Gemengd sporten

()

Ik ben Mandus, ben 45, getrouwd en zie er voor mijn leeftijd erg goed uit, maar ja dat is ook niet zo vreemd want ik zit 4 dagen per week in de fitness. Dat doe ik al vanaf mijn achttien, dus dan mag je er wel naar behoren uitzien. Omdat ik werk heb ik overdag weinig tijd en train meestal laat in de middag of in de avonduren. Mijn vrouw werkt ook drie avonden in de week, dus heb ik rustig de tijd om goed te trainen en dat doe ik met veel plezier.

Zo was ik ook een paar weken geleden ook weer goed bezig. Ik had mijn training er bijna op zitten toen er een paar meiden binnen kwamen die hier nog nooit waren geweest. Ik had ze even bekeken en was tot de conclusie gekomen dat ze er erg goed uitzagen. Een jaar of 20 met alles op en aan. Eén van de dames had lang blond haar tot op haar schouders en een mooi strak gezichtje, vrolijke ogen en volle lippen. De andere had bruin haar ook tot op haar schouders, en ook zij keek heel vrolijk de wereld in. Iets minder volle lippen maar wel erg goed verzorgt. Ze hadden alle twee mooie blauwe ogen en de figuurtjes mochten er echt wel zijn. De brunette iets voller maar zeker niet te vol eigenlijk zoals elke man een vrouw graag zou willen hebben. Ik was weer verder gegaan met de training en was de dames al lang vergeten. Totdat de eigenaar mij riep en vroeg of ik de meisjes even wilde begeleiden bij hun eerste dag. Ik deed dat wel vaker want tja, na vijfentwintig jaar fitness wist je er wel genoeg vanaf om mensen een beetje doordachte begeleiding te geven. Mijn training zat er toch op dus ik zei; “dat is goed ik hou wel een oogje in het zeil.” Ik liep naar de meisjes toe en stelde mezelf even voor en de meisjes stelde zich ook voor.

De blonde heette Petra en de brunette heette Mona. Ik vertelde hun dat ik de begeleiding overnam omdat de normale begeleider weg moest. Dus als ze ergens mee zaten of vragen hadden ze die aan mij konden stellen. Mona zei; “wij willen wat aan ons figuur doen! Een beetje de strakke lijn er weer inbrengen. Wat raad jij ons aan om te gaan doen?”

Ik keek hun aan en zei; “eigenlijk hoeven jullie niets aan die lijn te doen! Het ziet er erg netjes en strak uit, maar als jullie dat toch willen dan zal ik een programmaatje voor jullie maken.”

“Bedankt voor het compliment maar wij willen eigenlijk ook een beetje onze lichamen wat groter laten worden, een beetje bodybuilding eigenlijk. Een beetje meer spiermassa dat lijkt ons wel heel erg mooi.”

“Oké, dan zijn jullie op het goede adres,” antwoordde ik, “alleen zal dat niet in een korte tijd gerealiseerd worden, daar gaat wel een hele tijd overheen. Maar ik zal beginnen om jullie een oefenprogramma te geven zodat jullie een inzicht krijgen wat het inhoud om te gaan trainen en te werken aan een gespierder lichaam, dit is een beginprogramma, als het jullie bevalt en het gaat goed dan passen we dat binnenkort aan en gaan dan over tot het echte werk de zogenaamde bodybuilding.” Ik liet de dames plaats nemen op de apparaten en begeleide ze met hun training.

Toen ze een uurtje later vertrokken zeiden ze dat ze er alle twee veel zin in hadden en zeker deze week zouden terug komen om echt te gaan beginnen. Toen Danny de uitbater terug kwam vroeg hij, “en hoe waren de dames? Een beetje enthousiast of zien we die niet meer terug?”

“Ik denk dat die nog veel terug gaan komen, ze hadden er echt zin in.”

“Oké, we zullen zien.”

Ik liep naar de kleedkamer en nam een douche en ging daarna huis. De volgende avond waren de dames er niet. Eigenlijk was ik ze al weer vergeten. Toen ik twee avonden later weer op de school aankwam zei Danny; “die dames waren hier gisteren, je had gelijk ze zijn echt heel gedreven om door te gaan. Trouwens, ze vroegen naar jou! Ik heb ze maar gezegd dat jij gisteren je rustdag had en er vandaag weer zou zijn. Ze zeiden dat ze vanavond weer zouden komen.”

Ik was een half uurtje hard aan het trainen toen de dames binnen kwamen lopen. Danny kwam naar me toe en vroeg of ik de dames weer wilde begeleiden?

“Dat is goed,” zei ik, “mijn training is toch bijna klaar, dan heb ik alle tijd voor de dames.” De dames kwamen even later binnen in hun sporttenue, ik legde net de laatste hand aan mijn oefeningen ik moest nu alleen nog wat buikspieroefeningen en onderarmen doen. Die kan je namelijk altijd doen want de spier zegt vanzelf tot hier en niet verder. Ik zei tegen de dames; “als jullie alvast beginnen met opwarmoefeningen dan zal ik jullie zo aan het werk zetten.”

Vijf minuten later was ik klaar en liep naar de meisjes toe.

“Oké dames, we gaan beginnen met wat borstspieroefeningen.” Ik deed de oefening even voor en liet Petra toen als eerste gaan liggen, ik hielp haar om goed te gaan liggen, zodat ze er geen blessures aan over zou houden. Ze deed haar best maar ik moest toch een paar keer wat corrigeren in de houding en daarbij moest ik haar wel aanraken, dat veroorzaakte bij mij een lichte erotische tinteling. De rest van de avond begeleide ik de dames en als het goed bij hun ging deed ik ondertussen wat buikspieroefeningen. Als ik even tijd had draaide ik mezelf naar de grote spiegels toe, spande mijn spieren lekker strak aan en nam wat poses aan. Ik liet mijn spieren goed uitkomen en die mochten er echt wel zijn. Even lette ik niet op de dames maar die deden dat wel op mij, ze keken met bewondering naar mijn lichaam. Normaal had ik tijdens het trainen altijd een wijd shirtje aan maar had dat nu voor de spiegel even uitgedaan. Ik zag toen ik in de gaten kreeg dat ze mij stonden te bewonderen dat er goedkeurring uit hun ogen straalde.

Ze gingen daarna weer verder met hun training en waren na een half uurtje ook klaar. Er was niemand meer in de zaal. Danny had de buitendeur al gesloten. Hij keek mij aan en vroeg; “sluit jij dadelijk af Mandus? Dan houd ik het voor gezien, ik ga vast naar boven.” “Is goed, Danny, ik zie je morgen weer. De dames wilde even wat drinken.” Ik schonk hun een drankje in en vroeg; “gaan jullie ook nog onder de douche of doen jullie dat thuis? Want dan wacht ik even. Anders laat ik jullie er eerst even uit. Dan ga ik nog even lekker douchen.”

“Als je het niet erg vindt dan willen wij eerst nog even douchen is wel zo fris om dat te doen.”

“Ja, dat is zeker zo fris.” Ze maakte hun glas leeg, stonden op en liepen naar de kleedkamer toe. Ik ruimde de glazen even op en ging ook naar de kleedkamer. Ik gooide mijn sportkleding uit en liep naar de douche, zette hem aan en stapte er onder. Ik had me net ingezeept toen de deur open ging en er een hoofd om de deur kwam en die vroeg; “mogen wij hier douchen want bij ons is het water steenkoud.”

Ik schrok even en dacht; ‘kan dit wel?’ Maar gelijk zei ik; “als je het niet erg vind dat ik hier ook in mijn blote kont sta kom dan gerust binnen.”

Ze lachte even en stapten toen naar binnen. Ze draaide de andere kraan open en deden hun laatste kledingstukjes uit, en stapte naakt onder het water. Ik moest even slikken want ze zagen er in hun blote billen wel heel erg mooi uit. Het bezorgde mij toch wat groei prikkels in mijn onderlijf. Ik probeerde ergens anders aan te denken en draaide me om zodat ik die heerlijke lijven niet zag. Dat lukte mij ook aardig totdat ik ineens een paar handen op mijn rug voelde. Een stem vroeg; “mogen wij jouw rug en de rest wassen?”

Ik wist niet wat ik moest zeggen en knikte alleen maar en gelijk begonnen ze mij te wassen. Zachtjes gleden er een paar handen over mijn rug elke spier kreeg een goede beurt. Een paar andere handen voelde ik over mijn billen gaan, ook die kreeg net z’n lekkere beurt als mijn rug. Dat had als gevolg dat mijn lul zich in alle hevigheid had opgericht. Mona kwam voor me staan en gaf elke spier in mijn lichaam aan de voorkant een ontspannende beurt. Toen ze met haar handen bij mijn lul aankwam keek ze me met een paar hele geile ogen aan en vroeg; “hebben wij dit veroorzaakt?”

Ik knikte, keek haar aan en gaf haar zonder dat ik wist wat ik deed een zoen. Zij beantwoorde die gelijk en haar lippen gingen een stukje uiteen en mijn tong vond moeiteloos haar tong. Onze tongen streelde elkaar langs de volledige lengte, ze zoende vreselijk lekker. Petra was wat afgezakt en bewerkte met haar tong mijn rug wat me een heerlijke rilling bezorgde, ze zakte verder naar beneden en ook mijn kont kreeg dezelfde behandeling. Ik voelde het genot zich met sprongen opwerken in mijn lichaam. Ik wist dat als zij zo door zou gaan, en Mona zou met haar handen bezig blijven, dan ga ik binnen een minuut klaarkomen.

De dames hadden dit in de gaten en lieten mij los en pakte elkaar beet en begonnen elkaar te zoenen, hun handen speelde met elkaars borsten. Dit had ik nog nooit gezien en werd er alleen maar geiler van. Ik had het gevoel dat ik op ontploffen stond. Even bleef ik staan kijken en deed een stap dichterbij. Ik liet mij tussen hun benen in zaken. Zachtjes draaide ik hun lichaam een beetje naar me toe, nu had ik een prachtig uitzicht op twee van die mooie kutjes. Ik liet mijn vingers over hun benen gaan en raakte heel even de lipjes van hun kutje aan. Ik drukte mijn lippen op een bovenbeen en al likend ging ik naar boven. Elke dame dezelfde aandacht gevend. Ik kwam met mijn tong bij hun kutje en likte langs de lipjes en nam even het klitje tussen mijn lippen. Dat was voor Mona te veel en met een luide kreun kwam ze hevig schokkend klaar, ze duwde haar kutje tegen mijn mond en beet op haar eigen arm om maar geen geluid te hoeven te maken. Ze kwam weer een beetje op adem, trok haar kutje terug, en drukte haar mond weer op de mond van Petra. Ik richtte mijn aandacht op Petra haar heerlijke kutje. Mijn tong gleed van onder haar dijbeen naar boven. Ze zette haar benen verder uit elkaar en gelijk raakte mijn tong haar gezwollen klitje. Dat was precies wat ze nodig had, haar ademhaling ging gejaagd en ze siste; “ja… ja… ga door! O, wat is dit lekker! O, ja… mm… ja… mm… laat mij genieten mm…” Ze sloeg haar handen voor haar gezicht, beet haar lippen op elkaar en kwam luid kreunend en schokkend tot een hoogtepunt.

Ze trokken mij omhoog en gaven mij ieder een heerlijke tongzoen. Mona zakte naar beneden en elk stukje lichaam wat ze tegen kwam zoende ze. Haar hand had ze rond mijn lul gelegd en trok er heel zachtjes aan. Ze kwam met haar mond bij mijn lul en liet die in een keer helemaal in haar keel verdwijnen. Ze likte er zachtjes aan en haalde hem al likkend uit haar mond, ze ging met haar tong langs de buitenkant van mijn lul naar mijn ballen en nam die een voor een in haar mond. Petra zakte ook naar beneden en die nam nu mijn lul in haar mond. Zachtjes likte ze er aan, Mona kwam weer omhoog en bij mijn lul kwam ze de tong van haar vriendin tegen. Rond mijn lul streelde ze elkaar tong. Dit was zo heerlijk dat ik het niet lang meer wist uit te houden. Ik pakte hun hoofden vast en beet op mijn lip en kreunde.

“O… dames ik ga komen, wat is dit lekker, ho, oh… ja… ha… ja!” Met luide kreun en schokken van mijn onderlichaam spoot ik mijn zaad in de mond van Petra, die haalde hem uit haar mond gelijk nam Mona hem in haar mond en die kreeg de volgend schokgolf. Ze liet hem uit haar mond glijden en ik loosde mijn laatste restje zaad op hun gezicht. Ik keek naar onder en moest toegeven dat het een overheerlijk geil gezicht was zoals de dames er nu uitzagen. Ik zakte door mijn benen heen en gaf de dames een zoen.

Even later toen we een beetje op adem waren gekomen, maakte we onze douchebeurt af. We droogden elkaar af en kleedde ons aan. We konden ook niet te lang beneden blijven want Danny kon precies zien wanneer we weg gingen. Toen we de boel hadden opgeruimd liepen we naar de deur en gingen naar buiten. Ik liep nog even met de dames mee naar hun auto en toen vroegen ze; “is het ‘s avonds altijd zo rustig? Dit was namelijk zo heerlijk dat we het graag een vervolg willen laten krijgen, tenminste als jij dat ook wilt natuurlijk.”

“Ik wil dat heel graag, het is voor het eerst dat ik seks heb met twee van die heerlijke dames, maar het is de rest van de week niet zo rustig, alleen deze avond, dit is altijd een avond dat er maar heel weinig mensen zijn en zeker om deze tijd dan is er gewoon niemand meer. Dan ben ik altijd de laatste die weggaat.”

“Nee hoor,” zei Mona, “dan zijn wij er in het vervolg op deze avond ook altijd en sluiten wij met zijn drieën de deur.” “Dat is zeker,” zei Petra.

Zij stapten in de auto en reden weg. En ik liep heel voldaan naar huis en hoopte dat de week weer snel voorbij zou zijn wat dit was mij toch wel erg goed bevallen.

Mandus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *