Stief zus en zo…

()

Toen ik 20 werd en al redelijk wat liefdesrelaties had versleten vond ik het allemaal wel welletjes. Het was zomer en studeren was dus even voorbij. Ik dacht: ik ga lekker niets doen, weinig op stap en niet zoveel op internet. Gewoon een tijdje ontspannen en geen verplichtingen naar anderen. Misschien wel lekker naar het buitenland of zo, naar een plek waar niemand me kent. Ja, dat zou wel wat zijn.

Mijn ouders gingen naar Zweden op vakantie met hun tweeën en ik mocht wel mee. Een heel aardig aanbod maar om nou 3 week met hun opgescheept te zitten leek mij ook niet zo’n succes.

Anderzijds, Zweden ja dat leek me wel wat. Ik moest er nog even over na denken en zou er wel op terug komen. Ik had mezelf bedacht dat ze me wel ergens konden afzetten en zij zelf door zouden rijden. Zo hadden we het dan ook afgesproken.

Een week later stond ik dan klaar met mijn koffer om mee te reizen naar Zweden. De heenreis was met slecht weer en veel regen. Gelukkig werd het in Denemarken iets beter en kon ik er op gaan hopen dat het weer toch nog mooi zou worden. Na een paar uur rijden in Zweden kwamen we aan op een camping waar we zouden overnachten. Wel een saaie boel, geen café, geen disco, helemaal niets. Ik wou wel rust, maar dit, nee dit bedoelde ik nou ook weer niet.

Na een nachtje gingen mijn ouders verder en ik maar weer mee. Ik had al het gevoel dat ik dit jaar wel eens 3 week met mijn ouders opgescheept kon zitten, of andersom natuurlijk.

Na zes uren rijden door een prachtig landschap kwamen we aan bij een meer. Het meer was zo groot dat je de andere oever bijna niet kon zien. We gingen op een soort grasveld staan waar nog drie andere caravans stonden en meer niet. Toen ik uitstapte hoorde je bijna niets, alleen maar vogels en een beetje wind.

Dit plekje had iets, wat dat wist ik dadelijk. Het was een geweldig mooi stukje natuur. Mijn vader parkeerde de caravan en al snel stonden er andere mannen om te helpen, dus binnen de kortste tijd stond de caravan op zijn plek met voortent en al.

Ik hoefde niets te doen, alleen maar toe kijken en dat beviel me wel.

Toen we onze spullen hadden uitgepakt en voor de caravan zaten kwamen de mannen weer terug met vrouwen en een stel met twee kinderen.

Het waren twee Deense stellen en een Belgisch stel met een zoon en dochter. Ze namen allemaal hun stoelen mee en ook wat te drinken. Mijn moeder sneed snel wat hapjes en zette die op tafel. Ik raakte aan de praat met de Belgische jeugd en het klikte best. Ik weet niet wat ik met Belgen heb maar door hun praten en redeneren, klinken ze vaak grappig.

Ik vroeg of er iets te doen was in de buurt maar dat bleek van niet, dus had ik ook niet veel keuze dan met hun om te gaan.

We dronken wat biertjes en vertelden elkaar verhaaltjes. Zijn naam was Lode en haar naam was Gerda. Hij was een grote lange jongen van bijna 2 meter maar pas 18, hij had donkerblond haar en had een bril op. Zij was ongeveer 1,80 lang en was ietwat mollig en had donker haar ook zij was 18.

Eerst had ik gedacht dat ze vriend en vriendin waren want ze leken echt niet op elkaar, maar al snel bleken ’t stiefbroer en stiefzus te zijn. De avond ging snel voorbij en om elf uur zette mijn vader en ik mijn tentje nog op zodat ik er die nacht in zou kunnen slapen.

De volgende morgen werd ik wakker door de zon die op mijn tentje brandde. Het was negen uur dus eigenlijk ook de hoogste tijd om op te staan. Ik liep naar mijn ouders die al buiten zaten en ging bij hun zitten ontbijten. Mijn vader en moeder wilden die dag naar een stad 100 km verder en dan vanavond weer terug komen. Ik mocht mee maar had geen zin en ik zei dat het een mooie dag zou worden en ik me in de zon wel zou vermaken.

Om een uur of elf vertrokken mijn ouders en bleef ik alleen achter. Ik ging naar de buren om te vragen waar hun kinderen heen gegaan waren want ze hadden ’s morgens wel gegroet maar nu zag ik ze niet meer. Ze vertelden dat ze veel samen optrokken en als het mooi weer was samen weg gingen naar een strandje een half uur lopen verder op.

Ik bedankte de mensen voor de informatie en vond een half uur lopen wel ver want hier voor mijn neus was ook strand.

Maar ja, zo naïef als ik ben, dacht ik er verder niet bij na. Ik trok mijn bikini met een korte broek erover heen aan. Ik nam ook wat drinken en crackers mee en natuurlijk een badlaken.

Na vijf minuten lopen kon ik kiezen tussen een pad links langs het meer of rechts langs een beekje het bos in. Ik koos voor rechts omdat het daar iets minder warm was naar mijn gevoel. Dan zou ik later wel door het bos weer naar het strand lopen.

Ik hoefde niet ver te lopen of ik hoorde twee mensen met elkaar praten. Ik hield op met lopen en volgens mij ook met ademen. Ik luisterde en hoorde dat het de stemmen waren van Lode en Gerda. Ik wilde hun bespieden dus liep ik langzaam naar het geluid toe. Daar lagen ze naast elkaar, niet op een strandje maar op een grasveldje midden in de Zweedse buitenlucht aan de rand van een klein beekje.

Ik wachtte en keek gewoon even naar hun en probeerde op te vangen waarover ze het hadden. Volgens mij hoorde ik mijn naam en zag ik de hand van Lode over zijn kleine zwembroek gaan. Wat me nu pas opviel was dat ze mooi bruin waren, alle bij. Lode had iets aan wat wel op een string leek en Gerda had een string aan en een niet te groot topje. Haar lichaam was fors en haar tieten bol met grote tepels die je duidelijk zag door de stof heen.

Weer hoorde ik mijn naam en nu besloot ik om maar door te lopen en gedag te zeggen.

“Hallo buurtjes” zei ik. Ze schrokken een beetje van de abrupte inval, maar toen ze zagen dat ik het was kalmeerden ze.

“Hallo, ook hier,” zei ik om het ijs maar wat te breken.

“Eh…, ja, ja dat zie je toch”, giechelde Gerda.

Zonder verder iets te zeggen pakte ik mijn handdoek en legde die naast Lode neer. Lode keek me even aan en ging op zijn buik liggen en ik wist wel waarom. Lachend keek ik Gerda aan en gaf haar een knipoog, ze begreep me en knipoogde terug. Gerda en ik praatte wat over koetjes en kalfjes. Gerda pakte wat zonnebrandolie en spoot dat op zijn warme rug. Vier handjes smeerden het uit over zijn rug benen en nek. Lode kreunde van goedkeuring en wilde wel dat verder gingen. Maar ook wij hadden behoefte aan een ‘smering”.

Als eerste ging ik op mijn buik liggen en liet Lode mij insmeren.

“Jij mag ook wel helpen Gerda,” zei ik.

“Vind je dat wel goed,” antwoordde ze.

“Dat vind ik heerlijk. Hoe meer handen hoe lekkerder en jij weet de plekjes.”

Ik deed mijn ogen dicht en voelde de handen wat onwennig over mijn rug gaan. Vooral de handen van Lode gingen steeds verder over mijn kontje en richting borsten. Ik genoot ervan en viel bijna in slaap tot opeens Gerda zei.

“He Lode! Je hebt een stijve!”

Ik draaide me snel om en zag een grote pik in een klein broekje. Lode zei niets en voelde zich duidelijk niet op zijn gemak. Gerda lachte, ik gaf ook maar een glimlach en vond Lode eigenlijk vertederend.

Gerda begon nog harder te lachen toen ze naar mijn string keek en zag dat er een natte plek in zat. Ze wees ernaar alsof ze het zelf nog nooit had meegemaakt.

Lode reageerde lief. “Gelukkig nog een mens hier in de buurt.”

Gerda stopte met lachen, had wel door dat ze in de minderheid was en ze zei even niets meer. Lode en ik lachten naar elkaar en hadden niet zoveel schaamte meer

“En nu jij, Gerda.”

“Hoe bedoel je Mia?”

“Je snapt me wel. Op je rug liggen en dan zullen we eens kijken of jij een ijsbeer bent?”

Gerda ging wat ongemakkelijk op haar rug liggen. Het laatste stukje drukten wij haar wel even door. Doelbewust en sluw begonnen Lode en ik haar in te smeren en al snel zagen we haar tepels stijf worden.

“Dus je stiefzus is geen ijsbeer.”zei ik. We lachten erom en gingen verder. Ik zag Lode zijn handen regelmatig tussen de benen van Gerda gaan en zag aan haar dat ze er van genoot. Bij elke streling van mij of van haar stiefbroer zag ik haar benen een stukje verder uit elkaar gaan. Natuurlijk zagen we dat ook haar slipje nat werd maar we zeiden niks. Het gehijg van Gerda werd harder en harder en dat had tot gevolg dat we steeds sneller en onbeschaamder gingen masseren.

Na een tijdje zag ik dat de pik van Lode echt stijf stond en hij er iets mee moest.

Ik zei niets, trok gewoon zijn zwembroek naar beneden en liefkoosde zijn pik. Een dikke niet te lange pik die hij tevreden door mijn handen liet glijden.

Gerda deed haar ogen open omdat er wat minder aandacht was voor haar. Al snel kwam er een glimlach op haar gezicht toen ze de naakte pik zag. Ze wou wat zeggen, maar ik was haar voor door haar een kus op haar mond te geven.

Ik begon met haar te tongen en streelde over haar borsten. De onderkant liet ik over aan Lode en die begreep dat vlekkeloos.

Ik zoende heftig met Gerda en ik trok daarbij haar bikini uit. De mijne zat ook niet recht meer maar bedekte nog het meeste.

Lode was zijn stiefzus al door haar broekje heen aan het vingeren en aan de schokken te zien en aan het gekreun te horen vond ze het zalig. Heel voorzichtig en zacht ontdeed Lode zijn stiefzus van haar laatste stukje kleding.

Alsof ze dronken was van liefde liet ze alles over zich heen komen. Gerda had één hand om haar stiefbroer heen en met de ander kneedde ze in een tiet van mij.

Ik en Lode wachtten het even af en op het juiste moment van haar geilheid drukte hij zijn pik bij haar naar binnen.

Ze gaf een gil van pijn, geilheid en geluk en nog geen seconde later genoot ze met volle teugen van de pik van haar stiefbroer.

Lode was een gentleman en neukte zachtjes en steeds iets dieper op het tempo van Gerda. Gerda kneep mijn tiet fijn maar ach, ik had het er voor over.

Ook ik voelde me lekker geil en had daar eigenlijk wel willen liggen. Maar ja, er was iemand vlugger geweest. Lode hield het helaas niet lang vol en begon als een gek te stoten tegen de stevige dijen van zijn stiefzus aan.

Nog een keer en nog een keer. Steeds heftiger groeiden de stoten en het kreunen aan. Toen floepte zijn half harde pik uit haar kutje en een beetje sperma en bloed viel op het zand.

Lode had zijn eigen stiefzus ontmaagd!

Na een tijdje was iedereen weer bij bewustzijn en hebben we met elkaar nog maar wat verkoeling in het water gezocht.

En tja, Lode en Gerda waren bevredigd. Maar ik nog niet!

Marian Monroe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *