Sofie

()

Sinds enige tijd ging ik regelmatig naar de sportschool, meestal deed ik wat op de hometrainer of op de loopband om aan mijn conditie te werken. Daarna ging ik meestal voor wat buik oefeningen om mijn wasbordje weer proberen terug te krijgen en hierna ging ik dan wat spierballen kweken.

Regelmatig kwam ik in gesprek met Sofie, een aerobics lerares van ergens in de 30 schatte ik. Ze had een mooi lichaam met een paar stevige borsten. Ze was niet erg groot, ong. 1.65 en had lang zwart haar wat ze zo nu en dan in een paardenstaart en dan weer in twee of soms een beetje wilt los niet hangen.

Ze had me al een aantal keer uitgedaagd mee te doen aan haar lessen, ze zei altijd dat het veel beter voor mijn conditie was. Uiteindelijk ben ik de uitdaging aangegaan en ben tussen de overwegend dames mee gaan doen aan haar lessen BBB (benen billen buik).

Ik moest haar na de eerste paar lessen gelijk geven, het was inderdaad zwaarder dan ik dacht en uiteindelijk ging mijn conditie met sprongen vooruit. Ik bleef de lessen dus volgen, al moet ik toegeven dat ik het gezelschap waaronder ik verkeerde wel erg aangenaam vond en ik bij sommige oefeningen zo nu een dan mijn concentratie verloor omdat ik dan tegen een paar heerlijke billen of borsten zat aan te kijken van een van de dames die zich naast mij of voor mij op de grond bevonden.

Toen de temperatuur buiten op liep, kwamen de dames zo nu en dan wat schaarser gekleed op de lessen. Regelmatig trof ik mezelf bij een oefening starend naar een paar borsten in een bh omdat de dame in kwestie voorover op haar onder armen leunde met haar billen in de lucht, Sofie berispte me dan wel eens, omdat de oefening niet met het hoofd omhoog maar met de kin op de borst uitgevoerd diende te worden.

Meestal volgde ik de lessen dan ook van achter uit het lokaal opdat ik vrij uitzicht had over al het schoons, plus het feit dat ik niemand achter mij had die mijn af en toe opstekende erectie kon waarnemen in mijn strakke wielerbroek.

Op een avond tijdens één van de lessen was er een nieuwe dame die door Sofie werd ingewerkt. Sofie liep hierdoor wat meer door het lokaal en corrigeerde zo links en rechts de gemaakte bewegingen. Zo ook op een ogenblik bij mij, ik had haar niet bemerkt en lag eigenlijk een dame aan mijn linkerzijde te bewonderen. Ik voelde plots haar warme hand op mijn dijbeen. Ze gaf wat aanwijzingen over het omhoog duwen en strekken van mijn been. De aanraking van haar hand lieten mijn gedachten hele andere dingen beleven en hierdoor reageerde mijn geslacht.

Ik keek haar aan en ze glimlachte naar me, “goed concentreren” zei ze tegen me. Ik voelde haar hand van mijn dijbeen afglijden, maar ze bleef achter me staan.

“Zo gaat het beter” zei ze, en ik voelde haar me zachtjes op mijn kont tikken, haar hand gleed verleidelijk over mijn billen en ze liep bij me weg. De rest van de avond speelde de gedachten van haar in mijn fantasie.

Een paar lessen later kwam ik de les binnen lopen, Sofie pakte mijn hand beet en vroeg of ik dit keer eens vooraan wilde plaats nemen. Ze keek me lachend aan en zei toen: “dan kunnen die dames eens van jou genieten.”

Ik keek haar in haar donkere ogen aan en ze knipoogde naar me. Ze pakte mijn mat en plaatste deze direct achter die van haar.

“Dan kan ik je gelijk goed in de gaten houden,” zei ze.

De les leek zwaarder dan ooit, Sofie zweette zelf ook behoorlijk intensief en in haar zwarte stretch broek waren haar mooie strakke billen goed zichtbaar. Ze had een verschrikkelijk lekker kontje, wat ik vandaag dus regelmatig vlak voor mij trof. Na een tijdje begonnen we aan wat buikspier oefeningen en maakte Sofie mij tot haar slachtoffer. Ze ging op haar rug voor mij liggen met haar hoofd tussen mijn enkels. Ik moest haar benen links en rechts van haar duwen en zij moest deze dan weer boven haar lichaam brengen.

Ik voelde haar handen langs mijn kuiten glijden richting mijn boven been. Ik keek haar aan en haar ogen glinsterde. Aangezien zij de les gaf deed ze de oefening zelf slechts enkele malen waarna ik tussen haar benen op de grond moest gaan liggen. Ik liet mijn benen langs haar kuiten glijden en greep haar stevig bij haar enkels. Toen ik omhoog keek stond ze me glimlachend aan te kijken. Ik duwde me benen recht in de lucht en ze greep mijn voeten beet, hierdoor kwam haar T-shirt los van haar lichaam en ik kreeg een geweldig uitzicht op haar mooie stevige ronde borsten, welke tot mijn verbazing los onder haar T-shirt hingen.

Door het verlies van concentratie kon Sofie mijn benen gemakkelijk weg duwen, ze keek me streng aan, “je moet wel je best doen Martin”, zei ze me, maar ze zag in mijn ogen dat ik hele andere dingen in gedachten had. De bult in mijn broek bleef ook niet ongemerkt. Ze liet de oefening anders uitvoeren door mij, dat zou beter zijn om mijn spieren te trainen. Ze liet zich wat door haar knieën zakken en duwde mijn benen van zich af. Doordat ze nu gehurkt boven mij zat, speelde mijn fantasie nog verder met me, in gedachten zag ik haar met haar poesje op mijn mond gaan zitten, zodat ik haar lekker kon beffen.

Mijn fantasie ging zelfs zover dat ik de geur van haar natte spleetje rook. Ik voelde de bult in mijn broek opveren bij deze gedachten en blijkbaar had Sofie dit in de gaten. Zacht kneep ze in de bult in mijn broek, ging weer recht opstaan en knipoogde naar me. Kort daarna begonnen we aan de cooling down, ook al was bij mij het kwaad al geschied en werd ik niet echt cool meer. Bij het opruimen van de gebruikte materialen was ik niet echt de snelste en bleef Sofie constant volgen.

Uiteindelijk ging ik douchen om haar maar weer uit mijn gedachten te halen.

Het was vrij rustig deze avond en er waren weinig heren in de sportschool. Ik kleedde me uit en bekeek mijn half harde geslacht in de spiegel. Ik stapte onder de douche en sloot mijn ogen en dacht aan het moois wat ik gezien had. Ik hoorde de deur van de kleedkamers open en dicht slaan. De douches waren open en ik draaide me met mijn rug naar de ingang om er voor te zorgen dat ik niet met een half harde lul in de douche werd betrapt.

Plotseling voelde ik twee handen over mijn middel glijden, ik schrok en draaide me om. Voor me stond Sofie, ze was helemaal naakt en keek me met een verleidelijke glimlach aan. Ze zei niets, legde haar vinger op haar lippen te teken dat ik stil moest zijn en zakte door haar knieën. Ik voelde hoe ze mijn lul met één hand beet pakte en met de andere hand met mijn ballen begon te spelen. Ik keek naar beneden en keek haar aan, haar tong gleed over mijn eikel en toen ze haar lippen over mijn eikel liet glijden en mijn harde paal in haar mond nam sloot ik mijn ogen.

Ik voelde hoe ze haar warme lippen over mijn paal bewoog, ik kreunde en Sofie stopte. Ze stond op en liet haar harde tepels over mijn lichaam glijden. Ik liet mijn handen door haar lange haar glijden over haar rug en pakte haar mooie borsten beet. Ik speelde zacht met haar hard geworden tepels en Sofie kreunde zachtjes van genot. Ik liet mij op mijn hurken zakken en nam één voor één haar tepels in mijn mond.

Ze deed een stap naar links en ging met haar rug tegen de douchemuur aan staan. Met haar handen in mijn haar duwde ze mijn hoofd naar haar natte poesje. Ik liet eerst mijn vingers door haar lippen glijden en duwde met mijn duim op haar genotknobbeltje. Sofie reageerde meteen en schuurde haar poesje harder tegen mijn vingers. Ik nam de functie van mijn duim over met mijn tong en voelde twee handen op mijn hoofd. Haar handen duwde mijn gezicht in haar kruis en Sofie kreunde toen ik het puntje van mijn tong door haar lipjes liet glijden. Ik proefde haar sappen en begon haar sneller te beffen. Mijn hoofd werd nog strakker tegen haar schaambeen aangedrukt en Sofie maakte bewegingen met haar heupen. Haar ademhaling werd sneller en als ik met mijn tong over haar gevoelige plekje ging kreunde ze het uit. Ik voelde haar been op mijn schouder en duwde haar andere been ook over mijn schouder heen. Ik ondersteunde haar lichaam met mijn armen en zoog haar klitje in mijn mond. Sofie kreunde het uit, “Ja! Ga door Martin, lik me natte spleetje, ik kom op je mond klaar oh, ja!”

Haar onderlichaam begon heftig te schokken en haar spieren trokken samen ik bleef haar likken tot ze me met een ruk aan mijn haren omhoog dwong. Ik keek haar aan en haar ogen stonden wild.

Ik duwde mijn tong weer tegen haar gleufje.

“nee, ik wil jou,” zei ze me. Ze ging op haar benen staan en draaide zich om met haar kontje naar me toe.

“Ik wil je in me voelen Martin,” zei ze. Met een hand pakte ze mijn lul beet en trok deze naar haar schaamlippen. Ze plaatste mijn eikel tussen haar natte poesje en duwde deze over mijn eikel. Ik beantwoorde haar vraag en duwde mijn paal bij haar naar binnen. Even bleef ik helemaal in haar zitten, ze keek achterom en ik voelde een hand onder mijn zak graaien.

Langzaam begon ik Sofie te neuken. Omdat Sofie wat kleiner was dan ik zelf, stond haar kutje op een ideale hoogte voor me.

“Wat ben je lekker hard en groot,” kreunde ze, “hierover heb ik veel te lang gefantaseerd, nu moet je me lekker in mijn kutje neuken.”

Ik voldeed maar wat graag aan haar verzoek, ik versnelde het tempo en Sofie d’r ogen draaide weg. Ik wilde niet te snel klaar komen en vertraagde af en toe.

“Niet doen,” zei ze, “ik wil dat je me hard neukt, lieverd, ik wil je ballen voelen kletsen tegen mijn kontje.”

Ik zette mijn handen op haar billen en begon mijn tempo te versnellen. Mijn lul beukte nu in haar en Sofie moedigde me aan. Ik sloeg haar af en toe op haar billen, en blijkbaar vond ze dit prettig.

“Ja, ga door, geef dit stoute meisje maar billenkoek.”

Ik sloeg af en toe hard op haar billen en voelde na een tijdje haar orgasme weer komen. Haar bewegingen werden ongecontroleerd en haar benen werden week. Ze kwam schokkend klaar en ik voelde mijn orgasme borrelen.

Sofie bemerkte dit en duwde haar kontje verder naar achteren, haar hand gleed onder mijn ballen en ze duwde hard een vinger tussen mijn zak en mijn kont op mijn schaambeen. Ik voelde mijn orgasme mijn zaad omhoog duwen maar voelde geen zaad uit mijn lul spuiten. Sofie draaide zich om en liet haar vinger los. Met de laatste stuiptrekkingen van mijn spier spoot al mijn zaad met een geweldige explosie op haar buik en kutje, ze bukte en likte de restjes van mijn eikel. Ze keek me aan en keek een beetje teleurgesteld.

Ik pakte haar bij haar schouders en trok haar omhoog.

“Ik had je in mijn mondje willen hebben, je moet wel in mijn mondje klaar komen volgende keer Martin!”

Ik zoende haar op haar mond en beloofde dit voortaan te zullen doen.

Maar daarover vertel ik een andere keer.

Martin

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *