Blikschade

()

Het is mooi weer, eind juli. Ik voel mij goed in mijn vel en heb extra veel zorg besteed aan mijn uiterlijk.

Een kort donker rokje. Een strakke dunne blouse waardoor je de contouren van mijn bovenlichaam goed kunt zien. Daaronder een sexy BH een beetje donkerder van kleur dan de blouse. Schoenen met hakjes, niet te hoog, maar wel hakjes. Hakje die zo lekker klikken als je zelfbewust door het winkelcentrum dwaalt.

Door de straat klikt het lied, “ik voel mij goed…” Perfect.

Yes! Net wat ik nodig heb. Een lingerie zaak. Ik probeer van alles en dit is zo een wonderlijke Zo een dag dat je geen last hebt van die vervelende TL lichten. Ik besluit een spannend slipje te kopen. Een kleintje dat mijn billen mooi uit zal laten komen. Waarom zou je ze bedekken als ze mogen gezien worden.

Ik reken af bij de kassa en schiet daarna de C&A binnen. Onder de mom van een broek passen wissel ik het slipje wat ik aan heb voor de sexy tanga.

Het zit perfect. Aan de ene kant voelt het net alsof ik niets aan heb, aan de andere kant weet ik dat ik iets “bijna niets” aan heb. Het effect is lichtelijk opwindend.

Na een half uurtje genot van bijna naakt met mijn kontje te draaien in mijn kort waaierrokje besluit ik een terrasje op te zoeken.

Op een lekker plekje in de zon neem ik zonnebril tegen de hoofdpijn en de rimpels. Ik leun rustig achterover om ervan te genieten. Een knappe kelner die een cappuccino brengt, mijn geluk kan niet op.

Een meter of vijf voor me neemt een stelletje tussen vijfentwintig en dertig een tafeltje. Zij ziet er zo op het eerste gezicht goed uit en lekker gebruind in een zomerjurkje. Ze zit half met de rug naar me toe. Hij past prima bij haar en ziet er ook goed uit. Donker haar, op het eerste gezicht blauwe ogen en het eeuwige witte T shirt met spijkerbroek. Dat laatste had wat origineler gekund. Hij is sportief zo te zien, maar gelukkig geen overdreven klerenkast. Zit goed in het vel en is lang.

Ik begin aan de cappuccino. Lekker. Als ik weer in het rond kijk zie ik dat de jongen van het stelletje naar mij kijkt. Op het moment dat ik hem aankijk, wendt hij zijn blik af. Is dit toevallig, of zit hij echt naar me te kijken.

Ik besluit er wat op te letten. Na een poosje merk ik dat hij inderdaad op me let. Ik laat van mijn kant merken dat ik doorheb dat hij kijkt, maar dat ik het niet erg vindt. Af en toe kijk ik hem aan en glimlach net niet. Het is alleen jammer voor hem dat hij verder niets kan zien. Daar wil ik wat verandering in aanbrengen.

Ik verschuif mijn stoel wat, en kom zo wat rechter voor hem te zitten. Ik ga een beetje demonstratief achterover hangen in mijn stoel. Ogenschijnlijk genietend van de zon. Ik doe nog een extra knoopje van mijn blouse los en sla de kanten opzij, zodat de uiteinden van mijn BH zichtbaar worden, de zon op mijn huid kan schijnen.

Ik weet zeker dat hij kijkt. Het voelt lekker, dit flirten. Ik verschuif nog een beetje en laat de “fatsoenlijke benen over elkaar pose voor vrouwen” varen. Beide benen zet ik op de grond, en af en toe laat ik ze iets uit elkaar vallen. De plek waar hij zit lijkt me ideaal. Hij kan net niet onder mijn rokje kijken. Dat moet hem toch wel behoorlijk nieuwsgierig maken.

Ik hoor met mijn ogen dicht dat hij ook begint te schuiven. Zijn stoel wordt iets verplaatst. Achter mijn zonnebril open ik een klein beetje mijn ogen, zie hem nu duidelijk zitten en hij mij. Ik hoop voor hem dat zijn vriendin heel wat te vertellen heeft, en dat hij tegelijk kan kijken en luisteren, anders krijgt hij het nog moeilijk.

Ik zak wat verder onderuit waardoor mijn toch al redelijk korte rokje iets omhoog schuift. Ik laat hem kijken en beweeg mijn benen om de zoveel seconden een beetje uit elkaar. Ik voel de warme zon op mijn lijf en dat verwarmt. Maar ook het spelen met die jongen verwarmt. Mijn tepels staan stijf, ik weet zeker dat ik tussen mijn benen ook al wat vochtigheid voel.

Ik laat mijn benen een moment ongegeneerd uit elkaar vallen en met mijn rechterhand krab ik even aan de binnenkant van mijn dij.

Dit is we heel duidelijk en hij kan nu heel duidelijk de binnenkant van mijn dijen zien, als hij geluk heeft, kan hij zo mijn gloednieuwe tanga bewonderen. Ik zie dat zijn hand bij zichzelf ook al het een en ander probeert recht te leggen of te verbergen. Ik wordt hier opgewonden van. Dit is misschien wel de aandacht die ik zocht vandaag. Hm…ja, daar bedenk ik wat.

Ik sta op en ik zie aan hem dat hij verrast is, zeker bang dat ik wegga. Of misschien zijn vriendin aan spreek.

Ik loop het café in op zoek naar de toiletten. Om de omgeving wat weg te drukken sluit ik mijn ogen en mijn hand zakt doelbewust tussen mijn benen. Ik zit mezelf een beetje op te geilen en voel nu ook dat de zon en die jongen duidelijk effect hebben gehad. Hm… Vijf minuutjes maar om… Lekker. Terwijl ik met toiletpapier mijn liefje droog maak schop ik de tanga uit en stop het dingetje in mijn handtas.

Ik hoop dat het stelletje er nog zit. Ja! Goed zo.

Op dezelfde manier en op dezelfde plek. Ik loop terug naar mijn plek en ga behoorlijk overdreven zitten. Heel traag laat ik mij zakken op het stoeltje. Ik houd mijn benen over elkaar. Ik zal niet meteen mijn geheimen prijsgeven. Maar ik kan het niet lang tegen houden, het komt bijna als vanzelf.

Mijn benen gaan weer naast elkaar op de gronden. Uitdagend duw ik mijn benen een beetje uit elkaar. Ondanks dat ik ongelooflijk opgewonden ben, is het misschien zelfs iets te spannend. Durf ik wel? Mijn benen gaan iets verder uit elkaar, om nog geen 2 seconden later weer tegen elkaar te schuiven.

Hij beseft nog niet helemaal wat hij gezien heeft, en ik herhaal mijn actie. Hij heeft het door en begint bijna gelijk ongemakkelijk op zijn stoel te draaien. Ik zie niemand anders in de buurt en ik weet zeker dat hij alleen het kan zien. Ik ga weer een beetje onderuit, mijn rokje behoorlijk hoog opgetrokken.

Hij kijkt recht in mijn poes en hij kan bij wijze van spreken het geil zien glinsteren. Ik laat hem rustig kijken.

Zijn ogen schieten van mijn ogen naar zijn vriendin, naar mijn kruis en weer terug. De angst bij hem om gepakt te worden is vast heel groot, de nieuwsgierigheid minstens zo groot. Bij mij is het eigenlijk precies hetzelfde. De spanning om betrapt te worden maakt plaats voor een soort sensatie en macht over het effect wat ik met mijn lichaam op anderen heb. Plots buigt hij zich naar voren en fluistert wat in het oor van zijn vriendin. Ik hoor een verbaasd geluid. Licht geschrokken denk ik dat hij over mij verteld heeft. Ik word er een beetje onrustig van en druk mijn benen wat dichter tegen elkaar. Als het al over mij ging weet het meisje haar verbazing goed te beheersen, ze laat niets merken door zich om te draaien of zo. Hij staat op en loopt richting het café. Waarschijnlijk om af te rekenen. Spijtig.

In plaats van rustig te blijven zitten besluit het meisje voor me om zich eens van de andere kant te laten zien, neemt plaats in de stoel van haar vriendje en kan mij nu prima observeren.

Ik zit een beetje ongemakkelijk. Ze ziet er goed uit. Mooi gezichtje, donker haar en een normaal postuur. Haar zomerjurkje valt mooi om haar lichaam heen. Als ik haar zo opneem word ik weer wat rustiger. Ik zeg niets en kijk, zij zegt niets en kijkt.

Uitdagend opent ze haar benen iets. Wat ik net bij die jongen deed doet zij bij mij. Ik kan rechtstreeks onder haar kleedje kijken. Haar gladde dijen komen samen in een wit slipje. Ik vraag me af waar ik in beland ben.

Haar vriend komt weer terug en net als hij zit, staat zij op en loopt dezelfde route.

Ik denk er even over om op te stappen. Ik pak mijn spullen alvast wat bij elkaar en zoek mijn portemonnee om af te rekenen.

Zij is erg snel terug. Zij gaat weer in de stoel zitten recht tegenover mij.

Met een demonstratief gebaar legt ze een wit stukje textiel neer op het tafeltje voor haar. Ik weet het niet zeker, maar ik heb zo een idee.

Haar benen schuiven uit elkaar. Ik kijk zo haar strakke poesje in. Wat een mooi gezicht.

Haar vriend pakt het witte stukje textiel en laat het half uitvallen waardoor de contouren duidelijk worden. Hij stopt het in haar handtas.

Ik blijf noch even zitten. Ik ga ook weer achteruit, en eigenlijk herhaalt zich nu wat ik hiervoor bij hem gedaan heb. Op het moment dat ik mijn benen ook open voor haar ogen zie ik een glimlach ontstaan.

Hij wil zich weer omdraaien, maar zij laat hem merken dat hij dat niet moet doen. Ze vraagt wat anders.

Hij buigt naar voren en legt zijn hand op haar knie. Zij geeft hem een kusje in de lucht. Zijn hand zakt verder naar binnen over haar dijen. Zij kijkt mij aan en knikt nog eens naar hem.

Zijn hand schuift verder onder haar zomerjurkje. Wat een opwindend gezicht. Als ik helemaal alleen was geweest had ik mijn benen helemaal uit elkaar gegooid en direct de hand aan mezelf geslagen.

Zijn hand schoof naar haar kruis, ik zie dat hij even zoekt, zijn vinger zakt haar kutje in. Hij spiedt om zich heen om zeker te weten dat niemand hem ziet, behalve ik. Ik kijk haar aan, zij kijkt naar mij. Ik kijk naar zijn hand tussen haar benen en laat bijna automatisch mijn hand ook tussen mijn benen zakken. Even snel aanraken, ik kan het niet laten.

Zij geniet met volle teugen, dat zie ik aan haar houding. Zijn hand speelt met haar poesje, hij vingert haar op het terras. Op het moment dat zij het echt leuk krijgt stopt ze hem af.

Hij haalt zijn hand weg. Zij kijkt me nog eens aan en staat op. Ze buigt zich naar voren, pakt haar tas en door het naar voren buigen mag ik opnieuw kort genieten van haar lijf. Uit haar tas haalt ze een pen en haar slipje.

Ze legt het op tafel en schrijft er wat op. Haar vriend kijkt glimlachend naar de tekst. Ze pakken hun spullen bij elkaar, lopen weg.

Als ze langs mij komen zeggen niets, maar hij legt het slipje op tafel. “Volg ons maar.”

In een versnelling hoger sta ik op en reken gehaast af. Even denk ik dat ik ze kwijt ben maar een vijftig meter verderop zie ik ze staan op de hoek van een straat. Als ze zien dat ik kom lopen ze verder. Plots begrijp ik waar ze naar toelopen. Ze komen vast van buiten de stad en lopen nu naar een parkeergarage. Ik krijg gelijk. Als ik de trap afkom lopen ze door. Ik loop nu een meter of 10 achter ze naar een donkergroene auto die tegen de zijkant van de parkeergarage geparkeerd staat. Hij loopt om de auto heen en doet alle deuren open. Ik ga loop ook richting auto.

Zij stapt achterin. De deur blijft open staan. Hij stapt aan de andere kant in, ook achter. Ik neem de proef op de som, stap op de auto af, stap in maar doe de deur niet helemaal achter me dicht.

Nog voor ik zit, ligt haar hand al op mijn been. Ze zit schuin naar me toe en komt met haar hoofd dichterbij. Ik voel haar lippen op de mijn en haar tong tegen mijn lippen proberen naar binnen te komen. Gretig open ik mijn mond en kus terug. Haar tong schiet door. Onze zoen zet mij dadelijk in vuur en vlam. Ik doe mijn best om haar zachte lippen en doortastende tong bij te houden.

Aan de andere kant hoor ik de deur open gaan. Hij stapt uit en een paar tellen later opent hij de deur aan mijn kant. Hij schuift zich naast mij en ik zit nu tussen hen beide in.

Zijn hoofd glijdt in mijn nek terwijl zij mij nog steeds heftig kust. Zijn handen glijden over mijn blouse en betasten mijn borsten. Het duurt maar even en hij is bezig mijn blouse los te knopen. Door de stof van mijn BH heen speelt hij met mijn borsten en tepels. Haar handen zijn ondertussen verhuisd over mijn dij en schuiven doelbewust mijn rokje op. Ze nadert mijn poesje.

Mijn handen glijden over haar benen en naar zijn kruis. Ik masseer zijn lul door de spijkerbroek heen.

Bijna op het zelfde moment dat haar handen mijn kutje bereiken schuift hij zijn vingers achter mijn BH om de sluiting te openen.

Even maak ik het ons gemakkelijker door zelf alles uit te doen. Meteen wordt ik weer achteruit gedrukt en haar warme mond sluit zich om mijn borst. Ze likt, sabbelt en knabbelt aan mijn borst, terwijl haar hand bezig is de weg te vinden in mijn speeltuin. Ze schuift door mijn spleetje heen en speelt met mijn klitje in mijn grotje.

Ik maak zijn riem los en open zijn rits zo goed en kwaad als het kan. Zonder aarzelen steek ik mijn hand in zijn boxershort en zoek naar zijn stijve.

Hij schuift zijn broek en short verder naar beneden terwijl ik hem aftrek. Ik voel zijn voorvocht mijn vingers nat maken. Hij kust me bijna net zo lekker als zijn vriendin. Haar vingers schuiven nu onrustig heen en weer in mijn kutje en ze likt en zuigt aan elke millimeter lichaam die ze op mijn bovenlijf kan vinden.

Dan schuift hij helemaal in de hoek van de bank met een been die hij over mij heen gooit. Zo komt hij een beetje in de lengte van de bank te zitten. Hij trekt mij half naar hem toe en ik kom met mijn hoofd tegen zijn borst aan te liggen. Voel zijn staaf in mijn rug.

Zij gaat op haar knieën op de bank zitten. Trekt haar zomers jurkje uit. Een heerlijk lichaam komt tevoorschijn. Een keurig geschoren poesje, een mooi streepje, en een paar mooie volle borsten.

Zijn handen schuiven over mijn borsten, beginnen die te kneden en te masseren. Zij komt naar voren, hangt haar borsten boven mijn gezicht. Ik zie dat ze elkaar kussen, hun tongen raken elkaar al buiten hun mond. Ik neem gretig haar borsten in mijn mond.

Mijn hand zoekt langs haar borsten en navel het pad naar haar kutje. Met wijs en middelvinger bewerk ik haar klitje. Ik druk drie vingers in haar kutje en begin stevig te bewegen. Haar reacties worden korter en heftiger. Blijkbaar wil ze meer.

Boven mij draait ze zich om. Zij zet haar handen op de rand van de deur aan de andere kant en kijkt regelrecht mijn kutje in.

Hij gaat nou op zijn knieën zitten en buigt naar voren om niet met zijn hoofd tegen het plafond te komen. Hierdoor ben ik in een standje 69 verzeild met haar en zijn lul staat priemend boven mijn gezicht.

Haar gezicht zakt naar beneden en haar lippen raken mijn kutje. Met haar tong likt ze langs de lengte van mijn spleetje en draait om mijn klitje heen. Wat een geweldig gevoel. Ik druk mijn kutje wat omhoog om haar wat tegenspel te geven. Ik leg mijn handen om haar heupen en trek die zo ver als het gaat naar beneden. Zelf kom ik zo goed en zo kwaad als het kan omhoog en zet mijn mond op haar kutje. Ik voel op mijn kin en rond mijn mond hoe nat ze is en ik laat mijn tong haar proeven voor ik mezelf vastzuig rond haar klitje.

Met zuigende en likkende bewegingen rond haar klitje werk ik haar af. Ik merk dat ze hier niet goed tegen kan, want de concentratie op mijn poes wordt minder. Om het maximale effect te bereiken zuig ik extra hard.

Hij heeft zijn lul in de hand genomen en geniet van het uitzicht. Ik merk dat ze bijna komt. Haar likken rond mijn klitje houdt bijna op en haar rug begint krom te trekken. Haar benen en armen beginnen licht te trillen, ze zet extra spanning om haar klitje extra goed te voelen.

Dan schuift hij ineens een stuk dichterbij. Hij drukt mijn hoofd naar beneden en schuift met beide benen aan weerskanten van mijn hoofd. Hij schuift zijn stijve direct in haar kutje en ik begin zijn ballen te likken. Ondertussen bewerk ik mijn eigen klitje.

Haar hand zakt ook naar beneden en ze laat hem zijn stijve op en neer halen in haar kutje en ondertussen vingert ze haar klitje op drilboor niveau. Het duurt niet lang of ze komt klaar.

Hij is net begonnen en heeft moeite met stoppen, maar haar kutje en klitje zijn te gevoelig geworden. Ze begint zich om te draaien. Tot mijn verbazing opent hij de deur van de auto en stapt eruit.

Als hij poedelnaakt buiten staat in de parkeergarage, trekt hij mij ook uit de auto en draait me om. Ik sta nu in de deuropening, hij spreidt mijn benen en ik voel zijn stijve met hulp van zijn hand bij me naar binnen glijden. Ondanks dat hij geen grote lul heeft, vult hij me lekker op. Bij elke stoot houd ik me goed vast aan de auto. Zijn lul glijdt gemakkelijk door mijn super gladde vagina.

Zijn vriendin is ook weer bij haar positieven gekomen en zit nu op haar knieën op de autobank recht tegenover me. Ze begint me weer te kussen en haar handen glijden naar mijn borsten en tepels. Ze kneedt en masseert ze stevig, duwt ze omhoog en knijpt in de tepels. Haar andere hand zakt af naar beneden en zoekt mijn klitje op dat nog vrij en onberoerd is onder de contante stoten van hem.

Zij weet mijn klitje feilloos te vinden. Wat een genot.

Snel drukt ze even haar vingers in mijn mond en brengt ze daarna weer terug op mijn klitje en haar kus gaat door. Onze tongen schieten over en langs elkaar heen. Haar vingers verrichten wonderen en zijn lul houdt het naar mijn ervaringen wel heel lang vol. Waarschijnlijk omdat mijn spleetje zo glad als een aal is.

Dan kom ik.

Ik voel de spanning barsten in mijn kruis en die klapt zo via mijn rug in de achterkant van mijn hoofd. Ik grom het uit en laat alles los waar ik mee bezig ben. Zij gaan gewoon door.

Voor ik weer bij tijd kom voel ik zijn stijve uit me glijden. Drukt hij zijn lul in mijn kontgat. Pijn en lust schieten door me heen. Dit heb ik nog nooit gedaan.

Haar vingers schieten in mijn kutje en haar andere hand is bezig met mijn klitje. Ik druk mijn billen naar achteren en zet mijn benen iets verder uit elkaar om hem wat meer ruimte te geven. Zijn handen vouwen zich om mijn borsten. Ik voel hem. Hij glijdt langs de randen van mijn kontgaatje.

Dit was precies wat hij nodig had, want binnen een mum van tijd schiet hij tussen mijn billen vandaan en leegt zijn ballen op mijn billen.

Dat warme prikkelende gevoel, de spanning van de parkeer garage, haar handen aan mijn klitje, in mijn kut, en onze tongen in een liefkozend geil gevecht zorgt voor mijn tweede ontlading.

Terwijl het geil van hem tussen mijn billen druipt kom ik voor de tweede keer klaar.

We verdwijnen gedrieën weer in de auto en blijven nog even rustig zitten. Hier en daar een nog ongekend plekje strelend, kussend elkaar een beetje proper likken.

Ik doe mijn rokje en blouse weer aan prop mijn slipje en BH in de tas.

Nog helemaal klef van zweet, kutsappen en half gedroogd sperma loop ik de parkeer garage uit. Naar huis.

Wetende dat ik op mijn weg naar huis ik in ieder geval de aandacht zal trekken door een verfomfaaid uiterlijk. Die bekende geur van pas genoten seks zal hoofden doen draaien. Mijn naakte kontje zal minstens een fluitje opleveren en veel kans op blikschade.

Miss Ischa

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *