Dat leuke jasje

()

“En, hoe is het gegaan?” Vroeg ik nieuwsgierig aan Silvia, die met een opge­wonden blos op haar wan­gen bij me terugkwam. Ze had lachend gezegd dat ze de chef even een handje ging helpen en ik wist precies wat ze daarmee bedoelde. We werken al een jaar samen in de grootste super van onze wijk. We trekken in de win­kel veel met elkaar op, maar over ons leven buiten de supermarkt spraken we bijna nooit.

Zelf ben ik een heftig meisje dat een paar keer per dag geil is. Heb ik thuis geen echte snikkel in de buurt dan help ik mezelf met mijn soepele vingers en een paar kunstpikken. Omdat Silvia zweeg vroeg ik.

“Viel het tegen?” Ze grijnsde.

“Ik heb pijn aan mijn doos, meid, wat heeft die vent een dikke snikkel, zeg.”

Die vent was onze baas. Een paar dagen geleden, na slui­tingstijd, toen alle andere meiden en jongens al waren vertrokken, liet hij ons een blaadje zien.

“Achter in het magazijn gevonden,” zei hij met een knipoog, “vast door een van de jongens laten slingeren.” Hij liet ons foto’s zien van beffende, pijpende en neukende jongelui.

“Doen jullie zulke dingen ook?” vroeg hij met een besmuikt lachje. Silvia en ik keken elkaar aan en giebel­den.

“Natuurlijk,” zei Silvia, “alle jongelui doen dat toch.” De baas had intussen een rode kleur gekregen en voelde zich kennelijk onwen­nig. Had hij wat op zijn lever? Ja hoor, dat had hij. “Zouden jullie zoiets ook een keertje… met mij… willen doen?” Hakkelde hij nerveus, “nou ja, als jullie het niet willen… eh… moeten jullie dat eerlijk zeggen, maar doen jullie het dan krijg je ieder honderd euro.”

De baas, die we Mario mochten noemen, was pas geschei­den, dus zouden we niemand te kort doen. Een beetje extra zakgeld in het week­end konden we goed gebrui­ken. Bovendien was het best een grappige man. Ook om die reden bleken Silvia en ik er geen probleem mee te hebben om zijn pieterpik uit de broek te halen en hem te af te zuigen of zelfs, indien gewenst, een nummertje met hem te maken.

Silvia, die altijd haantje de voorste was, zou die avond na slui­tingstijd de spits afbijten, dus had ik in spanning haar ervaring afgewacht.

“Pijn aan je doos?” Wilde ik weten, “was het zo erg?” Ze knikte. Binnenkort was het mijn beurt. Voor hij met mij mocht geilen besloot ik een paar dagen te wachten. Ik heb respect voor dikke snik­kels, dus wilde ik me goed ontspannen. Een verkramp­te kut neukt nu eenmaal niet lekker.

Drie dagen later was ik eraan toe en gaf ik Mario terloops een seintje, dat ik na sluitingstijd achter in het magazijn te vinden zou zijn. Ik trok daar mijn slipje uit en toen Mario binnenkwam sloot hij omzichtig de deur. Ik was op een doos met augurken gaan zitten en had mijn rok uitdagend opge­stroopt, zodat mijn snee aan de frisse lucht kon wennen. Mario kwam voor me staan en liet zich zakken. Gehurkt schoof hij met twee handen mijn rok verder omhoog en zette zijn gezicht vlak voor mijn spleet.

“0 mijn gotte­got,” zuchtte hij, “oh Mieke, wat heb je een lief kutje.” Hij keek omhoog. “Mag ik?” Ik knikte en hielp hem door mijn snee met een hand te openen. Ik had me goed op dit samenzijn voor­bereid en had nu best zin om lekker te worden gelikt. Met zijn mond tussen mijn benen legde ik een hand op zijn hoofd en drukte hem stevig tegen mijn schaamspleet. Zijn tong kwispelde in mijn kut rond en ik gromde toen hij aan mijn schaamlippen begon te knabbelen. Mario was in een goed humeur en hij zoog aan mijn poes alsof ik zijn grote liefde was. Toen hij even opkeek zag ik hoe mijn kutgeil langs sijpelde. Hij kreeg waar voor zijn geld. Zijn tong streek langs zijn lippen.

“Heerlijk!” Hijgde hij en stak drie vin­gers in mijn snee. “Wil jij me nu verwennen?”

Nu zou blij­ken of Silvia gelijk had. Hoe dik zou zijn lul zijn? Ik liet me van de doos augur­ken glijden en ging op mijn knieën voor hem liggen. Achter de rits was veel bewe­ging gaande. Ik trok de broekriem open en stroopte zijn broek en slip omlaag. Van de lul die onder zijn shirt te voorschijn sprong schrok ik toch nog, hoewel ik me had voorbereid. Van zo’n dikke slurf had ik zelfs nooit kunnen dromen.

“Sorry, ik hoop dat je niet geschrokken bent geschrokken,” stamel­de Mario. “Hij ziet er nu een­maal zo uit… eh… je hoeft niet als je niet wilt…”

Ik wilde me niet laten kennen en voor een ervaren vrouw doorgaan, dus pakte ik de lul, die de dikte van mijn pols had, stevig vast.

Ik bracht de eikel naar mijn mond en maakte hem voch­tig door met mijn tong ronddraaiende bewegingen te maken. Ik voelde de lul in mijn hand kloppen. Mario ’s bloed was op drift geraakt. Met moeite perste ik de knots mijn mond binnen en ik moest door mijn neus ade­men om hem goed te kunnen pijpen. Met langzame bewe­gingen lukte het me en aan het geknor boven me merkte ik dat Mario tevreden was met mijn heldendaad. Silvia had gelijk. Zo’n dikke lul kom je volgens mij maar een keer in een vrouwenleven tegen en voor mij was dat vandaag. Ik haalde de zwaargewicht uit mijn mond om even naar lucht te kun­nen happen en te voorkomen dat ik kramp zou krijgen.

“Hij is niet altijd zo geweest hoor,” hoorde ik Mario boven me zeggen, “dat komt door de vleeswarenfabriek waar ik als jongen heb gewerkt.” Ik keek vragend omhoog. “Vleeswarenfabriek?”

“Ja, ik moest dag in dag uit wor­sten vullen,” verduidelijkte Mario, “en naarmate ik daar langer werkte werd mijn penis steeds dikker. Toen ik twintig was, was hij al twee keer zo dik als op mijn zes­tiende.” Ik schoot bijna in de lach, maar ik beheerste me. Opeens herinnerde ik me een vergelijkbaar verhaal, dat over vroedvrouwen ging. Vroedvrouwen, die honder­den kinderen uit opgerekte kutten ter wereld hielpen, zouden op de duur zelf ook een grotere kut krijgen, ook al waren ze maagd.

“Geloof je met niet?” Vroeg Mario en ik zei hem dat ik hem seri­eus nam. Ik moest nu door de zure appel heen bijten. Ik ging weer op doos met augurken zitten en greep met twee handen zijn stijve.

Langzaam trok ik hem naar me toe en opende mijn spleet, die gelukkig drijfnat was. Ik zette de knalrode kop tussen de lippen, waar­na Mario zich wrikkend naar binnen perste. Dit ging echt van ‘au’. Silvia had gelijk. Neuken met zo’n dikke lul deed je wel voor honderd euro, maar niet voor je ple­zier.

Ik zette dus de tanden op elkaar en liet Mario zijn ritme zoeken. Hij was lief en zorgzaam, want hij liet zijn vlezige worst voorzichtig in en uit gaan. Zijn bewegin­gen leken niet op het snelle geraffel van de knullen die me eerder hadden geneukt. Al doende kreeg ik het prettige gevoel in mijn poes en ik moet eerlijk bekennen dat Mario neukte als een goed gesmeerde naaimachine. Hij had het zwaar, want al snel droop het zweet langs zijn wangen en kin. Druppels vielen op mijn buik en vorm­den een plasje in mijn navel. Ik boog me wat opzij en zag kans hem bij zijn kloten te pakken. Die waren, in tegen­stelling tot zijn lul, niet zo heel groot, maar wel kei­hard. Mijn gegraai aan zijn zak vond hij vast wel lekker, want hij begon sneller in me te bewegen en kreunde erbij alsof hij zelf geneukt werd.

Ik gaf geen krimp en het was maar goed dat ik me op deze neukpartij had voorbe­reid. Het heerlijke gevoel in mijn genotpoes werd steeds aangenamer en ik wist met zekerheid dat die pompende dikke lul me dit keer al neu­kend een orgasme kon bezorgen. Meestal moesten jongens met hun mond en vingers me klaarmaken, maar nu zou ik voor de eer­ste keer een echt neuk-orgas­me krijgen. Daar was ik van overtuigd.

“Gaat het wel?” Vroeg Mario en ik knikte ten teken dat ik zijn geweld aan­kon. “Je mag zelfs wel een beetje wilder,” daagde ik hem uit en ik dacht daarbij aan het zalige orgasme dat me aanstonds te wachten stond. Van mijn aanmoedi­ging maakte hij direct gebruik. Hij ramde zijn dikke wortel zo diep moge­lijk in me en het beetje pijn dat ik voelde woog meer dan voldoende op tegen het tintelende gevoel, dat hij in mijn klitje teweegbracht.

“Mag ik in je klaarkomen?” Vroeg hij met een timide stemmetje, bang dat ik nee zou zeggen. Ik schudde mijn hoofd.

“Liever niet… maar… eh… je mag wel op mijn buik spui­ten,” zei ik er snel achteraan in de hoop dat hij daarmee ook tevreden zou zijn. Helaas was hij dat niet.

“In je gezicht dan?”

“Okido, maar je zult eerst je best moeten doen om mij klaar te maken, daarna mag jij je gang gaan. Dus zet je beste beentje voor.”

Hij had geen aanmoediging nodig en naaide me nu op een verschrikkelijk manier.

De pijn en het genot waren zo groot dat ik het uit moest schreeu­wen en dat deed ik even later achter mijn handen. Zo was ik inderdaad nog nooit klaargemaakt.

“O! Jezus, wat heb je met me gedaan, je hebt me helemaal kapot geneukt.”

Mario trok zich van mijn gejammer niets aan en het was net of ik een kind kreeg toen hij zijn lul uit me trok.

“Ben je klaarge­komen?” Wilde hij weten, “mag ik nu?”

Ik knikte. Snel bracht hij de lul boven mijn gezicht. Ik greep zijn zak en trok aan de rijk-gevulde bal­len. Mario had zijn gezwollen worst in de volle vuist geno­men en rukte zich boven mijn gezicht af. Kreunend kwakte hij immense klod­ders op mijn mond en de laatste verdween zelfs in mijn linker neusgat. Mijn ogen bleven gespaard en ik kon zijn verkrampte gezicht zien.

“Zo, dat was dat,” hijg­de hij, “ben ik lief genoeg voor je geweest?”

Ik kon niet anders zeggen, dan dat ik het geweldig had gevonden.

“Doen we het dan nog een keertje over, Mieke?” Ik wilde hem zeggen, dat hij me de volgende keer ook wel gratis mocht naaien, maar ik ben natuurlijk niet gek.

“Op dezelfde voorwaarde?” Vroeg ik.

“Ja,” zei hij glunde­rend en ik zag dat leuke jasje voor me dat ik nu ein­delijk kon kopen.

Mia Beeck

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *