Scho(o)ne moeder

()

Hallo, ik ben Marc en ik wil jullie graag vertellen over mijn liefde voor dameskleding. Ik ben gek op die kleding en het spannendste vind ik het om me als meisje te kleden. Hoe het komt weet ik niet maar ik ben nu 18 en toen ik 16 was ben ik ermee begonnen. Ik gebruik altijd de kleding van mijn zus en maak me ook vaak op met haar spulletjes als ze niet thuis. Dit gebeurde niet zo lang geleden. Het was zaterdagmiddag en ik was alleen thuis, ik liep de kamer van mijn zus in. Ze is bijna twintig en voelt zich een echte vrouw. Het is een beetje rommelig ze had zeker weer eens haast gehad. Ik ging op haar bed zitten en zag een slip op de grond liggen. Het was een witte normale slip. Ik pakte hem op en keek in het kruisje. He, deze was niet schoon meer. Ik rook er aan en snoof de lucht op. Dit was echt wel geil. Ik rook mijn eigen zusje toen ik haar broekje besnuffelde. Voorzichtig likte ik de binnenkant van het broekje. Wow! Wat een mazzel, dit was perfect zo een gedragen slip dit moet ik vaker doen. Ik maakte haar kast open en zag haar kleding keurig gevouwen in de kast. Ik kleedde me uit en trok eerst de gedragen slip aan. Kicken dat mijn zus deze gister zelf nog aan had. Ik kreeg een geweldig idee, de wasmand, misschien zaten daar nog meer gedragen slips in. Ik hobbelde naar de badkamer en kiepte de wasmand leeg. Het geluk was met me want er lag een mooi setje in. Ik rook aan het broekje maar deze was niet vies. Ik keek er eens goed naar en bedacht me dat ik dit broekje niet eerder had gezien. Het was vast een nieuw setje wat eerst gewassen moest worden voor ze het zou dragen.

Ik nam mijn vondst mee naar mijn zus der kamer en trok het voor de spiegel aan. Ik had nu een gele kanten beha aan met bijpassende string. Ik trok de slip lekker hoog en voelde het koordje lekker langs mijn kont. Mijn stijve piemel stak boven de rand van het slipje uit. Ik pakte een panty en trok deze aan. Zalig was dat gevoel van nylon over mijn benen. Ik had zelfs mijn benen geschoren om het nog prettiger te kunnen vinden. Ik ging verder met de verkleedpartij en trok een spannend kort rokje aan. Ik had het geluk dat ik maar een mager scharminkel was en paste mijn ook niet zo dikke zusje der kleren gemakkelijk. Nadat ik een leuk truitje had uitgezocht stond ik mezelf te bewonderen voor haar spiegel. Ik wist niet hoe laat er iemand thuis kwam. Dus besloot ik mij niet op te maken omdat ik mezelf niet zo snel schoon zou kunnen maken. Ik ging op mijn zus der bed liggen en ging lekker aan het gedragen slipje liggen ruiken. Ondertussen werd mijn piemel stijver en stijver. Ik schoof onder de panty de slip opzij zodat mijn piemel door de panty heen goed zichtbaar werd. Ik kon heerlijk geil worden van dat nylon over mijn piemel. Ik trok de kleren weer uit want ik wilde me aftrekken en haar spulletjes niet vies maken. Ik lag naakt op het bed van mijn zus met mijn piemel te spelen toen ineens haar vriend binnenkwam.

“Zo oversekste puber lig je je zus der bed te vervuilen”.

Ik schrok me wezenloos wat moest die eikel nou weer hier. “Gaat dat jou iets aan soms” snauwde ik.

“Ja, zeker mannetje want nu ik dit weet kan ik het haar ook vertellen.”

“Dat laat je maar lekker uit je hoofd, trouwens ze gelooft je toch niet” verdedigde ik me. “Ik sta hier al een tijdje” ging haar vriend verder, “je zag er best lekker uit in haar kleren.” Shit! Dacht ik. Die hufter heeft alles gezien.

“Ik deed dat vroeger ook wel” gaf hij ruiterlijk toe. Ik haalde opgelucht adem, een bekentenis beter kan niet. “Ik vond het dan zo jammer dat ik zelf moest rukken.” Ik knikte dat was mijn probleem ook. “Ik zal het goed met je maken ging hij door, ik zal niets tegen je zus zeggen als ik mijn gang mag gaan.”

“Je gaat je gang maar” sprak ik een beetje blij. “Wat ga je doen” een vraag die ik niet had hoeven stellen want ik merkte het meteen. De vriend van mijn zus nam mijn piemel in zijn mond en begon me zalig af te zuigen. Dus mijn zus der vriendje viel ook op mannen. Oh als ze dat toch eens wist.

“Zeg mag ik jou ook even zuigen” vroeg ik een beetje dwingend.

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen” zei hij en schoof zijn broek naar beneden. Ik schrok eerst even bij het zien van die enorme paal maar liet me niet kennen. Eventjes later lagen we elkaar heerlijk te zuigen op het bed van mijn zus. Ik zoog en streelde die grote pik en liet me het goed smaken. Ik raakte in extase toen ik de tong van mijn zus der vriend over mijn poepgaatje voelde gaan. Dezelfde tong waarmee hij met mijn zuster had getongd en waarmee hij waarschijnlijk haar kutje had gelikt. Ik voelde me supergeil worden en was in alle staten. Ik voelde zijn tong door mijn hele bilnaad glijden terwijl hij me hard aan het aftrekken was.

“Ik zou wel iets willen doen wat bij je zus niet mag” zei hij.

“Het is jouw geluksdag” was mijn antwoord.

“Goed dan ga ik je kont ontmaagden draai je maar om”.

“Het is goed maar dan wil ik eerst in je mond klaarkomen”. Het idee dat mijn zus straks zou zoenen met haar vriend terwijl hij mijn kont had gelikt en er sperma van mij in zijn mond had gezeten maakte me helemaal gek. Ik ging op bed zitten en hij begon me wreed te zuigen. Hij pakte mijn ballen stevig vast en ik voelde het opkomen. Ik probeerde het uit te stellen maar dit was te veel. Ik spoot de volle lading in zijn mond en hield met twee handen zijn hoofd vast zodat mijn piemel in zijn mond bleef.

“Slik je wel” riep ik triomfantelijk. Toen ik er zeker van was liet ik hem weer los.

“Ik zal je krijgen” brieste hij. Wild gooide hij me op mijn buik. Ik duwde mijn kont omhoog en voelde zijn harde eikel tegen mijn kleine poepgaatje aan.

“Hé! Zo niet!” Riep ik “wel even glijmiddel gebruiken”.

“Dat heb ik niet” zei hij lachend en spuwde in zijn handen. Hij smeerde de spuug aan zijn pik en stootte bij me binnen. Ik kreeg het gevoel of mijn kont in de fik stond en beet hard in het dekbed. Hij duwde en duwde tot zijn hele pik binnen was.

“Ah… dat voelt goed” riep hij uit. Tranen sprongen in mijn ogen maar ik gaf geen kik. Ik liet me neuken en hoopte op een snel orgasme. Ik had mazzel want de spanning zorgde ervoor dat hij vroegtijdig begon te spuiten.

“Heb je genoten” vroeg hij. Ik knikte ja maar dacht nog effe nee. “Naarmate je het vaker doet wordt het wel lekkerder knul” sprak hij op een wijze toon. Ik had in ieder geval het geluk dat ik gewoon de kleren van mijn zus kon blijven dragen en dat maakte een hoop goed. En eigenlijk was het best wel lekker met een jongen voor de rest. Toen mijn zus der vriend de kamer weer uit wilde lopen riep ik hem nog na, “als mijn zus ongesteld is kom je maar bij mij hoor”.

Mandus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *