Dames! Opgelet!

()

Er bestaan nog ware gentlemen, zelfs onder de prille twintigers!

Tot die leuke vaststelling kwam ik toen de bus aan de eindhalte was gekomen. Iedereen drumde om als eerste te kunnen afstappen. Een hekel heb ik daaraan! Maar een frisse jonge kerel die me met een vriendelijke glimlach liet voorgaan, fleurde me helemaal op! Heerlijk toch, niet? Toen ik later een bus terug wilde nemen, stond me een minder aangename vaststelling te wachten: busstaking. Ik had nog maar pas een taxi gebeld, toen ik de vriendelijke jongeman van daarstraks zag aankomen.

Omdat hij erg teleurgesteld leek in de busstaking, vroeg ik uit medeleven waar hij heen moest. Hij woonde slechts enkele dorpen verderop, dus stelde ik hem voor mee te rijden, dan was hij toch al over de helft. Ik schatte hem zowat bijna half zo oud als ik. In de taxi hadden we het al snel over alles en nog wat, het klikte vrij goed.

“Wauw, je woont in een villa!” Merkte hij bij het uitstappen op.

Omdat ik niet terug alleen in een leeg huis wou aankomen en z’n aangename gezelschap nog niet kwijt wou, nodigde ik hem uit even binnen te komen. De jonge kerel ging graag op mijn voorstel in. Ik wees hem de zetels in de woonkamer en verontschuldigde me. Onderweg naar de badkamer kreeg ik opeens het aangenaam stoute verlangen om met hem te flirten. Ik legde mijn haar goed, controleerde mijn make-up en deed een extra knoopje van mijn blouse los. Opdat hij niet teveel naar mijn dikke dijen zou kijken, zette ik mijn blouse mooi open zodat hij vooral oog zou hebben voor mijn volle boezem.

Terug in de woonkamer schonk ik ons een aperitiefje in.

Ik ging vlak voor hem staan en boog opzettelijk diep voorover. Wees er maar zeker van dat hij diep in mijn decolleté keek! Hij kon ook niet anders! Ik zette me dicht naast hem en kruiste mijn benen.

“Wel, Jan,” opende ik ons gesprek, “heb je nog plannen voor vandaag?”

“Nee, jij wel?”

“Goh, ik zou misschien s wat kledij kopen… ik zie wel,” antwoordde ik en voegde er aan toe dat ik anders toch maar alleen thuis ben.

“Hoezo?” Vroeg hij geïnteresseerd.

“Tja, mijn man leeft als bedrijfsleider ofwel in het buitenland, ofwel in zijn kantoor en kinderen hebben we niet.” De jonge knapperd knikte begripvol.

“Wel, dan ben ik tevreden met mijn vriendin!” Merkte hij op.

Domper op mijn enthousiasme! Ik reageerde spontaan.

“Ach zo, je hebt al iemand… Wel, dat is pas een streep door mijn rekening!”

“Was je misschien van plan me te verleiden?” Vroeg hij me op slag erg nieuwsgierig. Ik wist niet meer wat te zeggen.

“Wel,” zei hij sec, “dat was je alvast aardig gelukt.” Toen ik hem vroeg waarom, glimlachte hij wat verlegen. We zaten er allebei onwennig bij. Het leek alsof hij niet meer durfde te antwoorden. Gelukkig deed hij dat wel.

“Tja, een aantrekkelijke, oudere dame…”

“Vooral met een knoopje meer open en een flink decolleté zeker?” Ging ik meteen door.

“Natuurlijk!” Lachte hij, “nee hoor, het totaalbeeld maakt of een vrouw knap is of niet.”

Wat werd het opeens spannend!

Uitdagend streelde ik sensueel over de rand van mijn blouse. De knappe jongeling keek me vol verlangen aan.

“Zal ik een volgend knoopje openen?” Stelde ik verleidelijk voor. Zijn ogen straalden toen hij zelf initiatief nam en het knoopje opendeed. Wat werd ik warm binnenin! Zijn lustvolle blikken wonden me flink op!

“Wauw,” zuchtte hij toen hij mijn blouse opentrok.

“Toe nou,” moedigde ik hem glimlachend aan. Zonder veel aarzelen begon hij uitvoerig mijn borsten te betasten. Ik informeerde hem intussen met de nodige trots dat ik wel eens een E draag, maar meestal D. Met mijn hand aan zijn gulp voelde ik dat hij al flink opgewonden was! Wrijvend over zijn bult vroeg ik half hijgend of hij zijn vriendin niet even wou vergeten. Hij lachte aanstekelijk, kroop dicht tegen me aan en bracht zijn mond naar me toe…

Hij had zachte lippen en kuste heerlijk! Een lange, opwindende tongzoen volgde… Mijn hoofd tolde! Wat deed ’t ontzettend veel deugd om aan mekaars lichaam te zitten en languit te kussen!

“Lekker,” fluisterde ik na onze schaamteloze tongzoen. IJverig begon hij aan mijn borsten te likken. Gelukkig deed hij mijn beha snel los. Hij likte, zoog en knaagde heerlijk aan mijn opgezwollen tepels! Om ons verder op te geilen, hijgde ik lichtjes in zijn ene oor.

Hm…! Van zodra ik mijn benen ontkruiste, gleed zijn warme hand langs de binnenkant van mijn dij tot hij mijn slip kon raken… Met zijn krullende vingertoppen tussen mijn benen had hij me in een mum van tijd volledig opgehitst! Ik kreunde en hijgde dat het een lieve lust was!

“Wat wil ik je graag,” zuchtte hij vertederend. O ja, ik had hem in mijn macht! Hij geilde op me, smachtte naar me! Ik voelde me een oppergelukkige, geile stoeipoes!

“Kom mee naar boven,” stelde ik voor. Hij lachte spontaan en volgde me naar de trap met zijn hand plakkend op mijn flinke poep.

Omdat hij geen condoom bij had, zocht ik er één in het nachtkastje. Intussen ritste hij mijn knierok open. Mijn rokje viel op de grond.

“Hm…,” zuchtte hij diep, “wat heb je een sexy derrière!” Ook zijn broek ging naar beneden. Kort daarna voelde ik zijn stijve tegen mijn achterwerk aan wrijven.

Op en neer tegen mijn spleet aan. De jongeling zuchtte languit in mijn oor.

Omdat hij er zoveel plezier aan beleefde, liet ik hem even tegen me aanrijden ook al vond ik er maar niets aan. Hij trok onze beide bovenkleren uit en nam mijn ronde borsten terug in de greep. Lekker! Toen hij een natte vinger in mijn slip stak werd het alleen nog leuker voor me! Zijn vinger graaide behendig tussen mijn schaamlippen zodat ik al snel terug helemaal opgewonden werd! Wees gerust, zijn vinger kwam véél natter terug uit mijn slip! Ik sprong enthousiast op het bed en gooide hem mijn schoenen en het condoom toe.

Goh, hij kon niet rap genoeg in mijn bed zijn! Wulps kronkelde ik over hem heen en tongde hem stevig en diep. Zijn handen zaten overal! Heerlijk!

Hij frunnikte aan mijn borsten, mijn dijen, mijn poep en vooral tussen mijn benen. Al gauw werd mijn slipje nat, roken we haast enkel nog de geur van mijn geil!

Ik kroop wat hoger zodat mijn stel dikke tieten op zijn hoofd lagen terwijl hij me lekker vingerde.

Wees gerust dat ik niet alleen immens genoot!

Toen ik van hem afrolde, trok hij in één ruk mijn natte slip uit. Kijkend naar mijn vagina streelde hij mijn stevige dijen. Ik hield mijn poesje open en zei lekker geil.

“Steek hem er in, schat!” Hij lachte en kwam vlug tussen mijn open benen zitten.

We keken allebei hoe hij zijn piemel in mijn poesje stak. Hij had geen extra grote piemel, maar zijn staaf was toch een stevige knuppel.

“Och, wat ben je geweldig!” Zuchtte hij zwaar toen hij lekker diep in me zat. Ik trok mijn dijen hoog op en greep naar zijn kontje.

“Ja, hm… pak me maar,” geilde ik ons verder op.

“O, wat ben je goed!” Kreunde hij tussen het hijgen door. Ik glimlachte gelukzalig.

“Ja, pak me maar!” Gilde ik heet, “neuk mijn kut!” Ik gebruikte woorden die ik anders nooit over mijn lippen zou krijgen, zo heet stond ik!

Hij duwde zijn stijve snel en stevig in en uit mijn natte dreef! Ik kneep met mijn nagels stevig door in zijn pompende kontje. Mijn boezem schokte op en neer van onze stevige vrijpartij!

“Oh… Hm… Ja!” Hijgden we samen diep.

“Och! Ja! Ah!” Schreeuwde hij vlak voor hij klaarkwam. Hij hield zijn kloppende paal diep in me toen hij zwaar zuchtend klaarkwam.

Eens hij zijn warme paal uit me gehaald had, dook hij meteen tussen mijn benen! Hij schrok er niet voor terug om mijn natte kutlippen languit te likken. Hij befte me heerlijk! Ik steunde op mijn ellebogen om te kunnen toekijken. Met gesloten ogen en zijn neus te midden mijn krullend schaamhaar deed hij me hijgen en kreunen als gek! Traag en diep gleed zijn spitse tong tussen mijn natte schaamlippen. Ach, nooit eerder werd ik beter oraal bevredigd! Met zijn vingertopje er nog bij duurde het niet lang vooraleer ik schokkend klaarkwam!

“Oh! Goh! Oh!” Hijgde ik wild en liet me met een plof achterover vallen. Met een zelfvoldane glimlach kwam de jonge kerel naast me liggen. Na enkele lekkere kussen vroeg hij of ik zin had in een naspel.

“We kunnen misschien samen douchen?” Stelde hij voor.

Ik grinnikte en zei dat ik iets beters wist. Hij keek me benieuwd aan.

“Eerst ga ik vlug naar het toilet” zei ik en trippelde de slaapkamer uit.

Voor ik terug naar de slaapkamer ging, liet ik de jacuzzi vollopen en trok ik een witte badkamerjas aan. Hij had intussen zijn boxershort terug aangetrokken en zat op de bedrand te wachten.

“Heb je ergens een vuilbakje?” En verwees naar de gebruikte condoom. Ik wenkte hem en liep voor naar de jacuzzi.

“O!” Riep hij enthousiast, “wat leuk!” Zwaaiend met een nieuw condoom glimlachte ik hem toe.

“Denk je hem nog eens recht te krijgen?” Plaagde ik hem. Na enkele speelse kussen streelde hij over mijn achterwerk.

“Vind je me niet een beetje te dik?” Vroeg ik benieuwd.

Glimlachend zei hij dat hij niets zo opwindend vond als een sexy ronde poep. Ik grinnikte, stak mijn hand tussen zijn benen en graaide aan zijn ballen. Veel moest ik niet doen om zijn piemel terug stijf te krijgen! Ik schoof een condoom over zijn paal en gooide de badkamerjas af. Zijn behendige vingers maakten me terug geil en nat. Ik hijgde lekker in zijn gezicht. Na een zoveelste lange tongzoen likte hij aan de vingers waarmee hij me zopas gevingerd had.

“Hm…” Zuchtte hij, “wat smaak je toch lekker.” Hij geilde me daardoor ontzettend op, waardoor ik weer dingen ging zeggen die ik anders nooit zou uitspreken.

“O…,” hijgde ik, “geil je van mijn kutsappen?”

“Helemaal!” Riep hij opgewonden.

In de jacuzzi kroop ik meteen op mijn jonge hengst. Hij kneedde mijn borsten terwijl ik zijn lul tegen mijn poes aan richtte. Langzaam schoof ik mijn kont naar beneden zodat zijn lul helemaal in me ging. Hij nam mijn achterwerk stevig vast en pompte zijn piemel krachtig opwaarts. We hijgden allebei met onze mond open en onze tong eruit.

“Je zult me niet kunnen likken zeker?” Zuchtte ik smekend toen hij uitgeraasd was.

“Misschien wel, hoor,” zei hij en liet me hem verder berijden. Toen ik me omhoog reikte drukte hij zijn gezicht terug tegen mijn boezem. Blijkbaar had zijn vriendin een maatje of twee minder.

Nadien gaf hij instructies hoe ik zitten moest. Ik moest me omdraaien en op handen en voeten gaan zitten. Even geneerde ik me omdat hij zo recht tegen mijn achterwerk aankeek, maar zijn speels likkende tong aan mijn klitje ontspande me terug volledig. Hm…, wat lekte die jonge knapperd heerlijk aan mijn scheur!

“Je bent zo lekker,” geilde hij me verder op en drukte enkele kusjes op de billen van mijn poep.

“Zo’n sexy bips,” kreunde hij opgewonden. Zijn kussen werden al gauw lustige likjes die almaar dichter naar mijn spleet toe gingen.

“Hm…, wat ruik je hier lekker!” Hijgde hij heet!

“O ja?” Grinnikte ik. De idee dat ook mijn kontgeur hem opwond, geilde me erg op!

“Mag ik eens proeven?” Vroeg hij.

Ach, ik was meer dan geil genoeg om op dat moment alles te willen uitproberen!

Het natte puntje van zijn tong aan mijn bruine ster gaf me een krachtige kick! Zijn adem streelde mijn spleet, zijn tong draaide cirkeltjes rond mijn kontgaatje.

“O ja,” hijgde ik wild, “lekker!” Hij stopte met likken en vroeg totaal overbodig of ik het leuk vond.

“Ja!” Gilde ik hitsig, “doe maar door!” Hij kneep in mijn billen en trok mijn spleet open. Volledig opgehitst lekte hij door mijn ganse reet! Och, wat was dat opwindend! Lekker ranzig, een vent die kickt op de smaak van je kontgat! Alleszins, zijn tong rond en in mijn aars deed hemels deugd! De idee alleen al geilde me erg op. Het likken daarnaast en het horen van zijn lebberen, maakte me bloedgeil! We gingen er allebei helemaal in op. Hij kreeg het zelf zo kwaad, dat hij zich een vijftal minuten later niet langer kon inhouden en me vrij intensief op zijn hondjes pakte! Ik moedigde hem luidkeels aan toen hij zijn paal luid hijgend hitsig in mijn natte dreef pompte.

“Och, wat heb je een heerlijke kont!” Kreunde hij hitsig. Wauw, wat was ik geil! Hij kon me op dat moment niet stevig genoeg pakken!

Even daarna voelde ik zijn lul terug kloppen.

Na zijn orgasme befte hij me terug lekker. Hm…, ik wou ook nog eens volledig aan mijn trekken komen. Al snel bracht hij een vinger erbij. Lettend op mijn gehijg paste hij het tempo en de druk vlotjes aan. Met resultaat. Want ook ik kwam een tweede keer klaar! Iets wat mijn man nooit eerder klaarspeelde! We genoten samen languit van ons tweede orgasme.

“Doe je dat ook bij je vriendin,” vroeg ik hem nieuwsgierig. Hij knikte.

“Het is dan ook wel erg opwindend,” lachte ik, “doen jullie het ook anaal?” Hij schudde zijn hoofd en zei dat ze dat niet wou.

“Gaat dit nu gevolgen hebben voor jullie relatie,” vroeg ik benieuwd. Hij zweeg even, dacht diep na en zei dan dat zijn vriendin recht heeft op een trouwe vriend.

“Ik ben er nog niet klaar voor,” gaf hij rechtuit toe.

“Ach,” suste ik hem, “dat zijn zorgen voor morgen. We leven vandaag!”

“Juist,” stemde hij met me in, “ga je nog shoppen?”

 “Natuurlijk,” zei ik enthousiast, “ik voel me sexy nu ik met een jonge knapperd gevrijd heb en wil sexy kleren kopen! Heb je soms suggesties?” Hij stelde glimlachend een strakke, donkere broek en een brede riem voor zodat je de vorm van mijn achterwerk goed kon zien. Hij wees ook op een strak geruit rokje met donkere panty’s.

“Wel, wel,” reageerde ik lachend, “kom je dan s kijken naar wat ik gekocht heb?”

Hij glimlachte welwillend…

Mia Beeck

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Dames! Opgelet!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *