Goedele en Inge

()

Ik ben Mandus en 19 jaar. Mijn vader noemt mij een echte flierefluiter. Omdat ik heel veel vriendinnen verslijt. Hij heeft zelf ooit gezegd. “Jongen, zorg er voor dat je de jonge heer niet met plassen verslijt.” En dat heb ik altijd letterlijk genomen. Afgelopen zomer had ik een meisje leren kennen op de camping nabij Eupen. Ik zat mij stierlijk te vervelen bij een beekje toen Goedele langs kwam lopen. Een hele mooie meid. Dus ik spong op.

“Ben jij Vlaams?”

“Neen, ik ben Duits.”

Mijn Duits is redelijk goed, dus ik vroeg wat ze ging doen. Ze keek mij heel verbaast aan.

“Hoezo?”

“Heb je zin om mee te gaan zwemmen?”

Ze keek even verdwaast en zei toen, “ja waarom ook niet.”

We spraken af om 14.30 uur bij de uitgang van de camping. Dan zouden we nog 10 minuten moeten lopen om bij een meer te komen. Het was daar erg rustig en ik ging daar vaker met meisjes naar toe. Om klokslag 14.30 uur stopte een auto voor mij. Het was Goedele en haar moeder. Goedele verduidelijkte, “mijn moeder brengt ons even ik vind het te warm om te lopen.”

“Ok,” zei ik en stapte achter in de auto. Na 5 minuten waren we er al.

“Het water zal wel heerlijk zijn,” zei ik.

“Ja, dat geloof ik” zei Goedele ’s moeder.

“Waarom gaat u dan niet mee zwemmen?”

“Neen, ik heb geen badpak bij me, misschien kom ik later wel. Goed?”

“Je mag best mee hoor” zei Goedele, ze was tenslotte niets van plan. We kenden elkaar nog maar een uur.

“Neen, gaan jullie maar lekker zwemmen.”

“Ok,” we draaiden ons om en liepen de weg af naar beneden waar het meer was gelegen. Achter de bomen en struiken.

Ik kleedde mij uit en stond al snel in mijn zwembroek. Ook Goedele liet er geen gras over groeien, binnen enkele tellen stond zij in bikini. Mijn God wat een mooi lijf. Prachtige grote stevige borsten, slank en een kontje om in te bijten. Ik dook snel het water in voordat mijn jongeheer zou gaan reageren. Na even gezwommen te hebben gingen we op een badlaken liggen en we raakte aan de praat. Ze vertelde dat zij 24 jaar was, in de reclame zat en dat zij net een vervelende relatie achter de rug had. Dat zij daarom samen met haar moeder naar Eupen was gegaan om van alle ellende bij te komen.

“Daarom wilde m ’n moeder niet mee, zij dringt er erg op aan dat ik weer eens met jongens uit ga. En daarom, toen jij vroeg mee te gaan zwemmen bedacht ik dat. Toen dacht ik, waarom niet.” Het was behoorlijk warm en Goedele vroeg of ik haar rug wilde insmeren. Dat deed ik met veel plezier. Ik maakte er erg veel werk van. Goedele draaide zich om en lachte. “Zo grondig ben ik nog nooit ingesmeerd, zit er nu nog wel wat in die fles. Jij hebt zoveel gebruikt die is zeker bijna leeg.” Ik kleurde tot achter m’n oren. Ze lacht.

“Wel neen. Ik plaag je alleen maar. Ik vind het lekker als mensen zoveel aandacht aan mij besteden.”

“Zal ik de voorkant dan ook maar even doen?” Zei ik heel brutaal.

“Ja, dat is goed.”

Ik spoot olie op haar benen en wreef dit heel zorgvuldig met twee handen in. Steeds hoger en hoger. Mijn lul begon te reageren en ik probeerde dat te verbergen. Ik spoot olie op haar buik en ook deze werd met zorg in gesmeerd. Ik ging om haar BH heen en wreef haar schouderbladen ook in. Toen trok ze haar BH naar beneden.

“Wil je deze ook doen? Je hebt nu toch vette handen.”

Dat liet ik mij geen tweede maal vragen. Ik deed olie op mijn handen en begon deze heerlijk volle stevige tieten in te smeren. Eerst heel zacht en teder. Toen ik voelde dat haar tepels hard werden werd ik brutaler en begon nu deze tieten te kneden. Ik merkte dat haar ademhaling steeds zwaarder ging. Waar ik de moed vandaan haalde weet ik niet, maar ik boog mij voorover en nam een tepel in mijn mond en begon er hevig op te zuigen. In mijn ooghoeken keek ik naar boven om te zien hoe ze reageerde.

Ze had haar ogen gesloten en begon mij door m’n haar te strelen. Dat was voor mij groen licht. Ik liet mijn hand over haar benen dwalen richting haar kruis. Steeds wanneer ik er bijna was dwaalde mijn hand weer richting knie. Nadat ik dat enkele malen had gedaan liet ik mijn hand naar boven gaan en streelde nu brutaal haar kruis. Zij deed onmiddellijk haar benen uiteen en liet mij mijn gang gaan. Ik duwde het broekje opzij en begon haar lipjes die drijfnat waren te strelen en kwam bij haar kittelaar. Toen ik die beroerde ontsnapte bij Goedele een klein kreetje. Opeens voelde ik nu haar hand die mijn lul in haar hand nam en door mijn broekje er zacht aan begon te trekken. Na enkele tellen verdween haar hand in mijn broek en nam mijn lul brutaal in haar hand.

Ik stroopte nu haar slipje uit en nu lag zij geheel naakt voor mij. Mijn god wat een mooie meid. Ik liet mij over haar heen vallen en onze monden vonden elkaar in een wilde tongzoen. Toen duwde zij mij van zich af. Ze boog voorover en nam mijn lul in haar mond. Ze begon er heel hard op te zuigen en kneedde daarbij ook mijn ballen. Ik dacht echt even dat ik dood ging, God wat was dat lekker zeg. Ik duwde haar terug op haar rug en sloeg mijn benen aan beide zijde van haar hoofd, boog mij naar voren en begon haar doordrenkte kut te likken. Toen ik haar klit tussen mijn lippen nam liet zij echt een kreet. Daarop volgde een schreeuw uit de bosjes en Goedele ’s moeder sprong voor ons.

“O, zijn jullie daarmee bezig. Ik dacht dat er iets met je was. Jullie zeiden kom ook, dan verwacht ik niet dat jullie gaan liggen vozen in mijn bijzijn.” “Waarom niet? Of doe mee,” zei ik lachend.

“Ben jij gek. Ten eerste ben ik daar veel te oud voor en ten tweede ben ik getrouwd.”

“Het tweede begrijp en respecteer ik maar het eerste niet. U bent een mooie slanke vrouw.”

“Ach jongen, je weet niet wat je zegt.”

Ondertussen was ze naast Goedele gaan zitten en staarde wat voor zich uit. “Moeder waar denk je aan?” Vroeg Goedele. Ze gaf geen antwoord. En nog eens vroeg Goedele het. “Moeder waar denk je aan?” Ze trok haar naar haar toe en deed haar zonnebril af. We zagen beide dat haar ogen rood van verdriet waren.

“Wat is er” vroeg Goedele.”

“Je vader en ik hebben al zolang niets met elkaar gehad, en als ik jullie dan zo bezig zie…”

“Ik begrijp het,” zei Goedele.

Ik stond op. “Zal ik jullie even alleen laten?”

“Wel neen” zei Goedele ’s moeder. Ze klopte op de grond.

“Ga weer lekker zitten. Ik zal mij voorstellen. Ik ben mevrouw Vanlierde maar noem mij maar Inge anders voel ik me helemaal zo oud bij jullie.”

“Welnee!

“Hoe oud bent u dan? Ik ben 41 jaar”

“En is dat oud? U ziet er perfect uit. Menige jonge bok zou graag met u rollebollen.”

“Ja, dat denk ik ook wel ma,” zei Goedele.

“Ja, ja laat me niet lachen, ik zou die eerste wel eens tegen willen komen.” “Die ben je tegen gekomen,” zei ik.

Ik weet niet wat mij bezielde en waar ik de moed vandaan hield, maar ik sloeg een arm om haar nek, trok haar naar mij toe en kuste haar vol op de mond. Ze stribbelde wat tegen maar opeens gingen haar lippen van elkaar en zij beantwoorde mijn kus in een wilde tongzoen. Heftig roerde onze tongen door onze monden en mijn hand had een weg gevonden naar haar kruis. Ik begon haar kruis ongegeneerd te strelen. Binnen de kortste keren was ze drijfnat en lag ze te hijgen als een gewond hert. Ik knoopte haar blouse open, daaronder had zij een bikini. Zonder te aarzelen trok ik haar BH naar beneden. En er vielen twee prachtige grote mooie tieten uit de BH met tepels zo groot als mijn pink-kootje. Goedele sloeg ons op enig afstand gade met haar hand tussen haar benen. Maar Inge was niet meer te houden. Terwijl ik een tepel tussen mijn lippen nam greep zij naar mijn lul.

“Wat een heerlijke grote lul heb jij.” En streelde mijn apparaat. Opeens verstijfde ze en keek Goedele aan.

“Goedele, wat doe ik, het is jouw vriend.”

“Ik weet ’t ma, maar Mandus is denk ik tot een hoop in staat en ik wil dat jij weer eens lekker geniet.” Verdwaast keek ze voor zich uit en toen naar mij.

“Jongen, ik had je moeder kunnen zijn.”

“Ja, dat klopt.”

Lachend duwde ik haar weer achterover en streelde haar tepels. Ik kuste zachtjes haar lippen en langzaam maar zeker verdween nu weer alle onzekerheid. Haar lippen gingen uiteen en onze tongzoen was werkelijk onvergetelijk. Wat kon zij zoenen, en haar tong ging zo diep door mijn mond. Mijn lul stond nu echt op springen. Ik ging boven op haar liggen en stootte mijn lul in haar drijfnatte kut. Ze sloeg armen en benen om mij heen en onze paring was wild onstuimig en ongeremd.

“Oh! God! Wat neuk je lekker en wat heb ik dit nodig. Oh! Lekker, ga door! Harder, harder, jongen toe dan. Ja!” Ze trilde en schokte helemaal en streelde mijn haar en begon mij wederom te tongzoenen, niet meer zo wild maar teder en zacht en ongelooflijk lang. Ik haalde mijn lul uit haar kut en direct nam zij hem weer in haar mond. Heftig begon zij er op te zuigen. Heerlijk was het en Goedele kwam nu ook naar mij en nu begonnen wij te tongzoenen en ik streelde haar klitje. Opeens riep Goedele.

“Ma wacht even,” Inge stopte en Goedele duwde nu haar moeder opzij en ging pardoes op mijn lul zitten. Als een wilde furie begon zij mijn lul te bereiden. Ik wenkte Inge dat zij op mijn gezicht moest gaan zitten wat ze ook direct deed. Ik liet mijn tong met haar hele kut spelen en ik zoog hard op haar klitje die net zo hard als mijn lul was geworden. Goedele ging maar door in een voor mij veel te hoog tempo. Ik begon te verstijven en mijn lichaam verkrampte helemaal. Ik spoot schokkend en trillend mijn lading in haar kut.

Goedele riep, “ik wil meer, meer! Ja, dit is het einde! Heerlijk. Wat kan jij lekker neuken zeg.”

Inge kwam ook al bijna klaar de sappen liepen letterlijk langs mijn hele gezicht. “Oh, ja wat heerlijk! Toe maar jongen. Toe maar, wat heerlijk! Ik kom weer!” Ik kreeg bijna geen adem meer. Zij drukte mijn hoofd bijna onder het gras. Ze was met haar hele gewicht op mijn gezicht gaan zitten. Toen ze uitgeraasd waren kwamen beide vrouwen naast mij liggen.

“Je hebt mij de heerlijkste middag sinds jaren gegeven jongen, zij Inge. En ze boog zich opnieuw naar mij toe en liet haar tong wederom door mijn mond tollen en ik beantwoorde deze zoen natuurlijk met veel enthousiasme. Toen we uit-gezoend waren streelde zij mijn borst en ik keek naar haar brede trouwring. Ik pakte haar hand en streelde de ring.

Ze keek mij aan. “Neen, jongen hier heb ik geen spijt van. Sterker nog, ik wil nog veel meer genieten en met z’n drieën plezier maken. Eindelijk zijn er voor mij deuren open gegaan die altijd dicht zijn geweest. Kortom ik ga deze vakantie genieten.” En weer vonden onze tongen elkaar in een wervelende zoen. We hebben dat nog menige keer in de vakantie gedaan. Inge neukte ik minimaal drie keer per dag en Goedele had ook nog een andere scharrel gevonden waar ze de vakantie mee stoeide.

Maar Inge en ik genoten zo van elkaar dat toen ik naar huis ging ik letterlijk kapot was.

Mandus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *