stop gingen de lampen uit en de stoelen achterover.

Iedereen ging slapen, behalve ik.

Ik had op dat moment nog geen snode plannen, maar ik kan gewoon niet slapen in de bus. Ik had mijn walkman op en keek wat naar de lichtjes die aan mij voorbij schoten, toen ik plotseling iets op mijn knie voelde.

Ik had mijn been langs de stoel voor mij gelegd en het meisje dat voor mij zat, liet haar hand nu op mijn knie rusten. Ineens was ik klaarwakker en ik kreeg weer een stijve. Langzaam bewoog ik mijn hand in de richting van de hare en streelde die zachtjes. Al gauw kreeg ik een reactie, want ze pakte mijn hand vast en streelde die ook. Ik smeedde het ijzer… en greep letterlijk mijn kansen.

Ik boog voorover en kon net bij haar borsten. Ik kneep er zachtjes in en ik voelde dat haar kleine tepeltjes keihard werden. Ik tastte voorzichtig haar gezicht af. Ze stopte mijn wijsvinger in haar mond en likte die helemaal af. Ik werd hier zo geil van dat mijn lul nu rechtop stond en doordat ik voorover gebogen zat, snakte hij naar ruimte.

Met mijn vrije rechterhand maakte ik mijn broek los en begon me langzaam af te trekken, maar ik deed het wel erg stilletjes, ik zat tenslotte in een volle bus. Het meisje werd ondertussen ook steeds geiler en bewoog mijn hand naar beneden. Zij had haar strakke spijkerbroek al losgemaakt en ik voelde haar lekkere natte gleuf al door haar slipje heen. Ik wreef een paar keer zachtjes op en neer en ik hoorde haar zacht kreunen. Ik vroeg me af of er niemand wakker zou worden als we zo doorgingen. Peter lag bijna in coma en haar vader gaf tot nu toe ook nog geen kik. Haar slipje was nu doorweekt en ze hijgde alsof ze het erg benauwd kreeg, ik voelde dat ik bijna klaarkwam en stopte daarom met trekken, ik had namelijk niets bij de hand om mijn kwakje in te spuiten.

Ik wilde nu wel eens een echt kutje voelen en ik stak mij hand helemaal in haar slipje. Even maakte ze een vrij hard kreunend geluid en ik schrok me rot toen haar vader plots bewoog. Hij was echter niet wakker geworden.

Terwijl ik één vinger langzaam in haar natte grotje stopte besefte ik me dat we met iets erg gevaarlijks bezig waren. Ze pakte mijn hand vast, bewoog die ritmisch door haar slipje en ik stak nu twee en daarna zelfs drie vingers in haar nauwe kutje.

Ze begon harder te kreunen ik kreeg het ook steeds benauwder. Ik rook nu haar hete grotsappen en ik wilde nog maar één ding…

Neuken!

Ik snapte echter dat het in deze positie niet mogelijk was. Toen kreeg ik een idee en ik fluisterde zachtjes naar voren.

“Zullen we verder gaan op het toilet?”

Ik hoorde haar zachtjes “Ja” zeggen en nu kreeg ik het echt helemaal te benauwd. Ik zou waarschijnlijk voor het eerst in mijn leven gaan neuken en dat nog wel in een volle bus!

Ik knoopte mijn broek dicht en klom over Peter heen. Ik zag dat het meisje ook probeerde over haar vader heen te klimmen, maar die werd wakker. Gelukkig had hij niets in de gaten.

We slopen stil het ontzettend kleine toilethokje in.

Toen we daar tegen elkaar aan stonden schoten we allebei in de lach en we kleedden elkaar snel uit. Ze sloeg haar armen om mijn nek. Ik tilde haar op door haar strakke kontje stevig beet te pakken en ze sloeg haar benen om me heen. Ik pakte mijn keiharde kloppende lul vast en plaatste die met groot gemak in haar glibberige grot van de pret. Ik duwde haar tegen een wand aan en kneedde nu met beide handen haar mooie ronde borsten en ondertussen pompte mij lul steeds dieper. We hijgden nu allebei vrij hard en ik weet bijna zeker dat er mensen wakker van zijn geworden, maar dat kon ons niet schelen. We kwamen al snel heerlijk klaar, bijna tegelijk. Het meisjesgeil liep langs mijn benen naar beneden. Toen raakten we in een hevige zoenpartij en na een tijdje stond mijn paal weer in het gelid.

Ik ging op de wc zitten en het meisje liet zich plagerig langzaam over mij heen zakken. Ik zag haar opgezwollen lippen uiteenglijden over mijn glimmende eikel. Wat Goddelijk een gevoel was dat. Ze begon wild op en neer te wippen en mijn lul stond al snel weer op springen. Terwijl ik haar roze klitje tussen duim en wijsvinger masseerde kwam ik klaar als nooit eerder. Ik spoot mijn geile kwakje diep in haar kutje.

Zij was echter nog niet zo ver en ze ging rechtop voor me staan. Ik likte haar kutje helemaal schoon en ik slikte het mengsel van mij eigen sperma en haar geile grotsappen helemaal door. Toen kwam ze klaar en ze liet zich uitgeput op mij schoot zakken.

Zo bleven we wel een uur liggen. Daarna hebben we ons aangekleed. Ze vertelde dat ze al een vriend had en dat ze het graag hierbij wilde laten. Ik had hier geen problemen mee, want de vakantie moest eigenlijk nog beginnen.

Het werd een wereldvakantie, met veel spannende momenten, maar ze konden allemaal niet op tegen die ene nacht in de bus!

Martin

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *