Cirkels inrijden

()

Beneden zie ik ze staan. Links op de parkeerplaats mijn gloednieuwe, gitzwart, kleine Duitse sportwagen, fonkelend onder de straatlantaarns. En een stukje rechts in de straat, schuilend bij een bushalte, een lange, jonge kerel met zijn weekend bagage. Zelfs van drie hoog ziet hij er mooi uit, zijn lange lichaam geleund tegen het reclamevenster. Zijn volle zwarte haren nog glanzend van de regen en half hangend voor zijn jeugdige gezicht. Hij lijkt toch zo’n tien jaar jonger dan ik. Een student die deze vrijdagavond zijn moeder gaat verblijden met de vuile was.

Als ik de flat uitstap, hoop ik dat hij naar mij kijkt. Helaas! Het regent een beetje, maar net als ik naar mijn wagen loop, valt het met bakken uit de hemel. Mijn zomerjurkje is redelijk doorweekt en ik val opgelucht in de leren sportstoel. Ik doe mijn pumps uit en met mijn blote voeten betast ik de koude, harde pedalen. Vanuit de auto kan ik hem nog steeds zien, de bus is nog niet geweest. Ik wil eigenlijk dat jonge studentje wel verleiden. Met het geluid van de startende motor vang ik zijn aandacht. Mijn voetjes voelen de macht van de motor en door die kracht voel ik mij onoverwinnelijk en op zoek naar een prooi.

Langzaam rijd ik een rondje over de parkeerplaats en dan de weg op. Hij blijft kijken. Ik stop bij de bushalte en laat de zijruit rechts zakken. Hij zet automatisch twee stappen naar voren en ik zie alleen nog maar z’n benen. Wat een lange kerel. Als hij mij dan eindelijk voorovergebogen door het raam aankijkt, vraag ik hem of hij een lift wil naar het station. Hij trekt de deur open, propt zijn weekendtas en zak met wasgoed lomp langs mij op de achterbank. Daarna vouwt hij zichzelf op, valt in de bijrijdersstoel en duwt de stoel ruw nog een stukje naar achter.

“Oké”, zegt hij en verder niets. Verbijsterd kijk ik hem aan, zo mooi, maar zo onbehouwen. Ik heb mijn auto niet uitgezocht op mensen van zijn lengte. Hij is zeker twee meter. Zijn knieën zitten geklemd tegen het dashboard, zijn hoofd gebogen onder het dak en zijn lichaam voorovergebogen.

Als ik wegrijd kijk ik hem aan en zie dat hij ongegeneerd naar mijn benen en schoot zit te staren. Ik kijk nu zelf ook. Mijn natte jurkje is op de lederen kleding ergens onder mijn billen blijven plakken en zit op-gefrommeld tot bijna op mijn kruis. Mijn naakte benen maken indruk op hem. Hij kijkt mij vragend aan en ik geef hem een uitdagende blik. Nog voor het eerste stoplicht heeft hij zijn gordel al afgedaan en streelt hij met zijn hand over mijn rechterbeen. Meneertje is blijkbaar een man van weinig woorden. We rijden ondertussen door de drukte van de stad. Zijn hand reikt nu naar de bovenste knoopjes van mijn jurkje en maakt ze bijna allemaal lomp los. Hij steekt zelfvoldaan zijn hand naar binnen en omvat mijn blote linker borst. Hij gromt als hij constateert dat ik geen bh draag. Hij heeft een hele stoere houding. Opgewonden probeer ik op het verkeer te letten, maar ook of anderen kunnen zien wat er hier binnen gebeurt.

Zijn hand daalt weer af naar mijn benen en met zijn vuist duwt hij mijn benen verder uit elkaar. Ik voel wat er gaat komen en schakel mijn auto in op de cruise control. Mijn linkerbeen kan ik dan iets verder opzij zetten. Zelfverzekerd en lomp graait hij met zijn lange vingers achter mijn slipje en ik hoor de naden kraken. Naast mij stopt een bus, de regen maakt het hopelijk moeilijk om naar binnen te kijken. Zijn vingers duiken rechtstreeks in mijn drijfnatte kutje en beginnen mij hard te nemen. Ik word keihard gevingerd, sta midden in een drukke stad en moet ook nog op het verkeer letten. Hij blijft maar doorgaan en ik vind het geweldig. Met zijn andere hand bevrijdt hij mijn borsten uit het jurkje en knijpt in mijn super harde tepels. Auw! Mijn kutje wordt steeds natter. Ik durf mij niet helemaal te laten gaan, omdat ik bang ben dat ik dan niet meer kan rijden en dat het ook buiten op zal vallen. Ik probeer mijn orgasme zo lang mogelijk weg te drukken, maar eigenlijk wil ik niet dat hij stopt. Ik houd het niet meer en trek met een ruk zijn hand weg.

“Waar moet je eigenlijk naar toe?” Vraag ik hijgend. Hij noemt alleen de naam van een dorpje, vlakbij in de polder. Ik moet meer hebben en besluit hem naar zijn mama te brengen. Als hij ziet dat we niet meer naar het station rijden, wordt hij ineens heel schuchter. Hij laat zijn vingers weer over mijn benen lopen. Alleen nu is hij wat behoedzamer, banger. Ik probeer mij langs de weg naar zijn dorpje een stil plekje te herinneren, maar er is niets. Wanhopig rijd ik over de provinciale weg de stad uit, en vrees te snel bij mama voor de deur te staan. Er is nog maar een mogelijkheid.

Ik duik met mijn auto een kleine vluchthaven op en zet de auto abrupt stil. Ik kijk hem gretig aan en hij kijkt bedeesd terug. Eigenlijk wil ik alleen maar neuken, maar hoe doe je dat met iemand die zo opgevouwen naast je zit? Ik draai me opzij en trek zijn broek open. Als ik in zijn onderbroek graai, voelt het net alsof ik een pond verse worst in hand heb. Wat een apparaat! Ik draai me verder naar hem toe en trek zijn broek onder zijn billen vandaan tot op zijn knieën. Met twee handen begin in aan zijn lul te trekken. Heel snel ontstijgt er een enorme paal uit zijn beknelde schoot. Kijk, daar kunnen we wat mee! Ik kruip naar zijn kant en ondertussen trek ik mijn slipje uit. Hij heeft het ding helemaal gesloopt, maar dat interesseert me niet meer.

Net als de auto is ook het condoom niet op zijn afmetingen gemaakt, en met moeite krijg ik het rubber om de dikke schacht gerold. Gehurkt ga ik op hem zitten met mijn voeten op de randjes van de stoel. Mijn knieën drukken tegen zijn schouders, zijn benen zitten vast onder het dashboard en met mijn bovenlichaam duw ik zijn lijf tegen de stoel. Langzaam laat ik mijn kut over zijn lul zakken, voorzichtig de lengte en dikte aftastend. De hele rit heb ik hier al naar verlangd en dat harde, dikke ding in mij voelt als een weldaad. Over de weg komen continue wagens langs gereden en ik moet telkens mijn ogen dichtknijpen voor hun koplampen. Ze kunnen vast niet zien wat er hier gebeurt. Ik laat zijn stoel nog wat verder kantelen, en om voldoende bewegingsmogelijkheden te hebben druk ik mijn borsten in zijn gezicht. Hij kan geen kant op en kan alleen maar afwachten wat er gaat gebeuren.

Als een bezetene berijd ik hem en voel mijn orgasme weer terugkomen. Al heel snel begint hij steeds heftiger te kreunen, blijkbaar toch jong en onervaren kan hij zijn zaakje moeilijk lang vasthouden. Kermend komt hij in mij klaar, maar ik ben nog niet zo ver. Zijn lekkere lul blijft stijf genoeg om door te gaan. De tintelingen in mijn voeten zijn mijn knieën al gepasseerd en ik voel mijn hoogtepunt aanzwellen. De voorbij flitsende koplampen winden me erg op. Schokkend kom ik ook klaar. Bezweet glijd ik van hem af. Beduusd als een jongetje zit hij stilletjes naast mij te kijken. Hij weet niet wat te doen. Ik haal de goed gevulde condoom van zijn lange pik en maak hem schoon met mijn slipje. Onopvallend stop ik het volledig kleverige stukje kant met het condoom erin in zijn tas met vuile was.

Ik zie hem al blozend voor zijn moeder staan…

Miss Isha

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *