Ghost 1.2

()

Zondagavond 20 december

Ik genoot van het water dat over mijn schouders en rug vloeide. De weldadige warmte verdreef echter niet de eenzaamheid die ik binnenin voelde. Mijn zevenentwintig lentes hadden me geleerd dat een man niet al mijn problemen kon oplossen. Maar soms was het toch handig om er een ter beschikking te hebben. Al was het maar om de praktische kant van de zaken… Of voor de seks. Mijn handen glijden over mijn borsten en ik betast mijn tepels. In de jaren was ik er in gelukt mijn fantasie goed te gebruiken, en al was het zelfbevrediging, het schonk me de voldoening die ik nodig had.

In mijn verbeelding was seks fantastisch. Steeds met een onbekende man, maar toch steeds dezelfde. Ook nu verbeelde ik me dat hij bij me was in de badkamer. Ik sloot mijn ogen terwijl mijn handen mijn lichaam verder verkende en streelden. Ik hoor hoe het douchegordijn wordt opengeschoven. Ik voel me bekeken door vreemde ogen. Ik open mijn ogen en merk dat het water langs het half geopende gordijn naar buiten spat… dan valt het gordijn terug toe. Ik sluit mijn ogen terug en voel een streling langs mijn rug. Vingers die voorzichtig, zoekend, langs mijn heupen glijden. Handen glijden over mijn buik en omvatten mijn borsten. Mijn tepels worden voorzichtig tussen twee vingers vastgegrepen.

Ik voel hoe een tong door het dal tussen mijn borsten glijdt. Lippen zuigen aan mijn stijve tepels. Handen glijden langs mijn billen en dijen. Zacht glijdt een hand tussen mijn billen, langs mijn kontgaatje. Handen woelen in mijn haar. Ze kneden mijn hoofd voorzichtig. Een hand glijdt lang mijn benen naar beneden. Vingers tussen mijn tenen. Ik voel hoe mijn kuiten worden gemasseerd. Mijn billen worden door twee handen verkend. Ik voel de streling van handen en vingers over mijn rug. Lippen kussen mijn oksels. Iemand zuigt voorzichtig aan mijn oorlel. Vingers beroeren mijn lippen, mijn wenkbrauwen. Handen glijden langs mijn hals naar mijn nek.

Ik voel hoe mijn schouders langzaam worden gemasseerd. Loom leg ik een been om de stevige billen. Mijn handen grijpen de onzichtbare man vast en betasten zijn stevige rug. Handen glijden over mijn buik. Ik voel hoe mijn dijen worden gestreeld. Vingers betasten mijn lippen. Ik voel hoe lippen mijn hals kussen. Een zacht plagend beetje in mijn oorlel. Het puntje van een tong verkent mijn oor. Twee handen grijpen mijn billen vast, tillen me op en drukken me tegen de muur. Ik sla mijn andere been om hem heen. Handen en vingers glijden over mijn rug, strelen mij. Zij verhinderen direct contact met de wand. Ik leun loom achterover in de zachte omarming. Lippen beroeren mijn lichaam.

Ik voel vingers die mijn vagina betasten. Zij volgen de lengte van de spleet tussen mijn benen. Ik voel hoe een tong mijn kutje likt. Een vinger penetreert zachtjes mijn poesje. Mijn schaamlippen worden opzij gedrukt. Een tong dringt tussen mijn geopende lippen en likt mijn schede en de buitenkant van mijn kutje. Lippen kussen mijn reeds opgerichte kittelaar. Lippen omvatten mijn genotsknopje en zuigen er voorzichtig op. Een tong betast het puntje van mijn liefdesknoopje. Vingers wrijven voorzichtig tegen mijn kittelaar die voorzichtig tussen de lippen worden gezogen. Het is alsof mijn kittelaar een klein penisje is dat wordt afgetrokken, gelikt en gepijpt. Vingers woelen door het zwarte getrimde pelsje boven mijn poesje. Ze volgen de contouren van mijn schaamhaar.

Ik voel druk tegen mijn kutje. Terwijl de handen die mijn billen omklemmen mijn billen een beetje uiteen trekken voel ik hoe vingers de verborgen plek rond mijn kontgaatje betasten. Ik grijp met mijn hand tussen mijn benen naar datgene dat tegen mijn kutje aandrukt. Ik voel een zacht stevig iets en probeer het met mijn hand te omklemmen. Het is enorm en kan het niet met een hand omklemmen. Ik kom zeker vijf centimeter te kort, ik breng mijn tweede hand naar beneden. Met twee handen omklem ik het enorme ding. Een tong glijdt door de bovenkant van mijn bilspleet. Het besef dringt tot me door dat het vlezige ding in mijn handen de eikel op een enorme lul is.

Ik streel de eikel die nog vergroot en verhardt door mijn aanraking. Kijk naar beneden en zie hoe mijn schaamlippen uiteen worden gedrukt door het ding. Mijn kut opent zich. Twee handen nemen voorzichtig mijn benen vast, net onder mijn knieën. Ze drukken mijn dijen verder uiteen en heffen mijn benen op. Ik voel hoe de eikel verder binnen glijdt. Voel hoe mijn kutje wordt open getrokken. Langzaam, zonder haperen glijdt de eikel verder. Het is alsof de lul super glijdend is geworden. Gewillig ontvangt mijn kutje de mastodont. Ik voel hoe de eikel zich in me prangt. Opgelucht haal ik adem als de eikel volledig binnen is en mijn bekken is gepasseerd. Mijn schaamlippen en bekken kunnen zich terug vernauwen van zodra het smallere stuk, net na de eikel, in me schuift.

Ik voel hoe lippen terug mijn liefdesstaafje binnenzuigen en een tong het topje ervan beroert, aftast, plaagt… vingers wrijven nog steeds mijn kleine knuppeltje op. Ik geniet. Voel hoe mijn kutje terug wordt opgespannen als de penis verder naar binnen glijdt. De dikte van de penis neemt toe en heeft weldra terug de omtrek die die van de eikel benaderd. Vingers spelen rond mijn kontgaatje en ik voel hoe mijn kontje langzaam, liefkozend zelfs, wordt gepenetreerd. Ik voel nog steeds de masserende liefkozingen van kuiten, nek en schouders. Mijn dijen en buik lijken door honderd lippen te worden beroerd. Handen omklemmen mijn borsten, buik en billen. Vingers kneden mijn tepels, beroeren mijn lippen. Terwijl langzaam de stam verder in mij schuift.

Ik kreun van genot. Als de stam diep in mijn lichaam tegen mijn baarmoeder drukt kreun ik lichtjes. Bevoel de stam tussen mijn benen met mijn handen. Nog zeker 15 centimeter steekt buiten mijn lichaam. Ik grijp naar de ballen. Een bal, bijna een vuist groot ligt in mijn hand. Met mijn andere hand grijp ik de tweede bal vast. Probeer ze te wegen. Ze voelen zwaar. Plots trekt de paal tussen mijn benen zich langzaam terug. Ik zie hoe mijn schaamlippen zich naar buiten plooien, over de uitglijdende paal. Mijn genotstafje dat nog steeds wordt gepijpt steekt fier naar boven. Ik hoor de kleuren in mijn hoofd rinkelen. Mijn ganse lichaam lijkt een erogene zone. Witheid heerst in mijn gedachten. Even vernauwt mijn kut zich, om zich daarna verder te verbreden als de rand van de eikel zich naar buiten wringt. Alles glijdt met een nooit geziene gladheid. Dan wordt de paal plots terug in mij gedrukt.

Ik kreun en bijt op mijn lip. Langzaam loopt het tempo op. Vingers betasten mijn hals en mijn wenkbrauwen.  De paal drukt diep in mij. Ik leg mijn hoofd op de schouders van de man. Bijt voorzichtig in de nek. Ik zink loom weg in het genot van dit moment. Luister naar de explosies van kleuren. Stralen van genot die uit mijn lichaam stromen. De streek rond mijn kutje pulseert. Als de gevoeligheid van mijn kittelaar ongekende hoogten bereikt en ik me wil terugtrekken, mijn buik trekt samen, dan worden de aanrakingen gemilderd tot terug een draaglijke gevoeligheid wordt bereikt. De paal beukt nog stevig op me los en berijdt mijn lichaam. Genot straalt uit onze lichamen gedurende een eeuwigheid. Ik zink weg. Eeuwen later voel ik hoe mijn ganse binnenste wordt overspoeld ik kreun, open mijn ogen maar zink daarna terug weg…

Maandagmorgen 21 december

Ik word wakker en lig uitgestrekt onder het stromende water van de douche. Ik sta met moeite op en ik sluit de kraan. Mijn ganse lichaam tintelt. Mijn huid is roze en straalt warmte uit. Ik open het half geopende gordijn en hou me even vast. Ik stap in de plas koud water die zich in de badkamer heeft gevormd. Ik voel energie in mij stromen. Ik adem geluk in en uit. Ik betast mijn lichaam voorzichtig met mijn vingers. Mijn tepels zijn gevoelig, langzaam laat ik mijn handen over mijn buik glijden, naar mijn kutje. Ik merk dat mijn kittelaar nog steeds in staat van opwinding is. Mijn schaamlippen zijn niet gezwollen meer, maar mijn kutje staat een klein beetje open, lipjes naar buiten.

Ik stop terug onder de douche en draai de kraan open…

Groetjes,

Marrec.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *