Bizarre dag

()

Natuurlijk fantaseer je er wel eens over, maar dat het ook daadwerkelijk zou gebeuren… In het revalidatie centrum waar ik werk liggen mensen van alle leeftijden. Er komt hier nu al weken een oudere dame, zeer pittig en jong van geest. Zo hoop ik ook oud te worden. Ze wordt hier om de twee dagen door haar zoon gebracht. Een oudere zeer aantrekkelijke man. Ik schat hem rond de 55. Donker haar met grijze vegen. Hele mooie blauwe ogen en een lekker sportief uiterlijk. Omdat ik zijn moeder ontvang, heb ik ook meerdere keren met hem gesproken en ik voelde een lekker spanning. Nooit eerder heb ik intenties gehad hier op in te gaan of er ook maar iets mee te doen. Mijn moeder vertelde maar wat trots dat haar klein zoon een gezonde zoon heeft verwekt, en hoe trots en gelukkig ze is op haar familie.

Afgelopen vrijdag was heftig. Andre bracht zijn moeder naar binnen in de rolstoel en met dat ik de rolstoel over wilde nemen raakte mijn hand zijn hand. En in plaats van dat hij zijn hand weg trok, verstrengelde hij zijn vingers om de mijne. Ik stond iets zijwaarts van de rolstoel en kon zo met mevrouw praten terwijl ik zijn duim voelde bewegen over de rug van mijn hand. Nu ik het schrijf voel ik weer de tintelingen door mijn arm naar mijn borsten schieten. Mijn reactie is hem zeker niet ontgaan. Uiteindelijk moest Andre mijn hand los laten omdat ik zijn moeder naar de kleedruimte bij de grote gymzaal moest brengen. Hier help ik normaal gesproken de mensen met omkleden, maar vandaag heb ik de stagelopers hier opdracht voor gegeven. Waarom ik terug gelopen ben naar de hal weet ik nog steeds niet, maar ik moest terug. Toen ik de hal in liep stond Andre er nonchalant tegen de muur met zijn mobiele telefoon te spelen.

Die blik van zijn blauw ogen doet me smelten. Ik sta even stil in de gang en voor ik het weet komt Andre met grote passen op me af lopen, pakt me redelijk bruusk bij mijn elleboog en trek me mee verder de gang in. Ik kan geen woord uitbrengen en kan niet anders dan mee lopen op zijn stevige pas. Aan het einde van de gang slaat hij de hoek om, hier bevind zich een toiletgroep. Andre trekt me het invalide toilet in, duwt me tegen de muur naar de deur. Voor ik mijn mond open kan doen heeft hij zijn hand over mijn mond zodat mijn geluiden gesmoord worden. Het enige licht in het toilet komt van onder de deur vandaan.

Ik hoor hoe de deur op slot gedraaid worden en Ander zijn lijf tegen het mijne aanduwt. Een gesmoorde kreun blaast tegen zijn hand. Zijn bariton stem bromt in mijn oor.

“Voel je me? Voel je hoe hard ik wordt van jou!” Ik voel zijn onderlijf tegen me aanrijden, zijn harde pik tegen mijn buik en been. Soms voel ik precies zijn harde kruis tegen mijn kruis. Er flits van alles door mijn hoofd. Heb ik hem uitgedaagd, wil ik dit wel, oh… wat is dit spannend en geil. Mijn lijf duwt terug tegen zijn harde onderlijf. Zijn ene hand nog steeds mijn mond bedekt, zijn warme stem geile woorden fluisterend in mijn oor, zijn andere hand heeft een van mijn borsten vast, en kneed deze. Niet bepaald zachtjes, maar zeker niet pijnlijk. Als ik zijn tong aan mijn oorlel voel ga ik voor gaas, ik wil geneukt worden, maar zeker niet te gretig overkomen. Mijn onderlijf rijd met zijn doorneuk bewegingen mee, ik voel mijn kruisje nat worden. Zijn geile woorden in mijn oor zwepen me mee. Zijn warme tong, stevige lippen die mijn oorlelletje likken en sabbelen.

Al die tijd heb ik mijn ogen open, en deze wennen langzaam aan het weinige licht in het invalide toilet. Ik hoor Andre ’s ademhaling zwaarder worden, en hij moet voelen hoe mijn ademhaling versneld tegen zijn hand. Zijn vrije hand maakt zich een weg vrij naar mijn huid, de drukknoopjes van mijn witte uniformjas bieden geen enkele weerstand. Onder mijn jasje draag ik een poloshirt waar zijn vrije hand dwingend en gretig onderschiet. Even kietelt hij mijn buik en navel voor zijn hand een weg naar mijn bh vind. Zijn mond zoent me gretig in mijn nek en zoekt een weg langs mijn kaak naar mijn mond. Dit is overweldigend en heerlijk. In het donker zie ik enkel een schittering in zijn ogen, voor mij zijn hand voor mijn mond vervangt door zijn mond en gretige tong. Ik voel hoe zijn volle stevige lippen mijn mond dwingen open te gaan. Ik hou mijn tanden op elkaar en voel zijn tong langs mijn tanden en tandvlees en binnenkant lippen glijden. Ik voel zijn beide handen mijn borsten bevrijden uit mijn voorgevormde D cup BH. Mijn borsten zitten helemaal gevangen in zijn grote handen en ik voel hoe zijn handen een stevige grip nemen. Zijn tong gretig zoekend naar een opening om de rest van mijn mond te verkennen. Ik voel hoe zijn vingers zich om mijn stijve tepels sluiten. Ik voel steeds meer druk, ik adem lucht in en blaas uit tussen mijn tanden. Ik voel meer en meer spanning op mijn tepel, zijn onderlijf stevig tegen me aan rijdend. Ik heb mijn ogen open en kijk recht in de zijne. Ik voel hoe zijn vingers harder sluiten om mijn tepel, harder pijnlijker tot ik het niet meer hou… met dat ik auw roep, voel ik zijn tong in mijn mond verdwijnen en de greep op mijn tepels verslappen. Zijn tong verkent gretig mijn mond en hij smaakt heerlijk. Een beetje zoetig en beetje munt.

Ik zoen eindelijk gretig terug, onze tongen verwikkeld in een lustige strijd voor genot. Mijn handen trekken zijn overhemd uit zijn pantalon, ik wil zijn huid voelen. Mijn handen verkennen zijn buik waar ik mijn vingers door een laagje haar naar boven kruipen. Ook zijn borst is behaard met zachte haren, zijn borst stevig en ook zijn tepels geven aan dat de spanning gewenst is. Onze onderlijven wrijven tegen elkaar, zijn in de pantalon verstopte harde bult wrijft precies over mijn natte kutje welke nog verstopt zit in mijn spijkerbroek. Zijn handen die mijn borsten kneden, mijn handen over zijn borst weer een weg naar beneden zoekend. Zijn kreun vibreert in mijn mond als ik zijn riem losmaak, zijn knoop en rits open. Voor ik zijn broek naar zijn enkels laat glijden, ben ik benieuwd wat zijn broek verstopt. Mijn hand voelt door de stof heen. Ah… ik ben onder de indruk, hij voelt dik en kei hard!

Ik laat zijn broek over zijn heupen naar zijn enkels glijden. Zijn harde pik zit nu alleen nog achter een strakke boxer verstopt. Mijn handen glijden over de elastische stof van zijn ballen naar de top. Ik word warm en nat van zijn kreunen. Zijn handen vinden hun weg van mijn borsten naar mijn zij richting mijn rug. Ik voel zijn vingers onder de rand van mijn spijkerbroek naar mijn billen glijden. Onze monden en tongen zijn nog geen moment los geweest. Mijn vinger haken over het elastiek van zijn boxer en bevrijden zijn harde paal. Ik voel hoe zwaar hij is als vrij naar voren springt. Mijn handen werken zijn boxer ook naar zijn enkels. Heerlijk hoe hij nu met naakt onderlijf tegen me aan blijft rijden. Hoe zijn handen op mijn billen me tegen hem aantrekken.

Ik voel hoe mijn vingers nat worden van zijn geil. Nieuwsgierig naar zijn smaak breng ik mijn hand naar mijn mond. Ik zie zijn ogen groot worden als ik me losmaak van zijn mond om mijn vingers een voor een af te likken. Ik draai ons om. Andre nu met zijn rug tegen de muur, zak ik langzaam door mijn hurken. Zijn stijve wijst gretig naar voren en mijn lippen geven een zacht kusje op het zichtbare puntje van zijn eikel. Met mijn beide handen ondersteun ik hem en sluit mijn lippen om zijn eikel. Mijn tong draait rondjes om zijn buis, al zijn geil op likkend. Mm… Zo lekker om een man te horen kreunen als je zijn eikel in je mond hebt. Geile woorden moedigen me aan.

In een hap neem ik zijn dikke pik zo ver en zo diep ik kan in mijn mond. Ik moet wennen aan zijn grote dikke eikel achter in mijn keel, het kost me wat moeite mijn keel te ontspannen zodat ik hem echt tot aan zijn ballen kan inslikken. Mijn hoofd gaat gretig over zijn hele lengte heen en weer. Wisselend met hard zuigen op zijn eikel tot diep achter in mijn keel. Ik voel zijn hand op mijn hoofd, in mijn haar. Ik hou zijn pik recht met mijn handen, ik ontspan mijn mond en keel en laat Andre mijn mond neuken. Ik hoor hem kreunen en grommen. Ik voel zijn eikel kloppen in mijn keel. Ik proef meer vocht in mijn mond. Mijn eigen speeksel en zijn geil druipen langs mijn kin. Ik stik bijna in de eerste harde straal zaad die hij rechtstreeks mijn keel in spuit. Het kost me veel moeite niet echt te stikken en gewoon te slikken.

Ik voel Andre ’s knieën knikken, ik voel zijn eikel pulseren… Heerlijk te zien en voelen hoe hij klaar komt. Even voel ik een teleurstelling opwellen. Mijn hoofd raakt in paniek. Wat heb ik gedaan… Hij heeft zijn plezier gehad en zal waarschijnlijk zo zijn broek ophijsen, me bedanken en het toilet verlaten… Ik zit nog op mijn knieën als ik Andre voel bukken. Ik ga er van uit dat hij zijn broek wil ophijsen. Maar Andre duwt me naar achteren en gaat op zijn knieën voor me zitten. “Ga liggen!” Ik ga op mijn kont zitten en ga liggen. Ik moet het idee even van me af zetten dat ik nu op de grond lig van een toilet. Ik bedenk me ook dat deze toiletgroep niet veel gebruikt wordt. Ik voel Andre ’s ongeduldige handen mijn broeksknoop en rits losmaken.

“Til je billen op!” Ik doe als hij vraagt. Ik voel dat hij in een keer mijn spijkerbroek en slip uittrekt. Ook mijn broek ligt om mijn enkels. Voor ik wat kan zeggen duikt Andre met zijn hoofd tussen mijn benen. Met een hand over mijn buik mijn lippen spreidend. Van zijn andere hand voel ik zijn vingers mijn spleetje verkennen. Zijn tong doet een ware aanval op mijn klitje. Fladderend, likkend, zuigend. Ik voel hoe hij zijn vingers bij me naar binnen duwt, terwijl zijn tong onafgebroken doorgaat in de aanval. Mijn lijf kronkelt, mijn heupen lijken zichzelf tegen zijn mond aan te duwen. Zijn tong is zo doelgericht dat het niet lang duurt voor de eerste schokken door mijn lijf trekken. Ik kan niet anders dan kreunen. Ik bedenk me nog net op tijd dat de deur alles behalve geluiddicht is. Ik hou mijn mond dicht om mijn kreunen te onderdrukken. Mijn ademhaling is snel onregelmatig… Dit gaat niet lang duren…

Mijn orgasme dendert door mijn lijf, mijn spieren trekken samen in ongecontroleerde spasmes. Ik kutje- knijp om de vingers die in en uit me bewegen. Andre ’s vingers blijven in en uit me bewegen als zijn mond een weg naar boven zoekt. Ik voel zijn tong in mijn navel, hoger en hoger. Zijn lippen raken de onderkant van mijn borsten. Ik voel nog steeds de golven door mijn lijf trekken. Zijn lippen likken de onderkant en verder naar mijn tepel. Zijn tong draait rondjes om mijn tepel, zijn lippen sluiten zich er om heen. Even zuigt hij hard op mijn tepel en ik voel de schokken door trekken naar beneden. Ik voel zijn lippen in mijn nek, over mijn kaak. Ik ruik mijn eigen geile luchtje.

Als zijn lippen en tong mijn mond gevonden hebben proef ik de verrukkelijke mengeling van zijn speeksel en mijn geile vocht. Ik voel hoe hij zijn vingers uit me laat glijden. Zijn linker hand steunt naast mijn schouder. Ik voel iets zachts en warms tegen mijn kutje. Ik voel hoe Andre zijn dikke eikel tegen mijn spleetje duwt. Mijn grotje spant zich strak om zijn eikel. Doordat ik kleddernat en geil ben glijd zijn eikel heerlijk zacht naar binnen. Andre laat me rustig en langzaam wennen aan zijn dikte. Langzaam en steeds verder glijd hij naar binnen. Rustig heen en weer bewegend steeds verder naar binnen. Zo langzaam zo intens zo lekker!

Als ik gewend ben aan Andre ’s stijve dikke pik voel ik hoe zijn heupen in beweging komen. Met een hand tilt hij mijn been op, mijn knie richting mijn buik. Ik voel hem nu nog dieper in me, tegen mijn wand stoten. Zijn ballen kletsen tegen mijn billen. Hij draait iets met zijn heupen en maakt kleine stootjes alleen met de eikel in en uit. Ik voel me leeg als hij zijn dikke pik uit me laat glijden. “Draai je om!”

Ik draai me om, op handen en knieën en voel een hard pets op mijn billen. Zijn hand haalt hij van voor naar achteren tussen mijn benen door. Ik voel hoe zijn eikel tegen mijn druipende kutje zet en zijn eikel naar binnen duwt. Ik ben zo nat dat hij heerlijk vullend naar binnen glijd. De eerste stoten zijn nog aftastend, hoe diep hij kan stoten, hij verplaatst zich, meet nog een keer… ik voel hoe zijn handen mijn heupen grijpen en hoe hij me hard begint te neuken. Mijn borsten schudden hevig heen en weer. Ik heb mijn kin op mijn borst en vang zijn stoten kreunend op. Ik voel zijn ballen tussen mijn benen kletsen als hij hard en diep in me stoot. Ik voel een van mijn handen over mijn heup naar de voorkant kruipen. Zijn vingers vinden mijn klitje en beginnen hier harde rondjes op en om te draaien.

Zijn stoten zijn diep en kort, ik voel mijn spieren knijpen en mijn volgende orgasme dendert door mijn lijf. Ik probeer mezelf over zijn pik heen en weer te schuiven, maar hij houd me op mijn plek met diepe kleine stootjes en zijn vingers continu mijn klitje kietelend. Ik heb echt geen idee hoelang dit orgasme geduurd heeft, maar ik weet wel dat het de spierpijn kon verklaren die ik de dagen erna gevoeld heb. Terwijl ik genoot van mijn orgasme en er zolang mogelijk van probeerde te genieten kwam Andre maar niet klaar. Andre voelde dat mijn orgasme afnam. Hij liet zijn keiharde paal uit mijn kutje glijden. Ik voelde hoe zijn hand door mijn vocht trok en mijn geil uitsmeerde tussen mijn billen. Ik moest echt even slikken, ja anaal vind ik heerlijk, maar oh… ben ik hier klaar voor.

Voor ik hier echt over na kon denken voelde ik de eerste vinger in mijn kont verdwijnen. Mijn eigen vocht en geil hier uitsmerend. Ik voelde dat Andre met zijn ene hand zichzelf een beetje aftrok en met zijn andere meer een meer geil uitsmeerde. Ik voelde hoe hij mij doelbewust oprekte, twee vingers volgende keer drie… Uiteindelijk vier vingers draaide rond in mijn kont ik voelde zijn duim in mijn kutje en zo masseerde hij me even. Ik voelde bijna direct weer elektrische schokken door mijn lijf schieten. “Mm… je bent er klaar voor schatje, je lekkere kontje staat nu ook voor me open!”

Ik voelde hoe hij zijn eikel tegen mijn ster aanzetten en beheerst druk uitoefende om zijn eikel naar binnen te duwen. Ah… dit was zo lekker! Zo Geil! Ik voelde heel intens hoe mijn kringspieren week om Andre zijn dikke eikel binnen te laten. Geen idee meer wat hij allemaal zei, maar motiverend en geil was het allemaal. Heel beheerst liet hij ook mijn darmen wennen aan zijn lekkere eikel en lange pik en pas toen hij langzaam een paar keer in en uit gegleden was begon het echte ritmische kontneuken pas. Ik voelde hem diep in me, heerlijk stotend. Hij diep grommend en kreunend hoe lekker het was, hoe strak, glad en warm. Andre stopte plots en stond op. Met zijn broek op zijn enkels liep hij naar het toilet, deed de deksel dicht en ging er op zitten. “Kom hier!” Ik stond op en liep op hem toe.

“Kus!” Ik boog voorover voor een kus en genoot van een gretige intense tongzoen. “Draai je om en ga over me heen staan!” Met mijn benen naast zijn benen stond ik recht boven zijn gretige pik. Andre hielt zijn pik rechtop wijzend en ik liet me zakken. Zijn eikel vond zijn weg diep in mijn ster en darmen. Nu kon ik het ritme en diepte bepalen. Hoewel Andre al snel zijn handen op mijn heupen plaatste om het ritme over te nemen. Zijn stoten hard en diep in mijn kont. Mijn eigen handen houden mijn borsten vast tegen het heen en weer deinen. Ik hoor Andre grommen.

“Knijpen met die kont van je. Ah… ja. Knijp me leeg!” Ik voelde de harde stralen van Andre ’s zaad in mijn darmen. Zijn diepe kreunen en grommen. Ik kneep zo hard ik kon om zijn eikel en pik. Andre sloeg onverwachts zijn armen om mijn middel en hielt me vast, zijn pik diep in me. Ik liet me naar achteren vallen tegen zijn borst, draaide mijn hoofd en onze lippen en tongen vonden elkaar weer. Mm… dit was heerlijk! Toen ik nadat we ons opgefrist hadden op mijn klokje keek zijn we ruim ander half uur bezig geweest. Zijn moeder heeft maar een uur therapie. Na weer aangekleed te zijn duwt Andre me nog een laatste keer tegen de muur, duwt zijn heerlijke onderlijf tegen me aan en neemt mijn mond. Hij haalt de deur van het slot, kust puntje van neus, opent de deur en stapt naar buiten.

Ik blijf nog heel even staan, tel tot 30 voor ik het toilet verlaat. Verbaasd ben ik als niemand me gemist heeft en ik gewoon in kan stromen in de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Even later zie ik Andre en zijn moeder door de voordeur naar buiten gaan. Een tel kruizen onze blikken en krijg ik een knipoog. Mm… ik ben benieuwd of dit eenmalig was, of misschien zolang kan duren als zijn moeder therapie nodig heeft…

Moiralane

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *