Emmy

()

Emmy is een eenentwintig jarige studente uit Antwerpen met een lieve snoet die speels haar studententijd doorbrengt. Ze gaat soms uit tot ’s morgens vroeg, gaat zich dan douchen, wat eten en trekt naar de faculteit om daar in slaap te vallen. Ik kwam haar tegen in een van haar stamcafés. Het klikte direct tussen haar en mij, omdat we allebei graag lachen en plezier maken. Samen gaan we al eens wat jonge mannen verleiden. Emmy en ik hebben geen geheimen voor elkaar. Ze weet dat ik een lieve vriend heb die lange dagen moet maken. Ik wacht vaak op hem in het café en als Emmy dan binnenkomt, zit de sfeer er direct in. Ik nodigde haar eens uit om bij ons op ons appartementje te komen slapen voor een weekendje. Ik haalde haar vrijdagnamiddag af op het station. Het eten stond ons al op te wachten.

Met zijn drieën hadden we een gezellige avond. We kaarten wat, maar ik ben daar een dikke nul in. Ik lag er zoals gewoonlijk snel uit en ging terwijl zij en mijn vriend Manu verder speelde opruimen. Na een lekkere koffie praatten we over het dagelijkse leven en gingen de gesprekken de pikante toer op. We wilden het spelletje spelen waarbij er vragen over het seksleven eerlijk beantwoord moesten worden. Zo leerden we van elkaar wat we opwindend vinden en kwamen we van elkaar de diepste geheimen te weten. Het was mijn beurt om een vraag te stellen aan mijn vriend Manu. Hij geeft me al eens een erotische massage en ik vroeg hem daarom of hij tijdens het masseren al wel eens gefantaseerd had dat hij een ander meisje aan het masseren was. Manu moest aarzelend toegeven.

“Is dat meisje ook al eens Emmy geweest?” Vroeg ik hier direct op. Manu protesteerde dat ik maar één vraag mocht stellen dat het nu aan Emmy was om een vraag te stellen. Emmy speelde hier direct op in want ze vroeg.

“En, ben ik dat al eens geweest?” Manu was het hier niet mee eens.

“Dat is niet eerlijk, jullie spannen samen tegen mij!” Emmy moest niet nadenken.

“Ik heb daar anders wel zin in!” Manu blufte.

“Ok, jullie met een grote mond, leg jullie maar klaar, maar naakt he!” denkend dat de twee meiden dit toch niet zouden durven. Emmy en ik sprongen echter recht, kleedden ons uit en gingen naakt op bed liggen en riepen.

“Komt er nog wat van Manu!” Manu stond ons aan te staren van verbazing, het leek wel of hij elk moment kon flauwvallen. “En vergeet de massagemelk niet he!” riep Emmy om hem nog wat meer uit te dagen. Manu stond eindelijk recht en haalde de massagemelk en kwam tussen ons beiden zitten. Zijn warme handen gleden zacht over onze benen, onze rug, ons kontje (daar kneedde hij stevig in) en zocht onze prikkelende plaatsjes op. Dan draaiden we ons en genoten van zijn grote handen die over onze borsten wreven. Hij vond het heerlijk twee verschillende borsten te strelen en te masseren. Emmy en ik keken elkaar aan met een zalige glimlach en sloten onze ogen. We lieten Manu zijn gang gaan en na het lang masseren van onze borsten ging hij verder naar onze buik en dijen. Daar bleef hij op en neer gaan met zijn hand, zowel langs de binnenkant als de buitenkant. Vooral als hij aan de binnenkant van onze dijen wreef hadden wij het verlangen naar meer. Ik streelde zijn been en Emmy deed net hetzelfde. Als hij in de buurt kwam van mijn gevoelige streek ging mijn hand tot vlakbij zijn teelballen en inmiddels stijve penis. Hij voelde dat we beiden met een hete en natte spleet zaten te wachten op een massage van onze klit. Ik voelde aan dat hij van plan was om ons eerst te doen smachten. Eindelijk voelde ik zijn vinger over mijn schaamlippen wrijven en dan heel even over mijn gezwollen klitje. Manu nam nog wat massagemelk en bewerkte onze gevoelige plaatsen, maar liet ons klitje haast onaangeroerd! Wij riepen het bijna uit om ons te doen klaarkomen. Onze lichamen kromden van de spanningen en ik nam Manu zijn teelballen vast.

Ook Emmy wilden iets in haar handen hebben en greep naar Manu zijn pik. Met stevige rukken trok ze hem af, terwijl ik stevig zijn teelballen masseerden. Manu kreeg het zo warm dat hij om beurt mijn poes en die van Emmy ging aflikken. Mijn tepels werden twee torentjes en mijn spleetje nog natter door het verlangen naar een penetratie. Ik trok Emmy haar hand tot bij mijn spleet en zij vingerde mij lekker wild. Manu was Emmy aan het beffen en ze werd hierdoor steeds wilder en wilder. Haar vingers gingen in een supersnel tempo over en weer op mijn klitje. Ik voelde dat ik dit niet lang meer kon uithouden en kneep stevig in Manu zijn teelballen en schreeuwde het uit. Emmy voelde hoe mijn lichaam hevig schudde en ze trok hard aan Manu zijn pik. Manu gaf een kreet, zijn teelballen waren zo stijf geworden dat ze een grote lading sperma loosden. Hij spoot de volle laag over Emmy haar lichaam die hiervan zo geil werd dat ze het ook moest uitschreeuwen van genot.

Daar lagen we dan uitgeput bij elkaar. Na een minuut of tien zijn we ons samen gaan douchen. Heerlijk was het om elkaar in te zepen en af te spoelen, elkaar nog wat te zoenen, te likken en af te zuigen. Nadien kropen we heerlijk bij elkaar in bed om na nog wat te hebben nagepraat, langzaam in slaap te vallen.

De volgende dag groetten we Manu met een ik aan zijn teelballen en zuigen aan zijn nog slapende piemel. Maar deze was snel wakker en rekte zich lang uit. We beleefden dolle pret toen Manu merkte dat hij door ons vastgebonden was aan het bed en dus volledig aan ons was overgeleverd. Hij moest onze fantasie ondergaan. We masturbeerden hem en als hij begon te kreunen hielden wij hiermee op. Emmy en ik gingen tegenover elkaar staan en zoenden elkaar zeer hartstochtelijk en gingen met een natte vinger op zoek naar elkaars gevoelige plaatsen. Al gauw vond ik haar klein opstaand klitje. Ik ging door de knieën en duwde haar schaamlippen uit elkaar. Ze steunde met haar rug tegen de muur met haar benen wijd open. Geil likte ik haar sappen op en ging met mijn tong diep in haar kut. Ik bleef doorlikken en stak eerst twee vingers in haar spleetje en daarna drie. Ze keek iets of wat plagend uitdagend naar Manu die vastgebonden lag met een enorme stijve pik en moest toekijken hoe wij elkaar verwenden en zelf niets kon beginnen. Dit uitdagend spelletje vond Emmy zo opwindend dat ze snel moest klaarkomen. Haar hele lijf rilde, ze ging door haar knieën en ze schreeuwde het uit. Ik likte haar laatste geile sappen op en zoende haar. Ze nam zelf van haar sappen en proefde hoe die waren, heerlijk zoet.

Ik ging met mijn handen tegen de muur staan en stak mijn kontje zo ver mogelijk naar achteren. Zij kroop onder mij en begon met een zacht strelende vinger mijn klitje te betasten. Stak dan een vinger in mijn kletsnatte kutje, een tweede en derde vinger volgde snel. In haar andere hand had ze mijn dildo vast die we er hadden bijgehaald Emmy likte heel verleidelijk aan de dildo terwijl ze Manu diep in de ogen keek. Likte dan ook eens aan mijn spleetje en nam dan de dildo en duwde die tegen mijn kontgaatje. Ze ging zo zitten dat ze mijn klitje kon likken en met de dildo in mijn kutje kon spelen, want mijn kontgaatje liet de dildo niet binnen. Door zo’n vurig gelik en gestamp in mijn kutje kreunde ik hevig. Ze haalde de dildo uit mijn kutje en met veel speeksel probeerde ze nog eens de dildo in mijn kontgaatje te duwen.

Ik was relax door haar gelik en voelde hoe ze de dildo wilde binnenduwen. Maar het lukte niet. Manu had me al eens in mijn kontje genomen. En door de pijn heen was het eigenlijk wel opwindend geweest. Emmy had gehoord tijdens het spelletje van de vorige avond dat ik dat nog wel eens wilde voelen. Ik gaf haar een tube met glijmiddel en ze smeerde de dildo ermee in. Dan nam ze veel gel op haar vinger en duwde die in mijn kontgaatje. Stilletjes aan rekte ze mij open en duwde dan de dildo heel zacht in mijn kontje. Het voelde eigenaardig aan, toch deed het goed want de dildo had een kleine diameter. Steeds dieper duwde ze door in mijn kontje terwijl ze mij verder likte. Dit was gewoon het einde, ik schreeuwde het uit terwijl ik snakkend naar adem klaarkwam. Emmy likte met veel smaak mijn sappen op. Dan keerde ze zich plots om en begon Manu aan te vallen. Nog half duizelig van het klaarkomen likte ik mee aan Manu zijn teelballen. Emmy zoog vol energie aan Manu zijn stokstijve penis. Manu kon door alles wat hij had gezien zich niet meer ophouden en spoot Emmy haar mondje vol. De penis van Manu was overgevoelig. Maar toch bleef Emmy nog een hele tijd na-pijpen om Manu heel hard te horen kreunen en te horen smeken om te stoppen. Emmy hield eindelijk op en maakte met geacteerd medelijden Manu los.

Manu greep haar echter vast zodra hij los was, bond haar vast en neukte haar als een wilde stier. Met hevige stoten ging hij in en uit haar. Haar hele lichaam schokte ervan en haar stevige tieten zwierden wild in het rond. Ik speelde ondertussen met Manu zijn teelballen om hem nog wilder te maken. Voor een tweede keer kwamen Manu en Emmy klaar. Totaal voldaan maar volledig uitgeput vielen we op elkaar. Wat een ontwaken was dat!

Mandus

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *