Zomerse dag

()

Mijn leventje is bepaald niet saai te noemen, maar wat ik op die gloeiende dag tijdens de zomer van 2015 meemaakte, kon ik zelf nauwelijks geloven. En toch is het echt gebeurd! Ik had sinds een week een nieuwe vriend; Dave, die 23 jaar oud was en een kanjer van jewelste. Dave had een lichaam waar ik spontaan geil van werd, zodra hij het tegen me aan drukte. Het was zomervakantie en nadat ik samen met mijn ouders en een vriendin 3 weken op Ibiza had doorgebracht; bleven er nog vijflange weken over, totdat ik mijn laatste jaar op ‘t middelbaar zou beginnen. Samen met mijn vriendin ging ik naar het strand of het zwembad. Het was ook in het zwembad geweest dat ik Dave had ontmoet en me door hem liet versieren. Ik viel gelijk totaal voor hem en mijn vriendin Kyra lag al gauw in de armen van Dave’s vriend Jaimy. Jaimy en Dave bleken rijke ouders te hebben, want ze woonden in een villawijk vlak bij elkaar. Bij het huis van Dave was zelfs een heus zwembad en de jongens nodigden ons uit om daar te komen zwemmen.

Aangezien Dave’s ouders op vakantie waren, hadden we met z’n viertjes het rijk alleen en daar maakten we dankbaar gebruik van om uitgebreid te geilen en te neuken. Weet je wel dat het extra geil is als je met een jongen ligt te vrijen en een stukje verderop zie je een ander stel liggen neuken? Op die bewuste dag, zouden Kyra en ik opnieuw een dagje doorbrengen met Jaimy en Dave bij het huis met het privézwembad. Toen ik bij Kyra’s huis aankwam en aanbelde, deed ze open. Ze zag er heel witjes uit en zei.

“Ik kan vandaag niet meekomen. Ik ben gisteravond ongesteld geworden en heb zo’n pijn in mijn buik. Doe Jaimy de groetjes van me.”

“Zal ik hem een kusje van je geven?” Vroeg ik.

“Doe maar wat je niet laten kunt, ik ga weer in bed,” antwoordde mijn vriendin mat. Ik kuste haar op beide wangen en ging in m’n eentje op weg naar Dave en zijn vriend. Het was werkelijk bloedheet weer en na de beide jongens begroet te hebben en nadat ik had uitgelegd waarom Kyra vandaag niet van de partij was, ging ik in mijn hotpants en T-shirtje heerlijk liggen zonnen. Dave zat bij me en begon al gauw aan me te voelen en me op te geilen. We tongzoenden en Dave schoof met z’n hand mijn T-shirt binnen en speelde met mijn tieten. Jaimy zat vlak bij ons, op de rand van het zwembad en keek openlijk naar ons gevrij. Arme jongen, die ie zijn hete vriendinnetje vandaag moest missen. Duidelijk zag ik hoe zich een enorme bobbel in zijn zwemslip ontwikkelde en dat maakte me nog heter dan ik al was door het gevrij met Dave. Ik had Jaimy in de afgelopen week al talloze keren met mijn vriendin zien vrijen en zijn grote pik op en neer zien gaan in het gewillige, natte kutje van Kyra. Terwijl ik met Dave lag te lebberen en te voelen, hield ik mijn ogen strak gericht op de stijve pik, die zich in Jaimy’s zwembroek aftekende, en dat ontging die jongen niet. Toen Dave hees fluisterde, terwijl hij zijn stijve lul uit zijn sportbroek tevoorschijn haalde.

“Zuig me eens lekker af, schat,” vond ik dat hevig opwindend om dat onder de verhitte ogen van zijn vriend te doen.

Ik zette me wijdbeens op het ligbed, met mijn kutje naar Jaimy toe en draaide mijn hoofd naar de joekel van mijn vriend om hem te pijpen. Steeds weer gluurde ik vanuit mijn ooghoeken naar Jaimy, terwijl ik Dave van boven tot onder aan het aflebberen was, en die jongen werd ongelofelijk geil op me, dat voelde ik gewoon. Ik stroopte mijn T-shirtje naar boven, zodat mijn tieten bloot kwamen voor zijn ogen en ging onverminderd door met pijpen van Dave’s enorm gespannen pik. Jaimy stond op en kwam aan de andere kant van het ligbed naast met zitten. Met zijn handen omvatte hij mijn borsten en kneedde ze. Ik hoorde hoe zijn ademhaling stotend kwam. Nog steeds zoog ik verwoed aan de grote stijve pik van Dave en ik kronkelde werkelijk van geilheid, toen Jaimy zijn handen verplaatste naar beneden en met zijn vingers mijn hotpants opzij trok, waaronder ik geen slipje droeg, zodat gelijk mijn natte kutje tevoorschijn kwam voor zijn begerige vingers.

Oh, ik had het niet meer! Ik kan onmogelijk precies zeggen wat er daarna gebeurde, maar wat ik nog wel weet is, dat ik op een gegeven moment op mijn knieën lag en dat Dave zijn hete stamper in mijn poesje stootte, terwijl Jaimy, die gauw zijn zwembroek had uitgetrokken zodat zijn enorme stijve lul naar voren sprong, mij aan zijn pik liet zuigen. Die knullen voelde me overal af, zoenden me op mijn intiemste plekjes en maakten me zo waanzinnig geil, dat ik binnen de kortste keren een paar keer achter elkaar klaarkwam. Ik werd op mijn rug gelegd en kreeg opnieuw de pik van Dave in mijn brandende kut en Jaimy’s lul in mijn zuigende pijpmond. Dave duwde mijn benen omhoog en ragde bonkend in mijn spleet op en neer, totdat hij met een hevige kreet mijn kutje overvol spoot met zijn geil.

Toen werden de rollen omgedraaid en werd ik door Jaimy van achteren af geneukt met mijn kontje omhoog en ik mocht Dave’s klaargekomen leuter schoonlikken. Die ging door die behandeling weer stokstijf staan, zodat mijn kutje die middag vrijwel geen moment niet opgevuld is geweest. In alle standjes ben ik door die twee hete kerels geneukt; hun pikken heb ik keer op keer in mijn mondje gehad, terwijl ze nog dropen van het geil. Ik was me nergens meer van bewust als van een alles verzengende geilheid, die nooit meer op moest houden. Het was in één woord fantastisch! Aan Kyra heb ik nooit iets daarover verteld, en de jongens hielden ook wijselijk hun mond.

Ik heb nog steeds verkering met Dave, maar tussen Kyra en Jaimy is het al gauw daarna uitgegaan. Daardoor komt het, dat Dave, Jaimy en ik zelfs tijdens de koudste winterdagen soms de heetste zomerdag van 2015 opnieuw beleefden!

Marian Monroe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *