De film

()

Zondag middag 13.00u, het regent en waait. Al met al vreselijk baal weer. Er draait een goede film in de bioscoop en ik besluit gewoon lekker alleen naar de film te gaan. Een film met Johnny Depp, heerlijke man om te zien. Film met beetje actie en humor. The Lone Ranger. Dus ik trek mijn regenjas aan en stap op de fiets naar het centrum. Ik ga alleen naar film. Aangekomen bij de bioscoop ben ik volledig doorweekt van de regen. Mijn oude spijkerbroek is nu donkerblauw van het regenwater. Mijn haren plakken in slierten om mijn gezicht. Volgens mij is mijn mascara in zwarte strepen uitgelopen. Ergens baal ik van mezelf, waarom wilde ik ook al weer naar de film… waarom ben ik in dit rot weer op de fiets gestapt om naar de bioscoop te gaan. Omdat ik me verveelde, geen zin had om de hele dag alleen thuis te zitten…

Of omdat ik stiekem hoopte dat hij er weer zou zijn. Die stille jongen, met zijn mooie blauw ogen. Hij die bij de bioscoop sinds kort achter de kassa zit. Ik ga vrij regelmatig naar de film, altijd met mijn vriendinnen en we gaan naar alle soorten films. Hoewel ik niet voor alles sta te springen, ik vond SAW echt helemaal niets, al die afgerukte lichaamsdelen. Ik vind het best spannend om helemaal alleen naar de film te gaan. Ik moet nu mezelf snel beoordelen en zorgen dat mijn haar en make-up en weer netjes uitzien.

Ik zet mijn fiets op slot onder de overkapping. Ik veeg mijn natte haren uit mijn gezicht, En loop de hoek om naar de ingang van de bioscoop. In de glazen pui kijk ik hoe mijn make-up zit en zie inderdaad dat deze is uitgelopen. Ik haal mijn vingers langs de onderkant van mijn ogen om zo het meeste zwart weg te krijgen. Ik loop verder naar de ingang van de bioscoop, door de grote glazen deur zie ik dat hij er niet is. Er zit een meisje achter de kassa. Zij werkt hier al heel lang. Het is een lang en heel dun meisje. Ze zou best een heel mooi meisje zijn als ze iets meer aandacht aan haar kapsel zou besteden. Een lichte make-up zou gebruiken. Ze heeft haar lange haren in een slordige knot, niet alle haren zitten in de knot. Haar gezicht is flets. Ze heeft mooie bruine ogen. Die nog mooier uit zouden komen als ze haar wenkbrauwen mooi in model zou epileren. Ze heeft een kleine mond met dunne lippen. Hier zou een mooie warme tint lippenstift of gloss veel meer volume aan kunnen geven. Zelf draag ik eigenlijk altijd wel make-up, met uitgaan wat meer en heftige make-up, maar doordeweeks een beetje, wat net dat beetje extra geeft. Zodat je er altijd goed uitgeslapen uitziet.

Beetje teleurgesteld loop ik naar binnen, en koop een kaartje voor de film een warme chocolade melk en een bakje zoete popcorn. De film begint over 10 min, dus ik blijf nog heel even in de lobby rondlopen. Benieuwd naar de andere films die draaien en welke films nog uit moeten komen. Ik lees op de muur bij een paar films waar ze over gaan, en welke acteurs erin spelen. Ik ga ook best graag naar een film waar de lekkere mannen in spelen. Vin Diesel of Russel Crowe. Ik kijk op de grote klok in de lobby en besluit me om te draaien om naar de trap te lopen die naar filmzaal 3 gaat. Ik loop over het rode tapijt, en tel de treden die ik op loop. Zijn 2 trappen van elk 13 treden. Waarom hebben veel trappen 13 treden? Die bij mij thuis ook al. Gelukkig vind ik 13 geen ongeluksgetal, maar tikki bijgelovig ben ik wel. In gedachten verzonken loop ik langs de 2de counter, die alleen open is als het druk is. Ik heb eigenlijk amper andere mensen gezien, de kinderfilms beginnen om 13.30u. Dus is deze gesloten. Ik loop verder en een deur zwaait open. Uiteraard vergeet ik op tijd op zij te stappen en krijg de deur vol tegen me aan. Het duizelt me en ik voel een warme vloeistof over mij nog droge sweater naar binnen trekken. Mijn popcorn ligt verspreid over de vloer. Ik kijk op wie zo aardig is geweest de deur met zoveel vaart open te gooien. Ik slik, want ik kijk in twee van de mooiste blauw ogen die ik ooit heb gezien. Hij stamelt, “sorry, gaat het?”

Ik bekijk mezelf en voel mijn gezicht rood worden en tranen opwellen achter mijn ogen, nee natuurlijk gaat het niet. Maar ik hou me groot en zeg ‘gaat wel’ zonder hem aan kijken. Hij kijkt nog steeds naar me en ik zit nog steeds op mijn kont op de grond. Hij steekt zijn hand uit me overeind te helpen. Ik pak zijn hand en voel een prikkeling van mijn vingers tot in mijn tenen. Hij ziet dat mijn spijkerbroek ook nog drijfnat is, en mijn sweater vertoont een grote bruine chocolade vlek. Hij vraagt of ik misschien zijn trui wil lenen, zodat de mijne kan drogen in de personeelskamer. Ik accepteer zijn aanbod dankbaar, ik begon het best koud te krijgen. Ik volg hem naar de personeelskamer die zich achter de deur vind waar ik net een botsing mee gehad heb. De ruimte is klein en erg rommelig. Ook niet echt schoon te noemen. Tegen de muur aan de linkerkant staat een kast met kluisjes.

Uit zijn kluisje haalt hij zijn tas en geeft mij zijn trui. Ik trek mijn sweater uit, en zie op mijn witte T-shirt dat ook hier zich een grote bruine vlek heeft gevormd van de chocomelk. Wederom voel ik de warmte richting mijn wangen opstijgen. Hij zegt nog steeds weinig, maar ik zie aan zijn lippen zijn mooie lippen, dat hij glimlacht. Hij draait zich om en pakt een T-shirt uit zijn tas, bekijkt me nog eens en pakt dan ook zijn trainingsbroek. “Hier” zegt hij “trekt dit ook maar aan, je spijkerbroek is ook doorweekt.”

Ik bloos nog meer en begin langzaam mijn T-shirt op te trekken. Ergens verwacht ik dat hij zich elk moment omdraait om weg te kijken, maar hij blijft naar me kijken. Snel probeer ik me te herinneren welke bh ik uit mijn la getrokken heb, opgelucht bedenk ik me die zwarte met kante afzetting, die een lichte push aan mijn borsten geeft. Hij blijft echt kijken, denk ik verbaasd. Ik sta inmiddels alleen in mijn bh en natte spijkerbroek. Ik zie dat hij zijn tong langs zijn lippen haalt en ik voel kriebels tussen mijn benen en de warmte in mijn wangen gloeien. Ik pak zijn T-shirt en trek deze gauw aan. Zijn geur en deodorant zitten heerlijk in dit shirt en ik adem zijn lucht diep in. Hierna probeer ik me uit mijn natte spijkerbroek te wurmen wat niet zo elegant gaat als ik zou willen. De natte broek lijkt wel aan mijn huid geplakt en ik verlies mijn evenwicht. Onhandig dom gansje denk ik bij mezelf. Hij doet een stap naar voren, net op tijd om te voorkomen dat ik voor de tweede op mijn kont terecht zou komen.

Mijn handen komen op zijn bovenarmen terecht om steun te vinden. Wauw! Ik voel door zijn overhemd zijn gespierde bovenarmen, en slik. Hij zet me weer op mijn benen en blijft mysterieus glimlachen. Ik heb een simpele zwarte hipster aan, mijn spijkerbroek plakt nog op mijn bovenbenen. Hij draait me een slag, zodat ik op de stoel kan zitten. Nu ik zit en begin ik aan de uiteinden van de broekspijp te trekken in de hoop dat ik de broek toch nog een keer uit krijg. Ik ben vreselijk aan het stuntelen om mijn broek los te krijgen van mijn huid. Er komt beweging in en is het me uiteindelijk gelukt de broek helemaal uit te krijgen. De spijkerstof had wel aardig blauw uitgeslagen op mijn benen. Me ongemakkelijk voelend in zijn T-shirt en hipster trek ik snel zijn trainingsbroek aan en besef dat hij al die tijd mij heeft gadegeslagen. Met een glimlach en af en toe zijn lippen likkend. Als ik weer gekleed ben vraagt hij. “Welke film kwam je kijken?”

Ik vertel, “die in zaal 3 met Johnny Depp.” Hij kijkt op horloge en zegt die is 15 min geleden al begonnen. Oh, zeg ik, en kijk behoorlijk beteuterd. Hij kijkt me aan en vraagt dan of ik met hem mee wil lopen. Ik ga er vanuit dat hij me naar de zaal begeleid om dat de film al is begonnen. Vlak voor de grote deuren van de filmzaal, zit een kleine deur. Hij maakt deze met de sleutel open, en ik kijk hem vragend aan. Dames gaan voor, dus ik loop voor hem uit de donkere gang in. Er brand een heel zwak licht, en het duurt even voor mijn ogen aan dit donker gewend zijn. Ik zie een klein smal trapje, en begin deze op te lopen. We komen in een kleine ruimte met een ruisend geluid. We zijn in de ruimte waar de films geprojecteerd worden. Het is een krappe ruimte, maar wel heel schoon en stofvrij. Door het raampje kan ik zien dat de film inderdaad al bezig is. Ik draai me om en kijk naar zijn knappe gezicht. Hij heeft donker blond haar en blauwe ogen.

Een glad gezicht en een hele mooie mond. Zo eentje die altijd lijkt te lachen. Met mooie volle lippen. Een iets kromme neus die hem een sterkte uitstraling geeft. Hij is lang ik schat zo’n 15 a 20 cm langer dan ik. Hij is slank, maar wel sterk. Ik zeg dat ik nog nooit in de projectie ruimte ben geweest van de bioscoop en het leuk vind dit een keer gezien te hebben. Hij komt een stap dichterbij en ik kijk hem aan in zijn blauwe ogen die in het vage licht een ondeugende glinstering hebben. Uit zenuwen begin ik te ratelen, geen idee meer wat ik allemaal zei en wilde zeggen.

Ik weet dat ik stil was toen zijn lippen de mijne raakte. Ik wist nog niet zo goed hoe ik moest reageren. In mijn hoofd duizelde het alle kanten op. Ik voelde hoe zijn tong langs mijn lippen gleed, en merkte dat ik mijn lippen liet wijken. Zijn tong verkende langzaam mijn mond, en voorzichtig kwamen onze tongen in een heerlijke verstrengeling. Ik voel hoe zijn handen van mijn rug naar beneden glijden richting mijn billen. Ik voel hoe hij zijn handen in zijn trainingsbroek, die ik aan had, liet glijden. Zijn handen op mijn zwarte hipster. Hij knijpt zachtjes in mijn billen. Ik laat mijn handen over zijn overhemd van zijn schouders over zijn borst via zijn buik naar beneden glijden tot aan zijn broeksriem. Voorzichtig probeer ik zijn overhemd uit zijn broek te halen zodat ik mijn handen op zijn blote lijf kan voelen. De tongzoen wordt steeds inniger en sappiger. Ik voel zijn onderlijf af en toe tegen mijn buik en merk een behoorlijk spanning in zijn broek. Ook zelf voel ik alles kriebelen tussen mijn benen, en merk dat ik ook vochtig wordt.

Mijn handen onder zijn overhemd en T-shirt voelen een heerlijk gespierd lichaam wat kronkelt op mijn aanraking. Zijn handen zijn inmiddels in mijn hipster en masseren mijn billen. Hij heeft vrij grote handen en ik voel zijn vingers langs en in mijn bilnaad. Zelfs voel ik zijn vingers bij mijn poesje en ik merk en voel dat hij voelt dat ik nat ben. Ik merk dat hij zijn onderlijf tegen me aan wrijft. Ik laat mijn handen zakken naar de riem en maak zijn riem los. De knoop en de rits maak ik open. Mijn vingertoppen laat ik voorzichtig over de rand van zijn boxer voelen. En al snel voel ik zijn top. Ik ben behoorlijk onder de indruk, hij is best groot en breed. Mijn mond is ook behoorlijk vochtig door de opwinding en het zoenen. Ik maak me los van zijn lippen en zak naar beneden. Hij is te lang, ik kan niet op mijn knieën zitten. Ik kijk om me heen en zie de stoel in de hoek. Een oude houten stoel zonder leuningen. Ik laat hem daarop zitten, nu kan ik gemakkelijk op mijn knieën voor hem zitten. Ik zit tussen zijn benen, zijn pantalon en boxer naar beneden geschoven zodat ik zijn erectie in volle glorie kan zien en aanraken. Ik ben echt onder de indruk. Zo mooi recht, een mooie grote eikel, dikke aderen van schacht naar punt.

Ik schuif zijn voorhuid terug zodat ik zijn eikel goed kan zien, hij glanst in het schemerlicht. Ik moet zijn erectie met twee handen vasthouden. Ik lik zijn eikel van achter naar voren en beweeg mijn handen in tegengestelde richting dan mijn mond. Ik kijk naar hem en zie dat hij geniet, lippen likkend beetje hijgend, mij dankbaar aankijkend. Ik ga door en neem zijn erectie dieper in mijn mond. Ik proef zijn vocht, zoutig. Ik beweeg mijn hoofd zo dat mijn mond zijn eikel en erectie lekker masseren. Mijn tong laat ik rustige rondjes draaien. Ik voel hoe hij zijn heupen mee beweegt. Hij pakt mijn paardenstaart met een hand beet en neem de controle over. Zo lekker! Hij trek aan mijn paardenstaart zodat ik hem los moet laten. Hij kijkt me aan en zegt “nu is het mijn beurt.”

Hij staat op, geeft me een heerlijke tongzoen en helpt de trainingsbroek en hipster snel naar beneden. Hij laat me op de grond liggen en gaat boven op me liggen. We liggen weer heerlijk te zoenen en ik voel zijn erectie tegen mijn schede. Ik voel een van mijn handen naar beneden afdwalen naar mijn drijfnatte poesje. Hij kreunt als hij voelt hoe nat ik ben. Hij masseert behendig mijn lippen, de buitenste, de binnenste en ik voel hoe hij doeltreffend voelt waar mijn genotsknopje zit. Hij voelt direct aan mijn lijf dat hij deze gevonden heeft. Hij blijft hier rustig doorgaan met masseren. Ik lig te kronkelen van genot. Soms voel ik een vinger naar binnen glijden, misschien wel twee. Ik ben zo nat dat ik het niet goed kan voelen. Ik wil hem! Ik wil zijn genotstaaf in me voelen.

Hij blijft rustig doorgaan met het masseren van mijn lippen, knopje en poesje in een heerlijk vast ritme. Doordat hij boven op mij ligt kan ik geen kant op, mijn lichaam trilt en ik voel een heerlijk tintelend gevoel beginnen. Van af mijn navel naar beneden. Maar neen, ik wil nog niet klaarkomen. Ik wil hem in mij voelen en dan klaarkomen, niet door zijn vingers! Hij voelt mij stribbelen en lacht, lief. Hij geeft kusjes in mijn nek richting mijn oor en fluistert. “Kom nu maar, laat gaan. De film duurt 3 uur we hebben de tijd.”

Overdonderd verlies ik de controle over mijn lijf en laat me gaan. Een heerlijk orgasme neemt het over. Mijn lijf schok en bibbert, mijn heupen drukken zich tegen zijn hand en vingers. Ik bijt op mijn onderlip om niet te veel geluid te maken. Hij ligt boven op mij en zoent me overal. Mijn nek, knabbelt aan mijn oren, mijn hals. Langzaam zakt hij af met zijn hoofd tussen mijn benen, en ik voel zijn warme tong het vocht wat uit mij loopt, oplikken. Hij is onder de indruk van mijn vocht en orgasme. Ik lig op mijn rug met een ontbloot onderlijf. Ik voel zijn handen onder het T-shirt en sweater en deze mee naar boven nemend. Ik doe mijn armen omhoog zodat hij de kleding ook gemakkelijk uit kan trekken.

Hij bewonderd mijn borsten die nog mooi bedekt zijn door mijn BH. Hij haalt de cups naar beneden zodat mijn borsten en stijve tepels zichtbaar worden. Doordat de cups naar beneden gehaald zijn, steken mijn borstjes nog meer naar voren. Hij neemt de tijd mijn borsten te zoenen, mijn tepels zijn hard. Hij knabbelt en zuigt mijn tepels en ik voel het trekken achter mijn navel. Ik voel zijn hand een stevige greep om mijn borst leggen. Hij begint te hard zuigen aan mijn tepel. Het doet een beetje pijn, maar die pijn trek helemaal door naar beneden. Het is zo lekker! Ik wil zijn borst ook ontbloot, en duw met mijn handen zijn T-shirt en overhemd naar boven. Hij werkt mee en dan liggen we heerlijk naakt op elkaar. Ik voel dat zijn erectie nog steeds keihard is. Ik beweeg mijn heupen tegen zijn erectie en hij kreunt. Ik wil hem in mij voelen!

Hij geeft gehoor aan mijn wens, voorzichtig helpt hij zijn erectie richting mijn drijfnatte poesje. Eerst haalt hij zijn eikel tussen mijn lippen heen en weer, zodat zijn eikel lekker glad en nat is van mijn vocht. Dan voel ik alleen zijn puntje mijn opening verkennen. Weer eruit en langs mijn lippen en genotsknopje om weer naar binnen te gluren in mijn grotje. Dit herhaalt hij een paar keer. Mijn hele lijf schreeuwt dat ik hem wil voelen. Hij blijft ondertussen met zijn andere hand mijn borsten om beurt kneden. Hij kijkt me aan. Zijn blik vraagt, jij wil mij voelen? Weet je het zeker?

Hij zet zijn handen naast mijn borsten op de grond en ik voel zijn eikel in me. Ik duw mijn heupen omhoog en voel hoe hij in een heerlijke stoot naar binnen gaat. Ik voel zijn lengte diep in me, bijna pijnlijk. Ik voel hoe mijn grotje zich nauw sluit om zijn brede erectie. Ook hier heeft hij een ritme. Twee keer langzaam diep en acht keer snel met het puntje. Zo lekker! Ik kreun van genot. Ik trek mijn benen op zodat mijn knieën naast bij borsten komen en ik voel dat hij nog dieper kan. Hij heeft nu een ander ritme, half diepe stoten en een vast ritme achter elkaar door. Ik hoor hem ook kreunen. Hij draait me op mijn zij en komt achter me liggen. Hij neemt het been wat boven ligt de lucht in en komt weer bij me naar binnen, korte snelle bewegingen.

Oh! Als hij hier mee door gaat. Ik voel het in mijn buik. We beginnen aardig bezweet te raken, onze ademhalingen zijn goed hoorbaar. Hij trekt zich terug en fluistert dat hij even op adem moet komen. We liggen op onze zij, de gezichten naar elkaar toe en zoenen. Even een rustmomentje. Ik hoor en voel zijn ademhaling rustiger worden en duw hem door naar zijn rug. Ik lig nu boven op hem. Ik ga gehurkt zitten en hij pakt zijn erectie beet en helpt deze rechtop bij me binnen te brengen. Ik laat me rustig over zijn erectie heen glijden. Ik heb nu de controle over het ritme en de diepte. Ik beweeg in een rustig ritme omhoog en omlaag. Ik verander iets en draai mijn heupen mee. Ik voel zijn eikel tegen een gevoelig plekje binnen. Ik blijf deze beweging herhalen en voel een heerlijk kriebelend gevoel in mijn buik zich opbouwen.

Hij komt overeind, mijn borsten raken zijn borst, we kunnen weer zoenen. Hij heeft mijn heupen beet en beweegt mijn heupen naar hem toe. In een steeds sneller wordend ritme. We kreunen allebei. Sneller, sneller! Hijgend blijven we zitten in onze innige verstrengeling, trillend, zwetend en buiten adem. Beide na tintelend van dit explosieve orgasme.

Toch geen slechte keus, om zondagmiddag naar de bioscoop te gaan

Moiralane

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *