Mijn eerste keer met Boris

()

Dit is een verhaal, wat jaren geleden is gebeurd in Aalst. Bea woonde met haar ouders en een oudere zus in deze stad. Ze huisden daar met z’n vieren in een gezellige bovenwoning. Aan de overkant van de straat woonde een leuke jongen, Boris heette hij. Bea was stapel op hem. En dat liet ze hem ook wel blijken. Bea die een prachtig voorkomen had voor haar leeftijd, liet hem goed merken wat voor lekkers ze in huis had.

Op een dinsdagmiddag vroeg Boris of ze zin had om met een paar andere kennissen mee te gaan naar een recreatiepark waar ze konden zwemmen. Haar moeder die op dat moment thuis was, vond het goed. Ze gingen met zijn allen in de eend van Boris.

Daar aangekomen waren ze al snel uit de kleren. Ze deden wie het eerst in het water was, maar Boris gaf een knipoog naar Bea en liepen naar de bosjes. Toen ze daar met zijn tweeën lagen, voelde hij haar aan haar borsten. Ze vond dit een prettig gevoel, en liet hem zijn gang gaan. Even dacht ze, ‘ik heb mijn doel bereikt’ en kroop wat dichter tegen hem aan. Hij liet zijn handen verder over haar lichaam glijden, en bemerkte dat ze dat erg fijn vond. Na een tijdje vroeg hij of ze mee ging zwemmen. Met een beetje tegenzin deed ze het.

Maar Boris had hele andere plannetjes in zijn hoofd. Na het einde van de zwempartij, kleedden ze zich allemaal aan en stapten weer in de eend. Waarop Boris gelijk vroeg aan Bea, of ze direct naar huis moest.

“Neen, dat hoef ik niet.”

Hij zette de anderen af, en ging met Bea richting plantsoen. Bea die helemaal geen ervaring met jongens had, werd een beetje zenuwachtig. Ze had wel veel van haar zus gehoord over jongens, maar gedaan had ze het zelf nog nooit. Hij parkeerde de auto, en ze zochten een rustig plekje op.

Ze gingen naast elkaar zitten op het plaid, en Boris kuste Bea zacht, ze voelde zich weer op haar gemak. Hij maakte de knoopjes van haar blouse los, en haalde haar mooie borsten weer te voorschijn.

“Je hebt betoverende borsten” complimenteerde hij haar. Hij drukte haar verder achterover en begon opnieuw te vrijen, maar nu wat wilder. Zijn handen vlogen over haar lichaam, en in een mum van tijd was ze van boven ontbloot. Het was zo gemakkelijk gegaan omdat ze geen bh om had gedaan. Ze had namelijk al een voorgevoel dat er wat zou gebeuren.

Hij pakte haar borsten en kneedde ze stevig, en ging nu met zijn tong over haar opgezwollen knopjes, die hij een voor een in zijn mond nam. Zijn tong ging er flitsend over heen. Af en toe beet hij er eventjes hard op, en dan kneep ze hem in de armen. Toch vond ze dit eigenlijk een fijn gevoel. Boris pakte haar handen en legde deze boven haar hoofd. Haar borsten leken nu nog groter te zijn. Hij hield een hand vast, boven haar hoofd, en bewerkte met de andere haar rechter borst. Haar tepel groeide nog meer onder zijn strelingen. Hij fluisterde zacht.

“Je hoeft niet bang te zijn. Er gebeurt echt niets erg hoor.” Ondanks zijn geruststelling bleef de angst toch nog wat hangen. Ze voelde zich zo hopeloos alleen met hem hier liggen. Ze kende hem eigenlijk nog maar zo oppervlakkig. Ze protesteerde, maar hij snoerde haar de mond met een lange tongzoen. Boris liet langzaam haar handen los, en zei dat ze zo moest blijven liggen.

Bea was helemaal in extase geraakt en liet haar handen maar daar waar hij ze graag wilde hebben. Dat was boven haar hoofd.

Plots ging Boris boven op haar zitten, pakte haar beide borsten vast en kneep er nu nog harder in dan voorheen. Bea vond dit eigenlijk wel fijn. Hij verlegde langzaam zijn handen richting haar tepels, en draaide er kringetjes omheen. Boris keek haar daarbij diep en strak in haar ogen.

Hij pakte toen met duim en wijsvinger haar tepels vast, en kneep er weer in. Bea die er helemaal niet op verdacht was gilde hard en kwam met een ruk omhoog.

“Dat is gemeen”, zei ze. Ze wilde naar haar borsten grijpen, die nu toch wel erg pijn deden. Boris drukte haar weer naar beneden, en legde haar handen weer boven haar hoofd. Daarna ging hij van haar af, na haar een hartstochtelijke zoen gegeven te hebben. Hij bleef haar nu met een hand vast houden, sloot haar mond met zijn andere en ging met zijn mond naar haar linker tepel. Hij hoorde niets anders dan zacht gekreun. Haar borsten gingen zwoegend op en neer. Ze deden nog zeer want ze waren niets gewend. Hij ging nu over naar de andere tepel en deed daar het zelfde mee. Bea had het gevoel dat de pijn minder werd, ze gilde nu ook niet. Ze kreeg zo een raar gevoel onder in haar buik.

Hij taste met zijn handen langzaam naar beneden, voelde onder haar minirok en liet zijn vingers door haar slipje glijden. Bea spreidde haar benen langzaam uiteen. Dit ging niet zo naar zijn zin, hij hield meer van actie. Dus spreidde hij haar benen zover uiteen, zodat haar geslachtsdeel geheel toegankelijk werd voor zijn zoekende handen. Hij ontdeed haar nu verder van haar slipje en haar rokje. Hij woelde even met zijn hand door haar schaamhaar en liet zijn vingers verder zakken naar beneden toe, en kwam terecht bij een stel ongelooflijke heerlijke schaamlippen. Die even goed ontwikkeld waren als haar borsten. Het voelde lekker aan, en hij duwde langzaam een vinger in haar kutje.

“Ben je nog maagd,” vroeg hij. Ze antwoordde schuchter van ja. Hij duwde zijn vinger nog verder in haar goed nat geworden kutje, hij zou haar allereerst eens lekker gaan vingeren. Zodat ze daarop klaar kwam. Hij pompte zijn vingers snel en vele malen diep in en uit haar grotje.

Bea lag te kreunen, had dit nou iets te maken met een orgasme krijgen, wat haar zuster haar had toevertrouwd.

Boris haalde zijn vingers er weer uit en ging weer op zoek naar haar borsten. Deze gloeiden enorm, weer zette hij er gemeen zijn tanden in. Hij plaatste nu twee vingers voor haar kutje en fel drukte hij ze haar buik binnen. Bea kon het gegil niet onderdrukken, en had nu het gevoel dat zowel haar maagdelijke kutje, als haar tepeltjes in brand stonden. Tranen biggelden over haar wangen.

Boris stopte toen hij dat zag, ergens schrok hij er en beetje van. Hij haalde zijn vingers terug, en ging naast haar zitten. Hij vroeg aan haar hoe laat ze thuis moest wezen. Haar vader was naar volleybal, en haar moeder naar jazzballet, en zus- lief was naar haar vriend. Dus er was niemand thuis, ze had alle tijd. Na een paar minuten was de pijn weer verdwenen.

Ze zei tegen hem dat ze zo’n raar gevoel had onder in haar buik. Maar Boris reageerde daar niet op. Alleen toen ze zei, “sorry dat ik daarnet zo gilde, maar ik kon het niet verbergen.”

“Och, dat geeft toch niets, er is hier niemand die het hoort. Heb je nog zin om verder te gaan, dit spelletje af te maken?”

Bea dacht even na, en hoorde zichzelf, ja, zeggen.

Boris had zoveel over S.M. gelezen, dat hij het graag met haar uitprobeerde. Bea voelde zich best gelukkig dat hij op haar viel, en ze gaf hem, haar volledige medewerking. Alleen Bea wist niets van S.M. af, en had er nog nooit van gehoord. Misschien had ze zich wel bedacht, als ze er alles vanaf wist. Maar ze maakte een afspraak voor de volgende dag, bij haar thuis. Ze zouden er het een en ander uit proberen. Ze keek hem verbaasd aan, toen hij vroeg, om maandverband en tampons klaar te leggen.

“Wil je voor mij ook een leuke jurk aan doen? Daar hoef je niets onder te dragen.”

Ze ruimden het plaid op, en stapten in de auto. Het was niet ver terug naar haar huis. Toen ze thuis kwam, zag ze dat alles nog schemer was in de kamer. Dat was een geluk dacht ze, ik kan dan even op zoek gaan. Ze groette Boris en bedankte hem voor de gezellige uurtjes die ze met hem had gehad. En sprak met hem af voor de volgende dag, s ‘middags tussen 14.00 uur en 14.30 uur bij haar thuis. Ze liep naar haar huis.

Eenmaal binnen begaf ze zich gelijk naar de badkamer, en nam een lekkere douche. Onderwijl dacht ze na over wat er gebeurd was die dag, en wat of hij van plan was de volgende dag. Ze kreeg weer het zelfde gevoel onder in haar buik als vanmiddag. Bea dacht bij zich zelf ‘ik zal eens in een seksboekje kijken wat of hij bedoeld met SM’.

Toen ze met het douchen klaar was, liep ze naar de slaapkamer van haar ouders, en keek in het nachtkastje, ze neusde nog even verder en vond daar een aantal seksboekjes. En ja, daar kwam ook een SM boekje te voorschijn.

Aandachtig ging ze met het boekje op haar bed zitten en las het door. Dus zo iets gaat er morgen met mij gebeuren, het lijkt interessant. Ze las nu ook over de kriebels in haar buik die ze voelde, en wat het nu eigenlijk inhield. Ze legde het boekje weer terug. Bea liep de badkamer in om maandverband te zoeken, toen ze dit gevonden had verstopte ze het onder haar bed. Ze wachtte gedwee op de volgende dag. Toen haar ouders de volgende dag aankondigden dat ze zouden gaan tennissen, was ze opgelucht. Ze kreeg even het idee dat ze al niet weg zouden gaan.

Bea liep kort nadat haar ouders weg waren gegaan naar boven, om haar lange blouse aan te trekken. Ze deed er verder niets onder. Het was nu bijna twee uur en opgelaten stond ze boven uit het raam te kijken of Boris er al aan kwam. Plotseling hoorde ze de bel. Ze ontwaakte uit haar gedachten, en liep naar beneden om hem er in te laten. Ze had inmiddels het maandverband op de trap gelegd.

“Hoi, wat zie je er goed uit.”

Haar tepels werden hard van het bekijken door hem. Hij had een klein koffertje in zijn hand.

“Kom toch verder,” zei ze. Boris vroeg aan haar of het erg gehorig was in huis.

“Ach, de buren zijn op vakantie, daar hoeven we ons dus niet aan te storen.”

Boris legde zijn koffer op de bank, en maakte hem open. Ze zag dat er verschillende spullen in lagen. Bea schrok, toen hij er een vibrator uithaalde met een uitzonderlijk dik middenstuk. Hij lachte een beetje gemeen, en vroeg.

“Bea? Ben je bereid alles met me te doen, wat ik van je vraag.”

Het leek wel of ze iemand anders hoorde praten, toen ze met een zachte stem zei: “ja, dat wil ik.”

“Lieve schat ben je nog maagd?”

Ze keek hem en beetje verlegen aan en zei dat ze dat nog wel was.

“Heb je het maandverband bij de hand gelegd.”

“Ja dat ligt op de bank.”

“Goed zo! Ik ga een echte slavin van je maken. Maar voor dat het zover is, zal je dingen gaan meemaken wat af en toe pijnlijk is.” Hij keek haar even aan. Ze kon op dit moment geen woord uitbrengen.

“Zo! Kom voor me staan!” Beval hij. Ze deed dit met een lichte aarzeling. Hij tilde haar blouse op, en liet zijn blikken rond dwalen over haar lichaam.

“Echt Bea, je ziet er geweldig uit, je hebt een heerlijk figuur.” Haar kutje reageerde en werd al een beetje nat. Zacht ging hij met een vinger over haar schaamlippen en haalde ze wat van elkaar. Haar kutje werd natter en natter en Boris schoof voorzichtig een vinger naar binnen. Bea kreunde en perste haar heupen nog meer naar voren om maar niets van dit alles te missen. Boris haalde even later zijn vinger weer uit haar spleetje en trok haar blouse uit. Nu stond ze geheel naakt voor hem. Ze glimlachte een beetje verlegen.

“Ga plat met je rug op de tafel liggen” beval hij. Ze deed dit. Boris kwam met een paar armbanden aanlopen, die hij onder de tafel doorhaalde en aan haar armen vastmaakte. Haar borsten kwamen nu nog meer naar voren, ze voelde zich een beetje overgeleverd aan hem. Bea voelde weer paniek in haar op komen. Wat was hij toch van plan. Boris pakte een tube en liep weer naar haar toe en duwde haar benen omhoog.

“Bea, laat eens zien hoe lenig je bent. Leg je benen naast je hoofd op de tafel.” Dat deed ze, ze was erg lenig. Hij maakte haar benen snel met en paar boeien vast aan haar handen. Nu was ze echt overgeleverd aan hem. Ze was helemaal toegankelijk voor hem, hij spoot wat crème uit het tube op haar schaamlippen.

“Oei, oei dat brand als een gek” zei ze. Hij gleed nu moeiteloos in haar kutje. Ze zuchtte en voelde zich wegglijden van genot.

“Wel meisje ik ga je volledig gereed maken voor de rest van je leven, en gelijk voor ons spelletje van nu. Ontspan je, dan gaat het veel makkelijker.” Hij plaatste de grote dildo tegen haar maagdelijke kutje, en lachte een beetje gemeen. Ze voelde hoe hij het ding in haar drukte. Het verbaasde haar eigenlijk dat het zo gemakkelijk ging. Het deed wel veel pijn, maar toch niet zo als ze gedacht had. Hij haalde nu even de dildo terug.

“Nu ga je hem helemaal in je voelen”. Hij drukte de dildo nu helemaal in haar natte overgevoelige kutje.

“Auw, Auuw! Dat doet heel erg pijn.” De tranen liepen over haar wangen.

“Stop toch alsjeblieft, stop, stop!” Ze had het gevoel dat haar maagdelijke gaatje zou inscheuren. Boris haalde hem er uit.

Nu stopt hij wel dacht ze, maar daar had ze zich toch wel in vergist. Net toen de pijn een beetje begon af te zakken kwam hij met de tube terug. Hij nam nog iets van de crème, op het puntje van zijn vinger en smeerde het uit op haar klitje. Hij smeerde ook wat op de verdikking van de dildo, zodat hier geen weerstand zou ontstaan. Op die plaats had de dildo een doorsnee van zeker 10 cm. Die zelfs voor een rijpe kut moeilijk te verwerken is, laat staan voor een maagdelijk gaatje van amper 18 jaar. Hij masseerde heel even haar borsten, vooral het gebied rond haar tepeltjes. Nu kneep hij er even fel in. Ze bewoog ongecontroleerd haar onderlichaam. Hij nam opnieuw de dildo, en zette hem weer voor haar gaatje. En drukte hem hard naar binnen.

“Auuuw” gilde ze weer toen het door haar maagdenvlies ging, en een vrouw van haar maakte. Hij grinnikte en genoot er van. Bea had het niet meer, ze wist eigenlijk niet meer hoeveel pijn ze eigenlijk voelde, en waar het nu allemaal zat. Boris zag dat het dikke stuk nu er ook in zou moeten. Hij perste het ding in haar gezwollen kutje. Boris moest hard drukken, maar met behulp van wat crème opende de kut van Bea zich verder om de grote dildo te kunnen verwerken.

Bea gilde en schreeuwde het uit, van onbeschrijflijke pijn die ze nu weer opnieuw in haar buik voelde. Toen haar kutje inscheurde, en de dildo tot haar baarmoeder naar binnen werd gedrukt, om daar tot stilstand te komen verloor ze door de onmenselijke pijn haar bewustzijn. Hij bewoog de dildo hard heen en weer, ze merkte het niet eens meer.

Hij keek naar het verwoestende werk, dat hij had aangericht, en lachte gemeen. Hij was erg opgewonden geraakt, door het gekrijs van haar. Boris zag dat de bovenkant van haar kut ingescheurd was. Hij trok met een stevige ruk de dildo uit haar natte, druipende spleetje. Die bleef er wijd door open staan, net zoals een tunnel. Er begon bloed te druppelen. Hij maakte haar benen los, en legde een maandverbandje onder haar billen. Langzaam kwam ze weer bij bewustzijn. Ze begon vreselijk te huilen, ze dacht dat haar kutje in tweeën gescheurd was.

Boris maakte haar benen elk aan een kant vast, zodat ze uitgestrekt op de tafel lag. Het was maar goed dat het verband er onder lag want ze was behoorlijk aan het bloeden geraakt. Nou ja dacht hij, dat hoort er bij. Dat gebeurt nu eenmaal met ontmaagden. Haar kutje stond nog wijd open, hij nam de dildo weer en keek haar sadistisch aan. Op de verdikking smeerde hij nog wat van die crème, en stopte hem nu wat zachter in haar zere kutje. Ze kwam nu eigenlijk tot ontdekking, dat ze het een prettig gevoel vond. Haar onderlijf schokte, toen de verdikking bij haar ingang kwam gilde ze het weer uit. Dit was toch teveel voor haar. Boris duwde het ding ruw verder naar binnen, tot hij weer bij haar baarmoeder was gekomen. Hij begon de dildo nu langzaam heen en weer te bewegen. Toen hij het ver genoeg vond, zat het dikke stuk er ook in. Nu drukte hij hem hard en diep door in haar schede. Maar na een paar keer gilde ze niet meer.

 Er kwamen wel een paar vreemde geluidjes, Boris draaide aan de kop en zette de dildo aan, eerst op zijn zachts, en steeds iets harder. De dildo begon hevig te zoemen en te trillen. Ze liet zich allerlei geluidjes ontgaan en ondanks de pijn begon ze er van te genieten. Boris duwde de dildo zo ver in haar druipende kutje, dat het niet verder meer ging en bleef steken. Toen liet hij hem los. Het bleef mooi in haar poesje zitten. Hij begon haar borsten te kneden. Door het trillen van de grote dildo, en zijn kneden aan haar borsten, werd Bea alleen maar heter en heter.

Haar borsten zwollen goed op en haar tepels waren erg groot geworden. Ze kon zich niet meer beheersen, en voor het eerst in haar jonge leven kreeg ze een denderend orgasme. Huilend en gillend kwam ze klaar. Schokkend beleefde ze dit alles, en vergat even haar pijn.

Hij trok de dildo met een ruk uit haar natte kut.

“Heb je nog zin om verder te gaan,” vroeg hij aan haar.

“Boris, alsjeblieft niet meer. Ik heb angst dat ik niet meer lopen kan.”

“Och, dat is met een uurtje wel over, ga maar een poosje in een warm bad liggen, dan heb je straks weinig last meer. De scheur zal nog wel een poosje blijven, want je kutje was erg smal. Maar daar heb ik nu verandering in gebracht” zei hij lachend. Boris maakte haar los en zette haar rechtop. Ze stond te wankelen op haar benen. Felle en hevige pijnscheuten schoten door haar gefolterde onder lichaam. Het bloed druppelde nog uit haar kutje. En met een beetje hulp van Boris strompelde ze naar de badkamer. Toen ze het bad had vol laten lopen ging ze er uitgebreid in liggen.

“O, o, au, het doet zo’n pijn” jammerde ze, toen het water nog steeds in haar openstaande kutje liep. Een poosje later voelde ze, hoe inderdaad haar pijn wat afnam. Ze had na een half uurtje al niet zoveel pijn meer, en stapte uit het bad Ze voelde alleen de wond nog die boven in haar kutje zat.

Nou dacht ze, dit beschouw ik dan maar als een prettige herinnering van mijn eerste avontuurtje met Boris.

Ergens in haar hoorde ze een stemmetje. Je moet nu wel doorgaan hoor Bea, er is nog zoveel te ontdekken. Ze vond het voor vandaag wel genoeg.

Boris kuste haar, en nam afscheid.

Marian Monroe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *