Sexy verkoper

()

Een aantal dagen geleden, was is samen met mijn vrouw Sonja nieuwe kleding aan het zoeken. Het was zaterdag en we waren er al vroeg aan begonnen. Tot dusver hadden we niet veel succes gehad bij het zoeken. Tot we in een winkel kwamen waar we ruime keus hadden aan mooie, niet te ordinaire, sexy kleding. Sonja stond in het pashokje wat te passen. Ik bracht haar kleding die mij leuk leek in het pashokje. Een roodharige verkoopster, van een jaar of dertig, moest er wel om lachen, maar kwam toch naar mij toe, en wees me op een bordje waarop stond dat je maximaal met drie kledingstukken het pashokje in mocht. Die lieve lach, van de niet onaantrekkelijke verkoopster, kon ik niet weerstaan. Waarop ik zei dat ik de uitgekozen kleding wel op de toonbank zou leggen, en diegene die we niet wilde netjes terug zou hangen.

Het was nog niet erg druk in de winkel; daarom mochten we zo te werk gaan. Maar officieel mocht het niet op deze manier. Maar ze gaf haar mooie bilpartij een extra sexy draaien toen ze wegliep. Die heeft een mooie kont, dacht ik bij mezelf, jammer dat ze niet een mooie string onder die strakke stretchbroek draagt.

Toen ik de eerste setjes naar de toonbank bracht, zag ik een brief op de toonbank met ‘HULP GEZOCHT’ liggen. Ik zei tegen de verkoopster dat ik op deze manier al aardig aan het helpen was. De verkoopster gaf me daar gelijk in, en prees me nog over de mooie keuze van combinaties voor mijn vrouw. We zien hier zelden dat de man kiest wat leuk is voor zijn vrouw. Ik antwoordde dat het hier ook heel gemakkelijk was om iets leuks uit te zoeken voor dames. Toen Sonja genoeg kleding had gepast en er een aardige stapel mooie kleding op de toonbank lag, wilde we het gaan afrekenen. Sonja zei dat ze nog even naar de lingerie afdeling wilde kijken. Niet dat ze lingerie nodig had, maar gewoon om even te kijken. Ondertussen rekende ik de kleding af, en babbelde nog wat met de verleidelijke verkoopster. Ik vertelde haar dat het mij best leuk leek om een paar dagen per week te werken in zo’n kledingzaak. De verkoopster lachte haar tanden bloot en zei dat ze mij niet echt een goede verkoper leek, maar wel een goede klant. Dit liet ik niet op me zitten en vroeg of ik het kon bewijzen voor de rest van de dag. Sonja moest ’s middags weer aan het werk. Dus die zou mij niet missen. Na enig nadenken zei de verkoopster dat ze het een leuk idee vond. En ze stemde ermee in. Toen ik Sonja vertelde dat ik vanmiddag hier in deze zaak zou werken, kwam er een brede lach op haar gezicht.

“Jij gaat je vermaken met mooie dames hier in de zaak zeker?”

“Dat is wel de bedoeling. Eens kijken of we wat dames sexy de deur uit kunnen krijgen hier”. We namen afscheid met een hete tongzoen.

De verkoopster stelde zich voor als Ilona. Ik moest wel even een overhemd met de firmanaam erop aantrekken. We liepen naar het magazijn waar een kleine ruimte was ingericht als kleedruimte voor het personeel. Toen Ilona met een overhemd aankwam, zag ik direct dat dit veel te klein was. Helaas hadden ze geen grotere maat meer. Alleen nog maar blouses voor vrouwelijke medewerkster. Nou was mij opgevallen dat Ilona hetzelfde overhemd droeg. Deze leek me een stuk groter dan deze waar ze mee in de handen stond.

“Als jij nou eens de dames blouse aan doet, en ik die van jou”. Met verbazing keek ze me aan en ging ermee akkoord. Ze haalde een blouse voor haarzelf en trok haar overhemd uit. Daar stond ze dan in een wit niet al te bijzondere BH. Ik zei tegen haar, “die BH heb je niet hier gekocht zeker?” Ze keek me aan en gaf dat toe.

“Het is niet echt een mooie BH hè,” zei Ilona. Daar was ik het mee eens en vroeg Ilona wat haar maten zijn. 80-C gaf ze als antwoord, en ik liep terug de winkel in. Tussen alle mooie setjes hing een mooi rood kanten setje met bijpassend stringetje. De voorkant van de string was doorschijnend en de beugel -BH was van dezelfde doorschijnende stof. Hiermee liep ik weer naar de personeelskleedkamer. Daar stond Ilona nog steeds in haar witte smaakloze BH. Ilona keek met haar grote blauwe ogen naar het setje.

“Je hebt inderdaad smaak joh. Maar een string draag ik nooit”. Hierop antwoordde ik verbaast, “met zo’n mooie kont draag je toch geen slips. Laat toch juist die mooie billen zien. Benadruk ze”. Met een blos op haar wangen pakte ze het lingerie setje aan. Aantrekken zou ik zeggen. Ze deed haar schoen uit en stapte uit haar broek. Daar stond ze… witte BH en witte broek.

“Laat maar eens zien hoe mooi het setje je staat” zei ik. Ze maakte haar BH los en er kwamen prachtige borsten te voorschijn. Ik kon het niet laten om even kort te fluiten. Ze keek me lachend aan en deed ook haar broekje uit. Een mooi klein rood streepje haar kwam te voorschijn.

“Wow, het is dus waar, roodharige hebben ook rood schaamhaar, het is zonde om daar wat over te dragen,” zei ik met een knipoog. Dank je wel voor het compliment zei Ilona en haalde het rode setje van het haakje. Als eerste trok ze het stringetje aan. Ze moest toch wel een keer de naad tussen haar billen trekken. “Dat went wel” zei ik. Waarop ze zei, dat het niet eens een onaangenaam gevoel was. Toen trok ze de BH aan. Dit paste precies.

“Dat staat je geweldig mooie dame,” zei ik. “Als de klanten nu niet tot kopen overgaan bij jou, weet ik het ook niet meer”.

“Ik heb alleen het verkeerde haakje vast gemaakt” ze Ilona. “Nu zit de BH iets te los”. “Laat mij je even helpen,” stelde ik voor. Ik maakte het haakje los, deed deze één standje strakker en deed de bandjes op de juiste plaats. Mijn handen gingen onder haar armen door naar voren en brachten de beugels onder haar borsten. Ilona kreunde en liet haar hoofd achterover vallen op mijn schouder. We kuste elkaar hartstochtelijk en ik kneedde haar volle borsten. Ilona’s tepels priemde door de dunne stof in de palm van mijn hand. Ilona drukte haar billen naar achter en met haar handen maakte ze mijn broek los.

Mijn lul was inmiddels (al bij het zien van Ilona in het witte setje) knetter hard geworden. Ilona pakte mijn lul en drukte het tegen haar lekkere billen. Dit was voor ons beide niet meer te houden. Ik trok haar nieuwe string opzij, en stak mijn lul tussen haar natte schaamlippen. Ilona kreunde het uit van genot. Ikzelf wilde wel gillen van geiligheid bij het naar binnen gaan van zo’n heerlijk strak rood kutje. Wow! Wat was die meid nat. Ik voelde het vocht gewoon haar kutje uitlopen. Na enkele stoten kwam Ilona al op haar tanden bijtend klaar. Niet veel later spoot ik mijn sperma diep in dat heerlijke kutje. Toen Ilona weer wat bij haar positieve kwam schrok ze geweldig.

“We moeten weer de winkel in joh. Er staat nu maar één verkoopster in de zaak”. Ilona pakte haar oude slip en veegde haar kutje wat droog. Ik veegde mijn lul af aan haar oude BH. Ilona trok snel haar kleren aan. Ondertussen had ik het overhemd van Ilona aan getrokken. Dit rook naar haar parfum.

“Lekker luchtje is dat zeg. Raak ik nog meer opgewonden van”.

“We hebben nog een lange werkmiddag te gaan hoor” zei Ilona. “Ik hoop dat je niet de hele dag met een harde in je broek loopt”.

We liepen de winkel in en gelukkig was de andere verkoopster bezig met een paar klanten. Ilona liep met een rood gezicht naar haar collega en stelde deze aan mij voor als Karin. Karin was een jong meisje van een jaar of negentien. Ze kwam mij over als een meisje dat nog zeer groen in het leven stond. Die leeftijd trekt mij niet echt aan. Ikzelf val meer op rijpere vrouwen.

“Ik zou eerst maar eens rondneuzen op de afdelingen en wat kleding recht hangen op de rekken. Dit is tevens een goede manier om mensen te woord te staan,” zei Ilona. Dus ik liep wat rond in de winkel. Ik hing wat shirts en broeken recht en liep langs de pashokjes. Van één van deze hokjes was het gordijn gesloten. Als ikzelf in een kledingwinkel aan het passen ben, vraagt er vaak een verkoopster of alles goed gaat. Dus… Ik trek de stoute schoenen aan en vraag aan het persoon achter het gordijn of alles lukt?

“Nou om eerlijk te zijn, niet helemaal”. Hoorde ik een vrouwenstem zeggen. Ik vroeg of ik haar misschien kon helpen, na te hebben gezegd dat ik hier werk.

“Als u dat zou willen doen, heel graag”. Was haar antwoord. Ik keek dus heel voorzichtig om het hoekje van het gordijn. Daar stond een vrouw van een jaar of veertig in een te kleine zwarte badpak.

“Inderdaad mevrouw. Dat gaat echt niet.” Zei ik. De vrouw vertelde dat ze het zo’n mooi model vond. Dat moest ik echt tegenspreken. Ondertussen was ik het pashokje in gestapt en zei haar dat dit model juist niet bij haar figuur paste. Het model badpak had een mooie rug. Met daarop dunne bandjes gezigzagd. Ik vertelde haar dat haar figuur perfect geschikt was voor andere modellen badpak. Ik stelde voor om eens een badpak uit de stelling te halen. Na enkele minuten kwam ik terug in het pashokje met drie badpakken. De vrouw bekeek ze en vroeg me of deze niet te gewaagd waren. Ik stelde voor om ze eerst maar eens aan te trekken en daarna pas te oordelen. De vrouw trok zonder schaamte haar badpak vlak voor mijn neus uit. Deze vrouw mocht er echt zijn. Een paar grote borsten die zeker niet teveel door de zwaartekracht geleden hebben. En een prachtige kont gehuld in een klein stringetje. Toen ik zei dat ze in deze outfit zeker geen flater zou slaan op het strand, schoot ze in de lach. En zei dat ze dat nooit zou durven. Maar het misschien in het buitenland zou proberen als ze de kans kreeg. Ondertussen had ze één van de badpakken aan getrokken en deze stond niet verkeerd. Dit badpak had een hoog opgesneden zijkant. Maar haar borsten zaten niet goed naar mijn mening. Probeert u de volgende eens. En ik overhandigde haar een Fluorescerend geel badpak. Weer toonde ze mij haar schitterende blote borsten. En ze trok het tweede badpak aan die ik haar overhandigde. Het tweede badpak zat als gegoten. Ook hoge beenuitsnijding en een diep decolleté. Deze stond echt heel sexy. Door de cup was duidelijk zichtbaar dat haar tepels harder waren geworden. Aan de manier van draaien voor de spiegel was duidelijk dat deze zeer in de smaak viel.

“Deze staat echt heel sexy” zei ik tegen haar. En ze keek me met uitdagende ogen aan. Ze vroeg of ik hiernaar zou kijken als ze me tegen zou komen in het zwembad. Dit gaf ik direct toe. En zei direct dat het strand outfit me ook wel aanstond. Omdat ik haar zo goed had geholpen bij het uitzoeken van een mooi badpak mocht ik nog een keer kijken naar haar stand outfit, en deed het badpak uitdagend uit. Ze draaide met haar kont bij het uittrekken van badpak. Draaide zich met de rug naar me toe en bleef even voorover gebukt staan zodat ik er lang genoeg naar kon kijken. Het was duidelijk te zien dat ze een natte plek in haar string had. Ik aaide over haar mooie ronde zachte billen en wreef over haar gezwollen lippen. Ze schrok tot ze een zachte kreun liet horen. En vertelde dat ze zoiets niet meer gedaan had sinds haar verkering met haar huidige man. Maar ze was nu zo heet dat ze niet meer wilde stoppen en toegaf dat ze graag inging op een geil avontuurtje. Ik keek voor de tweede keer die middag naar een onbekend kutje.

En dit werk beviel me prima. Mijn lul was alweer zo hard geworden dat ik hem uit mijn broek haalde en hem voor de vrouw haar mond hield. Ze nam hem voorzichtig tussen haar lippen en likte er zachtjes aan. Ondertussen wreef ik met mijn handen over haar rug tot haar string. Mijn vingers gleden tussen haar billen door, richting haar natte kut. Ondertussen was ze hard aan het likken en zuigen aan mijn lul. Toen ik twee vingers in haar natte kut drukte kermde ze het uit van genot. Er was geen schaamte meer te bekennen bij deze geile vrouw. Ze draaide met haar lekkere kont in de lucht en pijpte me of haar leven er vanaf hing. Toen ik bijna op ontploffen stond ging het gordijn van het pashokje een klein eindje open.

Ilona stond te kijken hoe ik gepijpt werd en hoe de vrouw met haar lekkere kont naar de opening van het pashokje stond. Ik zei dat deze vrouw net een badpak gekocht had. En me daarvoor wilde bedanken. Ilona keek naar het badpak tussen haar benen, en zag dat dit een badpak was van ruim 250 €. Ilona liet een grote glimlach zien en stapte het hokje binnen. Ilona kwam naast me staan en zoende me vol op de mond. Ze had het kwijl in de mond staan van geiligheid of van € van het badpak. Maar geil was Ilona zeker. Ondertussen was de vrouw gestopt met pijpen en keek een beetje verbaast maar nog steeds geil naar ons. Ik drukte de vrouw tegen me aan en kneedde haar dikke borsten en tepels.

Ilona maakte haar eigen broek los, en aaide over de billen van de vrouw. De vrouw begon direct Ilona’s kutje te vingeren. En Ilona streelde de kut van de vrouw. Ondertussen had ik Ilona’s en de vrouw haar borsten tegen elkaar aan gedrukt. En de vrouwen vonden het heerlijk en kusten alles wat ze tegen kwamen. Een stoel, die in de hoek van het pashokje stond, werd gepakt en de vrouw ging op haar knieën op de stoel zitten. Ilona ging op de grond zitten en likte de kut van de vrouw. En ik werd nogmaals door de vrouw gepijpt met een enorme overgave. Het lik-werk van Ilona had zoveel effect dat de vrouw schokte en trilde. Ze had geen controle meer over zichzelf en liet mijn lul los. Ik liep om de stoel met de twee vrouwen heen en drukte mijn lul voor de tweede keer die dag bij Ilona naar binnen. Wat was die nat en lekker strak.

Omdat ik die dag al een keer was klaar gekomen kon ik lekker lang blijven stoten in deze heerlijke kut. Maar ik zag dat Ilona ook aan een heerlijke natte kut zat te likken. En deze vrouw had een heerlijke kont. Voorzichtig stak ik een vinger in haar kontje… de vrouw beet op de leuning van de stoel om niet teveel lawaai te maken van genot… Ilona likte haar kittelaar en ik vingerde haar kont. Het geile vocht droop uit de vrouw. Ze zat te schokken en te trillen op de stoel. Ilona kwam piepend klaar en trok mijn lul uit haar soppende kutje. Ze pakte mijn lul vast en maakte hem nog natter met haar mond. Ze duwde me richting de kont van de vrouw en hield mijn lul voor haar nauwe gaatje. Ze drukte met haar hand op mijn billen en ik gleed in de kont van de vrouw.

Wow! Wat was dat kontje lekker strak. Met de andere hand vingerde Ilona de vrouw op haar kittelaar. Dat een vrouw zo nat kon zijn wist ik echt niet. Ilona drukte ondertussen bij mij een vinger in mijn kont. Dit was ook voor mij teveel. Ik stootte mijn lul dieper en dieper in de kont van de vrouw en we kwamen beide gelijktijdig klaar. De vrouw kwam na een tijde weer overeind en gaf Ilona een dikke kus, Ik ging op de stoel zitten en de vrouw kroop tussen mijn benen en begon mijn lul te likken. Ilona ging over me heen hangen en ik likte Ilona’s kutje droog.

Na veel likken en zoenen kleden we ons weer aan en verlieten we het pashokje. Bij de kassa zei de vrouw dat ze snel weer eens kwam om wat sexy’s uit te zoeken hier. Helaas voor de vrouw weet ze niet dat ik er dan niet zal werken. De rest van de middag heb ik nog veel leuke spannende kleding verkocht aan mensen die het niet wisten dat ze door spannende kleding sexy konden zijn. Maar Ilona zei, dat ik toch een goede verkoper was.

Mandus

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *