Ik wist het…

()

De hele week al was ik in een zeldzaam geile stemming. Ik zou die avond naar een vriendin gaan, die had wat collega’s uitgenodigd om over seks te praten. Over seks praten! Net of het de gewoonste zaak van de wereld was om dat met je collega’s te doen! Maar goed, de spanning zat er al goed in. Ik wist dat er mannen zouden komen. Mannen die verder niets te bieden hadden dan…

Ik was 24, bijna een jaar van mijn relatie af en eindelijk kon ik ervan genieten. Genieten van mijn vrijheid, en de hang naar geile vergaande seks. Zo vaak was het nog niet gebeurd, want ik was ook kieskeurig geworden. Mannen zat, maar in mijn ogen knap, dat waren er maar weinig. Knap moesten ze zijn, ik had inmiddels wel door gekregen dat ik er dan weinig tegenin kon brengen. Dat ik me dan als een slet ging gedragen. En ik vond het heerlijk.

Ik besloot de stemming wat te verhogen, door mijn kleding op het onderwerp aan te passen. Ik had het kortste rokje aangetrokken, dat ik in huis had en daarop droeg ik een laag uitgesneden, dun bloesje, waardoorheen mijn bruine tepels duidelijk door het witkanten behaatje te zien waren. En jarretels. Ik had mijn haar losjes, op een pikante manier opgestoken en droeg hoge hakjes.

Die avond was ik nog meer perplex dan ik zelf had verwacht.

Christa had maar liefst zeven collega’s uitgenodigd en het waren allemaal mannen. Ik had bij minstens twee ervan duidelijk kunnen zien, dat ze niet voor een babbeltje waren gekomen, want die liepen met een duidelijke harde pik in hun broek! Toen ik binnenkwam klonk er een bewonderend gefluit. Ik keek eens rond en zag tot mijn welbehagen dat de meeste heren meer dan het aanzien waard waren. Er was van alles bij; blonde stukken, donkerharige figuren en zelfs donkerhuidige figuren. Ik voelde mijn kutje, angstwekkend leeg en hol aan. Ik dacht aan de mogelijkheden voor die avond. Ik was Christa eigenlijk best dankbaar, want het was alweer even geleden dat ik door een echt stuk intiem was benaderd. Was ‘geneukt’ eigenlijk meer, ik rilde bij de gedachte aan dat woord.

Ondanks alles liep de avond in het begin nog vrij normaal, er werd over van alles gepraat en vooral vrijmoedig over seks. Mannen bekenden mij een geil stuk te vinden, en ik bekende een aantal mannen dat ik hen ook wel de moeite waard vond.

Christa zat op een gegeven moment tussen twee van haar collega’s in, en ineens begon de ene haar bloesje open te knopen! Het was begonnen…

Enkele tellen later zat ik in mijn blote tieten en van twee kanten werden die gekneed. Ik keek hoe Christa haar tong in de mond van één van de twee stak. Even later zat ik met mijn rug tegen zijn schouder. Hij kneedde haar borsten en de andere collega was druk bezig haar broek uit te krijgen. Onder gejuich trok hij haar spijkerbroek uit en even later haar slipje. Christa was nu naakt en iedereen begon opmerkingen te maken over haar figuur en zoentechniek.

De man die haar broek had uitgetrokken, likte haar kutje en met een zucht zakte ze achterover. Haar borsten nog steeds in de handen van de man achter haar, haar ene been over de leuning, en haar andere op de grond. Ik zag hoe de man haar kutje opensperde en met zijn tong de opgezwollen clitoris bewerkte. Christa gromde en duwde geil haar kutje tegen zijn mond. Een derde collega besloot zich ermee te gaan bemoeien en ik keek geïnteresseerd toe hoe hij zijn broek uittrok. Hij haalde een flinke grote pik tevoorschijn en bood die Christa aan.

“Zo, nu wil ik eindelijk wel eens door je gepijpt worden lekkertje!” Zei hij tegen haar en toen ze gewillig haar mond opensperde schoof hij zijn lul gelijk naar binnen. Eén van de mannen naast mij vroeg.

“Wat vind jij nou de lekkerste vorm van seks?” Tegelijkertijd maakte hij zijn broek open en haalde er een stijve leuter uit. Zachtjes trok hij eraan. Ik werd zo geil als boter. Ik keek naar Christa, die nu hevig aan het pijpen was geslagen. Ritmisch bewoog ze haar onderlijf om maar zoveel mogelijk de tong van de andere man op haar klitje te voelen. Ik keek de man even heel geil aan en opeens flapte Ik eruit. “Het lekkerste vind ik het om door een hele knappe man genomen te worden, en dan het liefst in mijn kont! Een echte vent zal me een ontzettende beurt in mijn reetje geven. Tot ik er bij neerval, met een rauw geneukte anus!”

Van verbazing vielen de mannenmonden open en ze vielen zo mogelijk nog verder open, toen ik een grote, donkere kerel aanwees en zei.

“Jij bent knap genoeg, jongen!”

Ik liep op hem af, ging op zijn knieën zitten en hij hanneste aan mijn bloesje. Ademloos keek de rest van het gezelschap toe hoe hij mijn grote prachtige borsten onthulde en in zijn handen nam. Hij kneedde ze even en trok toen het bloesje helemaal uit. Vervolgens zette hij mij op de grond en het gezelschap floot, toen hij m’n rokje omhoog trok en mijn kleine slipje en jarretels onthulde. Een tel later was ik helemaal naakt en had hij me al op handen en voeten gezet.

Ik zag tot mijn voldoening dat zijn pik niet alleen keihard was, maar bovendien behoorlijk groot. Ik wilde overeind komen, maar hij snauwde.

“Op handen en voeten, wijf!” Hij ging achter mij staan en gaf een pets op mijn stevige billen. Even trok hij de billen van elkaar en gaf er toen weer een pets op. Het volgende moment stak hij zijn duim tussen de heuvels en streelde mijn anus. Toen duwde hij de duim even in het gaatje en haalde hem heen en weer. Ik kreunde en hij haalde de duim er weer uit. Met beide handen trok hij haar hammen van elkaar en liet een druppel spuug op haar rozet lopen.

Het hele gezelschap keek echt muisstil toe hoe hij het spuug in mijn anus masseerde en met zijn vinger de opening oprekte. Toen ging hij zó achter me staan, dat zijn pik voor mijn anale opening bungelde en iedereen het goed kon zien. Ik voelde me vernederd en botergeil, Ik wist dat er nu een pijnlijk moment kwam, maar ik had het zelf gezocht!

De man hield nu mijn billen ver van elkaar en zijn eikel tegen mijn uiterst kleine kontgaatje. Het volgende moment duwde hij hem een centimeter naar binnen, terwijl ik hevig kreunde. Pure wellust glom op het gezicht van de toeschouwers, toen hij zijn lul in het meisje stak en enkele mannen zaten zonder gene met hun pik te spelen.

Hij drukte met één stoot de grote pik half in mijn kont en ik gilde het uit. Toen duwde hij hem er helemaal in en mijn gegil ging over in gebrom. De toeschouwers zagen mij op handen en voeten en mijn grote borsten bungelend, terwijl er een lul tot aan de wortel in mijn reet stak.

De man trok nu zijn pik iets terug en doordat hij de billen nog steeds van elkaar hield, kon iedereen zien hoe mijn anus om zijn penis zat gestulpt. Hij trok hem er bijna uit en stootte hem er vervolgens met één stoot weer in.

Ik kreunde en verloor bijna mijn evenwicht, terwijl de man langzaam begon te neuken.

Stoot na stoot verdween zijn lul in mijn anus. Ik werd genomen. Ik voelde me aan de ene kant vreselijk geil, doordat ik iets deed wat ik al jaren in stilte had gehoopt, namelijk op een geile manier vernederd worden in gezelschap door een lekker stuk. Aan de andere kant was het natuurlijk niet niks, zo’n grote lul in m’n kontje.

De anderen waren inmiddels ook tot actie overgegaan. Naakt trokken ze aan hun lullen en/of betastten mij en Christa waar ze maar konden.

Christa zat schrijlings over de man heen die haar borsten daarnet had bewerkt, zijn pik in haar kutje had gestoken. Nummer twee boog over haar rug heen en duwde net zijn kloppende apparaat in haar anus. Christa steunde, terwijl het gevaarte in haar kontje schoof, maar tegelijk werd weer de pik in haar mond geduwd, die ik al eerder had gepijpt. De man stond echter op het punt van klaarkomen. Opeens greep hij het donkere, korte haar van Christa, die het al moeilijk genoeg had met de twee pikken in haar lichaam, en kwam klaar. Christa wilde haar hoofd terugtrekken, maar hij hield haar vast zodat zijn spuitende zaad in haar mond en keel terecht kwam. Proestend verwerkte Christa de zaadstroom, die in haar keel werd losgelaten.

Ik werd genomen door de grote kerel, die tekenen van een naderende explosie begon te vertonen. Hij stootte in zeer hoog tempo zijn stang in en uit mijn getergde reet, terwijl hij mijn blonde haar als teugels vasthad. Bij elke stoot trok hij aan mijn haar, waardoor de tegenstoot nog krachtiger werd. Ineens kwam hij rillend klaar en al steunend en pompend spoot hij zijn zaad in mijn kont. Het werd warm bij mij van binnen.

Tevreden en nog narillend haalde hij zich uit mij, en keek naar de wijd openstaande opening waaruit zaad begon te lopen. Toen liep hij om me heen en bood mij zijn natte leuter aan. Ik wilde weigeren, omdat dat ding net in mijn kontje had gezeten! Ik had echter niets te vertellen, want hij wrong mijn mond open en of ik wilde of niet, Ik moest hem wel schoonlikken.

Een andere kerel had zijn plaats achter ingenomen. Deze was zeker twee meter lang, een donker, Indisch type en hij had een keiharde stijve leuter, die zeker 25 centimeter stijf naar voren wees. Zonder op mijn gesmoorde protesten te letten, duwde hij mij naar beneden, zodat ik met mijn buik op de grond kwam te liggen. Onmiddellijk kwam hij boven op mij liggen en schoof zijn paal met één haal in haar nog gladde kontgaatje. Even bleef hij zo vast gestoken liggen. Toen, fluisterend hij. “Ik zal jou eens een echte ruige beurt geven meisje! Na mij zal je niet zo snel meer iemand zijn lul in je reet laten steken!” Hij trok even zijn paal iets uit mijn hol om hem er vervolgens weer in zijn volle lengte in te steken. Ik wist niet wat mij overkwam! Ik had nog maar zelden met zo’n apparaat geneukt en zeker niet in m’n kontgaatje!

De eerste kerel was tevreden over de schoonmaakwerkzaamheden, en genoot van het uitzicht dat ik nu door iemand anders werd gepakt.

De neuker lag met z’n volle gewicht op me, mijn borsten platgedrukt op de grond. Steeds trok hij zijn paal uit mijn kontje, waardoor mijn anus om zijn lul heen gestulpt mee naar buiten werd getrokken. Vervolgens drukte hij hem er dan weer voor de volle vijfentwintig centimeter in. Ik lag met haar hoofd te schudden van de pijn en de sensatie. Ineens kon me niet meer inhouden en rillend kwam ik klaar. De donkere reageerde hierop door mij ineens heel snel te nemen, en heel woest…

Ik dacht dat ‘k gek werd.

Christa werd intussen nog steeds ongenadig genaaid. Door twee kerels tegelijk, kutje en kontje. De man in haar anus kwam net klaar, en spoot pompend zijn zaad in haar darmen. Toen hij zijn pik leeggespoten uit haar lijf trok werd zijn plaats onmiddellijk door één van de anderen ingenomen. Ook die man stak zonder plichtplegingen zijn leuter in haar kont en ging vrolijk verder.

Ik werd opgepakt door een steeds overweldigender draaikolk, en ik kon er helemaal niets aan doen. Rillend en sidderend voelde ik keer op keer dat mijn lichaam door een ander werd gebruikt en genomen. Ook de mannen die mij in het begin niet zo interesseerden, namen hun kans waar en verloren zichzelf in mijn slettenlijf.

Als in slow motion keek ik naar Christa en zag dat mijn vriendin in eenzelfde soort stemming verkeerde. Wat een beestachtigheid, wat een hel en verdoemenis. En weer spetterde er warm, dik sperma tegen mij aan.

Langzaam, heel langzaam bracht ik mijn hand naar mijn poesje en vingerde mijzelf nog maar weer eens naar een volgend hoogtepunt.

Ik wist dat het nooit meer goed zou komen…

Marian Monro

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *