Begin van het einde

()

Gespannen zaten ze samen op de bank, ze zeiden beiden niets want hun gedachten dwaalden af naar wat komen ging. Na maanden praten hadden ze de stap toch gezet, ze zouden voor het eerst een cuckold-ervaring hebben. Na weken zoeken hadden ze de geschikte man gevonden die met hun deze ervaring zou delen. En nu was het dan zo ver, vandaag zou hij komen. Zij had haar mooiste kleren uit de kast gehaald om bij de man in de smaak te vallen. En hij, ach hij had zijn gewone kloffie aan want hij zou bij het spel niet van belang zijn. Zij keek weer eens op de klok de tijd ging langzaam en steeds vaker voelde ze die knop in haar buik. De spanning was voelbaar in haar lichaam. Haar gedachten gingen over een weer, zou ze het durven of zou ze afhaken. Ze wist het echt niet.

De wijzer van de klok gaf aan dat ze de Minnaar er elk moment kon zijn. Ze keken elkaar nog eens diep in de ogen aan en ineens schrokken op van de telefoon. Samen keken ze naar het apparaat en met trillende handen nam de man de telefoon van de tafel en noemde zijn naam door de telefoon. Het was de Minnaar, hij kon het adres niet vinden. De man vertelde hoe hij moest rijden en legde de telefoon weer neer. Hij keek zijn vrouw aan en kon in haar ogen de spanning aflezen. De Minnaar zou er zo zijn, dat was duidelijk. De man stond op en liep naar de keuken om de koffie aan te zetten. Zijn vrouw zat letterlijk duimen te draaien toen hij terug kwam. Nog steeds zeiden ze geen woord tegen elkaar. Na vijf minuten gaat de deurbel. Ze schrikken op en blijven beide zitten. Dan staat de man op en loop naar de voordeur en doet deze open. Daar staat hij dan, de man die hij alleen kent van een foto en van vele chatgesprekken. Ze geven elkaar een hand en stellen elkaar voor. De man begeleidt de Minnaar naar de woonkamer en stelt de Minnaar voor aan zijn vrouw. Met een trillende hand geeft de vrouw de Minnaar een hand. De Minnaar kust haar op beide wangen en stelt haar meteen gerust. Als ze er geen goed gevoel bij heeft moet ze het niet doen, vertelt hij haar. Ze knikt en gaat weer zitten. De Minnaar gaat tegenover haar zitten zodat ze elkaar goed kunnen bekijken.

De man vraagt of de Minnaar zin in koffie heeft, en als deze het met ja heeft beantwoord, loopt de man naar de keuken om de koffie in te schenken. Als hij terug komt bied hij zijn vrouw en de Minnaar de koffie aan en neemt daarna plaats naast zijn vrouw. Stilletjes drinken ze gedrieën de koffie. Dan opent de Minnaar het gesprek, hij geeft aan niets tegen haar zin te doen en alleen maar met haar te vrijen als ze dit echt wil. Hij vraagt haar ook wat haar verwachtingen zijn en hoe ze benaderd wil worden door hem.

Ze zegt voor heel veel open te staan maar geen anale seks te willen omdat ze daar totaal geen ervaring mee heeft. Ook vraagt de Minnaar waar de plaats van de man is binnen de seks. Ze vertelt de Minnaar dat de man enkel mag toekijken en meer niet, hij zal ook gewoon aangekleed blijven de hele tijd. Ze drinken de koffie op en na de koffie komt de wijn te voorschijn en krijgt de man de opdracht om de slaapkamer in orden te brengen. Hij doet dit en laat zijn vrouw en de Minnaar achter in de huiskamer.

Als hij terug komt ziet hij dat de Minnaar naast zijn vrouw is gaan zitten en dat ze gezellig samen aan het praten zijn. Zo nu en dan wrijft de Minnaar met zijn hand over haar been en fluistert haar dingen in haar oor. De man besluit om tegenover hun te gaan zitten en te genieten van het geen dat op de bank gebeurt. Heel langzaam begonnen de Minnaar en de vrouw te kussen en elkaar af te tasten. Op een moment gaf de vrouw aan dat ze liever in de slaapkamer verder ging. Ze staan allen op en gaan naar de slaapkamer. Daar aangekomen mocht de man plaats nemen op een stoel in de hoek en gingen de vrouw en de Minnaar op het bed zitten.

Ze gingen verder met kussen en ondertussen maakte ze elkaars kleding los. Steeds als er een kledingstuk uit ging werd dat in de richting van de man gegooid en na een paar minuten was hij bedolven onder de kleding stukken. De Minnaar en de vrouw hadden alleen nog maar hun ondergoed aan en gingen op bed liggen vrijen. Ze streelde en zoende elkaar heftig. Regelmatig vroeg de Minnaar of hij niet te snel ging voor haar of dat ze liever even een stapje terug deed. Ze antwoorden dat ze het op dit moment als heel prettig ondervond en dat een stapje terug niet nodig was. Na een paar minuten deed de Minnaar haar bh los en gooide ook die richting de man die nog steeds op de stoel zat toe te kijken. De Minnaar begon me de borsten van de vrouw te spelen en zoog op de tepels totdat ze goed hard werden. De vrouw lag te draaien door het spel dat de Minnaar met haar speelde. Ze liet haar handen over zijn rug naar beneden glijden en liet ze in zijn onderbroek verdwijnen. Zachtjes kneep ze in zijn billen. Ze genoot steeds meer van de Minnaar.

De Minnaar ging langzaam met zijn tong aan beneden en langzaam kwam hij bij haar string aan en trok met zijn tanden haar string naar beneden hij kuste haar venusheuvel nam af en toe schaamhaartje tussen zijn tanden en trok er op die manier een beetje aan. Hij gaf de vrouw een complimentje dat ze een mooi streepje had geschoren en dat hij dat altijd zo geil vond als een vrouw niet helemaal kaal was. Hij stroopte met zijn handen haar string verder naar beneden en hielp haar met het uittrekken van het ding. Hij pakte het vast en gooide het naar de man. Hij zei tegen de man dat als hij de geilheid van zijn vrouw wilde ruiken hij maar even aan de string moest ruiken. De Minnaar ging met zijn hoofd weer naar beneden en begon de vrouw te beffen, zijn tong ging regelmatig diep in haar kut. De vrouw liet met licht gekreun horen dat ze het lekker vond. De Minnaar nam heel haar kut onder handen en beet zo nu en dan zachtjes in haar schaamlippen. De vrouw greep de Minnaar zijn hoofd vast en duwde die diep in haar kruis. Ze genoot meer en meer.

Na tien minuten vroeg de vrouw aan de Minnaar of ze zijn boxer uit mocht trekken want ze wilde hem nu ook wel eens verwennen. De Minnaar trok zijn boxer uit en ging naast de vrouw liggen. De vrouw nam tussen zijn benen plaats en begon zijn nog half-slappe pik te masseren. Ze merkte dat de Minnaar het lekker vond want zijn pik begon zichtbaar te groeien. De Minnaar genoot van haar massage want het geil begon uit zijn pik te lopen. De vrouw boog voorover en nam voor het eerst de pik in haar mond. Zachtjes begon ze de man te pijpen, iets wat niet echt eenvoudig was want zijn pik was redelijk groot ten opzichten van die van haar man. De Minnaar moedigde haar aan door te zeggen dat ze het heel goed deed. Ook de vrouw genoot want ze ging steeds sneller met haar mond over de pik. De Minnaar vroeg op een moment of de vrouw zich om wilde draaien zodat ze met haar kut boven zijn mond kwam te hangen. Op die manier kon hij haar meteen even lekker beffen. De vrouw deed dit en snel lagen ze in standje 69.

Na een paar minuten begon de vrouw te kreunen en bereikte ze haar eerste hoogtepunt. Ze kwam omhoog en zei tegen de Minnaar dat ze graag geneukt wilde worden. De Minnaar stemde in en ze draaide zich om en ging met haar kut boven zijn pik hangen. Ze zakte er over heen en haar kut nam de pik in zich op. Langzaam begon ze op zijn pik te rijden. Ze moest het rustig op bouwen want de pik van de Minnaar was zeker vier centimeter langer en twee centimeter dikker dan die van haar eigen man. Steeds dieper liet ze de pik in haar kut dringen en na een tijdje zat hij helemaal in haar. Ze begon steeds heftiger te neuken en het duurde niet lang of ze bereikte weer een hoogtepunt ze kreunde van genot en haar geil begon langs de pik naar beneden te lopen. Na een paar minuten gaf ze aan dat ze graag op haar rug door de Minnaar genomen wilde worden.

Ze veranderde van positie en de Minnaar ging op haar liggen. Met heftige stoten begon hij haar te neuken en al snel begon de vrouw klaar te komen. Na het eerste orgasme bleven de orgasmes maar komen en de vrouw bleef ook kreunen van genot. Na een tijdje kroop de Minnaar van de vrouw af en vroeg of hij haar op zijn hondjes mocht nemen. De vrouw stemde toe en ging op haar handen en knieën voor hem zitten.

De Minnaar stopte zijn pik weer in haar kut en begon direct hard te stoten. Doordat de vrouw op haar knieën zat kon ze oogcontact maken met haar man en zag ze dat hij ook genoot. Regelmatig pakte hij haar slipje vast en hield voor zijn neus en rook zo haar geile geuren. Door dit aanzicht werd de vrouw nog geiler en kwam weer klaar. Na dat dit orgasme was weg gezakt vroeg de aan de Minnaar of hij haar misschien toch in haar kont wilde neuken want ze was er door de geilheid toch nieuwsgierig naar geworden. De Minnaar keek haar aan en vroeg of ze het zeker wist. Ze knikte en vroeg hem wel om voorzichtig te zijn en niet meteen er vol in te glijden. De vrouw pakte een flesje glijmiddel en gaf het aan de Minnaar. Deze smeerde zijn pik goed in met het spul en zette daarna zijn eikel tegen haar poepgat. Hij bouwde wat druk op en de vrouw probeerde haar anus zoveel mogelijk te ontspannen.

Heel langzaam en voorzichtig gleed de pik van de Minnaar haar kont in en de vrouw zei regelmatig dat hij even moest stoppen om haar aan het gevoel te laten wennen. Na een paar minuten zat de pik er voor meer dan de helft in en begon de Minnaar haar zachtjes te neuken. De vrouw gaf aan het niet onprettig te vinden en liet de Minnaar iets harder neuken. Ze keek weer naar haar man en zag dat hij met grote ogen zat toe te kijken. Dit had hij nog nooit mogen doen en hij wist ook dat als deze avond hun zou bevallen hij het ook nooit zou mogen. De Minnaar begon steeds heftiger te stoten en voor dat de vrouw er erg in had kwamen zijn heupen tegen haar billen aan, hij zat er dus helemaal in. De vrouw vond het steeds prettiger aan voelen en ze begon weer te kreunen. Door het neuken in haar kont kon ze het niet voor elkaar krijgen klaar te komen. Ze wilde het wel graag maar kreeg het met geen mogelijkheid voor elkaar. Ze zei dit ook tegen de Minnaar en die gaf aan daar wel een middeltje voor te weten. Hij keek de man aan en gaf hem de opdracht om onder zijn vrouw te gaan liggen en haar te gaan beffen. De man deed wat hem gezegd werd en kwam van de stoel af en ging onder zijn vrouw liggen.

Hij begon te likken en al snel kwam de vrouw klaar. Ze vond het zo geil wat ze allemaal mee maakte dat ze haar hele lichaam aanspande om een super orgasme te krijgen. De Minnaar ging harder stoten en ook de man likte als een bezetene. De vrouw voelde haar buik samen trekken en met een harde gil kwam ze klaar, zo heftig dat ze zelfs begon te spuiten. Ze spoot al haar geilheid zo in de mond van haar man die het allemaal op likte. Nadat de vrouw weer een beetje op adem was gekomen kreeg de man de opdracht om weer op de stoel plaats te nemen en weer verder toe te gaan kijken. Hij deed dit en het duurde niet lang of de Minnaar gaf aan dat hij klaar ging komen. De vrouw vertelde dat de Minnaar over haar billen moest spuiten want haar man had de fantasie om haar na de daad helemaal schoon te likken. De Minnaar stoot nog een paar keer en haalde toen zijn pik uit haar kont en trok zichzelf naar het hoogte punt. Hij kwam klaar en spoot grote klodders sperma over haar billen en rug.

Moe maar voldaan zakte hij op zijn kont en keek naar de billen van de vrouw en zag hoe zijn zaad langzaam over haar dijen naar beneden liep. Hij riep de man bij zich en zei dat deze snel moest gaan schoonlikken anders was er zo geen zaad meer over om op te ruimen. De man liep naar het bed toe en ging achter zijn vrouw zitten en likte met liefde zijn vrouw haar billen, benen en rug schoon. Nadat hij dit had gedaan kreeg hij van zijn vrouw te horen dat hij in de huiskamer vast de wijnglazen weer kon gaan vullen en daar op haar en de Minnaar mocht gaan wachten. Ze wilde nog even met de Minnaar alleen zijn om het geheel even knuffelend af te maken. De man ging naar de huiskamer en besefte dat zijn vrouw had genoten, dat ze deze Minnaar zeker zou willen behouden, en dat hij voorgoed buitenspel stond.

Mia Beeck

Graag uw sterrenwaarderingen/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Begin van het einde”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *