Black Rock

()

Eén keer per jaar los. Echt los. Los van conventies, los van je wereld. Eén keer per jaar ga ik naar Burning man in Nevada. Het festival der festivals. Midden in Black Rock Desert, Nevada, USA. Burning man, het meest bizarre evenement dat ik ken. Creatieve festivalgangers van over de hele wereld komen er samen. Ze verkeren 24/7 in één grote roes van muziek, kunst, vrije liefde en zelfexpressie. De ultieme plek voor mensen om zichzelf te zijn. Het dankt zijn naam aan het absolute hoogtepunt waar gedurende zeven dagen naartoe wordt gefeest; het verbranden van een metershoge pop. De Burning Man.

Omdat het begint op de laatste maandag van augustus en eindigt op de eerste maandag van september meld ik mij ‘s zaterdags op Schiphol, ruim op tijd voor de vlucht naar Reno. Bij de gate staat bij het boarden een groepje mensen voor mij. Het blijken drie stellen te zijn en ik vang opgewonden verhalen op van een vorige editie van het festival. Zij gaan kennelijk ook.

Eén vrouw valt mij op: niet al te groot, blond kort haar, sproeten, grote groen blauwe ogen. Ergens tussen de veertig en de vijftig. Een vale afgeknipte spijkerbroek toont mooie slank gespierde benen. Erboven een shirtje dat haar afgetrainde buikspieren laat zien. Een aantrekkelijke en zichtbaar fitte verschijning. Vrolijke harde tepels verraden stevige kleine borsten en enige opgewondenheid. Het zal te maken hebben met de reis en het einddoel. Ze is druk en opgetogen en vol energie en beweegt veel met haar sierlijke handen…

…en blijkt naast mij te zitten in het vliegtuig. Vriendelijk zegt ze goedendag om zich direct weer naar haar reisgenoten te richten. Een grappig opgewonden standje, deze vrouw. Uren later raken we aan de praat. Ze blijkt Chantal te heten. Als ze hoort dat mijn reisdoel ook Burning man is heb ik haar volle aandacht. Zij is er één keer eerder geweest. Ik vertel haar dat ik daar ieder jaar een groep vrienden tref om mee te feesten. Als ze hoort hoe oud ik ben, is ze even verbaasd.

“Vrije liefde kent geen leeftijdsgrens, het zit in je hoofd en in je hart” lach ik. Ze lacht met me mee met glinsterende ogen. Een prettige lach, vanuit haar keel.

Nog weer later vertelt ze dat ze inderdaad met drie stellen zijn, uit één grote vrienden groep, die zich vooral kenmerkt door openheid en tolerantie.

“Uit ervaring weet ik dat je dat ook wel nodig hebt bij een bezoek aan Burning man” zeg ik en grinnik. “Hoe gaat jouw vriend daarmee om?” Ze zegt dat hij zelfverzekerd genoeg is. Zo ziet hij er ook uit.

“En we gunnen elkaar veel, zonder jaloezie. Dat is wel zo prettig.” Ze legt vertrouwelijk haar hand op mijn arm. Mooie, sierlijke hand met groengelakte nagels. Welke ervaringen ik zoal heb opgedaan bij Burning man? Als ik wat verhalen vertel zegt ze: “geil”. Haar veranderende woordkeus verraadt dat ons oppervlakkige contact langzaam een wending krijgt.

Na de maaltijd worden dekens uitgedeeld en de lichten worden gedimd. Langzaam komt de cabine tot rust. Ook de groep vrienden slaapt. Ze ligt met haar gezicht naar mij toegedraaid. ‘Mooie mond’, denk ik, ‘benieuwd hoe ze kust’. Opeens slaat ze haar groen blauwe ogen op en ben ik betrapt. Ze lacht geluidloos. Haar wijsvinger strijkt over mijn lippen terwijl ik haar blijf aankijken. En glijdt mijn mond in om rondjes te draaien om mijn tong. Dan doet ze haar lippen van elkaar en glijdt met de wijsvinger om haar eigen tong.

“Lekker” zegt ze. En dan met een vragende blik: “Nog eens?” Haar hand glijdt om mijn nek, haar nagels zacht krassend. Ze trekt mijn gezicht naar zich toe.

“Waarom wachten? Laat het festival maar vast beginnen” blaast ze zacht in mijn oor. Dan voel ik die mooie lippen op mijn mond. Haar tong duwt de mijne van elkaar en glijdt naar binnen. Draait trage, natte cirkels om de mijne.

Haar linkerhand glijdt onder de deken, haar lange vingers onder mijn shirt omhoog over mijn borst en langs mijn tepels. Daar word ik geil van. Ik draai mij van het raampje weg naar mijn linkerzij in de te kleine vliegtuigstoel. Ook ik laat mijn hand onder de deken en onder haar topje glijden. Mijn vingers gaan langs de contouren van haar kleine borsten en draaien zacht rondjes rond haar rechtopstaande tepels. Ze kreunt en zuigt mijn tong naar binnen. Ze bijt zachtjes in mijn onderlip. Ondertussen glijden onze handen wederzijds langs tepels. Als ik zachtjes draai en trek kreunt ze weer.

“Hier moeten we maar stoppen” zegt ze zachtjes. “Voordat er iemand wakker wordt. Welterusten”.

“Sweet dreams” zeg ik terug.

Ze neemt lang de tijd om een goede houding te vinden onder de deken. Ik kijk er glimlachend naar. Een hoop beweging om eindelijk goed te liggen. Althans dat denk ik. Want weer kijkt ze mij aan en trekt mijn rechterhand onder haar deken en legt hem op haar platte buik. En terwijl ik met mijn nagels over haar buik streel, voel ik geen jeans meer. Ze kijkt mij ondeugend aan. Mijn nagels glijden heen weer langs haar rechterlies, steeds lager, zachtjes krassend. Ik vermijd haar clitje en haar lipjes en streel de binnenkant van haar benen, steeds hoger. Chantal zakt iets verder onderuit. Haar mooie billen hangen nu over de zitting en ze spreidt haar benen zover mogelijk.

Mijn vingers gaan langzaam langs haar lipjes. Mijn wijs- en ringvinger openen haar kutje een beetje, terwijl mijn middelvinger door haar natje lipjes glijdt tot net onder haar clitje en terug. Ik masseer het stukje zachte huid tussen haar kutje en haar sterretje. Dan gaat mijn natte middelvinger over haar sterretje en ze siddert een beetje, terwijl ze scherp inademt tussen haar tanden. Als ik het nogmaals doe zet ze haar tanden in haar onderlip.

Mijn wijsvinger glijdt haar kutje in. Ik doe er een tweede vinger bij. Ze is kletsnat en heet van binnen. Mijn vingers glijden over de sponsachtige verdikking achter haar clitje terwijl mijn duim daar nu lichtjes overheen wrijft aan de buitenkant. Haar handen vouwt ze om mijn pols, mijn vingers diep bij haar naar binnentrekkend. Ik verhoog de snelheid en de druk van mijn vingers. Ze knijpt haar benen bij elkaar met mijn hand ertussen en komt klaar zonder geluid te maken. En glimlacht naar mij. Langzaam laat ik mijn vingers uit haar glijden. Met mijn pols nog steeds omklemd brengt ze mijn vingers naar mijn mond. Zoet en sticky stuff. Heerlijk.

Aan de hoeveelheid acrobatiek onder de deken te oordelen heeft Chantal zich weer gefatsoeneerd. We liggen een beetje loom naar elkaar te kijken in de schemering van de gedimde lichten van de cabine tot ze zich naar mij toedraait op haar rechterzij. Het ziet eruit als definitieve poging om in slaap te vallen. Niets blijkt minder waar. Haar linkerhand glijdt over mijn kruis en ze kijkt mij ondeugend aan. Ze heeft moeite met mijn riem, maar uiteindelijk lukt het. Ze opent tergend langzaam één voor één de knopen. Dan schuift haar hand in mijn boxer. Handig vist ze mijn ballen op en trekt ze over de elastieken rand waardoor ook mijn half harde pik nu naar mijn buik wijst. Haar zachte vingers glijden over de achterkant. Eindeloos langzaam glijdt ze over mijn pik, draait met haar wijsvinger kleine rondjes over mijn eikel en verspreidt het voorvocht. Dan glijdt ze terug tot aan mijn ballen en wrijft erover met haar wijsvinger.

Harder dan nu ga ik niet worden en geiler ook niet. Mijn onbedwingbare verlangen om klaar te komen wordt door Chantal nog even op de proef gesteld. En dat terwijl ik toch al weinig zelfdiscipline heb op dat vlak. Ze kijkt mij aan met geopende mond en haar tong maakt bewegingen alsof ze mij pijpt, terwijl haar vingers het nadoen op mijn pik. Het is echt megageil. Haar rechterhand glijdt nu over de leuning zodat haar vingers over mijn eikel liggen. Haar linkerhand klemt zich vast om mijn pik. Ze trekt mij nu snel af, terwijl haar vingers heen en weer glijden over mijn eikel en het toompje. Ik spuit meerdere stralen in de deken.

Als we de deken hebben gebruikt om onszelf enigszins op te knappen en we na elkaar het toilet hebben bezocht om dat af te maken stelt ze fluisterend vast dat we moeten zorgen dat we dit een vervolg gaan geven in Black Rock desert. Ik ben voor. Chantal heeft haar eigen versie van Burning man gecreëerd.

Mickey

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *