Afspraak

()

We hebben elkaar voor het eerst in het echt ontmoet. Ik heb die avond een hotel bij het vliegveld omdat ik de volgende dag vroeg moet vliegen. Hoewel we hebben afgesproken het bij koffie te houden deze eerste keer vraag je bij het afscheid of je even mee mag naar mijn kamer. Als ik wil weten wat de reden is zeg je dat je wil weten hoe ik zoen. We zoenen in de kamer wat onwennig maar lekker. Je handen glijden langzaam over mijn kleding. Ik breek onze zoen af en herinner je aan de afspraak. Je lacht lief en zegt dat je je hebt bedacht. “Ik bied me aan” zeg jij. “Weet je het heel zeker? vraag ik, “de afspraak was koffie en niets meer, alleen om elkaar eens te zien”.

“Ja, je weet het zeker” zeg je. “Ik bied mij aan, net zo als jij die keer op de mail”.

Ik zeg dat ik je dan graag wil gaan verkennen. “Hoe?” vraag je. Ik vraag je plaats te nemen op de enige luie stoel op de kamer.

“Trek je string uit” zeg ik. Dat doe je. “Open je voor me” vraag ik, tegenover je zittend op de rand van een bureau. Je spreidt langzaam je benen. “Zak wat onderuit en sla je benen over de leuningen” zeg ik. “Speel met jezelf”. Langzaam streel je over je dijen met je geil gelakte glanzende nagels. Je kijkt mij aan met een onzekere blik.

Je vingers glijden langs en door je kutje. Af en toe zie ik je clitje opduiken tussen je nu vochtige vingers. Ik hoor het geluid dat ik ken van je filmpjes.

“Open jezelf voor me, zo wijd mogelijk” zeg ik. Je vingers trekken je lipjes uit elkaar, zodat ik bij je binnen kan kijken. Ik vraag je je verder uit te kleden. Je doet een soort striptease, maar je geniet er niet van, zie ik. Je weet nog niet of je dit wilt. Ik glimlach geruststellend.

“Ga weer zitten. Streel jezelf”. Je doet wat ik je vraag.

“Wat vind je lekker om te doen?”, vraag ik. “Vertel het mij terwijl je het laat zien”. Je gaat met je handen over je borsten en stimuleert met je vingers je tepels. Je laat ze rollen tussen je duimen en je wijsvingers. Nog steeds lig je zo ver mogelijk gespreid en totaal geopend. Omdat je onderuitgezakt ligt, kan ik je open kutje zien. Een straaltje van je vocht druppelt uit je kutje langzaam over je sterretje. Uit mijn koffer pak ik 4 zachte koorden. Je enkels bind ik vast aan de stoelpoten. Maximaal gespreid lig je, met je billen over de rand. Daarna bind ik je polsen vast aan de achterpoten. Daardoor liggen je armen naar achter en je borsten naar voren. Je hoofd ligt comfortabel gekanteld op de rand van de zachte dikke rugleuning.

“Heb vertrouwen” zeg ik als je mij onzeker aankijkt. Mijn vingers glijden over je lichaam. Langs je wangen, langs je lippen. “Zuig op mijn vingers,” zeg ik. Ik voel je warme, zachte tong rondjes draaien om mijn vingers. Langzaam langs je kin, je kaaklijn, je oren, je hals streel ik je. En je kunt niets doen. Mijn handen draaien om je borsten, strelend. Ik stimuleer je tepels zachtjes. Ze strekken zich uit naar mijn vingers. Ik leg mijn wijsvingers achter mijn duimen en laat ze schieten tegen je tepels. Niet hard, maar hard genoeg om je voor het eerst licht te laten kreunen. Mijn handen glijden terug naar je gezicht en ik streel je wangen met de rug van mijn vingers. Je tong komt uit je geopende mond en je probeert mijn vingers te vangen, wat je niet lukt. Opnieuw glij ik zachtjes met mijn vingers over je lichaam, via je borsten, waar ik weer tegen je tepels tik, naar je buik, elke centimeter nauwkeurig bestrijkend.

Bij de gootjes van je lendenen nemen mijn krassende nagels het over en ik glij met mijn nagels in de V-vorm van je lendenen naar beneden. Mijn vingers glijden over de randen van je openstaande kutje, zonder je clit te raken. Dan glij ik door via de binnenkant van je benen. Ik streel je overal, je benen, knieholtes, kuiten. En via de achterkant kom ik uit bij je billen, die over de rand van de stoel hangen. Ik wrijf lichtjes over je sterretje en het stukje huid tussen je sterretje en je kutje. Je hijgt en verkrampt een beetje. Je probeert je heupen op te tillen zodat ik je aan kan raken waar jij dat graag wil. Maar je vastgebonden enkels voorkomen dat.

Ik buig voorover en blaas over je druipnatte kutje. Je ziet mijn mond dichterbij komen en je hoopt. Helaas, mijn vingers nemen het weer over en glijden over je buik naar je borsten. Nu neem ik je tepels tussen mijn duim en wijsvingers en rol ze heen en weer. Ik knijp tegelijkertijd een beetje. Je ademt sissend in tussen je tanden.

Ik pak uit mijn koffer een blinddoek en doe je hem om. Ik kleed mij uit en dat hoor je. Ik ga met mijn benen naast jouw heupen op de stoel staan, met mijn rug naar je toe. Dan glij ik met mijn balzak over je gezicht.

“Lik mij,” zeg ik. En dat doe je. Ik zeg: “steek je tong uit”. En ik ga met mijn sterretje over je tong, mijn ballen tikkend tegen je kin. “Neuk mij met je tong”. Wat je doet. Je steekt je tong in mijn sterretje, terwijl mijn hand van voren over je tepels wrijft. Dan duw ik mijn pik tussen mijn benen door naar achter. “Pijp mij”, zeg ik. Ik zie je uitgestoken tong rond mijn eikel gaan. Ik duw mijn pik even naar binnen en je zuigt.

Ik stap van de stoel af en zoen je, nat en diep, waarbij ik zachtjes bijt in je onderlip. Dan volg ik de bekende route van jouw lichaam met mijn tong en lippen. Mijn tong draait eindeloos rondjes om je tepels, mijn lippen zuigen, mijn tanden bijten zachtjes. Ondertussen voel je mijn vingers bij je kutje. Ik streel de contouren van je opengesperde lipjes. Je clit is nog steeds niet aangeraakt maar staat stijf overeind. Nog steeds ben je druipnat.

Ik hurk tussen je benen. Ik blaas zachtjes op je kutje en bijt dan zachtjes in je clit. Je kreunt harder. Dan ga ik met mijn tong in je kutje, Mijn tong draait rondjes aan de binnenkant van je lipjes om vervolgens diep naar binnen te gaan. Ik zuig en bijt op je clitje, je gromt. Mijn tong daalt af naar het stukje tussen je sterretje en je kutje. Ik lik zacht en nat. Dan lik ik over je sterretje en steek mijn tong een beetje naar binnen. Zo neuk ik je daar eventjes. Je kreunt harder nu. Mijn mond sluit over je clit en ik draai langzaam rondjes met mijn tong. Ik zuig en bijt nog een keer. Mijn vinger draait om je sterretje en schuift een kootje naar binnen.

Dan kom ik overeind en ga weer boven je staan, met mijn voorkant naar je toe dit keer. “Doe je mond open en steek je tong uit” zeg ik. Wat je doet. Over je tong glij ik naar binnen. Diep.

“Zuig” zeg ik. Wat je doet. Braaf meisje ben je.

“Kan ik in je keel” vraag ik. Je schudt nee. Maar omdat de stand van je hoofd achterover gebogen is en ik over je uitgestrekte tong glijd, ga ik behoorlijk diep, zonder dat je moet kokhalzen. Heerlijk. Ik neuk je open mond en mijn pik glanst. Bij het diep naar binnengaan gaat je ver uitgestoken tong tegen mijn ballen aan.

Ik sta op en maak je handen los. Ik kniel weer voor je. Ik vertel je je kontje te vingeren en kijk naar beneden tussen je benen door. Je hand draait om je been en je kunt er net bij. Langzaam zie ik een sierlijke gelakte, glanzende nagel naar binnen schuiven. Ik ga met mijn eikel over de buitenkant van je kutje en je clit. Ik wrijf al je vocht uit over je clit en je glimt helemaal. Dan gaat mijn eikel naar binnen. Je lipjes staan er strak om heen. Zo wacht ik even, om je te plagen. Ik knijp in je tepels en je kreunt weer. Mijn vingers schuiven in je mond en je draait je tong er om heen. Dan pas schuif ik in één keer naar binnen. Terwijl ik je neuk kus ik je hard. Onze tongen draaien geil om elkaar heen. En je bent nog steeds weerloos. Er is niets dat je kan doen of niet doen.

Maar je gretige kut zuigt mij naar binnen en ik vul je. Ik voel de wanden van je tunnel om mijn stam sluiten. Steeds trek ik mij uit je tot mijn eikel gespannen om je lipjes staat. Omdat ik dan achterover leun kan ik met je mond en je tepels spelen. De pijn aan je tepels is al lang overgegaan in blind genot. De pijn is nu een bijdrage geworden. En dan pas schuif ik weer naar binnen. Steeds sneller. Voor het eerst zeg je iets.

“Het duurt niet lang meer…” Het zweet druipt tussen je borsten door. Je ligt een beetje gebogen om bij je kontje te kunnen. Je andere hand houd ik met één hand vast boven je hoofd, dat heen en weer draait. Je bijt op je onderlip en gromt. Ik voel je vingertop langs het lekkere plekje aan de achterkant onderaan mijn eikel schuiven. Je steunt en kreunt en gaat gigantisch komen. Je klapt twee keer een soort van dubbel tegen mij aan. En je komt. Hard en hevig.

Ik ga uit je en sta overeind. “Zuig” zeg ik. Je handen zijn op mijn billen en trekken mij je open mond in, diep achterin. Je ademt hard door je neus, zuigt hard en je tong verricht overwerk. Met één hand glij je over mijn buik naar boven en gaat over mijn tepels. Je strekt je tong ver uit en ik glij in en uit jou. Mijn hand ligt op je achterhoofd om mijzelf nog vaster in je te duwen. Dan voel ik dat ik ga komen. Ik wil uit je gaan maar je laat het niet toe, mijn billen dichter tegen je aan trekkend. En ook ik kom. Ik spuit in je keel.

We hijgen beiden en samen uit. Ik maak je enkels ook los. We kussen warm en nat. Ik trek je mee onder de douche. Eindelijk een hotel met goede douchegel. Ritualen. Ik zeep je in met glad en romig schuim. Mijn handen gaan over je borsten, over je rug naar je billen. Ik glij met mijn handen vol schuim over je hele lichaam, terwijl ik je nek kus. Met name je billen hebben mijn aandacht. Ze passen goed in mijn handen. Terwijl mijn vingers weer door je bilspleet glijden zucht je. Je wordt weer geil.

Je zegt. “Nu is het mijn tijd om jou te verkennen”. Je duwt mijn handen weg en legt ze in mijn nek. Dan duw je mij tegen de muur. Je geeft mijn borst kusjes en likt over mijn tepels. Je zuigt er op, bijt er in. Je blijft daar lang hangen. Heerlijk. Je schuimende handen gaan langs mijn zij naar beneden. Je gaat over mijn billen. Mijn pik komt met schokjes omhoog. Je draait mij om met mijn gezicht naar de muur. Ik steun op mijn handen en automatisch gaan mijn billen naar achteren. Je hurkt. Je gezicht is nu ter hoogte van mijn billen, die uitgebreid door jouw slanke vingers worden gemasseerd. Je trekt ze uit elkaar, duwt ze naar elkaar toe. Het windt me op te weten dat je er van zo dichtbij naar kijkt. Je wijsvinger glijdt onderzoekend door mijn bilspleet. Ik kreun. Dan zijn mijn benen aan de beurt.

Langzaam glijden je handen aan de binnenkant van mijn bovenbenen via mijn knieën naar mijn kuiten. En langzaam weer omhoog, waarbij je nagels krassen op mijn huid. Je komt weer uit bij mijn billen. Je slanke handen glijden tussen mijn benen door. Als ik naar beneden kijk zie ik jouw hand vol schuim mijn pik masseren. Je andere hand gaat over mijn balzak. Je rolt ze als knikkers heen en weer in je hand. Je vingers glijden delicaat om mijn eikel. De mooie handen met glanzend gelakte nagels winden mij op. Je wijsvinger glijdt over mijn toompje en langs mijn eikelrand. Langzaam. Lekker. Dan trekken je handen zich terug tussen mijn benen. Mijn billen krijgen weer alle aandacht. Je vinger glijdt over mijn ster. Ik ben een beetje benauwd dat je in mij zal komen, want dat lijkt mij niets. Maar mijn gevoel van onbehagen is voor niets geweest. Je begrijpt wat ik lekker vindt en wat niet. Je blijft aaien en dan voel ik je lippen en je tong. Lekker.

Zeker als je handen tussen mijn benen door mijn pik en ballen weer masseren. En dan trek je mijn pik helemaal naar achteren en ik voel je lippen er om heen. Ik voel je neus tegen mijn bilspleet en je tong draait hele fijne rondjes. Ik druk mijn billen nog meer naar achteren. Ik kom dieper in je mond en je zuigt. Ik voel je tong tegen mijn plasgaatje. Terwijl je mij pijpt voel ik weer je wijsvinger die heen en weer gaat in mijn bilspleet. Man wat lekker is dit. Je trekt mij af met je lippen en ik voel dat het niet lang meer gaat duren.

Dan stop je, sta je op. Je draait mij om en kust mij. Jouw hand pakt de mijne en brengt hem naar je kruis. Je wil dat ik je vinger. Ik leun iets voorover en breng een vinger in. De muis van mijn hand stimuleert je clit. Een tweede vinger. Ik voel de verdikking in je en wrijf er langs. Je pakt met je hand mijn pols beet en trekt mijn hand in je. Je wil hard kennelijk. Ik breng een derde vinger in en ga hard en diep heen en weer in je. Je ademt diep door je neus, je mond nog op de mijne. Onze tongen draaien om elkaar. Je pakt mijn pik en trekt mij af. Je andere hand in mijn nek. We beuken nu richting klaarkomen. Alles is nu gericht op bevrijding. We zoenen met open ogen. Dan sluit je de jouwe en komt klaar, krampend. En tegelijkertijd ik, heerlijk in je hand. We leunen tegen elkaar aan en kijken elkaar lachend aan. Afspraak is afspraak?

Mickey

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *